17 Temmuz 2012 Salı

Boşanmış bir erkeğin Kezban'lar ile imtihanı... Bölüm (1)


Boşanmak; erkek yada kadın fark etmez çok yıkıcı bir olay. İki tarafta isteyerek boşansa da, çok iç açıcı bir şey değil. Tabii ki burada ki konumuz bu değil, boşanmış bir erkeğin yurdum Kezban'ları ile olan imtihanı. Yani benim :)

Yaklaşık bir yıl önce boşandım. O psikolojik buhran ve sıkıntı ile kendimi arkadaşlık sitelerinde bulu verdim. O güne kadar bu tür sitelerle işi olmayan bir adamdım, evden işe işten eve kendi halinde yaşayan bir adam. On yıllık bir birliktelikten sonra, bir anda binlerce kadın karşında. Eğitimlisi, kültürlüsü, kilolusu, zayıfı, güzeli, çirkini ve "Kezban" ı :) Benim bu Kezbanlardan haberim yok tabii, belki tekrar severim, aşık olurum diye bir umut var içimde.

Neyse başladık mesajlaşmalar, beğenmeler falan. Bir taraftan seçici olmak zorundayım, risk alamam çocuğum var. Ben atıyorum mesajımı bekliyorum cevap, ne bileyim buralarda işler böyle yürümüyormuş :). Bunu da arkadaşın biri sahte bir bayan hesabı açınca anladık, yurdum Kamil'i fotoğrafsız sadece temel bilgileri olan bir profile bile mesajlar yağdırmaya başladı. "Ulan" dedim biz mesajı atıp mantara bağlıyor muşuz, mübarekler saniyede üç mesaj atıyor, üstüne beğenip favorilerine ekleyip birde hediye yolluyor. İşte o an uyandım ben, "Aga olay başkaymış" dedim.  Aslında bu uyanış, uyandım sanmakmış, ne bileyim ilerde başıma açacağı dertleri :) Başladım  bende yardırmaya, beğendiğim profilleri mesaj yağmuruna tutmaya. Ha bir şey daha  öğrendim, arkadaş benim içimde nasıl gizli bir şair varmış öyle :) kendi kendime şaştım.

Gel git mesaj falan derken, cevaplar gelmeye başladı. Allah'ım yarabbim nasıl cevaplar. Ne de olsa bayandır naz olacak tabii biraz dedim. Sonra ilk randevumuzu aldık bir bayandan, e yaşta var biraz, alışmamışız görmemişiz lap diye hazırlıksız gitmeyi ilk buluşmaya. Giyindik, evden çık çiçekçiye uğra falan, vardık buluşma noktasına, zira vaktimiz kısıtlı öğle yemeği arası. Uzaktan bir göz göze geldik, ulan dedim bu mu acaba? fotoğraftan en az bir on kilo fazlası var, harbiden oymuş (Bu konuya ileri ki yazılarda geniş yer ayıracağım :) ). Neyse aga oturduk bir kafeye sohbet muhabbet, son derece sıcak tavırlar falan. "Vay be" dedim, hiç inanmazdım netten böyle şeyler olacağına. Güzel başlamıştı, sonucuna gelince ise tam bir hüsrandı. Geçmiş doğum günü için hediye aldırmalar, maddi destek isteme ve yalan üstüne yalanlar. En sonunda da "sorun sende değil bende" klişesi ile ayrılma.


On beş günlük ilişkinin sonucu manevi zarar oldu, manevi sıkıntısı o kadar oldu ki maddi sıkıntıyı yazma gereği duymadım. Çok fazla detaya girmedim, sebebi ne yapmış olurlarsa olsunlar, kimse hakkında detaylı bilgi verip onları fişlemek istememem. Sadece ana fikri vermektir amacım. Emin olun ki aradığınız aşkı bu tür sitelerde bulma şansınız çok zayıf. Aralarında çok iyi insanlar çıkmadı mı? nadir. Onlardan da bahsedeceğim elbette bir sonraki yazılarımda. Vel hasıl kelam dostlar, kanmayın, kandırılmayın. Kezbanlıklarını çok iyi kamufle edebiliyorlar, hatta içlerinde bir kaç üniversite bitirmişleri bile var. Ve siz  her şeyi anladığınızda artık çok geç oluyor.

60 yorum:

  1. Geçmiş olsun.

    Kezban'lık ya da Kamil'lik üniversite okumakla geçmiyor ne yazık ki. Yakın bir arkadaşım yüksek lisans yaptı ama tam bir Kezban. Lise mezunu kuzenim ise erkeğin parasıyla da ilgilenmez, cinsellik konusunda da "cima eden gacılar kendilerini kullandırıyorlar" mantığında değildir.

    Sonuç olarak Kezban'ın ya da Kamil'in nereden çıkacağı hiç bilinmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hunter, blogunu takip ediyorum. Bir şey söyleyeceğim, istersen bunu yazı olarak yazabilirsin oylamaya açarız.

    Kadına kezban erkeğe kamil diyoruz ya. Kamil isminin anlamı:

    1. Bütün tam noksansız, eksiksiz. 2. Kemale ermiş olgun. 3. Yaşını başını almış terbiyeli, görgülü. 4. Alim, bilgin, geniş bilgili. - (bkz. Kemal). (http://www.isimarsivi.com/isim/3099-Kamil.html)

    Bu sitede kamil diye isimlendirdiklerimiz bu ismin anlamı ile tamamen zıt düşüyor.

    Kezbanın anlamı ise:

    1. Bir yeri yöneten kadın kahya. 2. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. (http://www.isimarsivi.com/isim/3240-Kezban.html)

    Verdiğim linkteki yorumlarda yalancı manasında kullanıldığını söyleyenler de var.

    Uzattım lafı, affola. Soruma geleyim, kamil kelimesi bu durum için uygun bir kelime mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kezban uygun değilmiş, evine kocasına bağlı kadın, kutsal Türk kadını manasında burdakilerle alakası yok

      Sil
  3. @Eomer Eadig:
    Bir çocuk ve 10 yıllık birliktelikten sonra boşanıp soluğu arkadaşlık sitelerinde almak bana biraz tuhaf geldi. 10 yılın sonuna doğru hafiften teneşir durumları oluşup boşanmadan bu sitelerde soluklanmış olmayasınız?
    Gerçi o kısmı beni ilgilendirmez ama, dışarıdaki sosyal ortamlarda biraz bakınmadan internet üzerinden arayış merakı bu ülkede yeni çıktı.
    Siz de dersinizi öyle yada böyle almış gözüküyorsunuz. Manevi sıkıntı dışında da sitelere gold üyelik için harcadığınız yüzlerce lirayı da hesaba katarsanız, olayın zararı sadece maneviyatta kalmamıştır eminim.
    Neyse, "sizin durumunuzda bir çok insan aynı ızdıraplara maruz kalıyor" diyeyim de içiniz rahatlasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, zaten bunun normal olduğunu savunmuyorum. Teneşir meselesine gelirsek, boşanıyor olmam yada eşimle aramın kötü olması onu aldatmamı gerektirmez. Biraz onuru ve empati yeteneği olan bir erkek bunu yapmaz, bu işin etik yönü. Kanuni tarafına gelirsek ise evlilik bir sözleşmedir ve tüm kuralları boşanana kadar geçerlidir, "Sadakat" dahil. Değerli vaktinizi ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

      Sil
    2. Sevgili Eomer,
      Böyle ilginç ve öğretici yazılar kaleme aldığınız için ben teşekkür ederim. 2. bölümü merak içinde bekliyorum.
      Tespitimi düzeltiyorum: 10 sene boyunca eşinize sadık bir evlilik geçirip boşandıktan sonra "atış serbest" moduna geçmişsiniz. Kolayınıza kaçtığı için de internet sitelerinden medet ummuşsunuz. Bu tür sitelere bir "Gülşen Bubikoğlu" bulmayı umarak girmediniz herhalde.
      Bu durumda dış görünüşünü, maddi durumunu vs. egzajere ederek, erKEK'lerin hassas durumundan faydalanan yurdum kezban'ı sizden daha az mı dürüst? Dış görünüşünüz LOTR'deki Eomer'e benzemiş olsa herhalde internet'te değil, sosyal ortamlarda "aranırdınız".
      Sonuçta "oyunun kuralı"nı er yada geç hepimiz bir şekilde öğreniyoruz.
      Ukalalıklarımın kusuruna bakmayın, sizin geçirdiğiniz tecrübelerin benzerini ben de geçirdim. Tek farkı karşıma çıkan insanları internet'ten bulmamış olmamdır.

      10 sene evli kalıp boşanmış, tek çocuklu ve bekar bir başka arkadaşınız...

      Sil
    3. bu ne lan... love story filmine çevirmişsiniz blogu.

      dağılın lan..

      Sil
    4. Ahahaha hayvansın rıza. :D

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. o sitelerde kadınlı erkekli tuzak kurmuş bir sürü çakal kaynıyor.

    YanıtlaSil
  5. Dul erkekler toplanmış :D.

    YanıtlaSil
  6. bence ayrılık sonrası bunalımlı erkekler kezbanlar için en kolay av buluyolar kafası karışık adamları sömürüyolar a.q uzak durulmalı.

    YanıtlaSil
  7. yazar kişisi burada hatalı olan sensin bence yeni boşanmış çocuklu bir adamın bu tarz sitelerde eş sevili araması ne kadar doğru bu istelerden bulsan bulsan fuckbody bulursun oda paran kadar yaşadığın olay üzücü ama kendin kaşınmışsın.

    YanıtlaSil
  8. güzel yazı olmuş da senin ne işin var o sitelerde be kardeşim, koca adamsın... sende de var kabahat.

    YanıtlaSil
  9. Selam arkadaşlar, ben kabahatsiz olduğumu söylemiyorum. Amaç zaten bu tür yazılar ile başkalarınında bu hataları yapmalarını bir nebze de olsa önlemek, ve neler ile karşılaşabileceklerini anlatmak.

    YanıtlaSil
  10. Türkiyeye gelicem para gönder deyip hesabına para yatırtan Bulgar ve Rus kadınlar aklıma geldi :) Her gördüğüne atlamamak gerek tabi.

    YanıtlaSil
  11. Sen de genelevde bakire aramışsın be arkadaş.

    YanıtlaSil
  12. kim okuyacak lan bu yazıyı bu kadar uzun aq

    YanıtlaSil
  13. hocam kusura bakmayın da kamillik yapmışsınız siz, şiir falan yazmalar,iltifatlar yağdırmalar, iki günlük kadına maddi destek sağlamalar.
    bunu bir bekar çocuk yapsa anlarım saftır, salaktır da siz aklı başında olması gereken bir yaşta, deneyimli olması gereken bir insansınız hem siz bu parayı evladınızın rızkından yedirmişsiniz (elbette kendinize para harcayacaksınız ama basit kadınlara maddi destek olarak olmamalı).
    çocuğu olan bir adamın bunca düşeceği, buralardan bir kadın bulup ailesinin içine sokabileceği fikrine sahip olabilmesi aklıma gelmezdi.
    Çocuğunuz için biraz durun düşünün, adam gibi bir ilişkiye sağlam temellerle başlayın. Bu tip bir kadından dolayı çocuğunuzla aranızdaki bağlar tamamen kopabilir. Lütfen boşanınca çocuğundan da boşanan erkek tipine dönmeyin. O sizin için en önemli insan olmalı, nasıl eski eşiniz çocuğunuz için önüne gelen erkeklerle flört etmemeliyse siz de o hassasiyeti gösterin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu olaya da hastayım ha. Karım evlenemez, ama ben tek geceliklerin amına korum, sevgili de yaparım, kuma da alırım; çünkü erkeğim kafası. Eğer öyle bir zihniyete de sahipsen, yazı sahibine diyorum -yorumcum alınmasın, kaymaklı kamilmişsin derim.

      Sil
  14. sen de az mal değilmişsin amk gonuşma şimdi

    YanıtlaSil
  15. başlık "kart bir kamilin evlilik sitesi macerası" olarak değişsin aq. ordaki kezbanlar mal, bu onlardan mal.

    YanıtlaSil
  16. bu arada kamillik gibi olmasında fotodaki hatundan tahrik olan tek kişi ben miyim acaba. o ne öyle ya. muhteşem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güçlü kadınlardan hoşlanıyorsun birader, aynen ben de.

      Sil
  17. :) Kamil'liğe eyvallah, bir kerede olsa yaptım ki belgesi yukarıdadır. Her insan gibi ara sıra mala bağladığımızda oluyor tabi, ama kartlığı kabul edemem arkadaş :) Daha 35 yaşında, atletik yapılı zira iri kemikli bir adamım yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ufal da cebime gir amk.

      Sil
    2. yani hocam 'Atletik yapıdayım İri Kemikliyim' postundaki hatun gibin mi?

      Sil
    3. atletik yapılı iri kemikli :)) 120 kg boy 170 :))

      Sil
  18. ve bu ibretlik öyküyü yazdığına yazacağına pişman olmak. :D

    YanıtlaSil
  19. kuruk acısı kötü şey :D

    YanıtlaSil
  20. '' O psikolojik buhran ve sıkıntı ile kendimi arkadaşlık sitelerinde bulu verdim.''

    Yapma ya. :D Hani yirmilerinde bir erkek yapsa, hovardalık derim de; adam yolu yarılamış, evlenmiş, çocuk sahibi, bir de boşanmış. Bir erkek-kadın ilişkisinde level üstüne level atlamışsın yani. E yaş var. Kendimi burda buluverdim ne ya. :D Tamam kezbanlar var; ama sen kendini masum görüp de 'aayyy kezbana denk geldim hep' dersen ben neremle güleyim? Karşılıklı beğenmeler falan, saçmalık. 35 yaşına gelmiş adam, ne aradın allah aşkına galeri gibi kadın seçe seçe? 'Artık mutlu bir ilişki arayışındayım' mı diyeceksin? Amacın bu muydu? Amaç biraz fakbadiye yöneliyor, bilmem farkında mısın? Fakbadi arıyorsan da, kezbana denk geldim diye sızlanmayacaksın arkadaş. Zaten kezban en büyük servetini o sanıyor, sen de ona atak yapıyorsun. Olmaz. İki kız düşüreyim diye, Cezmi Ersöz'e bağlayıp 'içimde şair varmış aga' demek de ayrı kamilliktir gözümde. Allah nasibini vermiş senin şuna bakılırsa. :) Hayır, bir de maddi destek yapmışsın. Abicim, sen görmüş geçirmiş adamsın, nasıl yersin bunları? Sonra vay kezbanlar kendilerini iyi kamufle ediyorlar. E, yemeyeydin zokayı. Çiçek almışsın falan. Klasik kadın edebiyatı yapmak istemem ama, eşine alaydın o çiçeği keşke zamanında. Ahaha. Neyse, çirkefleşmeyeceğim. Ancak saçma yani olay baştan başa. Tam kezbanlığa zemin hazırlamışsın. Bir de üstüne çıkıp bu siteden aşk aramayın diyorsun. Sen aşk mı arıyordun yani? :D Ya liseliler bile o sitelerden sevgili aramıyor. Hani cidden komik ya. 20li kızlar arasında bir klişe vardır, hep otuzlu yaşlardaki adamlara meylederler olgun olsun uğruna. Al örneğe bak. İnan, yaşın değil sorun, bu zamana kadar belli şeyler yaşamış olman. Az tavanda kavrul bence, sonra bulursun birilerini. Zaten bismillah yeni ayrılmışsın, ne bu telaş.

    YanıtlaSil
  21. [06:32] :)
    [06:32] yok kaşarsan
    [06:32] severim
    [06:32] tam benim tarzımda
    [06:32] işim olmaz
    [06:32] kolay gele
    [06:33] nedenmiş
    [06:33] sexi
    [06:33] sevmiyomusun
    [06:34] tatlım
    [06:34] tamam peki göğüs bedenin kaç
    [06:34] onu söle
    [06:34] sek si seven her kızı kaşar görüyorsan
    [06:35] sen 31 çekmeye mahkumsun
    [06:35] söylim
    [06:35] ha ha ha
    [06:35] sexi
    [06:35] seven ve nikahı olmayan herkesle yatan kaşardır
    [06:35] canım
    [06:35] bir sürüsü gecti
    [06:35] altımdan
    [06:35] vay vay vay
    [06:36] be n 31 i onlara agzıyla cektiriyorum
    [06:36] erkeği nedir peki
    [06:36] :)
    [06:36] erkek erkek tir
    [06:36] sebep?
    [06:36] sebebi
    [06:36] erkek olması
    [06:36] dünyanın basındada böyleydi
    [06:36] sonuda böle olcak
    [06:36] kadından farkı ne insan olarak erkeğin
    [06:37] erkek olması
    [06:37] farklı kılınması
    [06:37] erkeğin ilk yaratılması
    [06:37] farklı kılınması neye bağlı?
    [06:37] canım
    [06:37] haa
    [06:37] puhahahaha
    [06:37] :D
    [06:37] kadınarı asağılamıyorum
    [06:37] ama sen hiç bu erkek her kadınla yatıyor
    [06:38] orosbu diyeni gördünmü
    [06:38] ?
    [06:38] yada erkek keranesi varmı
    [06:38] ?
    [06:38] işte diyorum
    [06:38] niye demiyorlar
    [06:38] kadın bas tacımız
    [06:38] neden bu böyle
    [06:38] işte yaradılışın gereği
    [06:38] ee kadın baş tacınız?
    [06:38] sonra
    [06:39] ne sonra
    [06:39] kadın baş tacınsa
    [06:39] bu ikili görüş niye
    [06:39] bu kaşar tanımıyla
    [06:39] zaten sıçtın ağzına
    [06:39] bir de baş tacım diyorsun
    [06:39] yaa kaşar yokmu
    [06:39] bir sürü
    [06:40] evli ama gel benimle ol diyo kdn
    [06:40] az önce dedin ki
    [06:40] becer beni diyo
    [06:40] evli olmayıp se ks yapan her kadın kaşardır
    [06:40] bune kasar değilmi
    [06:40] şimdi gelmiş ne diyorsun
    [06:40] oda kaşar
    [06:40] kıvırdık sankiş biraz lafı
    [06:40] :)
    [06:40] neyse yoruldum
    [06:40] her önüne gelenle yat
    [06:40] gelenle yat
    [06:40] burdan yazı nasıl kopyalanıyor biliyor musun
    [06:40] ne namuslumu oluyor
    [06:41] hayır od-nlarda kaşar
    [06:41] evli değilsen herkesle yat mak gerekmez
    [06:41] o zaman kşar derler
    [06:41] tamam arkadaş
    [06:41] mervecim
    [06:41] ne dersen de
    [06:41] :)
    [06:41] ben demem
    [06:41] yazı nasıl kopyalanıyor
    [06:41] mircteyim de ben
    [06:41] bilmiyom
    [06:41] bilmiyorum
    [06:41] ha iyi tamam
    [06:41] msn varmı
    [06:41] kötü basladık ama
    [06:42] büyük asklar
    [06:42] yok başka yerde ara şansını
    [06:42] böyle baslarmış
    [06:42] :)
    [06:42] vayyy
    [06:42] ters yapıyosun,
    [06:42] hımm
    [06:42] sen ist.temisin
    [06:43] aman tamam yazma yazma
    [06:43] agresif kişilik
    [06:43] erkek düşmanı
    [06:45] neyse yatıyım uyanınca çıkıp dıarı evli olmayan bi kaşar düşürüp beceriyim
    [06:45] öptüm
    [06:45] 7
    [06:45] senide


    .....

    Size kamil getirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ühühüh, nickler çıkmamış. :(

      Sil
    2. aferim sana... Arkadaşın madalyasını hazırlayın.

      Biz de yana yakıla kamil bekliyorduk burda amına koyim.

      Hayır getiriyon tamam anladık da... adam gibi getireydin keşke. Hangisi kamil bunların şimdi nasıl seçecez?

      Ha bir de o kamille 6:32'den 6:45'e kadar konuşmuşsun bir de.. o da gözümden kaçmadı değil. Üstelik Mirc'te??????

      Mirc ne lan? Mirc Neeeeee? ölmedi mi daha mirc kullananlar???

      Git android telefon veya iphone al kendine!!! allaam ya. mirc!!! kusacam amk.

      Hayır kopyalayıp yapıştıracan onu akıl etmişin aferim sana da, buraya yapıştırırken hiç mi dikkat etmedin nicklerin çıkmadığını? Bir de önizleme seçeneği var biliyorsun değil mi mer-ve? Ama yok o kadar gözünü hırs bürümüş ki "Aha kamil buldum bi tane bunu hemen kezbanhunter'da yayınlamalıyım.. hımsf hımss... bırakın laaan" diye karnından karnından gelince bu duygu tabi göremiyorsun bazı şeyleri.

      Bırakın bunları yaa.. Verecektiysen adama vereydin. Vermeyecektiysen de niye adamla o kadar konuşuyorsun ki? Nick de engelleyebiliyorsun mirc ortamında (evet çok takıldım senin gibileri epey engelledim ordan biliyorum)..

      Alın lan şunun elinden bilgisayarı!!! ortalığın amına koydu.. 3 kuruşluk beynimiz var zaten onu da sikti attı yaw...

      Sil
    3. Tam Kamil zırvaları.

      Sil
    4. @12.06

      Noldu Kamil? Yoksa o mirc'teki sen misin? :D Param yok lan, fakirim. Madem o kadar üstün bir dünya anlayışın var, yolla bir ayfon bana da aydınlanalım Kamil sponsorluğunda. Farketmedim nicklerin çıkmadığı, senin kadar net insanı değiliz, bilgimiz yok. Git arada bir sokağa çık da, sanaldaki insanlara bu kadar hınç biriktirme. :) Farketsem nolacak nicklerin çıkmadığını? Baştan sona yazmakla mı uğraşacağım? Senin gibi ağzımdan salya saça saça girmiyorum bu siteye. Gülelim eğlenelim diye giriyoruz, bokunu çıkarma. Sen kendi Kamilliğini buradaki kezbanlara söverek gidermeye çalışıyorsan, o yol yol değil. :)

      Vay arkadaş. Kamillik fors, ayfonlu Kamil olmak ayrı fors, birtakım kopyala yapıştır yapamamak kezbanlık mı oldu? Kezbanlar yayınlanınca iyi de, Kamillik damarın kendine mi kabardı bir e Kamillerin hası? O Kezbanların temelini de sizin gibi Kamiller atıyor canım benim. Ne sandın sen? Burada kezban da olacak, kamil de. Ha senin amacın tipik Türk erkeği gibi 'ayyy Türk kızları çok boktan, yaşasın rus kızları, bunlr hep kezban, biz on numarayız' edebiyatı yapmaksa; lütfen en yakın bir rus ayağı bul. Belli paran da varmış, belki seni ciddiye alan birini bulursun bu sayede. Koyarsın masaya ayfonu, araba anahtarını, sigaranı. Aksın sana teknolojik hatunlar. Ya da sen direkt masaya koy, onlar zaten kaçar. Ahahaha. Mırc'te de karşılaşmayalım. Zira biliyorum senin gibi elit geçinenlerin, ne am budalası olduğunu. O engel benden gelir, gelir burada 'vaaay her yeri kezban sarmış' diye çemkirirsin sonra.

      Bir de 'vereceksen vermseydin' diyor. Ha sen ona bozuldun yani, tamam. Ahahaha.

      Valla sonun sonra evlilik siteleri olur elit Kamil. Kandırılırsın da, ağlarsın buralarda. 'Ayfonum vardı ya, niye olmadı' diye söğüşlenirsin teknolojik kezbanlara. Haspam ya.

      Sana soracaktım sanki Mirc'te miyim takılayım, ayfonda check-in mi yapayım diye. Boş işler müdürü ya. Aferin, aferin. Kamiller de bir bir düşüyor böylece. :) Ekran görüntüsü almayı da en kısa zamanda çözücem ve aktarıcam daha bu siteye. Sana inat Kamil. Dünya aydınlansın. İnsanlar gülsün. Hayat bayram olsun diye.

      İyi güldüm ha. Güzel güldüm yalnız. Süper güldüm.

      Sil
    5. bana kamil deyince senin öküzlüğün gitti mi yani???

      Sil
    6. ayrıca senin gerizekalı tabirinle "ayfon" kullanmıyorum. İstersen sana gönderiyim sana burdan ucuz yollu "ayfon"... götüne filan sokarsın.

      Mirci de sen daha babanın aklında değilken kullanıyorduk.

      Bi daaki sefere götünle okuma herşeyi.

      Sil
    7. 23:47 sikmiş atmış.

      Sil
    8. Bir dahakine geviş de getir.

      Sil
    9. Yihuu yaşasın cevap verebilen zeki kadın.

      Sil
    10. 23:47 sikmiş sonra duvardan duvara çarpmış öyle atmış.

      Sil
  22. 12:06 Vermek mi? Kamil'in hasısın be.

    10 dakika sohbet etmiş ve sohbet de Kamil'in kafa yapısını anlamaya yönelik. Sen neden bu kadar rahatsız oldun bu durumdan?

    YanıtlaSil
  23. tam tersine yeni insanlar da bu tarz sitelere uye oldukce, daha fazla normal kadin ve erkek gormeye baslayacagiz. Insanlari bu tarz sitelerden uzak tutmaya calistikca meydan sadece kezban ve kamil lere kaliyor.

    YanıtlaSil
  24. bu blog'un amacı sanal kezbanları deşifre etmek değil sanal kezbanlığın varlığından haberdar etmek. ancak site "kezban" nedir ne değildir diye hiçbir fikri olmayan kişiler tarafından okunmuyor kanaatimce belki kavrama "kezbanlık" denildiğini bilmiyordur herkes sözlük yazarı olmak zorunda değil nihayetinde. az çok herkes "kezbanlık"tan haberdar peki nasıl mümkün olmuş bu durum? Kandırmayın arkadaşlar kendinizi Eomer'i yerden yere vuranlar belki onun kadar savunmasız ve gerçeklerinden habersizce "sanal ortamlar"da bir arkadaş aramış olsalardı olaylar bu kadarla bile kalmayabilirdi. (Sex kasetleri şantajlar vs çok yaşanıyor bu suistimaller). Bilakis "oyunu kuralına göre oynama" dürtüsü dahi sorgulamadan doğruluğu/yanlışlığı anlaşılmadan kesin inanmış bir biçimde "başarma-elde etme" dürtüsünden mütevellittir. Bir şahıs gelir-göçer dürtülerini kişisel tavır ve birikimleriyle harmanlıyorsa ne saf bir dürtüsellik nede saf bir mantık aranır ancak boşanmak büyük bir strestir.
    Düzenli duygusallık/cinsellik ve rutin'in karşı konulmaz rahatlığını bir anda kaybetmek kurtarıcı karşı reflekslerin aniden ve mantıksızca oluşmasına vesile olacaktır. velhasıl Kamil diye yaftaladığınız şahsiyet dürtülerinin kurbanı olmuş mağaradan yeni çıkmış masum bir erkekten başkası değildir.
    Biraz empati lütfen ayrıca linç kültürünün bu blog'ta yavaştan yavaştan boy göstermesi yöneticilerin şekil vericiliklerini sorgulamalarını gerektirmektedir kanaatindeyim.

    YanıtlaSil
  25. neden kaç gündür yeni kezban göremiyoruz, bitti mi, bu kadar mıydı kezbanlar yani?

    YanıtlaSil
  26. iyi aile eğitimi ve kültürü almamış kızlarımız avrupa sosyetesi gibi yaşamak isteyip onun bulunla yatma eğitimindedirler.1980 sonrası kızlarda arıza var! kendilerini prenses zannediyorlar ama boy 1:59 :) kilo 70
    eğitim ezber sistemi, kafa boş sadece öğrenmiş kafa basmıyor.
    malesef seçim çok zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'Onunla bununla yatma eğilimi'? Noluyor lan? O nasıl bir eğilimmiş öyle? Sokak söyleşilerinde çıkıp da 'eşcinsellik yasaklanmalı, dinimize uygun değil' diyen bağnazlar gibisiniz. Kadın seks isterse, bu bir eğilim, bir özenme, bir bozulma belirtisi oluyor; erkek isterse 'erkeğin şanı' oluyor. Sıkıldım lan bunlardan ben. Ne bileyim, Milenyum yaşandı, uzay çağı falan. Sen niye hala ülkenin şeriat yıllarında bıraktın kafanı?
      İyi eğitim almamış kızlarımızmış... Bu ülkede hala kız çocukları okutulmak için çabalanıyor. Sen nereden biliyorsun, iyi eğitim alıp alma olanağına sahip olmadığını o kızların? Eğitim sistemini eleştirirken, bugüne kadar bunun için naptın? Haber izleyip cık cıkladın mı? Götümüz çatlıyor bir ünv kazanıp mezun olana dek. Yurtdışındaki eğitimle, bu ülkedeki eğitimi karşılaştırdın mı hiç? Bu yapılan sınavdaki haksızlıklara üzüldün mü, bir adım attın mı peki? Kaldı ki, sen çıkıp 'Türk kızları pert, ben yurtdışından kız bulcam' diye zırvalarsan ben de avrupa sosyetelerine özenirim amk. Ben diğer kültür kızlarından daha aşağıya mı çekilmeliyim senin ve senin gibilerin barzoluğu yüzünden? Tabii, her kültürde yaşananları örnek almak değil burda kastım. 'Hacı İskandinav hatunları yatakta yılan gibi, Türk kızı odun yaa' sohbetlerini duyar giyim ben senin. Lan, yeri gelip karına, kızına şort giydirmeyen, diğer kızları kesip tuvalette 31 çeken tiplersiniz bir kısım kamiller. 1980 kızlarında arıza var! Meme yapmıştır anam. Kamillik rüzgarına kapılmış kurak iklime girmiştir. İçim şişti, içim! Bütün prensesler uzunmuşçasına, bir de gelmiş boydan dem vuruyor. Hani güzel arkadaşım, desen ki 'prenseslerdeki kültür, asillik, zerafet yok; sadece havaları var'; o zaman anlayacağım. Amk boyu sırık, aklı alıkları sizi. Bir de haremi varmışçasına, beyimiz içinden seçim yapacakmış. Nerde o bolluk be canım? Sen tercih edeceğim, işim şöyle, karizmam böyle diyorsun da; bakalım kimlere denk geleceksin. Sanırım sen de geleceğin evlilik sitesi maduru olacaksın. Hep bu kezbanlar yüzünden. :( Neyse kanka ya, Belçika'ya vize kalkacakmış zaten.

      Ayrıca müzik zevkin çok çağdaş, çok iyi eğitilmiş bir müzik zevkine sahip: madonna like a virgin, britney spears toxic, la vista bonita madonna, zeki müren, mustafa sandal onun arabası var, kenan doğulu kurşun adres sormaz, Tarkan Şımarık, Tarkan kış Güneşi.

      Canım benim. Bu şarkılarla Antalya'ya gelmiş turistlerle iyi dansedersin ama, aferim.

      Sil
    2. kezban şeyini altından sanan kimseye yüz vermeyen türk kızı mı yoksa avrupa sosyetesi gibi yaşamak isteyip onun bulunla yatma eğitiminde olan mı? karar verin amk kezban kim ??bu arada onunla bununla yatma EĞİTİMİ ne anasını satim ? Türkçe öğrenin be Allahın skimsonik ergenleri.

      Sil
  27. Sen de az Kamil değilmişsin ha.

    YanıtlaSil
  28. olay kısaca şu asla unutmayın kesin sizde faketmişsinizdir türk kızlarının çirkin olanları yakışıklı paralı ister güzel olanları çirkin erkekle çıkar gerçi türk kızları bi b...ka benzemiyor iskandinavların yanında yok abi yok hijyen değiller.cinsellik ''0''birde tipsiz olanları neden bu kadar havalı be abi artı bizim mal yakışıklı erkekler ne bulur bu tipsiz karılarda onu halen anlamıyorum abi örn:kenan imirzalıoğlu ve kıvanç tatlıtuğ herifler hususimi seçiyor tipsizi tipsiz karılara kıl oluyorum arkadaş küçük dağları ben yarattım havası var hepsinde alayı leşşş gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lan götü boklu, sen şuna cevap versene. Sen İskandinav erkeğinin sıçtığı bok olabilir misin? İskandinav kız da senin hasretinden yataklara düşmüştü, yaratığımsı mal. Türk kızı bir boka benzemiyormuş. E ulan madem beğenmiyorsun defol gi beğendiğine, aklın hala Türk kızında kalmış ki blog köşelerinde Türk kızı muhabbeti yapıyorsun.

      Hadi kezbanların neden şımarık olduğunu anladık, etrafları onlara prenses muamelesi yapan abaza dolu da lan sana ne oluyor? Kendi kendinin götünü kaldırmayı nasıl başardın?

      Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adam beğenmişse sana halt etmek düşer, sana mı soracak ne tarz kadınları beğeneceğini? :D. Beyimiz kendi kendininin götünü kaldırmakla yetinmeyip bir de güzellik otoritesi ilan etmiş kendini. Len defol git be, sümükü :D. Senin Türk kızına çemkirmeye hakkın yok. Türk kızının tırnağı kadar değerin yok. Türk kızından çıkmış, Türk kızını beğenmez olmuş mal :D.

      Sil
    2. 21:51 büyüde gel ergen bozuntusu senin gittiğin yerden ben dönüyordum daha toysun yaşın 30 ları geçsin daha iyi anlayacaksın ben bunların peşindemi gezdim diye bi git akdeniz ve ege tarafına yurt dışı gezilerine bana hak vereceksin bu kadar çaba boş diye hakaretlerinden belli ergene olduğu o yüzden güldüm geçtim bir gün beni anlarsın yegen :))

      Sil
    3. Yaşın 30'larda mı? Geç ergenlik desene. 30'lu yaşlardaki adam hala bir haltları idrak edememiş, trajikomik :). Yurtdışında bolca bulundum, sen merak etme. Yalnız bir eksiğin var, yurtdışındaki erkekler de gerek tip gerekse tavır olarak senin gibilerle kıyaslanamaz bile. Senin gibi kendini bir halt sanan elemanlar da az değil ne yazık ki bu ülkede. He abim he, hadi sen gül eğlen, zaten 30'larına gelmiş bir adamdan bu cümleler çıkıyorsa ses etmemek gerek, geçmiş senden artık.

      Sil
    4. O çok övündüğün güzel Türk kızları, senin gibilerin arkasından 'yaa çok tipsiz kimse yüzüne bakmıyor ama neyse ki parası var. sövüşliyip bırakıcam' diye muhabbetler çeviriyor. Senin haberin yok be cano.

      @16.55 sana dedim. Bil de akıllan. Bir kısım kezbanlık tohumlarını da bu kızlar atıyor. 'Siz de böyle yapın ya, salak çok' diyerekten. Sen gene hıı mıı der geçersin de, cüzdanı bir kontrol et, parayı da sağdan say derim ben. Hadi canım.

      Sil
  29. http://www.terapistim.com/kitap/Histrionikkiilikbozukluu.html tıkla bayan olduğun belli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geç ergenlik yaşayan adamın internet macerası.

      Sil
  30. Senden boşanan kadına Allah bilir ne Kamiloşluklar yaptın da gelip buralarda ağlıyorsun be Kezban herif. Reva lan sana. O bilmem neyle kendini arkadaşlık sitelerinde buluvermişmiş. Tahmine derim evliylen nasıl bir dallama olduğunu, kadını nasıl daraltmışsındır, gözler fıldır fıldır, çakma yere bakan yürek yakan havaları; dışarıdaki kadınlara sanki beyaz atlı prens tavırları ama evinde tam bir kamyon! Utanmadan da destan yazmış kıro.

    YanıtlaSil