10 Temmuz 2012 Salı

türk kızı



Bu profil Türk kızlarını ve kezbanları birbirinden ayırmak için güzel bir örnektir.


Bir önceki profil (daha ne isteyebilirim ki)
ile arasındaki 7 farkı bulunuz.





165 yorum:

  1. 21 yaşındayım hanzoyum. Kitap okumam arkadaşlarla halısahaya ve kırathaneye giderim başka bi etkinliğe gelemem. gelirim yok aileden geçiniyorum. beni taşıyabilecek -parasını yiyebileceğim- kültürlü ve kendini geliştirmiş birini arıyorum. Tanışalım mı ? (olaya bir de bu tarafından bakmak istedim çok farklı oluyo lan)

    YanıtlaSil
  2. bu kız candır

    ama kezbanlar bu tür kızları sevmez ve çekemez. birazdan bok atmaya başlarlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bok atmaya kezbanlar değil, beyinsiz hemcinslerin başladı.

      Sil
    2. ben bok atan göremiyorum. sen sinirden okumayı unuttun heralde kezbancık.

      Sil
  3. bu kadar saçma sapan kezbanın arasında pırlanta gibi kalmış bu post. hayatı boyunca mutlu olsun

    YanıtlaSil
  4. valla profil bilgileriyle ve hayata bakışı ile beni benden aldı.

    ne de olsa ateist. ateist candır be.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uçağı düşerken görmek isterim onun ateistliğini.

      Sil
    2. Gel benimkini gor! -bir ateist

      Sil
    3. zaa düşen uçakta ateist olmazmış. mantığa gel.

      eee peki şöyle düşünsek?

      düşen bir uçakta, o kadar büyük stres altında normal bir insanın sağlıklı düşünmesi mümkün değildir. demek ki bir insan sağlıklı düşünemediği bir durumda belli bir dine yönelir... xdxd

      Sil
    4. üç beş ateist bungee jumping yaptık geçen üzerinize afiyet. serbest düşüşte bi an eşhedü... dedim, geri zıplarken düzeldim. Üç beş defa oldu bu. G force nelere kadir yarabbim hafazanallah.

      Sil
    5. @10:23 demek ki ip kopsa müslüman olarak gidecen öbür tarafa.. hadi gene iyisin. yırttın panpa... hurilere bangi camping yaparsın artık xd.

      Sil
  5. Kızın ateist olması bile bir şeylerin işareti. Müslüman insanlara elbette lafım yok ama o yobaz kafayla yetişen bir kadının erkekle ilişkisi dostluk olamaz. erkeğe bakışı da farklıdır (yobaz erkeğin kadına bakışının da farklı olduğu gibi).

    Bu kız için dileğim ona yakışacak erkeği bulmasıdır (ona yakışacaktan kastım kadına bakışı kamil gibi olmayan biri (oyş rahat garı buldum dur hele bir de ben koyam)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müslümanlar hep yobaz mı oluyor? böyle düşünerek yobaz olan sen olmayasın? dini inanç insanı yobaz yapmaz. yobaz yapan saçma sapan hurafelerdir.

      Sil
    2. ''ateist olması bile bir şeylerin işareti'' derken ateizmi açıkça savunuşunu görüyorum. müslümanlara sözüm yok derken, gelecek tepkilerden hafifçe bir çekinme var. bunlara gerek yok. kişisel gelişim inanca bağlı değil. sadece okumak- gezmek- görmekle ilgili.

      Sil
    3. Müslümanlara bir şey demedim, yobazlara dedim. aradaki farkı fark edin dostlar.

      Sil
    4. Müslümanlık genel anlamda insanı düşünmekten kısıtlayan ve belli olguları olduğu gibi sevketmesine sebebiyet veren temel etmenlerden birisidir. İnsani Gelişme Endekside bu önermeyi desteklemektedir. Müslümanlığın tam anlamıyla kutsal kitabına bağlı kalarak yaşandığında ise yobazlık kaçınılmazdır. İlgili videoda( http://www.youtube.com/watch?v=ocvGdST7pHk ) tam anlamıyla kuran'a bağlı kalan kişinin görüşleride bu önermeyi desteklemektedir.

      Sil
    5. @ 21 Temmuz 2012 12.39

      HOŞT

      Dipnot: Uzun uzun ne kadar saçma bir düşünce yapısına sahip olduğunu anlatırdım fakat bu kadarını hakediyorsun.

      Sil
    6. @ 26 Temmuz 2012 15:22

      düşünce yapımı dört cümlem ile anladığını düşünebilecek birisinden gelebilecek o uzun anti tez'i merak bile etmiyorum emin ol. Keza verdiğin cevapta o uzun uzun anlatacakların için referans niteliği taşıyor olsa gerek. (*burada hoşt kelimesi ile yazar çok derin ve büyük anlamlar taşıyan, altındaki felsefenin irdelenmesi gereken bir ayar verdiği düşüncesine kapılmış)

      Sil
    7. @ 27 Temmuz 2012 10:41

      1. İnsani Gelişme Endeksi formülünde dinle alakalı herhangi bir değişken var mı?

      2. Formülde böyle bir değişken olmadığı halde diyelim ki senin o ufak beyninden uydurduğun önermeyle endeksin bir bağıntısı var. O halde nasıl oluyor da son araştırmalara göre halkının %80'i bir Yaratıcı'ya inanan Polonya 39. sırada iken, sadece %40'ı inanan (%60'ı inanmıyor) Bulgaristan 108. sırada?

      Ulu orta sallarım kimse de cevap veremez diye düşünme. İster inan ister inanma. Ama safsatalarla insanların kafasını bulandırma. Kendini, saçma düşünce yapını ve cahilliğini de al git burdan.

      Sil
    8. @ 27 Temmuz 2012 12:10

      Ah benim gerizekalı yurtdaşım.

      Konumuz islamın kişisel gelişmeyi köreltmesi. Tabi en büyük örneklerinden birisini, internetten hemen düşürebildiğim birisinde görebiliyorum ki kendisi daha konunun yaratıcıya inanmanın kişisel gelişmeyi etkilemesi ile islam dinin kişisel gelişmeyi köreltmesi arasındaki farkı algılayamıyor.

      Yaratıcıya inanmak çok tanrılı dinler dahil, bütün dinleri temsil etmektedir. Ama o daha okuduğunu anlayamayan, karşılaştırma yapabilmekten aciz, bilişsel gelişimde sadece bilgi evresinde kalmış birisinden iki endeksi karşılaştırıp bir analiz yapmasını beklersem bana polonya bulgaristan örneğini vermesi muhtemel. Zambiya ile katar'ı karşılaştırmadığına şükretmek lazım.

      Sadece sana mısırdaki islamcıların nekrofili talebini seni düşünmeye yöneltmek için örnek olarak vericem.

      (Dipnot: Yaptığım önerme tek bir argümanla desteklenemeyecek kadar ucu açık bir konu olmasına rağmen bu örnekler biraz düşünülerek hatrı sayılır derecede çoğaltılabilir. Eğer bu konuyu daha detaylı incelemek istersen gerileme döneminde meşrutiyet öncesi osmanlı tarihini inceleyebirsin.)

      Siktimin salağı.

      Sil
    9. @ 27 Temmuz 2012 13:49

      Sen sıçtığım bok olamayacakken ve safsatalarını çevirip götüne sokmuşken nasıl hala yazabiliyorsun anlam veremiyorum.

      Bre beyinsiz ve orta çağda kalmış deve. Bu yüzyılda çok tanrılı din kaç tane var ve ne kadar inanı var bu bir araştır önce. Yaratıcıya inanmaktan kasıt "believe in God" diye alıntı yapılan bölüm. Sen şuursuz ve örümcek beyinli olduğun için "have faith" ve "believe in God" sorularını ayırt edemezsin.

      Endeksle saçmaladıklarının örtüşmediğine dair en az 50 örnek daha yazarım. SPSS'de endeks sonuçlarını modeller, çıkan grafiği de götüne sokarım.

      İnanmıyorsan inanma. 65 yaşında bağırsak kanseri olup kemoterapi de zırladığın sırada o pis ruhun cesedini terkeder ve hatırlarsın bu yazdıklarımı.

      Dipnot: Tek hücreli yaşam formu, madem yaptığın önermenin bir boka yaramayacağı biliyorsun ve desteklemek için bu kadar zayıf kaldığının sonradan farkına varmışsın yazma ki daha da rezil olma.

      İki kitap okumuş, kendini nimetten saymış siktimin salağı.

      Sil
    10. @ 27 Temmuz 2012 15:51

      Aptal adam verdiğin sikindirik örnekler ile kendi sıçtığın bokun içerisinde yüzdüğünün farkında değilsin.

      Sen bulunduğun mağarada araştırmaktan, düşünmekten ve öğrenmekten acizken hangi çağda yaşadığını düşündüğünü bilmiyorum ama bu yüzyılda (Yazar burada XXI. yüzyıldan bahsetmektedir.) sadece hinduizmi (ki inananlarının sayısı dünya nüfusunun yaklaşık %13ünü oluşturur.) gösterek o sikindirik dünyan içerisinde ne kadar büyük bir yanılgı, ne kadar büyük bir cahiliyet içerisinde olduğunu sana umarım gösterebilirim. (3*)

      Spss'de dünya gelişim endeksi ile dünyadaki islama inanların oranını karşılaştırabilirsen eğer (bu araştırmada sağlıklı veriler elde edebilmek için çok geniş bir örneklemde araştırma yapman gerekir ki yıllarını alabilir) yüksek lisans tez konunu bunun üzerine yapmanı tavsiye ederim. Ama gel gör ki ölçümler ve ölçütler belliyken ortalama zeka seviyesine sahip bir insan gerekli değerlendirmeyi yapabilir. ( Spsside hangi arkadaşından duyduysa artık, excel gibi bişey sanıyordur muhtemelen siktimin salağı)

      Buradaki konu benim veya senin inanıp inanmaman değil, islam dininin insani geliştirmeyi körelttiği ki senden değil düşünmeni, konunun bu olduğunu kavramanı bile bekleyemez duruma geldim.

      Ancak sana yegane bir tavsiyede bulunabilirim. Eğer islamın kişisel gelişimi ne derece engellediğini gözlemlemek istersen kendini denek olarak kullanabilirsin.

      (1* Daha öncede belirttiğim gibi verdiğim örneğin birazcık düşünerek çoğaltılabileceğini belirtmiştim. Düşünmeyi senin gibi bir canlıdan ümid etmek çok yüksek bir beklenti olsa gerek.)

      (2* Yazar "İki kitap okumuş, kendini nimetten saymış siktimin salağı." ifadesi ile kendisinin kitap okumadığı için çok büyük bir eziklik hissediğini üstü kapalı bir biçimde ifade etmiştir.)

      (3* Hinduizm çok tanrılı bir dindir.)

      Ayrıca (bkz: Yazık lan kimin çocuğuysa)

      Sil
    11. Adsız 21 Temmuz 2012 12:39 kucukken topu cami avlusuna kacmis...

      Sil
    12. ccc haksızzsınputperestpiç ccc
      kimse burda din propagandası yapmamış siktirgit orangutanın sikine tap nasıl olsa ordangeldin benim dinime laf söyleme yavşak seni

      Sil
    13. hastayım bu ateistlerin her yerde kendini reklam etme isteğine amk. ateistim bıdı bıdı vır vır. başkası yazıyo mu şintoistim budistim diye skimsonic

      Sil
    14. 27 TEMMUZ, 16:30. ''OKU'' ile başlayan tek din İSLAMDIR. YÜCE ALLAH kitabını bu cümle ile neden başlatmış,bir düşün. İLİM ÇİNDE OLSA GİDİP ALINIZ diyen bir elçisi olan din, nasıl oluyor da kişisel gelişimi engelleyebiliyor? senin derdin gelişim değil. derdin ateizm propagandası yapmak. müslüman ülkelerin geri kalmışlıklarını dinle ilişkilendirmen, senin ne derecede sığ, art niyetli görüşlere sahip olduğunun kanıtıdır. be utanmaz sıkılmaz varlık, İSLAM her türlü gelişimi sonuna değin desteklerken, insanların tembellik sebebiyle gelişmekten uzak olmalarını din ile ilişkilendirmen o çokkkkkkk büyük!!!! zekaaaannn hakkında ipuçları veriyor.ateist olabilirsin, inanmayışına bir şey diyen yok. ama,İSLAMA olan nefretini, gelişmeyi engelleyici diyeek kusman çok aşağılık bir davranış. şimdi siktir git.

      Sil
    15. İmla hatalarımın farkındayım arkadaşlar. Öfkeden elim ayağım dolaştı. Özür dilerim.

      Sil
    16. Konu din olunca hepiniz sapıtıp birbirinize hakaret ediyorsunuz. Gerçekten hepinizin bir öfke kontrolüne ihtiyacı var. Savunmalarınızın hiçbiri sağduyu ile karşınızdakini anlamaya yönelik değil ''Benim inandığım ve savunduğum doğru, gerisinin de g.tüne koyim'' üzerine...

      Sil
    17. Kabeye nükleer atmanin getirecegi mutlak mutluluk süphesiz ki muhtesem olacaktir: Meteora secde eden deve siken sübyancilarin saksakcilari sizi.

      Sil
    18. Hoşt lan trol müsün ne sikimsin, hoşşşt!

      Sil
  6. Gerçek olmak için çok olumlu... Böbrek.avi olmasın? Yanlış anlama ey Türk kızı. :p

    YanıtlaSil
  7. Gerçek olamayacak kadar güzel.

    YanıtlaSil
  8. Sonuç itibarıyla koca bulma sitesinde ava çıkmış bir Amazon Kezbanı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan aradigi kisiyi etrafinda bulamiyorsa ne yapsin, umduguyla degil bulduguyla mi evlensin? Bu neyin kafasidir, tam bi kamil seziyorum. Teknoloji artik yuz yuze tanisma imkani olmayan insanlari bir araya getirebiliyor, bunun nesi kotu?
      Ben Amerika'da yasiyorum, butun gun calisiyorum ve surekli disari cikip insanlarla tanisacak vaktim yok, ayni etrafimdaki arkadaslarim gibi. Abartmiyorum burda herkes match.com a uye ve insanlar kafasina uyan kisilerle biseyler icmeye gidiyorlar, gayet medenice takiliyorlar. hic biri de kezban ya da kamil degil. Herkes isinde gucunde, egitimini almis, duzgun insanlar. Uzun sure online dating olayina kuskuyla baktim ama kisi kendini ve ne istedigini biliyorsa bu tip siteler gercekten insanlarin sosyal hayatlarini duzene sokmasina yardim ediyor. Hele de NY gibi bir sehirde. Biliyorum Turkiye'de hala loser lar sadece bu sitelere uye olur gibi geliyor ama umarim zamanla bu bakis acisi degisir, gercekten yalniz olmak istemeyen insanlarin bir araya gelmesini kolaylastirir. Bu siteye bole orumcek kafali yorum olmamis kisaca.

      Sil
    2. eş bulma sitesine girmek garip değil. günlük hayatta çalışmaktan sosyal ilişki kuracak zaman kalmıyor. bir ihtimal netten de bulunabilir. bunun nesi garip?

      Sil
  9. umut.avi

    yapmayın kandırmayın Türkiyelileri. //Fatih Altaylı mod off//

    YanıtlaSil
  10. Allahını seven bu kızın adını bulsun. Aramızda para toplayıp hediye gönderelim birşeyler yapalım.

    YanıtlaSil
  11. türk kızı falan diye tanımlamaya gerek yok. normal insana benziyor.

    YanıtlaSil
  12. Böyle bir hatun gördüm ya artık ölsem de gam yemem.

    YanıtlaSil
  13. Candir can bu kiz allah sahibine bagislasin, biri bunu eksiye aktarsin bari :-)

    YanıtlaSil
  14. Hostes beyler motordur bu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğin lafa bak. işte bu kızı asla hak etmeyecek birisin sen.

      böyle saçmalıkları yazarsınız sonra da "pislikler yüz vermiyorlar" diye ağlaşırsınız. motor diye isim takacağına rahat bırak. hay allahım ya. neyse.

      Sil
    2. beyler ölü taklidi yapın. belki gider...

      Sil
    3. defolup gitmesi gereken sensin oysa. biz burda kezbanlardan şikayet ediyoruz oysa sen kezban kafasını destekleyen bir insansın. yanlış yere gelmişsin.

      Sil
    4. bu kıza bile bok atıyorsunuz ya harbi haklı bu kızlar ne yapsalar hak

      Sil
    5. ben 14:30'um ve erkek değilim. bok atan kişi erkek olan.

      Sil
    6. niye lan ekmeğini kazanıp kendi ayakları üzerinde dikilebildiği ve istediği insanla beraber olabildiği için mi motor? yoksa senin gibi dallamaya kesinlikle yüz vermeyeceği için mi?

      Sil
    7. inşallah bir hostese aşık olursun da aklın başına gelir.

      Sil
    8. sana vermiyor diye motor tabi, allahın eziği

      Sil
    9. bu kıza motor diyen birinin burada olması çok garip. zaten kezbanların kezban olmasındaki etkenlerden biri de senin gibi anadolu yobazlarının ikiyüzlü ahlaki önyargıları. kezbanı eleştiriyorsun kezban olmayanı yaftalıyorsun. var bi ibnelik sende.

      Sil
    10. ironiden anlamayan nesle aşina değiliz amk..

      Sil
    11. he amk he, bu site de yapma bari mal

      Sil
    12. bir de ''anadolu yobazı'' çıktı kendisi 7 göbek ingiliz asilzadesi...

      Sil
    13. ve beyin koşarak uzaklaşır.

      Sil
    14. kamil hunter yapsanız da olurmuş siteyi, kamiller kendisi gelip avlanıyor.

      Sil
    15. Dostum git, as kendini. Bosuna oksijen tuketiryorsun cunku.

      Sil
    16. Kamil diyeceğim ama kamil güzel bir isimdir, ben en iyisi piç diyeyim.

      Sil
    17. Namıslı kız zannettiğin satılıklar motorun ağababası olmasın sakın. Tabii sana çaktırmazlar. Hayat sana güzel reis.

      Sil
    18. 31 çeke çeke çıldırmış. Yazık.

      Sil
    19. 16.00 hangi site bu!profiller hangi siteden bilen varsa yazsın

      Sil
  15. Bu profilde yazanları daha önce başka bir profilde görmüştüm ben. Bu bence gerçek değil.

    YanıtlaSil
  16. gerçek olamayacak kadar kurgu.

    YanıtlaSil
  17. aha kezbanlar bok atmaya başladı bile, ben de malum siteye üyeyim ve aramadan buldum, sadece 1 tane profil vardı. ayrıca hostes kıyafetli resmi de var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bok atanlar kezbanlar değil, kamil'ler. ben bir kız olarak bu kızı savunuyorum ama bazı kamil'ler kızı "motor" diye yaftalamaya çalışıyor. anti-kezbancıyım ama bu akılsızları görünce yaşasın kezbanizm diyesim geliyor :D. bunlara müstehak.

      Sil
    2. @16.11 Arkadaşım, neden burada yorum yazma ihtiyacı hissediyorsun? Senin savunman, herhangi bir duruşmada bir katilin,başka bir katili örnek gösterip kendini savunmasına benziyor.Kezbanlar varsa,kamiller de var.Tamam anladık,var evet ben de biliyorum ve ben de onlardan nefret ediyorum.Aralarındaki fark şu; Kezban para için ava çıkar,ve para için kendini satar,bu uğurda yapılacak herşeyi mübah görür, kamil ise; aynı şeyi cinsel ilişki için yapar. Eğer kamil paralı ise kezbana yem olur, parası yoksa elizabeth'e mahkum olur ya da düşük seviyeli bir motorla takılır. Şimdi ben sana soruyorum, karşılaştırmaya ne gerek var? Burada kamil diye yafta yapıştırdığın erkeklerin çoğu kamil değil.Cinsel ilişki istemek başka,sapıklık ve kendini bu uğurda rezil etmek başka.Kamiller sapıklık yapar ve bu uğurda rezil olur.Ama işe cinsellik açısından bakarsan erkeği,kadını hepsinde bu dürtü var ve doğanın kuralı bu.Kadınlarda da var,ama bunu erkeklerden daha çok gizlemek zorundalar.One Direction ve Justin Bieber'in forumlarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Bir tane erkek üyesi olmaz mı bu adamların? Ama her ne ilginçse Selena Gomez'in kadın beğeneni yine fazla.Çünkü bu sitelerde cinsellik hayranlık kisvesi altında maskeleniyor ve kızlar genellikle bu yolla masum hayranlık kisvesi altında ateşlerini söndürüyorlar.Erkeklerin böyle bir şeye ihtiyacı yok.Bu yüzden erkekler,kadınlara karşı sanal alemde daha açık ve net olabiliyor.Bunu kabaca ve gülünç bir şekilde yapanlar ve her gördüğüne potansiyel aşifte gözüyle bakanlar kamil oluyor.O tip erkeklerden ben de çok nefret ediyorum,ama kezbanlar saman altından su yürüttükleri için çok daha tehlikeliler.En azından senin tabirinle "kamiller" in -her ne kadar şerefsiz ve ahlaksız olsalar da-içleri dışları bir.Kezbanlar, namussuz ve hayasızlar(para ile kendini satacak kadar) ama vermediklerini bahane edip,kendilerini aklayabiliyorlar.Bu yüzden,kezbanlar daha tehlikeli...

      Sil
    3. Durduk yere kamil'in adını anmadık ki. şu gördüğün kızı ve onun mantığındaki kızları destekliyorum ben. emin ol senden daha anti-kezbancıyım. ve gördüğümüz gibi kezban olmayan kızı da "motor" diyerek iğrenç ikiyüzlülüğünü gösteren akılsıza istinaden yazdım. yoksa bu karakteri güzel kızın fotoğrafının altına durduk yere "ehehe kamiller de var ki" yazmadım, yazılsaydı da tepki göstermezdim çünkü anti-kezbancı olduğum kadar anti-kamilciyim de ama zaten bu blog çoktan kamil olayını aştığı için böyle bir hatırlatmaya ihtiyaç duymadım. kamil'lerin kezbanlardan daha az zararlı olduğunu düşünmüyorum ama olaya objektif yaklaşamıyorsun. neyse kamil muhabbeti etmek istemiyorum, nedense sinir olunuyor. bu başlıkta da kamil lafını durduk yere etmedim, mecbur kaldım.

      burada neden mi yorum yazma ihtiyacı duyuyorum, kezbanları sevmediğim için.

      Sil
    4. ha bir de, benzetmeye bak :D. kim kezban bu bakin kamil de var, o zaman kezbanlar haklı, blogu kapatabilirsiniz, sorun çözüldü dedi. hep merak ediyordum neden bu insanların kamil kelimesine alerjisi var diye, şimdi anladım. biz de kamil'den bahsedince siz sanıyorsunuz ki kezban'ların lanetliğini hafifletmeye çalışıyoruz. te allahım ya, ne alakası var.

      Sil
    5. kezbanların eleştirildiği yerde şu gül gibi kıza "motor" diyen kamil'dir, psikolojik baskı yapmayın ya :D. kamil'e kamil diyemiyoruz korkudan, her an birilerinin "offff anladık be tamam kamiller de var hadi defol git" demesi tehlikesi var. rahat bırakın lütfen, kimse durduk yere kezban ya da kamil yaftası yemiyor. ve gelecek saldırılar için diyeyim, vallahi billahi kamil dememek için kendimi zor tuttum, bu kızın başlığının altı güzel yorumlarla kalsın isterdim ama şu yukarıdaki motor diyen kişiye ağzının payını vermek gerekiyordu.

      Sil
  18. kıbrıs türkü sanırım bu kız. Kıbrıs türk kızları bildiğim kadarı ile daha açık görüşlü düzgün kızlar. helal olsun bu kıza ayrıca. umarım düzgün bir adama denk gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hastayım ha bu tespitlere. İzmirli kızlar hep veriyooo, Kıbrıslılar hep düzgün, Doğulu kızlar hep varoş. Ne biçim tespitler bunlar amk.

      Sil
    2. genelde dogru tespit. eğitim arttıkça kalite düzelir.

      Sil
  19. Valla fake falan değilse canını yerim ben bunun ya.

    helal olsun kız.

    YanıtlaSil
  20. içimi eritti bir anda okuyunca, yemişim aldığı maaşı, bildiği dil sayısını falan. ateistse zaten bazı şeylerin farkına varabilecek bir düzeyde, e böyle de olunca bünye böyle birisini istiyor. sen nerdeydin şimdiye kadar...

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşlar sonunda düzgün bir kıza denk geldik ama bu da Türk değil, Türkçe konuşan bir Gıprıslı. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gıprıslıların Türk olmadığını nerden çıkarıyorsun?

      Neden Türkçe konuşuyorlar Türk değillerse?

      Sorularıma cevap alabilir miyim?

      Sil
    2. Japonca konuşan Çinli gibi di mi. Ne acayip valla. :/

      Sil
    3. olmadı o örnek...

      Çinliler ve Japonlar her ne kadar çekik gözlü olsalar da dil ve kültür olarak birbirlerinden farklıdır.

      yani Gıprıslı ve Türk karşılaştırmasından başka bir şey.

      Saygılarımla.

      Sil
  22. ateistlerin en sevdiğin savı "evrenle birlikte herşey gelişigüzel meydana gelir" dir. oysa ki binlerce bilim adamının vardığı sonuç şu: evrenin gelişigüzel meydana gelme olasılığı yok...

    diğer taraftan bu hatun eğer yazdığı gibi bir mantaliteye sahip ise ne istediğini biliyor demektir. öyle ise bu tarz sitelerde ne işi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kim o bilimadamları, birkaç isim ver bakalım. bir de ateist olduğunu belirten bir profil var diye kezbanhunter üzerinden inanç propagandası yapma eğilimi nedir lan? ne gerzek insanlarsınız. ateist kelimesinin kullanıldığı her platformda aynı gerizekalı reaksiyonu gösteriyorsunuz. nadan.

      Sil
    2. evrim teorisi çürütüldü, ateistler panikte!

      Sil
    3. binlerce bilim adamı xdxd. hangi binlerce bu. madem ki böyle binlerce bilim adamı var bu adamlar niye çıkıp makale fln yayınlamıyorlar. bu neyin kafası lan..

      Sil
    4. einstein örnek olarak yeterde artar bile
      okuyun lan kafanızın basmadığı yerde herşey rastlantısal abi deyip gezmeyin. cern de neler yapılıyo bir bakın...

      Sil
    5. einstein yaratılışçıların öne süreceği en son isim. başka?

      kafamızın basmadığını iddia ettikten sonra cern'de olanları yaratışçılık teorine bağlaman?

      Sil
    6. kardeş yaradılış teorisine bağladığım falan yok ayrıca einstein ateist değildir. adamlar cern de bütün olan bitenin ratlantısal olmadığını araştırmak için uğraşıyor.

      beni ilgilendirmez inanıp inanmamanız. bana sadece eğlenceli geliyor bu tür söylemler. ama hiç dikkat ettiniz mi ateistlerin söylemleri her devirde çürütülüyor. bundan öncede evrenin durağan olduğu herşeyin sonsuzda var olduğu ve sonsuza dek varolacaği idi. evren sürekli genişliyor...

      50. yaş gününde, George Sylvester Viereck'e verdiği bir röportajda tanrı ve din ile ilgili fikirlerini şu şekilde özetlemiştir:[31]
      “ Ben bir ateist değilim. Kendime bir panteist diyebileceğimi düşünmüyorum. İlgili soru bizim kısıtlı akıllarımız için çok geniş. Biz, pek çok değişik dilde kitapla doldurulmuş bir kütüphaneye giren küçük bir çocuğun durumundayız. Çocuk kütüphanedeki kitapları birisinin yazmış olması gerektiğini bilir. Nasıl yazıldıklarını bilmez. Yazıldıkları dilleri anlamaz. Çocuk, kitapların sıralanmasında esrarengiz bir düzen olduğundan şüphe eder, ama ne olduğunu bilmez. Bu durum, bana göre, en zeki insanın bile tanrıya göstereceği yaklaşımdır. Biz, evrenin muhteşem bir şekilde düzenlendiğini ve belirli kanunlara uyduğunu görmekteyiz, ancak bu kanunları çok bulanık bir şekilde anlayabilmekteyiz.[31]

      http://tr.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein

      Sil
    7. "cern de bütün olan bitenin ratlantısal olmadığını araştırmak için uğraşıyor" bunu söyleyen kafayla daha fazla tartışılmaması gerekir. ne demiştik: nadan.

      aynı einstein şunu da demiş "vikipedi"de: "Kendisi dinlerin çocukça ve batıl inançlardan oluşan boş inançlar olduğunu belirtmiştir."

      konuyla ilgili güzel bir analiz var şurda: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=einstein'%C4%B1n+ateist+agnostik+panteist+dindar+olmas%C4%B1


      ateist fikirlerin her dönem çürütüldüğü iddiasına girmiyorum bile bak. hiçbir dayanağı yok. fikirler ortaya döküldükçe daha da komikleşiyor, çocuklaşıyor.

      asıl tartışma neydi? ateist kelimesini gördüğünüz her platformda aynı şeyi yapmanız. yapmayın bunu. kezbanhunter bu konuların konuşulacağı bir platform değil.

      Sil
    8. araştırdıkları şey evrenin nasıl varolduğu... ben inançlar ve dinler konusuna girmeddim zaten. einstein dan gönderdiğim alıntıyı dikkatlice okuyun. dinden inançtan bahsediyor mu?

      yukarıda söylediğim tezlerin çürümesi doğrumu yanlış mı?

      ama ateistlerin sevdiğim bir tarafı da inançlar konusunda dalga geçmezler. yakın çevremdekiler öyle.

      yukarıda birkaç şebeğin aptal saptal yorumlarını okudum -bangi camping- onları görünce ben de evrim teorisinin doğru olabileceği kanısındayım en azından bazıları için.

      Sil
    9. einstein ateist değildi. evrensel harmoniden bahseden spinoza'nın görüşlerine yakın görüşlere sahip.
      yaradılışla ilgisi bile yok.

      Sil
    10. einstein'ın dini görüşleri karmaşıktır dostlar. burda sanki einstein ile okey masasında muhabbet etmiş gibi kesin ifadeler kullanmayalım. benim fikrim deist olduğu fakat genel olarak bilim dünyasından tepki görmemek için görüşlerini fikirlerini sakladığı yönünde. genelde de yaratıcı'nın varlığına inandığını üstü kapalı şekilde belirtmiştir.

      Sil
    11. evrim teorisini çürüten tek bir bilimsel gerçek gösterin. tersini kanıtlayan milyon tane var çünkü.

      Sil
  23. allah kesin var lan. valla var. kuranda yazıyo var oldugu. kuranı da allah indirdi zaten. yani var ki kuranı indirdi, kuranın kanıtı allah allahınki kuran. ciddiyim olm var bak valla var. yeminle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evrim kesin var lan. valla var. darwin yazıyo var oldugunu. evrimi de darwin yazdı zaten. yani var ki evrimi yazdı, evrimin kanıtı darwin (maymuna benziyor), darwininki de evrim. ciddiyim olm var bak valla var. yeminle.

      Sil
    2. süpermenin de kitapları var demek ki süpermen de var. kanıtı kitapları.

      Sil
  24. admin link ver ben bunla evlencem,arkadaşlık da olur :(

    gafam da garıştı bu arada, ateizm zaten "inanmama" durumu değil mi? nasıl dini inanç kısmında ateist yazabiliyo, inanç yok zaten.

    bi el atın panpalar, kültürüme kültür katın şansım yükselsin ehehe

    YanıtlaSil
  25. Bu sitedeki bazı puştlar (kamil diyemeyeceğim kusura bakmayın) bütün Türk kızlarını kezban olarak yaftalayıp kendini tatmin etme derdinde. Hatta birisi bu hanımefendi için motor demiş, ulan puşt sen bu mantıkla devam edersen sadık yarin Elizabeth olur tabii. Senden daha üstün bir durumda olan, hayata karşı bir duruşu olan ve maddiyat peşinde koşmayan birini görünce geçersiz işlem yürüttün değil mi sevgili puşt?

    YanıtlaSil
  26. Keske soyle biri ciksa karsima.

    YanıtlaSil
  27. Kızgın kumlardan serin sulara...

    YanıtlaSil
  28. helal olsun böyleleri de var işte. umarım böyle karakterli bir kadın nasip olur bana da.

    YanıtlaSil
  29. Babasız büyümüş,bu kadar havalanamadığına göre kesin bakire değildir bu, başka kapıya gülüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yyuuuhhhh!!!

      Sil
    2. o da senin gibi bir yaratık için ölüyordu sanki

      Sil
    3. 10:57 troll beyler. ölü taklidi yapın gider.

      Sil
    4. İnşallah çok seven bir eşi olur da, sen de 31 çekerken çevrendeki mutlu çiftleri izleyip 'sikiştiler mi lan acaba yıh yıh' diye düşünüp nasırlı elinle diğer elini tutarsın amk malı.

      Sil
  30. Senin Allahına kurban!!!

    YanıtlaSil
  31. Türkiye'de bu düşünüşte bir kadından bir milyon tane daha bulamazsın amısına koyayım.

    YanıtlaSil
  32. üzgünüm beyler ancak ben bu kızda bir problem göremedim, açık açık yazmış. az ve öz.

    YanıtlaSil
  33. Ayrıca halen evrim teorisi çürütüldü diyenleri, bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyerek
    'ayıptır, kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz'u içimizden geçirerek buraya alalım. (http://www.evrimianlamak.org)

    YanıtlaSil
  34. böyle bir sitede yer almaması gereken gayet iyi bir kadın bu. gerçi bunu siteyi karalamak için söylemiyorum. sonuçta arkadaşlık sitelerinin yapısını onları kullanan kitle belirliyor.
    ve bu web sitesindeki kitleye çok çok fazla bu kadın. gerçekten kendisiyle arkadaş olup dertleşmeyi isterim hatta.

    YanıtlaSil
  35. arkadaslık sitesine yazması bir gercek ama helal olsun benim diyen musluman bir cok kız boyle dusunmuyordur insallah aradıgı insanı bulur

    YanıtlaSil
  36. profil kendiyle çelişiyor. böbrek.avi olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1000000. kez bobrek.avi sakasini yapan sakaci olarak tarihe gectin. yarin ofisime gel, plaketini eline vereyim.

      Sil
    2. sen gel benim hastaneme ben böbreklerini eline vereyim ehehe.. şaka değil gönderme mentalretarde

      Sil
  37. hangi siteden aliyosunuz bu profilleri biri soylesin zahmet olmazsa :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlilik siteleri lan. Açık açık adres yayınlamak da tadını kaçırıyor. Yoksa aç kendin bak, gül kezbanlara-kamillere. İyi böyle.

      Sil
    2. kardeş bence o daha çok o sitelere üye olacakmış gibin geldi .. hihihiih :)

      Sil
  38. admin, bana bu kızın adresini ver lan allahsız!!!

    YanıtlaSil
  39. Lan oglum bu hatunu korumaya alalim,söyle eli yüzü düzgün akilli bir eleman bulalim.
    Ah amk.evli olmasam.

    YanıtlaSil
  40. bu kezban değil mi şimdi ? bir şey demiyorum bravo size...

    YanıtlaSil
  41. böyle yazıp yazıp "ı ıh onu beğenmedim, ı ıh bunu da beğenmedim" diyenlerini çok gördüm ben, en sonunda evi arabası dıdısı bıdısı olanları seçiyorlar profillerine yazmamış olsalar bile.
    ha neden yazmıyorlar ev isterem araba isterem diye? çünkü belirli bir standartın üstünde birini aradıkları için ve o standarttaki erkeklerin "ev araba isterem" diye yazan kezbanlarla işi olmayacağını bildikleri için "aşk sevgi dünya barışı" diye giriyorlar olaya. kadınlar sandığınız kadar saf değil beyler, zayıf noktalarınızı bulup çok güzel oynayabiliyorlar.
    (bkz : "assasins creed oynuyorum, futbolu çok seviyorum, alışverişten nefret ediyorum"cu hatunlar)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kıskanç değilim deyip kıskancın hası çıktıkları, başta erkekte sevdikleri özellikleri değiştirmek istemeleri, tek eşliliğe inanmayıp oğlan annesiyle tanışmak istemeleri gibi basit örneklerde mevcut. Gizli özne gibi, gizli kezbanlar. Bravo, güzel noktaya değinmişsin; ancak bu kızda bir hinlik göremiyorum. Hepsi öyle değil, ocu bucu hatunlar da belli eder kendini.

      Sil
  42. Bu kızın gerçek olma ihtimali yok lan. Böbrek.avi

    YanıtlaSil
  43. eğitim ve sosyo-ekonomik durumum sebebi ile arkadaş olarak ve ilişki sırasında tanıdığım pek çok kadın, üniversite mezunu, ateist ve kültürlü. Ve bunlara sahip türk kadınlarının çoğunluğu ne yazıkki motor.

    Saldırmadan önce bir dinleyin, durum şu; bu tarz bayanlar genelde eğitimli, kendilerine baskı yapmayan ailelerde yetişiyorlar ve dini olarak kendilerini kısıtlmadıkları için cinsel açıdan rahat oluyorlar. Fiziksel olarak hilkat garibesi değiller ise durumları, abaza amazonları arasına düşen erkek kaşif gibi oluyor, kendilerini tatmin etmek için sıraya girmiş, fedakarlık etmeye hazır 100lerce erkek. E kızlarda boş durmuyorlar ve 27+ olana kadar yaşıtları olan türk erkeklerinin defalarca katı skorları oluyor, yani amiyane tabirle motor oluyorlar. Avrupadaki hem cinslerinin hepsi rahat olduğu için, orada ilişki daha çift taraflı ve erkeklerinde belli bir değeri var, yani cinsel olarak aktif bir türk kızının fırsatları batılarladan bile daha fazla. İşte bu yüzden bu güzel ve kültürlü kız muhtemelen 20den fazla erkekle beraber olmuştur. Ha buna rağmen gerçekten karşılık bir sevgi varsa ve sadık ise bu kadınla evlenilir, çünkü Türk erkeği için alternatifi kültürsüz mahalle gülü kezban veya yurtdışı açılımı.
    Geriye kalan eğitimli, kültürlü, güzel ve motora bağlamamış kızlar üniversite safhasında kapılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. suskunluğu asaletinden olan türk kızı29 Ağustos 2012 12:26

      Mesajın meali:
      O kadar tırmaladım hiç kimse vermedi. Ben de kendimi araştırmaya ve araştırmanın götümden attığım sonuçlarını yayınlamaya verdim.

      Sil
    2. @suskunluğu.....kızı:

      Sesli güldüm..

      Sil
    3. istatistiğin amına koymuşsun. küsürlü sallasaydın daha inandırıcı olabilirdin bak.

      Sil
  44. kadın ister 20 isterse 200 erkekle yatmış olsun, bu onun kolay kadın olduğu (motor'un anlamı herhalde bu) anlamına gelmiyor.
    sen ve senin gibilere vermiyorlar sonuçta, bu yüzden her fırsatta tesbit yapıyorum espri yapıyorum ayağına kendine güvenli bağımsız kadınlara bok atıyorsunuz. çapsız korkaklar sizi..

    YanıtlaSil
  45. Ulan bu hatun strapon takıp arkama geçse zoruma gitmez amk.

    YanıtlaSil
  46. Kendini samimi bir şekilde ifade etmiş,aklı başında bir kızcağız.Neresinde bunun kıroluk amk?!Amacını söylüyor açıkça.ADMİN GTFO.

    YanıtlaSil
  47. biz kezbansak siz ne oluyorsunuz kamil mi?

    YanıtlaSil
  48. Dostlarım;
    Makedonyada Türk Kızlarıyla Makedon Kızlarını aynı ortamda bol bol inceleme fırsatım oldu.
    Bu kız kesin Makedon.
    Keşke böyle Türk kızları da olsa.

    YanıtlaSil
  49. masrafsız hatun!hem yemek,ev işinden anlıyor hem de hostes çalışıyor maaşı iyi.güzel değil ama olsun.4 dil de biliyormuş.evlenilesi hatun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarramı masrafsız, köle mi beğeniyosun lan kendine hanzo. Az ye de hizmetçi tut kendine dalyarak.

      Sil
  50. Kız bildiğin güzel beyler, yüzünü buzlamak bile güzelliğini gizleyememiş... Çirkin Türk erkekleri Rus karıları isterken iyide bu kızın istekleri mi anormal karşılandı?

    YanıtlaSil
  51. beyler bu hangi site?

    YanıtlaSil
  52. iki satır yazı ile insanları yerin dibine sokup göklere çıkarıyorsunuz. aferin.

    YanıtlaSil
  53. Başlığa bakmadan okudum, okurken de dedim bu profil gayet iyi, hiçbir kezbanlık ibaresi yok. Meğersem aksine örnekmiş yüzü sansürlü de olsa hoş birine benziyor. Umarım kafasına uygun birisini bulur.

    YanıtlaSil
  54. Bu hatun türk kızı olamaz bu kadar net :D Türk kezbanı dediğin yük olur omuzda kambur haline dönüşür bu bildiğin avrupai hayat müşterek kafasında tebrik ediyorum kendisini ve umarım hayal ettiği ve aşık olduğu insanla bir ömür mutlu olur saygılar..

    YanıtlaSil
  55. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, 1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  56. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil