26 Mayıs 2012 Cumartesi

İlk Dergimiz

Sayı 1



daha sonra


Ben bana yakışanı yaparım!!! 111 !!! 1!!! 1!!! 11 timam mıııı???? !!!

Msn
sohbet baya uzundu kısalttım. 

kezbanhunter vs öğretmeyen


yeetrki iyi okuyup anlamaya çalışın


Evet, iyi okuyoruz ve anlıyoruz merak etme sen!
Kitabı bitirmekten acizsin, tüm günün tv karşısında, ama isteklere bak
Eğlencek zamanı yok, becerkli ve akıllı olmalı, değer vermeli, ilgi göstermeli, iyi bir işi olmalı
Maddiyat tabiki önemli demiş, ama üstüne bunu çalışarak aklını kullnark becersin, demiş.





alıngan sinirli


Bu devirde bence en gözde meslek

VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ

ciddiyim.



25 Mayıs 2012 Cuma

sekreteri sürekli toplantıda demez?

Yavaş yavaş sindire sindire okuyun, ciddiyim.

Kaptan JB vardı, ayda 15 bilemedin 20 bin kazanan, ona bi haber salın.
Gerçi onu da aşar bu, vazgeçtim...

masal anlatma

töbe estaaa......

 

10 dakika sonra kapatıyom bloğu, ibretimi aldım, ben kaçar.




pilot kezban

askmm bnide ucursana boinginle, hep yannda olamm.
nedn hostese bktn? pis herif, ..qaba hyvan



Paylaş 3

Sizlerden Gelen Paylaşımlar

 



tEKwAnDoCu DAnScI SoLİsT

Okuyabilseydim başlık yazardım ama, wEE FİT 'te bıraktım ;)







araba şart

Kızlarına "Bulamadın zengin bir koca" diyen analara selam ederim!

Eseriniz ile gurur duyun





isyankar


Tartışmaya çok açık, lakin gerçek olan şu;
işleri bu duruma getiren kendi hemcinsleri...




24 saat benimle ilgilenmesini isterim


24 saat limitsiz hatta adil kullanım kotasız

 kapris çekmek isteyen var mı?




23 Mayıs 2012 Çarşamba

Facebook Oyunları ve Kezban

Muhteşem ikilidir, bir çok kezbanın profilinde "günüm facede okey ve çiftlik oynamakla geçiyor" ibareleri azımsanmayacak kadar çok olduğunu farkettim. Gelen oyun ve hediye isteklerini zaten facebook kullanıyorsanız görüyorsunuzdur.

Oyunlar zevklidir, lakin sabahtan akşama kadar bu oyunları oynayan kezbanlara iki çift lafım var;

Profilinizden, kültür, sanat, edebiyat, tarih gibi konulardan bi haber olduğunuz anlaşılıyor, bu yetmezmiş gibi aradığınız kişilerin özellikleri kısmına

"zeki olsn, kültürlü olsn, üni mezunu olsn"

yazıyorsun. Zeki ve kültürlü adam ile bu konular ve dünya hakkında konuşabilecek, ayrıca ortak eşduyum yakalayabilecek misin? Hiç bunu düşündün mü?

Aslında bırak aradığın kişiyi, bu dünyada yaşayan bir insan bir bireysin sen, hiç mi merak etmedin dünyada neler olup bitiyor? Elinin altında internet denen sonsuz bir bilgi hazinesi var, wikipedia denen büyük bir ansiklopedi var, her konu hakkında rahatlıkla erişebileceğin bir çok kaynak var. Yaşadığın coğrafyada ve tarihte neler olmuş, kimler yaşamış, neler hissedilmiş hiç mi merak etmiyorsun?

En basitinden facebook çiftliğinde ektiğin domatesin bir meyva olduğunu ve eskiden pek çok avrupalının "aşk elması" dediğini çünkü insanları romantik yaptığına inandıklarını biliyor muydun?

Şimdi "bu bilgi bnm ne isime yrar slk?" dediğini duyar gibiyim kezban, bu sorunun cevabını ben sana verebilirim, ama sorduğun sorunun yanıtını kendin bulman daha güzel değil mi?

kezban hunter

benim gibi göbekli olmuyacak

Herşeye çok aç olucak?


Neyin peşindesin?



Üzücü

Eğitim sisteminin neden bu halde olduğu belli. Bu içeriği paylaşıp paylaşmama konusunda çok düşündüm. Lakin bazı şeylerin değişmesi için paylaşmaya karar verdim. Aslında yazacak çok şey var ama en önemlisi şu:

Hayattan beklentin güzel bir evlilik yapıp mutlu olmaktı değil mi?
Bunun koşullarını araba ve maddiyat ile ilişkilendirmen ne hoş olmuş.
Umarım anlatabildim saygıdeğer öğretmen?

308 apaçi de favorilerine eklemiş, boş beleş insanlarsınız, çok net.


Paylaş 1

Sizlerden Gelen Paylaşımlar

Gönderen : O.D


heidi

haydi bre :)





yüzlerce var aslında ama bu kadarını almak bile yeterli, ayrıca yukardan aşağıya doğru okunca slogan gibi oluyor.



uzar gidersin!

Yorumsuz

 



22 Mayıs 2012 Salı

syndrome de me porter

Kezban Hastalıkları ( 1 - syndrome de me porter )


Norveçce : syndrom bære meg
Fransızca : syndrome de me porter
Yunanca : σύνδρομο μου φέρει
Türkçe : Beni Taşıyabilmeli Sendromu

Kronik bir kezban hastalığıdır, bu hastalığa yakalanan bireylerin aslında ne demek istediği çok çeşitlilik gösterir, uzman bir kişinin incelemesi sonucunda aslında taşınmak istenen "şey"in ne olduğu bulunabilmektedir. Bazen alt benlikten ( volva veya bmv ) binme isteği çıktığı da gözlenmiştir.

Belirtiler : Kendi çıkarları için başkalarını kullanma, sadece kendini düşünme, yeteneklerini abartma, başarı, güç, güzellik, zeka yada ideal aşk ile ilgili fantaziler, sürekli şöhret, zenginlik ve başarı hayalleri kurmak gösterilebilir.

Tedavi : Belirli bir tedavi şekli yoktur. İlerleyen yaşlarda azaldığı gözlenmiştir.

Örnek 1:



volva ve bmv

Akıllı kız, ne yapsın atı? volva varken

 



İstisnalar


Dikkat KEZBAN değildir.


Bu örneği, diğer mecralardan ( terbiyesiz, ezik, kendisini sevmeyen vb.) hakaret eden kezbanlar görsün diye ekledim.


Bir kezban masalı

Kezbanlarla evlilik :)


evlilik kararı verildikten sonra erkek, anası tarafından manipule edilen kızın istekleri doğrultusunda herşeyin en güzelini alma ve aldırma yolunda bir yarışa sürüklenir, bundan kasıt genellikle, onun var benim neden yok mantığıdır veya komşulara, tanıdık eşe dosta sükse yapmak, caka satmak, "kız veriyoz kolay mı sandın?" bilincidir, erkek borç harç tüm bu yüzlerce anlamsız aktivitelere ( davulcu kiralama, tanımadığın insanlara "ana baba" deme, herkese bahşiş verme, kına gecesi atraksiyonları ) katlanır. aslında eskilerde nikah denilen olgu, insanları bir araya toplayıp "bakın biz artık evleniyoruz, bu benim karım, ben de kocasıyım, böyle biline" demekti, bir sürü şaklabanlığı toplum sonradan uydurmuştur. az çok herkes bu işlerin ne kadar meşakatli olduğunu biliyor, evlilik baya bir maddi külfet ile sonlanır, herkes dört duvarın içine tekrar geri döner, atılan havai fişekler yanınıza kar kalır.

evliliğin ilk üç yılı, toplumun ve çevredekilerin gazı ve pompalamaları ile şişer, toplum içindeki sözde sosyal statünüz yükselmiştir, misafirliğe evli arkadaşlara gidilir, hafta sonları yapılması gerekenler yapılır, iki tarafın tanınmayan akrabalarını çekmek zorunda kalınır, aileler arasında ufaktan sidik yarışı başlar. unutmamak gerekir ki, yaşanan tüm olaylar genellikle erkeğe bağlanır, erkek maddi manevi bir çok fedakarlık yaparak yuva kurmuştur ama, istekler ve arzular bir türlü bitmek bilmez, bunlar karşılanmadığı taktirde, suç yine erkeğe patlar. erkek, bir kadını hayatına aldıktan sonra, onu mutlu ve mesut etmek, ihtiyaçlarını karşılamak, eli üstünde tutmak, hayatının merkezine bağlamak, regl öncesi coşan hormonları kontrol altına almak, onun haberi olmadan sıçmaya bile gitmeyecek şekilde kadın tarafından programlanmak ister. kadin her daim bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini sıralar ve saçmalar, ola ki erkek "seni seviyorum" derse, kadın "ne kadar?" der, aslında bu söz bile olayı betimlemeye yetiyor.

evlilik sonrası, aşkın bitip, sevgi denen şeye (veya o ne ise ? kimi sevgi diyor, kimi alışkanlık ) yerini bırakmaya başladıktan sonra, erkek kafasında muhasebeye girişir, önüne kağıt kalemi koyup, evliliğin kendisine olan getirilerini ve götürülerini yazmaya başladığı an gerçek su gibi ortaya çıkar. genellikle bir erkeğin kadından beklediği şeyler veya istekler toplasanız beş'i on'u geçmez, bunlarında zaten ancak yarısı karşılanır, lakin kadının isteklerinin bittiği neredeyse görülmez, isteklerden kastım sadece maddi istekler değildir, yukarıda belirtmiştim hatırlatmakta fayda var. isteklerin karşılanması olayını abarttığımı düşünenler için, eğer bir kadın işini kaybederse eve, evine katkı sağlayamaz duruma gelirse, erkek kadını kanatlarının altına alır, ama erkek işini kaybedip evde oturmaya başlar ve aylarca iş bulamazsa, kadınların ne yaptığını gözlemlemeniz yetecektir. bu olayada maddi ağırlıklı bakmamaya çalışıyorum lakin, evlenme niyeti ile tutuşan kızların, iyi ve dürüst bir adamla karşılaştıklarında, eğer adamın parası ve işi yoksa aşk ve sevgiyi bir anda bitirip, iki üç ay sonra işi ve parası olan başka birisine, aşk ve sevgi benim için birinci öncelikli kavramdır zırvalarına gerçekten dayanamıyorum. sonuç olarak evlilik, erkeğin hayatından baya bir şeyler götüren bir hadisedir.

yazıyı alt sırada yer alan kezbanın sözleri ile bitirelim

maddi durumu iyi evi ve arabasi olan
evlilik isteyen, ilerde cocuklari olursa ozel okulda okutabilecek kadar
maddi durumu iyi, müslüman inançlı, ve sadık...


kezban hunter

evi ve arabası olan


vay anam vay, kronik kezbanlık eğitime falan bakmıyor.

 maddi durumu iyi evi ve arabasi olan
evlilik isteyen, ilerde cocuklari olursa ozel okulda okutabilecek kadar
maddi durumu iyi, müslüman inançlı, ve sadık...

Sorum şu: çocuklar normal mi olsun? yoksa sezaryen mi istersin? Özel okul olarak nereyi düşünüyorsun?





21 Mayıs 2012 Pazartesi

ben cok mükemmelimmm .....9.9.9

Mükemmel birisi daha

çok iyi işi olmalıymış
iyi de bu ...9.9.9 ne anlama geliyor? bilen var mı?



Yönetici Yanıtı

Merhaba,
Bazı mecralarda yazarlık yapan kezbanlar buraya gelip yorum yazan kişilere cevap olarak "mahmut, apaçi" gibi laf sokma gayretine girmiş ve kendi kezbanlıklarını ayrıca diğer kezbanların davranış ve düşünce biçimlerini de olağan göstermeye çalışmıştır.

Erkeğin "mahmut veya apaçi" olması, sizin kezban olmanızı gerektirmez. Ortalıkta bir çok apaçi olduğunun farkındayım.
Burada verilen örnekler uç örnekler değildir, internet ve gerçek hayatta her daim karşımıza çıkmaktadır. İşin kötü tarafı bu insanlar her zaman yalan söylemektedirler, kendilerini olduğundan farklı gösterme, kendisini mücevher zannetme, tüm erkekler onun için deli divane olduğunu zannetme gibi sanrılar içinde yaşamaktadırlar. Kurdukları tüm iletişim net olarak
İÇTEN PAZARLIKLIDIR.

Geneli, kalbine aşk ve sevgi aramaktan ziyade, kendilerine bakacak onu dölleyecek bir koca arayışı içindedir ki; mesajlarından bunu anlamak mümkündür, bir çoğu

* eğlenecek vaktim yok
* boşuna vakit geçirecek vaktim yok
* ciddi olmayanlar yazmasın
* uzun süreli ilişki istiyorum
* boşa geçirecek vaktim yok
* iyi bir işi olsun, maddi sıkıntısı olmasın, kariyerli olsun, bana araba alsın
* fit olsun, yakışıklı mavi gözlü olsun, beni hep mutlu etsin, götümü fezaya çıkarsın

gibi istekler yazarlar.

Ama kendileri erkeğini mutlu edebilecek mi? veya erkeğine ne verebilecek? Orası meçhuldür.

Kısacası bunların aradığı aşk, sevgi, şevkat değil, hep peşlerinden koşmasını istedikleri tasmalı bir köpektir. Bu blog 1 erkeğin dahi gözünün açılmasını sağlayacaksa amacına ulaşmış demektir.

kezban hunter

Kendım qibi süper bişey istiyorum

162 cm prenses







Para :D

filozofilinki yazara ithafen eklenmiştir
Not: Cadde kezbanları da, kalbine aşk yerine tasmalı köpek arar. ama bunları satır aralarında belirtir.
Şekilde görüldüğü gibi,
Maddi Sorunları Aşmış = Bok gibi parası olmalı
Cimri olması = İstemediği bir özellikmiş, meali "beni paraya doyurmalı"