17 Ekim 2012 Çarşamba

Almanya Vs Türkiye

Huzurlarınızda Almanya- Türkiye.


18 yorum:

  1. Öff yani be. Bu ne şimdi? Biz de kolayım stadyumda gördüğümüz bir Alman yakışıklısının fotoğrafını, yanına da holigan ve tipsiz 2 apaçi. Diyelim alın Alman erkeği, bunlar da Türk erkekleri.

    Bu kadar sığ olmayın ya harbi baydı blog. Blog sahibi nerelerde? İş iyice çığırından çıktı. Yazarlar yakında bok resmi koyup Türk kızı yazacak başına.

    S*çtınız blog'un içine. Kezbanhunter ilgilenemeyeceğini söylemişti ama keşke arada da olsa kontrol etseydi. Bok oldu blog, bildiğin bok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Cesban has just been detected ^^Öff yani be^^

      Sil
    2. 16 Kasım 2012 02:45

      Yuh, artık her kelime Kezban olmaya yetiyor ha. Yazdıklarım hoşuna gitmemiş belli ki.

      Typical Kamil appeared.

      Sil
  2. aksi anladık amk türk kızı düşmanısın. e siktir git be birader, ne buralarda vaktini harcıyorsun. senin gibi kıymetli bir herif buralarda blog köşelerinde bu değersiz, maganda kılıklı türk kızları için vakit harcamamalı. yazık oliiii sana aksiciğiim.

    YanıtlaSil
  3. lan aksi, kendini Paul Walker mı sandın? o resmini Türk koyduğun kızların erkek versiyonusun.

    alman bacımız taşmış ama o kıza yakışan Paul Walker tipli en az bu kız kadar gösterişli adamlar. senin gibi maymundan hallice tipler değil. zaten o kıza yakışan senin gibi maymundan hallice olan tipler olsaydı, şu fantastik ötesi gerzek post'u yayınlamakla vakit harcamazdın, keyfine bakıyor olurdun. dost acı söyler aksi, kızma bana.

    YanıtlaSil
  4. Aksi, bloğun içine ettin.

    YanıtlaSil
  5. Üstün zeka ürünü şahane bir post.

    YanıtlaSil
  6. Aksi, bu konu daha önce ayrıntılı olarak yayınlanmış ve yorumlanmıştı. Tipinden falan dem vurmayacağım hiç ya da en vasat kızları gösterip de 'aha Türk kızı böyle bir şey!' tavrının yavşaklığından. Ancak güzel kardeşim, bari yazarı olduğun bloğun konularını bir oku. Bu kadar da salak olma. Anladık, anonim yorum yazmıyorsun, nickin var, her şey ortada. Ama siktin attın lan bloğu, bir siktir git amk. 'Kendi milletinin kızlarını yere çalıp yurt dışındakileri yüceltince kendini bir bok' sanmak hastalığına yakalanmış. Bir düzel gel koçum, motorun soğusun.

    Al konunun işlendiği link: http://kezbanhunter.blogspot.com/2012/06/futbol-ve-kezban.html

    Siktin attın siteyi Duesy kezbanıyla, bari konularını takip et.

    YanıtlaSil
  7. Adsız 18 Ekim 2012 23:54;

    Evet o posttan bi'haberdim, benim hatam ama o postum altına güzel güzel yorum yapmışlar iyisiyle kötüsüyle.

    Bu post'un altındaki yorumlar neden sürekli Aksi'nin blogun içine etmesiyle ilgili anlamadım.

    Sizlerle öğreniyorum blog'u, beğenmeyen ziyaret etmeyebilir.

    Bende kezbanhunter'in benzeri postlar yayınlıyor olabilirim fakat o zaman Aksi olmanın bir manası kalmaz.

    Affınıza sığınıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni beğenmeyen ziyaret etmeyebilir mi? Biz aylardır bu blog'ta kezbanhunter'la birlikte yeri geldi BİR AMAÇ UĞRUNA (pozitif manada değişim) Kezban'ları, yeri geldi Kamil'leri eleştirdik. Senin blog'unu ziyaret etmiyoruz, kendi blog'umuzu ziyaret ediyoruz.

      Ve blog'umuzun içine sıçtın. Git Kezban'lı, Kamil'li postlar hazırla. Bak nasıl güzelce eleştiriyoruz. Ben erkeğim ve Kamil'leri de bu blog'taki Kezban'lar kadar eleştirdim, hiç de gocunmadım. Çünkü bu ülkede bu Kezban'ların ateşine odun atan Kamil'ler. Ve ben bir Kezban düşmanı olarak, Kamil'lerden de dolaylı olarak etkileniyorum. Bizim bir amacımız vardı lan. Geldin içine ettin.

      Kimse bir tane güzel Alman kızı fotoğrafı ve 2 tane varoş kesimden zavallı Türk kızı fotoğrafı koydun diye "vay be harbi Türk kızı bokmuş, bari düzelelim" demeyecek. Amacın ne onu anlayamadık ki amq. Bu 2 Türk kızının Kezban olduğunu da nereden çıkardın. O yandaki Alman kızın hayat standartlarına sahip değiller diye, o Alman kız gibi yetiştirilmediler diye onlar Kezban mı şimdi?

      Ulan Kezban erkeğe baktığında PARA gören, kızlık zarını zenginliğe satan, 90 kiloluk bedeniyle en güzel kız benim edasında takılan bir canlıydı. Ama sayende öğrendik ki her varoş kızı Kezban'mış.

      Sen varoşun hakaret olarak kullanılmasına bakma, onu diyenler de Kezban'lardan daha Kezban, aklınca milleti aşağılamaya çalışan yaratıklardır. Varoş insanının kendine has arabesk ve agresif bir kültürü vardır ama bu onları aşağılamamızı gerektirmez, şerefli olduğu sürece bir insan ister varoş olsun ister elit kesim.

      Özetle birader, bu blog sana ait değil. Bu blog bize ait. Ve rahatsızız amk. 50 kere uyardık hala aynı saçma postları koyuyorsun.

      Bu blog'un bize ait olduğuna inanmıyorsan git kezbanhunter'ın eski postlarını oku, pek çok kez belirtmişti.

      Sil
  8. @23.54 yorumunun sahibi olarak şöyle başlamak istiyorum: Her boku ye ye, sonra 'istemeyen siteye gelmesin' de. Bu ne despot, bu ne 'benim lan buralar' tavrıdır. Ben ya da diğerleri, iki üç pişmemiş, ergenliğini blog yazılarıyla konuşturan ve blog yazarı kimliğine bürünüp de kafasına göre güzide bir siteye sıçan bir adamı çekmek zorunda mıyız?

    Gerçekten, kezbanhunter nerde? Bloğa bakmıyor mu, Duesy ve senin saçmalıklarını görmüyor mu? Ya da sen okuduğunu anlamıyor musun? Neden sitenin içine ettiğin kaç yorumdur açıklanmış zaten. Kendine çekidüzen vermeden, babanın tarlası gibi sikik postlarla at koşturan sensin. Tweetlerini yayınlayıp ergen bebelerin, 'bunlar ileride kezban olur kieee' diye, mahallenin namus bekçisi gibi post kasan sensin. İşine gelmeyince yorumunu silip 'ben anonim yorum yapmam ;))99' yüzsüzlüğünü yapan sensin. İki-üç Rus Polonyalı karşılaştırması koyup 'Hee hemen bunu yayınlayayım, Kezban ne demek hiç anlamayayım, tüm Türk kızlarına bok atayım' kafasında olan sensin, bu yazıları yayınlayan sensin. Bu yazıları yayınlarken onlara katılmıyor musun, yayınladığın yazıları hiç değilse okumuyor musun? Bir yorumumu oku, bir bu konudaki diğer yorumları oku; hala anlamadıysan neden sıçışlarda olduğunu, biri el atar elbet.

    Ayrıca aksiliğini, anarşikliğini siktir git ötede yap güzel kardeşim. Burası birçok insanın girip eğlendiği, paylaşımda bulunduğu, yorum yazıp katılım gösterdiği bir blog. Oyun sahası değil, mahalle değil, köy muhtarlığı hiç değil. Senin aksiliğini çekmeye değil, ilk oluşumundaki haliyle güzel postlar okumaya giriyor buradaki insanlar. Aksiliğini anana babana, sevgiline, arkadaşına yap. Buraya daha fazla sıçma.

    Hem ''Sizlerle öğreniyorum bloğu'' demen, akabininde 'affımıza sığınman'; bunların genelinde de 'ben Aksi'yim, istemeyen gelmesin' tavrın çok cıvık yumurta, çok ıslak ekmek. Bir saçmalama artık.

    Ben de rica ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. bize ne lan senin aksiliğinden, triplerini biz mi çekeceğiz senin er kezban aq.

    YanıtlaSil
  10. Yaptığınız yorumlardan dolayı eğlendiğimi söyleyerek sizi daha fazla tahrik etmek istemiyorum,
    elbette blog hepimizin ama yapıcı olmayan eleştirileriniz ne bana nede blog'a bir değer katmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he kesin eğleniyorsundur he.

      sen varken zaten bu blog'tan artık bir bok olmaz, ne değeri.

      Sil
  11. Ahahaha harika :D

    YanıtlaSil
  12. Türk her zaman türk tür kadını ile erkeği ile agaaaaa :)

    YanıtlaSil
  13. Türk olmak ayrıcalıktır.

    YanıtlaSil
  14. erkek gibi kızlarımız valla

    YanıtlaSil