25 Mayıs 2012 Cuma

araba şart

Kızlarına "Bulamadın zengin bir koca" diyen analara selam ederim!

Eseriniz ile gurur duyun





93 yorum:

  1. Here comes another one...

    Paramı sana saçacaktım zaten. Süs bebeği arasaydım milyon tane var sana neden bakayım kezbanların efendisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen saçmak zorunda değilsin ama saçacak çok mahmut var emin olabilirsin

      Sil
  2. siqara kullanıyormuş. sanırım sigara daki g nin kıvrıln kısmı yanlış yere kıvrılmış.

    YanıtlaSil
  3. Ya kusura bakmayın da erkek nasıl güzellik arıyorsa ve ilk şartı güzel görünümse, kadın da kendini rahat yaşatacak bir adaam arayabiliyor. Siz hiç kültürlü, doğal, içten, kendi halinde ama doğuştan Allah vergisi bir güzelliği olmayan, kısa boylu, kıllı, seyrek saçlı kazma dişli bir kıza herhangi bir erkeğin aşık olup evlenme teklif ettiğine şahit oldunuz mu? İşte bu da öyle bir şey. Herhangi bir kadın da durup dururken parasız ve güçsüz adamla evlenmiyor. Evleneceğim insan nasıl olsun diye hayal kuran bir erkek nasıl güzellik hayal ederse, aynı hayali kuran bir kadın da para, prestij hayal eder. Bunlar görüntüden çok hiç bir şeye değer vermeyen anne / baba toplumu insanının temel nitelikleridir. Neden garipseniyor ki??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan içgüdüsel olarak rahatlık arar ama bu kadar şımarıkça ve ilkel bir biçimde güdülerini herkese sergileyince sokakta rahatça herkesin önünde zıçabilen bi köpekten pek bir farkı kalmıyor. o hayvancağız da en ilkel bir biçimde güdüsünü yerine getiriyor. hani insan düşünebiliyor ya, hani hayvanlardan bu yüzden üstünüz ya...

      Sil
    2. Öncelikle, "Üzücü", "Bir kezban masalı" ve "Zengin kezban" başlıklarının altına yazılanları okumanı tavsiye ederim. Olayı daha iyi kavrayabilme açısından.

      Sil
    3. :)) Sergilese de, sergilemese de mühim olan gerçekte ne hissettiği değil mi? Ayakta çıban var işte... Bunu sürekli kapalı ayakkabı giyerek örtsen çıbanı iyice umutsuz hale getirirsin. Bence uluorta söyleyen kişi, söylemeyen ama aslında aynen de bunu hisseden kişiyle aynı kumaştan. Bir de sıçmak fiziksel bir zorunluluk. Ama duygular ve davranışlar eğitilerek düzenlenebilen şeyler. İşte insan olmanın özü, güdüleri ortaya dökmemekten ziyade, kendini geliştirebilmekte yatıyor. Bu kardeşlerimiz bir şeyi ortaya döküyor, bir başkası onu ifşa ediyor, diğeri dalgaya alıyor, bir diğeri de o eleştirene aynayı gösteriyor. Böylelikle bir gelişim süreci gerçekleşiyor...

      Sil
    4. Ayşe şahane güzel bir kız. Mahmut zengin ve arabalı. Ayşe'nin güzelliğini görünce ilk bakışta aşık oldu. Ayşe de Mahmut gibi zengin birini arıyordu. Eh tamam işte birbirlerini buldular ancak şöyle bir sorun oluştu zamanla: Bir kızı sadece fiziksel güzelliği için seven Mahmut, zamanla Ayşe'den sıkıldı, Ayşe ona çok sıradan gelmeye başladı gün geçtikçe ve normal olarak başka güzellere aşık olmaya başladı. Zaten bu, Mahmut'un karakteriydi. Dolayısıyla Ayşe'nin esas umurunda olan Mahmut'tan gelen paranın musluğu kısılmaya başladı ve Ayşe de dolayısıyla Mahmut yerine, başka para kaynaklarına (diğer mahmutlara) yönelmeye başladı. (Ayşe-Mahmut ister sevgili olsunlar ister kazara evlensinler, farketmez bu kısır döngü)

      İşte "kız zengin erkeği, erkek güzel kızı ister" diye normalleştirilen paradigmanın olmazsa olmaz sonucu.

      Sil
    5. bunu dile getiriş biçimi de önemli belki de.
      örneğin: ''aqresifim'', ''macerayı arabayla qezmeya bayılırım'' ''neşeli biridirim, bir bir biri birilerine...'' .

      diğerlerine değinmiyorum, vakit israfı.

      Sil
    6. 10:14 size katılıyorum. Esasında toplumda bu durumda pek çok evlilik ve ilişki var. Ben bunu normal karşılamıyorum. Değişmesi gerektiğine inanıyorum. Bu blogun kuruluş amacı erkeklerin gözünü açmakmış, öyle yazıyor. Ben de, erkeklerin de bu değişime kafalarını değiştirerek katkıda bulunmaları gerektiğini düşünerek bir yüzleştirme yapmak istedim. Bir nevi metaforize ettim olayı. Yani siz sadece güzellik peşinde koşmayın ki, kadınlar da size güzellik dışında bir şey sunma ihtiyacı duysunlar demeye çalıştım. İki kitap okumak, bir kaç toplumsal konuda fikir alışverişi yapmak, gündemi takip etmek, yaşadıklarından ders alabilmek, gerektiğinde fikrini değiştirebilmek gibi şeyler her iki cinsin de üzerinde durması gereken konular bence...

      Sil
    7. @Kuğu Hoşgeldin Kuğu, bence burası Kezban'larla Kamil'leri tartışınca daha heyecanlı oluyor :D. Bak Kezban Kamil muhabbeti yapılan başlıkların altı yorum dolu. İnsanlar meğer bu blog'u bekliyormuş bir şeyleri tartışmak için :D.

      Sil
    8. @kugu hayır önemli olan insanın ne hissettiği olsaydı hergün patronlarımıza küfreder, canımız isteyince soyunur çıplak gezer, keyfimizin geldiği popomuzu kaşır burnumuzu karıştırırdık vs. vs. ayrıca çıbanı insanın içgüdüsel dürtülerinin metaforu olarak kullanmana bayıldım.
      duygu ve davranışı eğitemezsin ancak; insanın duygularını bastırıp davranışlarını medeni yaşam koşullarına adapte etmesini sağlayacak şekilde bir eğitim verebilirsin arada çok fark var anlar mısın acaba ? şöyle diyeyim çıbana merhem sürersin zamanla iyileşir ama içten bir çıbansa izi yine de orada kalır ve orada bir zamanlar bir çıban olduğunun kanıtıdır. her insan rahatı arar ama bu şekilde saçma sapan, bodoslama ve kendini metalaştıran bir şekilde yapılanlar tarih boyunca alay ve ayıplama konusu olmuşlardır ifşa edilmişlerdir. madam bovary de bir kezbandır mesela

      Sil
    9. @10:14 öneğin cidden güzel ama malesef romantik çünkü iki insan birbirini iyi anlaştıkları için sevip beraber olabilmesi güzel ama bu demek değil ki o ilişki para-güzellik ekseninde olmadığı için sonsuza kadar sürsün. bu ilişkilerde de maddi zorluklar bitiren sebep olabiliyorlar. bu kızların en çok gördüğü örnek eve az para getirdiği için annesi tarafından sürekli ezilen yada karıya kıza giden bir baba. haliyle güçlü, paralı ve sadık olsun diye yırtınıp anneleri gibi olmamak içinde para para para diye çirkin saçma manyak isteklerde bulunuyorlar. dikkat edersen eve ekmek getirsin değil mutlaka arabası olsun. o araba senin taaa... neyse

      Sil
    10. ha bir de insanın güç, araba, saray, şato, güçlü erkek vs istemesi çok normal de bunu kendi sepet gibi oturup nişan-düğün-kına dışında sanatsal veya kültürel bir etkinliğe katılmayıp evleneği adamdan beklemesi de olayı komik hale sokuyor. avcı-toplayıcı toplumu tarımla bitti kadın erkek elele çalışmaya başladı filan diyor ama tarih kitapları bunlara duyuru gelmemiş sanırım.

      Sil
    11. kuğu; bence bu değişmez. İdeal olan hep azınlıkta kalmaya mahkum. Kişisel birkaç uyanış ve farkediş olabilir ama bu asla yaygın bir duruma dönmez.

      Sırma; biraz sert ve yine romantik olacak ama şöyle diyeyim: Maddi nedenlerden dolayı biten ilişkiler, bırakın bitsin zaten ondan hayır gelmez. Yani ufak bir esintide bile kökünden ayrılan ağacın üzerine ev yapmam. Hatta gölgesinde bile durmam. Ağaç, kasırgalara (en zorlu maddi şartlara) dayanabiliyorsa sığınılmayı hakeder. Metaforlar konuyu anlaşılır kıldığı için böyle yazıyorum, yoksa teşbihte hata olmaz demişler :)

      Sil
    12. Şunu eklemeyi unutmuşum: Saf kızların, güçlü paralı ama sadık bir erkek istemeleri, uçan bir mor inek istemeleri kadar ihtimal dahilindedir :)

      Sil
    13. bende metafor kullanayım o zaman bazen o ağaç rüzgarın gücüne dayanabilir ama biri gelir testereyle keserse ölür. yani maddi zorluğu bmw yerine fiatla gezmek olarak algılamamak lazım herkesin bir lüksü bir de gereksinimleri var türkiye gerçi deodoranın bile lüks vergisiyle satıldığı bir ülke ama herkesin gereksinimi sosyoekonomik ve kültürel yetişme şartlarına göre değişir. maddi zorluk kadar evliliğin içine zıçma kapasitesi olan bir problem yoktur o kira bir ay geciksin taraflar birbirlerinin ağzına sıçarlar malesef bu işler böyle

      Sil
    14. Sırma;

      Dediklerin doğru ama işte ben de diyorum ki dediğin zorluklardan dolayı biten ilişkiler, bırakın bitsin. Onlardan insanlığa, dünyaya, kendilerine bi hayır gelmez.

      Sil
    15. ekseriyetle maddi problemleri olan kızlar ailede görmediğini evlilik masalıyla yıkmak isterler. kendi parasını kazanan, vasıflı bir mesleği olan kızların para para diye yanıp tutuşması vardır ama azınlıktır. ama şunu da biliniz ki bu kızlara eli yüzü düzgünse birer alıcı çıkacak. zira erkek güzelliğe bakar. geri kalan vasıfsızlığını tolere eder. çünkü erkek bedeniyle sevişir, kadın beyniyle.

      Sil
  4. bunlara autobot lazım evde koca sokakta araba olabilen. recaizade mahmut ekrem ne ileri görüşlü adammış 1898 yılında yazmış 'araba sevdası' a.k.a kezban for dummies.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hali hazırda elimizde optimusprime var.

      Sil
    2. @free65 ne diysın la?

      Ben Kamil Hunter'ım :D.

      Sil
    3. autobot lazım denince, dedim var bizde :D

      Sil
    4. ahah, Optimus autobot nedir bilmez, sadece kezbanların avukatlığını yapar. Kezban Hatemi adeta ahahahahahaha :))))))))))))

      Sil
    5. @Kaptan JB, dünün sümüklüsü milletin neyi bilip bilmediğini mi söylüyor? :D. Ben işin Kamil kısmıyla ilgiliyim daha çok. Kamil Koç seni, Kuşadasına sefere başlamışsın :D.

      Sil
    6. Kezbanların gönüllü avukatı Kezban Hatemi, Kezbanın önce gidenisin, kıdemini savunuyo resmen ya çhahahahaha

      Sil
    7. @Kaptan JB, Kamil Koç kahkaha attı.

      Sil
    8. ben sanırım şu yorumları yazan 3 kişi de aynı kişi ve dehşet bir çok kişiliklilik problemi var. :/

      Sil
    9. yanılıyorsun Sırma :)

      Sil
  5. Çok sinirliymiş,agresifmiş bla bla bla...Yani demek istiyor ki ben ne ev hanımlığı yaparım ne de çalışır eve iki kuruş para getiririm bir bok yapmam.Anasından arabayla doğduğu için hemen arabalı birini istiyor.

    YanıtlaSil
  6. ahahah yanlız alttan çıtçıtlı body reklamına yarıldım.
    büyüksün reis :)

    YanıtlaSil
  7. memintolar da tombiktoymuş

    YanıtlaSil
  8. son gittiği düğün geçen yaz olmasına rağmen 9 aydır profil resmi... vreh.

    ek: captcha lar kör edecek admin.

    YanıtlaSil
  9. salon neden boş?

    YanıtlaSil
  10. Bence daha açık olmalı bu kızlar.

    "Maddi durumu iyi olacak." Yani ne kadar geliri olmalı, bankada mevduatı en az ne kadar olmalı satın alınmaları için?

    "Araba şart." Ne model olsun? Şahin yeterli değildir heralde. BMW'den aşağı vermem mi, pardon gitmem mi diyorlar?

    "Evi olmalı". Kaç metrekare? Dubleksi mi olsun? Nerede olsun, Sultanbeyli Halkalı kesmez, Nişantaşı Zekeriyaköy mü tercihleri?

    YanıtlaSil
  11. Olay nedir birebir adamından dinleyin bakın, toplaşın bakim yamacıma;

    Şimdi ben bu hikayedeki paralı adam oluyorum. Göreceliliği azaltmak için somut bilgiler de vereyim, yıllık gelirim 100.000 TL dolaylarında, ev ve yazlık gibi gayrı menkullerim de var.
    Şimdi bu kızı hayatta almam, en fazla öpüp bırakmak için takılırım. Bu gibi Kezbanlar'ın gördüğü ilgi de bu öpüp bırakmadan kaynaklanan ilgi fakat özgüvenlerini artırıyor bu durum. Ve böyle bir prototip çıkıyor ortaya. Bu kız en fazla dandik bi arabaya gider, ortalama durum budur.
    Ha ben çok mu iyi bişi alıcam? Gerçekçiyim arkadaşım. Ben deliler gibi çalışıp para kazandıysam alacağım fuckdoll öncelikle çıtır ve güzel olacak. Bu kezban daha o noktada kaybetti. Çıtırlığını "snne be slk" tripleri atıp kıçını kaldırarak harcadı. Kaldı ki şu yazıdan dökülen "küntür" başlı başına benim eşim olacak kıza yakışmaz. Ha evlenmeye karar verip aradığım çıtırla hayatımı birleştirdiğimde ne olacak derseniz, bu paranın bedelini diğer erk sahipleri gibi çatır çatır alırım. Enayi yerine konmaya da niyetim yok çünkü.

    Kısacası; bu paralı erkek arayan tüm kızlar bunun bedelini bir şekilde ödüyor ve ödeyecek. Fiziğine dikkat ederlerse daha uzun süreli bir saadet sürerler ama gene de tek eş olacaklarını hiç sanmasınlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm ben kezbanım, face var mı

      Sil
    2. mRb yakı$ıKlı, MsN varMi? ekLe benI

      bobrekhunter@hotmayil.com

      Sil
    3. para birilerinin gözünde bir değer, kadın erkek fark etmez. ve sen param var, o yüzden güzellik ararım diyorsan. güzelliğin değer olduğu bir dünyada, güzelim o zaman zenginlik ararım diyen kız seninle aynı kafadadır. biri parasını öne sürüyor, diğeri güzelliğini ve diğer tüm değerler alt üst oluyor. bu kızın neresi güzel ki diyenler de görecelilikten haberdar olsunlar. bu kızı beğenecek erkek doludur.

      Sil
    4. @12:55 değerler zaten alt üst, bütün kızlar aynı kafada diyorum. İktidara taparlar ve alfa erkeğini ararlar, fark ettiniz mi bilmiyorum ama mahmut dediğiniz erkekler daha saygılıdır. (kızlar doğal olarak zarif algılanacak şekilde evrilmişler ama davranışları bir hıdır emmi, bir cemil dayı gibi, karşılarındakinin duygularını düşünüp empati kurma yetenekleri körelmiş, özellikle de yurdum kezbanlarının). Bulabilecekleri en iyi alfa erkeğiyle evlenmek isterler. Bu kızı beğenecek erkek doludur ama gene de ucuza gider diyorum. Sebeplerini anlattım. Yani piyasasını yükseltmesi, arz-talep dengesini değiştirmez.

      Görecelilik malesef bir o kadar geniş spektrumlu değil. Güzel, çekici, zarif ve uysalın ne demek olduğunu şizoid bi beyni olmayan herkes aynı şekilde algılıyor. Ha güzelliği oluşturan şeyler değişir biraz, şöyle değişir: Bu kezban daha düzgün bi karakterde olsaydı kendisiyle eşit güzellikte olanların içinden ön plana çıkabilirdi.

      @diğer komikler: u jelly?

      Sil
    5. erkekler güzel kadın arıyor, sen ve buradaki diğer kişiler de dedi. o güzelliğin büyüsü geçince hemen başka kadına gidiliyor diye. erkeğin güzellik aradığı yerde kadının da zenginlik araması aynı şeydir.

      mahmut denilen erkek saygılı mı? hani şu kendi kadından kadına koşup, ailesindeki dişi akrabalarına nefes aldırmayan, yattığı kızlara surtuk diyen sonra da evleneceği zaman illa ki bakire isteyen mahmut mu saygılıymış?

      bütün kızlar aynı kafada değil, bütün erkekler de aynı kafada değil. çoğu kız kezban, çoğu erkek mahmut bu ülkede ama herkes bu şekilde değil.

      emin ol en az bir kezban kadar mide bulandırıcı ve aşağılıktır mahmut tipi erkek. ve sayıları da en az kezbanlar kadar çok. bir erkeğin beğenmediği kadına diğer erkek bayılabiliyor, demek ki görecelilik var. çekici gelme durumu diyelim.

      Sil
    6. @13:11, dediklerinde haklısın; kadınlar güçlü ve baskın olan alfa erkeğini ararlar. Ben bunu "Zengin Kezban" başlığının altına yazmıştım. İstersen o başlıktaki "24 Mayıs 2012 13:18" tarihli yorumumu okuyabilirsin. Bu arada; ben 12:55 yorumunu yazan kişi değilim.

      Sil
    7. @13:27 erkekler de en güzel bakire kızı ararlar

      Sil
    8. @13:21 ya o görecelilik çok geniş bi anlam içermiyor diyorum, ne anlatıyosun? o kızın bulabileceği potansiyel eş kitlesinin (sevgili demiyorum çünkü öpüp bırakmak isteyen elbette çıkar) limitleri çok yukarılara çıkamaz. Mahmutları buna zorlayan da dedikoducu kezbanlardır, bakire olmayan bir kızla evlenen mahmutu sosyal çevresinde yaşatmaz kezbanlar, boynuzlu derler pizivink derler. Evet o mahmutlar cidden kezbanlardan saygılı, kabul etmek zor geliyordur eminim. Ama geniş bir konu bu ayrıca konuşulabilir. Kezbanlar kadar duyarsız develer değildir o mahmutlar inan ki.

      @13:27 okudum, tamamen doğru yazmışsın. İyi analiz etmişsin. Gerçeklerden kaçmamak zor, bu acı gerçekleri kabullenmek de zor, hatta eminim sen de kabullenmek istemediğin bir dönem geçirmişsindir, isyanlarla dolu. Ama gerçeklerden kaçılmıyor. Keşke kadın denen varlık daha baştan, en özünde iktidara tapan ile aynı anlamda olmasaydı.

      Sil
    9. @13:32 bekaret sorun değil benim açımdan. türbanlı olması sorundur ama bak, yanımda yürümesi bile rezil oluyorum hissi verir.

      Sil
    10. kız zaten yazmış arabası olsun, beni iyi yaşatsın diye. ali ağaoğluna göz koymuş değil. bekaretini de pazarlayarak aradığı gibi bir erkek bulacaktır. bunu diyorum. senin için sorun olmayabilir, sen mahmut olmayabilirsin. ama mahmutların çokluğunu inkar edemezsin. burda günlerdir kaç kişi diyor ki kezbanla mahmut aynı halttır. beraber eleştirilmesi daha yapıcıdır. sen işin kezban yönünden çekmişsin, kezbanlar çok diyorsun, diğeri işin mahmut yönünden çekmiş. türkiyede yaşayan bir kız değilsen nereden bileceksin? kim sana kezban yok diyor. elbette varlar.

      bu ülkede yaşayan ortalama bir kız eğer bakire, güzel vs değilse kimsenin onunla kolay kolay evlenmeyeceğini bilir. bu ülke nice adamlar gördü, sevdiği kızı sırf bakire değil diye yarı yolsa bıraktı bunlar. kızlık zarı diktirme diye bir şey sence neden var?

      zengin olmadığı halde kendini zengin gibi gösteren adamların nedeni kezbanlarken, bakire olmadığı halde kendini bakire gibi tanıtanların nedeni de mahmutlardır.

      kimse de birilerini savunmuyor. burda herkes her türlü konuyu konuşuyor. benden başka da bunlara değinen olmuş. olay, aa kezban öyle ama bakın mahmut da var o zaman kezban haklı değil. bu konuşmalardan bunu çıkaran kişinin eleştiriye tahammülü yoktur.
      olay kezbanlar kadar eleştirilmesi gereken mahmutlar da var. bunu da konuşabilelim.

      Sil
    11. @13:54 karşılıklı etkileşim sayılmaz bu kezban-mahmut ilişkisi. bütün bu açmazların en başındaki, en temel ve değişmezse de her zaman sebebi olacak etkeni söylüyorum ben: Kadınların iktidara tapmaları. Kaos tarihini başlatan kadınların bu eğilimidir. Kapitalizme kadar uzanan tarihsel süreç, iktidar savaşları üzerine kurulmuştur. İktidarı icat eden ve yaşatan da kadındır. Kezban olsun olmasın, kadın doğal dengeyi sağlamak için doğurduğunu yok eden toprak ana gibidir. Meta olmayı kendisi seçer. İstisnayı arayacak kadar uzun ömürlü değilim, üstelik de binbir emekle çalışıp çabalamışken ekonomik düzeyimin hakkını verecek bir çıtırı hayatıma almak isterim. Tamamen zevk için, tamamen.
      NOT: Aşka falan inanan varsa olmadığını anlayana kadar oyalansın. Para varsa aşk da var, o ayrı. Kadınlar kime aşık olacaklarını seçebiliyorlar ve paralı olana aşık oluyorlar, işi orası bozuyor.

      Sil
    12. @13:42, teşekkür ederim okuduğun için. Evet, insan her ne kadar gerçekleri kabul etmemeye çalışsa da onlardan kaçamıyor/kaçılamıyor.

      Sil
    13. @14:06 keşke daha az hiyerarşik, daha anlam odaklı, daha ussal bir dünyada yaşıyor olsaydık. Bu ütopyaya el sallayıp daha çok kazanmaya gayret etmekten başka anlamlı kalan sadece sanat var. Ben teşekkür ederim sayın dostum. Benzeri bilinç aydınlanmalarını yaşamışız, benzer acıları yaşamak gibi birşeydir bu. Misery loves company kardeşim: http://www.youtube.com/watch?v=_98Gyg1er-k hadi iyi dinlemeler, küçük bir hediyem olsun.

      Sil
    14. milletin baskısından çekinip yıllarca vajinasını erkeğin bakire kız hevesi uğruna saklamış kız da, çok uğraştım, artık hakkım zengin bir erkektir diyebilir.

      aynı kafasınız.

      güce de insanlar tapar. sadece kadınlar değil.

      güç kadın için rahat bir hayattır. erkek için güzel kızlar ve rahat bir hayattır.

      Sil
    15. @14:31
      bir yumurtadan daha fazla kıvrım olsaydı beyninde, mantık yürütme sorunların olduğunu düşünürdüm. Güce tapan tanımı kadınlar ve kadınlaşmış erkekler (Barlas mesela hahaha) için geçeridir. Erkekliğin güce tapan değil, güç simgesi olarak KOLEKTİF BİLİNCE işlemesi de bu noktadan çıkış almıştır.

      Biraz embesilsiniz sanırım, erkek "aşık olduğum kızla birlikte bir hayat" diye tanımlar rahat bir hayatı. Kadın ise "bana konfor vesaire gibi istediklerimi sunacak (güçlü) bir erkekle veya o erkek olmadan sadece istediklerini elde edebildiği bir hayat" olarak tanımlar. Evrilirken boşuna anne olacağı zaman kadına ek hormon salgılaması programlanmamış, çocuğunu bile iplemezdi yoksa. Sonra da neymiş annelik kutsaldır. Hormonal ve psikolojik dengesinin aşırı uyarıldığı bir dönem sayesinde o kutsal hale geliyor kadın, hormon gitti kutsallık bitti. geriye kalan da malesef biraz efes harabeleri.

      Sil
    16. işine gelmeyince hakarete başvuruyorsun demek, zavallı yumurta kafa.

      kaç erkeğin hayali oymuş? her yerde mahmutlar evlenece kadar götürmediğim kadın kalmasın evlenince de bakireyle olsun mantığında. sen o azınlık erkeğin hayalini yazmışsın. mahmutların ne halde olduğunu inkar ediyorsun.

      Sil
    17. "Aşka falan inanan varsa olmadığını anlayana kadar oyalansın." "aşık olduğum kızla birlikte bir hayat"
      bu iki cümle aynı kişiye ait.

      Sil
    18. aşk diye bir şey olmadığını söyleyen adam erkeklerin genelinin hayalinin aşık olduğu kızla bir hayat olduğunu söylüyor. bir kere bu dediğin erkek tipi azınlık. ikicinsi senin mantığına göre bunlar olmayacak bir şeye inanıyorlar.

      Sil
    19. @14:57
      Erkeklerin genel hayali budur.
      Bekareti umursamıyorum. Diğer erkekler umursuyorsa umurumda değil, gerçi bu kadar bakire olmayan kızla kim evleniyor, o da ayrı mesele. Her yıl onbinlerce bekaret cinayeti işlenmesi gerekirdi dediğin gibi olsaydı. Zaten bütün kızlar bir kaza sonucu veya tecavüz sonucu bekaretini kaybetmiş.
      Ha evet, mahmutların da aslında güzel, aşık olabileceği, tatlı bir kızla yaşamak hayali vardır. Kadınlar bu hayali mahmutluğa giriş şekline dönüştürür.
      @15:00
      Erkeklerin rahat hayat tanımına yönelik yazdım onu, diğer erkeklerle aynı şeyi düşünmediğimi açıklar nitelikteydi yazdıklarım ve hatta senin çelişki sandığın. Ya okuduğunu anlamıyorsan zorlama istersen.

      Sil
    20. genel olarak erkeklerin hayali bafiliyebildiği kadar kadını bafileyebilmektir, bir kadına bağlı olmak değildir. aşk meşk diyen adam sempatik görünmeye çalışıyordur yada istisnaidir aq

      Sil
    21. @16:06 ergenlikten sonra o hayal değişiyor, bir kadınla bir hayatı paylaşma hayatı kurmaya başlıyorlar, yoksa neden evlensin hemen hemen bütün erkekler?

      Sil
    22. umursanmadığı için kızlık zarı diktirme operasyonları bu kadar yaygın, bu operasyonların dışında da bazı özel tekniklerle kızlar bakire gibi gösteriyor kendilerini. ya da anal oral vs yapıyorlar ya da hiç yapmıyorlar evlenene kadar. bakire olmayıp bunu da saklamaya çalışmayan kadınlar normal erkeklerle evleniyor. çoğunluk olan mahmutları da kandırıyorlar işte. senin buna önem vermiyor oluşun çoğunluğun önem verdiği gerçeğini değiştirmiyor.

      @16:06 aferin dürüst mahmut, evlenince de bakire isteyeceksin değil mi?

      Sil
    23. @16:17 yahu milyonlarca bakire olmayan kızı kim alıyor o zaman? Bekaret talebi önemini yitirdi, tamamen kaybolmadı sadece. Erkek diyor ki; evleneceğim kız bakire değilse, bunu başkaları bilmesin yeterli. İnan ki durum bu. Güney doğu falan gibi iyiden iyiye geri kalmış birkaç küçük yerde şayet kızın bakire olmadığı dedikodusu çıkarsa sorun oluyor. Birkaç tane de sayıca istatistiki anlam oluşturmayacak olay oluyor. Dendiği gibi bekaret hayati önemde olsaydı hergün yüzlerce bekaret cinayeti olurdu. Artık sadece sözde kalmaya başladı bekaret konusu, çok abartmayın.
      Benim için başkaları bilse de fark etmez, bakire olmasını umursamam.

      Sil
    24. @16:17 Kızların çoğu ya diktiriyor, ya anal fln yapmış oluyor ya da 2. erkeğimsin diyor. Sen kendin öyle değilsin diye Türkiye'nin çoğunluğunun öyle olmadığını sanma. Bugün hergün sayısız bekaret cinayeti olmuyor ama bugün her gün sayısız kızlık zarı dikimi oluyor. Evlenmeden ilişki yaşayan kızlara kasar denilen bir ülkedeyiz. Bence sen gerçekleri gör, kendi kaymak tabakanı toplumun geneli sayma.

      Sil
    25. kaptan jb gibi bir hanzonun yılda 100.000 tl maaş kazandığı ülkede yaşamak istemiyorum
      ayrıca şu paragraflardaki muhabbetleri yapan adamlara kezbanları elli kez yeğlerim ne pis adamlarmışsınız be
      hepinize tek mesajım var
      SEN GELME LAN AYI !

      Sil
  12. slm tatlm kaptanjb ekle beni cokguzelimzenginkocalazim@zortmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. irivekalınımekletatlım@zikmail.com

      Sil
  13. Bu kızların hepsi sonunda biriyle evlenecek ve alta yatıp gülümseyecekler değil mi :D HAHAHa lan ne garip hayat. İtelemeler sürtünmeler tiksiniyorum mk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. git gel git gel çok saçma zaten

      Sil
    2. @13:03
      @14:04
      Hay manyaklar ya, şahanesiniz. :)))

      Sil
  14. hep çıkar ilişkisi amk. parası olana uçkurumu çözerim'den farkı ortada resmi bir imzanın olması.

    sen çalış ben yiyeyim.gezdir beni. karşılığında ne mi vaadediyorum: kaprisliyim ulan ev temizlemem ütü yapmam yemek bilmem, zaten aşkım beni her akşam başka yemeğe çıkarsın, hizmetçi tutsun.

    YanıtlaSil
  15. Birde buralarda derinlemesine tespitler yapıp,toplum yapısından dem vurup,niye yadırgıyorsunuz ki lea diyen tipler var ki tam zopalıklar onlar.Tabii ki yadırgıyacağım,tabii ki ufo görmüş masum köylü gibi kendi çapımda avlayacağım.Sanki çok normal şeyler oluyormuş gibi yok yadırgamayın yok ne bekliyordunuz bik bik bik. Bak ne diyeceğim evet kabul etmesi zor olabilir ama bunlar normal insan değil hatta insan bile değil,hele ki birey hiç değil.Herkes yadırgamalı,herkes garipsemeli.

    Not: Çok güzel tespitler yapıp,güzel noktalara değinen arkadaşları tenzih ederim.Onları severek okuyorum.Benim lafım yadırgamayıncılara.Yanlış anlaşılma olmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoğunluk tespitlerini yapıyor ve yadırganmalı zaten diyor.

      Sil
  16. !!karadenizli olucak yakışıklı olucak''
    oksimoron zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  17. agresif, nazlı, çalışmayı, sevmeyen, arabayla gezmeye bayılan... aynı benim it.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhahahaaa patlattım kahkahayı be manyak :)))

      Sil
    2. @15:04 sesli güldüm panpa :)

      Sil
    3. harbi iyiydi yaw :))

      Sil
  18. Ali Ağaoğlu'nu istiyo bildiğin.

    YanıtlaSil
  19. kollar patlıcan (ustalara saygı kuşağı)

    YanıtlaSil
  20. Sevişecek zaar.

    YanıtlaSil
  21. lan kezban takip mekanizması(KTM) gibi bişey olsa,bunların bikaç sene sonra nasıl bi hödükle evlendigini görürüz,bu kezbanın buraya yazdıklarını da gerdek gecesi damada gösteririz amk. seyreyle cümbüşü.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. "Evin tek kızıyım, çalışmayı sevmem" şeklinde bir cümle kuran bi insan zengin, arabalı bi koca istiyosa o kişi orospudur arkadaş. Hatta orospu bile değildir, hayatı boyunca başkasının üzerinden geçinmeye hakkı olduğunu sanan, üstelik bu hakkı da sırf "am" sahibi olduğu için elde ettiğini düşünen, karşısındakine bunun dışında hiç bir şey sunamayan özsaygı yoksunu, karaktersiz zavallı bi yaratıktır. İnsan demeye dilim varmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada ele alınmış (irdelenen manasında) kezban için yapılmış en iyi yorum olarak tarafınızı tebrik etmek düşmüştür tarafımıza. başarılarınızın devamını diliyoruz.

      Sil
  24. kardeşler düğün salonundan bir kare... kola ve pastayı yedikten sonra çekilmiş büyük olasılıkla. Görünmüyor ama kafada da bir ton sim var. Neyse ki yüzündeki simli makyajı göremiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arka fona bakın bomboş görmemiş gibi herkesten önce gitmiş amk :) ne evlilik aşkıymış mnskym

      Sil
  25. özel günlerde sigara içmek nası oluyo lan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seksten sonra karşılıklı birer cigara tüttürürüz mü demek istiyor acep

      Sil
  26. "Özel günlerde içerim" derken alkolü kastetmiş bence... Lakin özel gün derken adet günlerini kastetdiyse, işte o fena!

    Bu arada kendini tanıtmaya başlarken bir ara (sevmem ama9 recep ivedik geldi gözlerimin önüne.

    Bu arada "neşeli biridirim" demiş. Öyle bir yanlış ki doğrusunu yazmak daha kolay!

    YanıtlaSil
  27. İşte şu an 'pazarlık', 'alışveriş', 'çıkar ilişkisi' gibi çok yakınılan kavramların son bulduğu noktadayız. Neden mi? Kezban pazarlığa açık değil. Ona vereceklerinizin karşılığını asla alamayacaksınız. Bence güzel. Zaten ben arz eğrisini, dikey eksene paralel severim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam verdiğin paranın karşılığını alamıyorsam niye ölü yatırım yapayım?Araba şart diyor şimdi ortalama eli ayağı düzgün bir araba nerden baksan 30000 tl.Düğün masrafları,eşyalar cart curt derken nerden baksan 60000tl. Şimdi ben bu parayı arabaya,eve bağlayacağıma,borsaya ne bileyim hisse senetlerine bağlayıp yaptığım haftalık karla her hafta yürüyerek rusa giderim.1 saatte ihtiyacımı görür cıkarım üstüne dır dır çekmem.Yani bende kezban gözünden duruma ticari olarak bakarsam, resmen parayı toprağa gömmüş oluyorum.Benim nakitim gün geçtikçe değer kaybediyor.Üstelik bana getirisi 0.Bu işi parayla yapan kadınlar bunlardan daha şerefli olsa da olay bana etik gelmiyor.Birtakım çelişkiler içindeyim.İnsanlığımı,duygularımı kaybetmemek için direniyorum.Bir gün ehh yeter be diyip ticari açıdan karlı olanı yapmaya başlamaktan korkuyorum.

      Sil
    2. Rus iyidir hacı... Ukraynalı dadından yenmez... tecrübenin sesi..

      Sil
  28. El arabası var abla bende, olur mu ?

    YanıtlaSil