2 Temmuz 2012 Pazartesi

özgüven

Sizlerden Gelen Paylaşımlar

 



19 yorum:

  1. "Allamaaaaaaa..." Gerrizekalııı.

    YanıtlaSil
  2. afaroz değil o mal, aforoz. böyle baba lafları oradan buradan duyarak güya özgüvenliymiş havası yaratmaya çalışıyor kezbanımız. erkeklerin genelde özgüven sahibi kadınları tercih ettiğini biliyor. ancak kavrayamadığı şey, içi boş özgüvenin hiç bir halta yaramadığı. çok yapay bir özgüven bu. komik olmuş sadece.

    YanıtlaSil
  3. bi verse hem rahatlar hem de bu megalomanlıktan kurtulur.

    YanıtlaSil
  4. çok merak ettim burada neye dayanarak ''verdiği'' zaman rahatlayacağı fikrine kapıldınız? bir aydınlatıverin bizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayhay aydınlatalım: sorun bastırılmış cinsellik. cinselliğini özgürce yaşayanlara dikkatlice bakınız bu tarz sözlere gerek duymazlar. yok bi severim tam severim feleğini şaşırırsın, kiliseye gidersin nevrin döner vs. tarzı gereksiz dışavurumlar gerçekleşmez. karşı cinse yönelik bir üstünlük taslama çabası yerine karşı cins ile birlikte güzel vakit geçirmek ön planda olur ki "vermek" tabirini de kezboşumuzun bu megalomanlığına bir iğne olarak batırmak amaçlı kullandım.

      Sil
    2. @1 (cevabı) eline vermiş beyler...

      Sil
    3. sorun cinsellik olaydı, kendini en aşmış insanlar fahişeler olurdu. en özgür cinsellik yaşayanlar onlar.

      Sil
    4. @15:13 para kazanmak zorunluluğu (sokaktaki fahişe) veya maddi çıkar hesabı (cipteki fahişe) varken cinsellik nasıl özgürce yaşanabiliyor tam anlayamadım..

      Sil
    5. @16:53 +1 canım.

      Sil
    6. fahişeliği özgürce cinsellik yaşamak olarak görmek? son zamanlarda gördüğüm en cahilce, en boktan düşünce. bir kezbandan daha adisin.

      Sil
  5. cinselliğe gerekenden fazla anlam-önem yüklüyor olabilir misiniz acaba? kadın çok cahil biri bence. bu cahilliğini kapatmak, kendini beğenilir hale getirmek için özgüvenli gibi görünmeye çalışıyor. bence cinselliğini özgürce yaşayanlardan ziyade, kendini gerçekleştirmiş insanların yapay özgüven sorunu yoktur. bana göre böyle. belki doğru belki yanlış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok gereğinden fazla önem yüklediğimi düşünmüyorum. sizin dediğiniz daha genel, güzel ve yerinde bir tespit olmuş. ancak bu tarz kadınların amaçlarına ulaşmak için cinselliklerini aşırı derecede önplana çıkardıklarını unutmayalım ki bu noktada "erkeklerin cinselliği bu kadar öne çıkartmaları sonucunda bu tarz kadınların da cinselliklerini silah olarak kullanmaları beklenir" gibi bir tespit yerinde olur. biraz chicken-egg durumu (hangi taraf ilk önce cinselliği çok takmaya başladı, hangi taraf ilk bunu silah olarak kullanmaya başladı sorusu kısır döngüye girmeye çok meyilli bir soru).

      sonuçta benimkisi bu kezbana cinsel yönden yapılmış yüzeysel ve belden aşağı bir saldırıdan başka birşey değil (haklı veya haksız bunu tartışmıyorum) - açıkçası böyle bir şahsın daha derin ve seviyeli bir analize ne layık ne de muhtaç olduğunu düşünüyorum (ve tüm bunları cinsellikle ilgili sorunları çok da takmayan birisi olarak konuşuyorum)

      Sil
    2. 17:03 çok haklı. olayın cinsel boyutundan çok cahillik boyutu var.

      Sil
    3. seviyeyi yükseltmeyin la am sik göt yarak

      Sil
    4. @15:09 cahillik bu ülkenin yapıtaşı, onu geçiniz. asıl bu cesaret ve özgüven nerden geliyor derseniz, banakalırsa elindeki cinsel kozdan geliyor (tabi ki de aynı fikirde olmak zorunda değiliz, saygı duyuyorum fikrinize, ancak ben bu konuda oldukça karamsarım ve neden karamsarım açıklayayım) türkiye'de kaç erkek/kadın ilişkilerinde karşısındakinin her yönden tam olmasını bekliyor lütfen söyler misiniz? cehalet by default kabul edilen bir özellik (uniform background noise, heryerde miktarı neredeyse aynı) bulunduğumuz ortamdaki ilişkilerde çoğunlukla bilgi, kültür, birikim, hayat felfesesi gibi unsurlar aranmıyor (arayanlar yok demiyorum, var ama çok az ve arayanlara "gay misin sen" muamelesi çekildiğini de herhalde çok iyi biliyorsunuzdur artık).
      baskın olan kriterler erkeklerde cinsellik üzerine kurulu ne yazık ki. bu yüzden elinde cinsellik kozu olmayan kadın arka planda kalıyor: cinsel kozu olmayan bir kadın sadece cahilliğinden kaynaklanan bir cesaret/özgüvenle "bi sevsem aklını yitirirsin" dese -kusura bakmayın ama- alay konusu olmaktan öteye geçemez (cinsellik kozu nedir diyecekseniz: bünyedeki yüksek östrojen, kollajen ve de feromondan mütevellit cinsel çekicilik). ama bir cinsel kozu varsa bunu sonuna kadar kullanabilir, çünkü bu özelliği onun her türlü kendini beğenmişliğini çekilebilir kılar. bu kadar basite indirgediğim için üzgünüm, ancak burada seviye bu ne yazık ki.

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. O "papa, piskopos, afaroz, alllamamaa" diyen leş ağzının ortasına iki tane çaksam rahatlarım.

    YanıtlaSil
  8. o değilde benim kiliseye gidip selamün aleyküm demişliğim var. en ufak bir somurtma olmadan aleyküm selam dediler hep beraber :)) papaz cinayetleri vardı o sıra bende sakallı deri montla filan gitmiştim :D

    YanıtlaSil