26 Temmuz 2012 Perşembe

Konuma sokuo olmayın...


25 yorum:

  1. Aferim kıza, az bile demiş. O tür sitelere kadın profiliyle girin de görün neler oluyor. 2 tane düzgün adamla tanışabilmek için 500 tane ayıyla muhatap oluyorsunuz. Sürekli mesaj gönderenler, o kadar mesaja cevap vermediğiniz için vay efendim neden cevap vermiyorsun adi götü kalkık kaşar demeler.

    Diyelim birine cevap verdin, sülük gibi yapışır, evilik baskısı, daha oradaki mesajlaşmada kıskançlıklar, sorgulamalar.

    Profilinizde ne aradığınızı yazarsınız, adamların umurunda bile değil. Dakikada 20 kişiden samiyeti yanından geçmeyen mesajlar gelir. Şu son cümlesi belki çoğunuza itici gelmiştir oysa kız az bile demiş, laftan da halden de anlamazlar, sülük gibi yapışırlar.

    Yanına her türlü yakışacak birini istemesinde bir kezbanlık yok. Sipariş vermemiş kız, gönlüne göre birini istemesi kadar doğal bir durum yok. Kamil'lerin yapışkanlığından bunaldığı için biraz sert yazmış hepsi bu, ha bu size itici gelir, orasını bilemem. Ama kadın profiliyle kayıt yapın da görün neler dönüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben onu face de denedim :) bir karikatüre bir gülücük attım sadece 10 tane mesaj 4 tane arkadaşlık isteği geldi. boş profil yahu resim yok arkadaş listesinde kimse yok. bu kadar olur mu? oluyor işte

      Sil
    2. Dikkat edin aşırı empati beraberinde sempati getirir gençler.Lgbt bloglarında gollum olursunuz alimallah..

      Sil
    3. @26 Temmuz 2012 21:39

      Ayılarla karşılaşmak istemiyorsa, o zaman yanlış yerde arıyor istediği adamı. Bu kızın aklından geçenler, hissettikleri başka, anlayamadığınız yada anlamak istemediğiniz şey bu. "yanıma her konuda yakıştığını düşünen kimseler" ne demek allah aşkına? Bu kızın yanına yakışmak için ne yapmak lazım? Yada ne olmak lazım? Brad Pitt gibi tipin varsa en baştan 3 gol atarsın zaten orası belli de. Ya diğerleri? Ben mesela ne yapacağım? Aynı bunun yaptığı gibi dudaklarımı büzüştürerek çektiğim açılı fotoğrafları mı koyacağım profilime? Yada elimde dolarlar-euro'larla mı fotoğraf çektireceğim?

      Tanrı şahidimdir, tamamen iyi niyetli, binbir çekincesine rağmen yine de iyi bir yuva kurmak ümidiyle bu siteye üye olan ve bu kıza iyi niyetli bir mesaj yazan ve yakışıklı sayılmayacak yüzü olan bir kişinin alacağı yanıt "ıyyy git şurdan kro, köylü, fakir" olmazsa namerdim. İlla ki bir deney yapacaksanız, bunun deneyini yapın. Üye olun bu siteye, mesleğinize işçi yazın, gayet samimi şeylerle doldurun. Ortalama altı bir fotoğraf koyun, görün bakın neler oluyor.

      Kendisi işsiz güçsüzdür, açık liseden bile zar zor mezun olmuştur (belki de lise 1'den terktir, diğerlerinin yanında küçülmemek için "lise mezunu" yazmıştır), hayatının bir döneminde rastgele kıyafet mağazasına girmiştir, reyon görevlisi olmuştur. Oradan da moda tasarımcısı (!) olarak çıkar. Gelir bu siteye, holding sahibi adam arar. Ama holding sahibinin kız bulmak için kezban dolu sitelerde işi olmayacağını düşünemez. Ha bulsa ne yapacak? Sırılsıklam aşık mı olacak? Parasına aşık olur, ondan eminim. Maksat adam versin bunun eline bir tane iPhone, limitsiz kredi kartı; bütün gün alışveriş yapsın kızımız. Sonrası da zaten yapmacık "canım cicim aşkım" olayları.

      Sil
    4. tamam internet abaza kaynıyor ve bu abaza istemiyor da, ne işi var o zaman böyle bir fotoyla tanışma sitesinde

      Sil
    5. @28 Temmuz 2012 13:57

      Bir ortamda herkesin düzgün ya da normal olma ihtimali çok düşük. Evlilik sitelerinde az da olsa adam akıllı insanlar da oluyor. Zaten ayı her yerde ve kimse için özgürlüğünü kısıtlamak zorunda değil. Ayı da hak ettiği muameleyi görü işte.

      Kızın ne düşündüğünü nereden biliyorsun? Bunlar senin önyargılı tahminlerin. Yargısız infaz denir buna. Açık açık "para istiyorum" diyenlere giydiriliyor, eyvallah, onlar zaten ortada ama bu kız gibi Kezbanlığa daire bir emaresi olmayanlara da giydirmeye başlarsanız, ki başlanmış, sizin yaptığınız boş bir iş olur çıkar. Hıh şu kız erkekler yazmayın demiş, Allah'ın kezbanı, pis kukusunu saklıyor, para versem nasıl yazar pis kaşar'a döndü durum.


      @31 Temmuz 2012 12:58

      Abaza her yerde var, abazalardan uzak durmak için odasına mı tıkılsın? İstediği fotoğrafla istediği mecrada bulunur, kaldı ki fotoğrafında da bir şey yok, dünyanın her yerinde bu pozları veriyor kızlar, gayet olağan. Rahatsızlık veren insanlara hak ettiği muameleyi yapıp dilediğince takılabilir istediği yerde, bu kimseyi ilgilendirmez.

      Sil
  2. Türkçe derslerine beden eğitimi öğretmeni girmiş herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "herkes" kelimesini nasıl z ile yazmamış şaşırdım doğrusu

      Sil
  3. Kezban falan değil bu. Biraz burnu havada üslub kullanmış mesele bu. Aradığı arkadaş kriterleri makul.

    YanıtlaSil
  4. bence kezban ama daha dürüst ve samimi. eyimiş.

    YanıtlaSil
  5. uff bu alttan çıtçıtlı badiler nasıl alınıo .s.s

    YanıtlaSil
  6. mataramasuko koniçiva

    YanıtlaSil
  7. eğitim lise den sonra okumadım

    YanıtlaSil
  8. Kayıt dışı konfeksiyoncu aq .

    YanıtlaSil
  9. kız zaten beyinsiz de ilk yorumu yapan "empatik" arkadas da ayrı beyinsizmiş.

    YanıtlaSil
  10. lise-tekstil-işsiz. atos portos aramis gibi olmuş.

    YanıtlaSil
  11. bakire değilim diyemior belki adam akıllı biri çıkar umuduyla geliyorum diyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aradığı adam bakir olmayacaksa gerek yok zaten demesine.

      Sil
    2. Profilden bakirelik testi yapabiliyor haspam. Nereden anladın kanka, bize de anlat. Leğene mi oturttun, ruj renginden mi anladın, yoksa yüzük parmağının orta parmağına yakın oluşundan mı? Otta bokta am görenin, hakkı elbet kezban olacaktır. Am am am diye dilenip sonra 'bakire değil bu zaaa xd' dersen, o bok attığın kezbanlardan yüz bulursun anca, bizi de 'Avrupalı kızlar süper yeaaa' diye kandırırsın. Bu profilde de denildiği gibi 'davul bile dengi dengine' amk. Amk kamili seni.

      Sil
  12. lan madem yapışık sülük adamlardan bu kadar şikayetçisiniz üye olmayın böyle yerlere kodumun kezbanlarıı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lan gerizekalı. O fındık kadar beyninle sen de tavsiye veriyorsun ya, neyse. Yapışık, sülük gibi adamlar her yerde. Kimse mallar için bulunduğu ortamı terk etmek zorunda değil. O kişilere hak ettiği muameleyi yapar, muhabbetine bakarsın, atarlı Kamil.

      Sil
    2. @20.53 örneğindeki adamlar ileride profesör, hukukçu, siyaset adamı olup 'kürtaj yasaklansın, madem etek giydin tacize mecbursun, 14 yaşındaki kız tecavüzden etkilenmemiştir, kendi rızasıyla 20 kişiyle beraber olmuştur' gibi laflar ediyor, kanunlar çıkarıyor, cinayetler işliyor. Amk bağnazları sizi. Sizlere mi soracağım ne giyeceğimi, kaçta sokağa çıkacağımı, hangi sitelerde dolaşacağımı? Çok elit denilen bir yerde de olsan, çıkar yine senin gibi iki üç hanzo. Sonra da 'o kız kesin yollu agaaa' diye muhabbetler çevirirsiniz yüz bulamadığınız kız için. Nasıl bir yaranız varsa, asır geçti kapanmadı amklarım.

      Sil
  13. 20:53 türkiye'deki kezbanlardan şikayetçisin belli ki, e madem bu kadar kezban var defolup gitene bu ülkeden kodumun malı...

    senin önerinden ne farkı var bu önerinin o boş kafanı çalıştır bakalım kamil.

    YanıtlaSil