2 Temmuz 2012 Pazartesi

yobaz kezbanlar ve kamiller

30 yorum:

  1. daha doğrusu çok pis gaza gelmiş yobaz kezbanlar ve kamiller sanki onların müslümanlığına, türklüğüne zararları var :)

    YanıtlaSil
  2. en sondaki fatima değil faruk amına koyim ya, anlı şanlı bıyıklı falan faruk bildiğin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülme geldi. Bıyıklı Fatima yani Faruk ehehehehe

      Sil
  3. Ramazan, kahpe sensin dostum.

    YanıtlaSil
  4. resimde nevin yanıt' a yorum yazan kamiller takiyyenin en büyüğünü yapmışlar. yanlarından mini etekli kız geçse sinek gibi yapışmanın yollarını ararlar. böyle bir ortamda ise müslümanlığın en ateşli savunucuları olurlar. kezbanlardaki durum kıskançlıktan başka bir şey değil.

    YanıtlaSil
  5. sondaki şey "gururlanmak" kelimesinin varyasyonlarını sergileyerek de ait olduğu güruhun entelektüel düzeyiyle ilgili bilgi veriyor.
    ayrıca "kahpe" demek hadsizliğinde bulunan şey de umuma açık bir profile sahip, hani bakmak isterseniz diye dedim. kendisi hipap takılıyor anladığım kadarıyla, dinci kamil stereotipi.
    seviye yükselmişken,
    bi bitmediniz amk.

    YanıtlaSil
  6. onlar nevin yanıt'ın çok affedersiniz bokunu yesinler.

    YanıtlaSil
  7. fatima akbulut gerçek manada saçmalamış. imanın yarışı olmaz ve doğaldır ki şampiyonluğu da olmaz. buna kezban denilemez. bu bambaşka türlü bir varlık.

    YanıtlaSil
  8. Ulan şu ülkede kemalistliği dinsizlikle aynı kefeye halen koyanlar var ya, bilmiyorum artık ne desem!!! Cahillik desen cahillik değil, sanırım bunlarda haşa insanların içlerini görebilme yeteneği var, birisi de imanda birinci olun yazmış, nereden biliyorsun sen o kadının içindeki imanı, inancı?

    Of harbiden imkanım olsa şu ülkede 5 dakika durmayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekleme: Hayatlarında Nevin Yanıt'ın yaptıklarının yüzde birini yapamamış insanların o kadın hakkında ileri geri konuşmaları da ayrı ironi. Yok hakikaten yorumları okudum da onların yerine ben utandım.

      Sil
  9. Murat Bozkurt esaslı kamilmiş

    YanıtlaSil
  10. (Bkz. Dostum kezban demişsin ama bunlar düpedüz mal.)

    YanıtlaSil
  11. Siz daha iyisini yaptınız da biz mi engelledik! Türk' lüğünden vs vs utananlara bak. Sizinle aynı havayı soluduğum için asıl ben utanıyorum!

    YanıtlaSil
  12. Kezbanlar ve Kamiller güçlerini birleştirmişler

    YanıtlaSil
  13. bunlari facebook'ta bulup teker teker afise ediceksin, millet mesajlari dayicak, bakalim ondan sonra "toplum icinde" yobaz hayata ozlemlerini dile getirmeye devam edebilecekler mi... Bunlar her zaman vardi, sadece simdi "medeniyet" e katildilar, sosyal medyadalar ama dunyayi hala 100 yil geriden takip ediolar..
    Bunlari her yerde gorursunuz, hele youtube'da biraz acik sacik bi vidyo olsun, Allaaah bilgisayari acip kapamayi ogrenmis her mahluk (insan demiyorum) yorum yapio insani insan oldugundan utandirio

    YanıtlaSil
  14. "Kezbanimpics" fena fikir değil, baksanıza tabanı var.

    -Zengine atlama
    -400 metre bekaret engelli
    -100 metre erken boşalma
    -Paralı kamillere uzun topuklarla yüksek atlama
    -Maraton kamil söğüşleme
    -Trikamilon (Üç kamili aynı anda idare edip en zengine kapağı atma)
    -Trip atma
    -Botoks
    -Koca parasıyla hava atma
    -Tesettürize yüzme
    -Okunmuş suda kelebek
    -Beleş

    gibi dallarda müsabakalar yapılabilir. Tutar bu olay benden söylemesi.

    YanıtlaSil
  15. 3 yildir yurtdisinda yasiyorum. Bazen memleketi ozluyorum ama burayi okuyunca geciyor :/

    YanıtlaSil
  16. bunlar bu kafayla ancak araplar gibi bilim ve sosyal hayatın her alanında sınıfta kalırlar.neden sizce türkiyede arap turist dolu her yer?beyoğlunda sürüler halinde,cevahirde kitleler halinde,sultanamet,sirkeci,ortaköy,de heryerdeler..ben söyliyim çünkü onlar bizim ülkemizdeki gibi özgür ve medeni insanlar gibi yaşamak istiyor bir çoğuu.ama bizim yobazlar ve türbanlı,çarşaflı mallarda onlar gibi olmak istiyor.son sözüm siktirsinler gitsinler suudi arabistanda yaşasınlar ...

    YanıtlaSil
  17. kıskanmayın amınakodumun cahilleri..hadi sizin aranızdanda çıksın biri türkiyeyi olimpiyatlarda temsil etsin bizi gururlandırsın..yoook çıkmazkii,sizin beyin hücreleriniz sadece ama sadece din konusuna çalışır..insanların yaşam koşullarını nasıl kısıtlarız,karıyı kızı nasıl kara çarşafa sokarız,saidi nursi denen meymenetsizi nasıl peygamberleştiririz vs vs..bilimin her alanında olduğu gibi sporumuzda sizin gibi ikiyüzlüler yüzünden gelişmiyor bu ülkede..kominist sovyetler bile yüzlerce altın madalya almıştı zamanında..bayrağını dalgalandırdı defalarca..önce insan olun sonra istediğiniz insan olun amınakoduklarımınn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım, din konusuna da kafaları doğru çalışmıyor ki. '' oku '' diyor Kuran, hiç biri okumuyor. takılmışlar saidin peşine, peygamberi neredeyse unutmuşlar. varsa yoksa said.

      Sil
  18. alayı orrospu evladı bunların

    YanıtlaSil
  19. küfür etmek istemiyorum ama siz nasıl insanlarsınız.size ne insanların dini inancından asıl kahpe ve dinsiz olan sizlersiniz.umarım acı çekerek ölürsünüz.

    YanıtlaSil
  20. bizler atatürkün kurduğu çağdaş medeniyet yolunda gidenler yani bu ülkenin aydın ve iyi yetişmiş insanlarıyız.bu topraklarda kimse kimsenin ibadetine yüzyıllardır karışmamıştır..bana bir tek örnek verinki sen şu camide ibadet edemezsin veyahut namaz kılamazsın desinler.tek bir örnek gösterin..göstermezsiniz çünkü bizim dinimizle alıp veremediğimiz bir şey yok..isteyen orucunu tutar,namazını kılar,zekatını verir isteyen bunları yapmaz..saidi nursi ve onun gibiler allahla kul arasına girerek en büyük günahı işliyor..kurtulun artık bu kafalardan.elalem uzaya çıktı,bing bang teorisi yakında sonuca ulaştığında herşey açığa çıkacak..herkese iyi günler...

    YanıtlaSil
  21. Bunların kafasını tartışmaya gerek yok bunlarla tartışılmaz bile. Herşeyin ucunu Allaha baglarlar. şöyle şöyle dersin yok der açıklama yapmazlar ama. kadın sporcumuza helal olsun hele bireysel sporlarda madalya alanlar yarışanlar bile bence çok iyi işler başarmış kişilerdir. kadının bacagına bakıp tahrik oluyor bilmemne diyor ulan ben bakınca orada sporcu kıyafeti ile bir kadın görüyorum onlar bakınca çıplak kadın görüyorlar. Bizim insanımızın geneli malesef herşeyden anlıyorum sanar. herşeyden bilgisi vardır. gerçekten ilginç ben bilmediğim konuda susarım herkes herşeyide bilemez zaten. herkes din uzmanı olmuş. fotoya bakıp hakaret ediyorlar klavyeden kolaysa çık karşısına söyle delikanlı kızsan,erkeksen hadi... Ayrıca Atatürk olmasa sizler ne bok olurdunuz merak ediyorum dua edin en azından yabancı boyundurugunda değilsiniz. belkide çogunuz şimdi başka dine mensuptunuz.şerefsiz vatan hainleri.

    YanıtlaSil
  22. Nevin Yanıt'ın bu moronlara cevabı formasının üzerinde yazıyor zaten "Yan it"

    Ayrıca şu fotoğrafta şevhet görmeyi başaran fesat adamlar nasıl müslümanım diyebiliyor?

    YanıtlaSil
  23. sen nesin peki amın evladı?

    YanıtlaSil
  24. Ağlıyorum sinirimden.

    YanıtlaSil
  25. buraya yazanların hepsi 18 yaşında evlenip üremeye başlamıtır zaten. hayatlarında gördükleri tek bacak analarının ki ve karılarınınki olunca böyle oluyor. mal kezbanları saymıyorum bile. hamurişi yemekten selülit bağlamış koca götünü örtünün arkasına saklar. kız orada kıçını yırtarak ülkesine getirdiği başarıyı eleştirir. çocuklarınızın beter oluşunu görürsünüz umarım.

    YanıtlaSil
  26. Amk en son yoruma koptum yalnız :D müslümanlıkta şampiyon olun ne demek lan :D Aklına Sarkozy sıçsın senin Allahın kezbanı :D
    - Evet sol kulvardan Sümeyye Etteyyatüyü okuyarak depara kalktı !
    - Ama oda ne? İnşallah sevgili izleyenler, maşallah; arkadan Rabiha kızımız Sübhaneke okuyarak inanılmaz bir ivme kazandı deli gibi koşuyor...

    Ne yarışması amk... :)

    YanıtlaSil