22 Mayıs 2012 Salı

Bir kezban masalı

Kezbanlarla evlilik :)


evlilik kararı verildikten sonra erkek, anası tarafından manipule edilen kızın istekleri doğrultusunda herşeyin en güzelini alma ve aldırma yolunda bir yarışa sürüklenir, bundan kasıt genellikle, onun var benim neden yok mantığıdır veya komşulara, tanıdık eşe dosta sükse yapmak, caka satmak, "kız veriyoz kolay mı sandın?" bilincidir, erkek borç harç tüm bu yüzlerce anlamsız aktivitelere ( davulcu kiralama, tanımadığın insanlara "ana baba" deme, herkese bahşiş verme, kına gecesi atraksiyonları ) katlanır. aslında eskilerde nikah denilen olgu, insanları bir araya toplayıp "bakın biz artık evleniyoruz, bu benim karım, ben de kocasıyım, böyle biline" demekti, bir sürü şaklabanlığı toplum sonradan uydurmuştur. az çok herkes bu işlerin ne kadar meşakatli olduğunu biliyor, evlilik baya bir maddi külfet ile sonlanır, herkes dört duvarın içine tekrar geri döner, atılan havai fişekler yanınıza kar kalır.

evliliğin ilk üç yılı, toplumun ve çevredekilerin gazı ve pompalamaları ile şişer, toplum içindeki sözde sosyal statünüz yükselmiştir, misafirliğe evli arkadaşlara gidilir, hafta sonları yapılması gerekenler yapılır, iki tarafın tanınmayan akrabalarını çekmek zorunda kalınır, aileler arasında ufaktan sidik yarışı başlar. unutmamak gerekir ki, yaşanan tüm olaylar genellikle erkeğe bağlanır, erkek maddi manevi bir çok fedakarlık yaparak yuva kurmuştur ama, istekler ve arzular bir türlü bitmek bilmez, bunlar karşılanmadığı taktirde, suç yine erkeğe patlar. erkek, bir kadını hayatına aldıktan sonra, onu mutlu ve mesut etmek, ihtiyaçlarını karşılamak, eli üstünde tutmak, hayatının merkezine bağlamak, regl öncesi coşan hormonları kontrol altına almak, onun haberi olmadan sıçmaya bile gitmeyecek şekilde kadın tarafından programlanmak ister. kadin her daim bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini sıralar ve saçmalar, ola ki erkek "seni seviyorum" derse, kadın "ne kadar?" der, aslında bu söz bile olayı betimlemeye yetiyor.

evlilik sonrası, aşkın bitip, sevgi denen şeye (veya o ne ise ? kimi sevgi diyor, kimi alışkanlık ) yerini bırakmaya başladıktan sonra, erkek kafasında muhasebeye girişir, önüne kağıt kalemi koyup, evliliğin kendisine olan getirilerini ve götürülerini yazmaya başladığı an gerçek su gibi ortaya çıkar. genellikle bir erkeğin kadından beklediği şeyler veya istekler toplasanız beş'i on'u geçmez, bunlarında zaten ancak yarısı karşılanır, lakin kadının isteklerinin bittiği neredeyse görülmez, isteklerden kastım sadece maddi istekler değildir, yukarıda belirtmiştim hatırlatmakta fayda var. isteklerin karşılanması olayını abarttığımı düşünenler için, eğer bir kadın işini kaybederse eve, evine katkı sağlayamaz duruma gelirse, erkek kadını kanatlarının altına alır, ama erkek işini kaybedip evde oturmaya başlar ve aylarca iş bulamazsa, kadınların ne yaptığını gözlemlemeniz yetecektir. bu olayada maddi ağırlıklı bakmamaya çalışıyorum lakin, evlenme niyeti ile tutuşan kızların, iyi ve dürüst bir adamla karşılaştıklarında, eğer adamın parası ve işi yoksa aşk ve sevgiyi bir anda bitirip, iki üç ay sonra işi ve parası olan başka birisine, aşk ve sevgi benim için birinci öncelikli kavramdır zırvalarına gerçekten dayanamıyorum. sonuç olarak evlilik, erkeğin hayatından baya bir şeyler götüren bir hadisedir.

yazıyı alt sırada yer alan kezbanın sözleri ile bitirelim

maddi durumu iyi evi ve arabasi olan
evlilik isteyen, ilerde cocuklari olursa ozel okulda okutabilecek kadar
maddi durumu iyi, müslüman inançlı, ve sadık...


kezban hunter

87 yorum:

  1. Apaçi-kezban muhabbeti buradan devam edecek :).

    YanıtlaSil
  2. reyiz haklısın da bizde de eşşeklik var biraz. neden evlenmek isteriz ki bu kezbanlarla anlamış degilim.bırakalım ne halleri varsa görsünler, sürünsün köpekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazımlar var olduğu sürece Kezban'lar hiçbir zaman boşta kalmayacaklar. Kezban olmayan, yani erkeğin maddiyatına bakmayan, beraber olduğu erkeklerle güzel anlar yaşamış, sevgili, saygılı bir kızla kazımlar evlenmez. Normal erkekler evlenir. Kazımlar Kezban ister. Kezbanlar da Kazım.

      Sil
  3. inciciler için özet : türk kızları gitsin rus kızları gelsin

    YanıtlaSil
  4. Toplum erkeğe evlendiği kadına maddi olarak bakması baskısını yapar. Ama aynı şekilde evleneceği kızın erkeklerle işi olmamış olması gerektiği baskısını da yapar. Erkek arkadaşlarıyla aşklar yaşamış bir kız o erkeğe yakışmaz. O erkeğe yakışacak kızın da post'ta yazıldığı gibi anlı şanlı törenlerde alınması gerekir.

    Kezbanlara eğer erkeklerle cinsellik yaşarsa, basitleşeceği baskısı yapılır. Bunu hem ailesi hem çevresi yapar, yani kazım-kezban insanlar bir olur ve bu baskıyı kezbana yaparlar. Kazımlar çıktığı kızla yatınca "ben onu miktim, muhahah" der arkadaşlarına. Tüm o baskının yanında bir de bunlara şahit olan kezban, bir erkekle beraber olursa o erkeğin onu kullanmış olacağını düşünür. Cinsellik kızların verdiği, erkeklerin de aldığı bir şeye dönüşür. Karşılıklı keyif alma durumu söz konusu olmaz. Bu yüzden kezban da kendini kimseye vermez. Ama elbette ki birine verecektir, o kişinin de en iyi olmasını ister, tüm yaşadığı baskıların patlaması olarak da geçimsiz, uyuz bir insana dönüşür. Kezban'ı kezban yapan kazımlardır, kazım'ı da kazım yapan kezbandır.

    Kazımlar beraber oldukları kızlara "kullanılmış f*hişe" muamelesi yaptıkları sürece kezbanlar kendilerinin de zevk alacağı bir şeyi erkeği sömürme aracı olarak kullanırlar. Kezban'lar da kazımlara "beni kullanabilmen için paran olmalı yoksa yapmam, ne gerek var, kullandırmam kendimi" dedikçe de kazımlar beraber oldukları kezbanları kullandıklarını düşünürler. Bu böyle bir kısır döngü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel özetlemişsin. ama tabi biz işin kezban yönünden çekiyor olduğumuz için kazımlarla ilgilenmiyoruz. ama anlıyorum tabi bizim kezbanlardan yaka silktiğimiz gibi sizler de kazımlardan yaka silkiyorsunuzdur.

      Sil
    2. @18:41 Sağ ol. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

      Aslında şöyle diyeyim. Burada bunları yazıyor olduğum için büyük çoğunluk kezban avukatlığımı yaptığımı sanıyor oysa kezban tiplemesi benim için inanılmaz derecede itici bir tip. Yani her haltı erkekten bekleyen, bedenini mal gibi gören bir kız benim için kabus gibidir. Eleştirilmesine de karşı değilim tabii. Ama burada kazımlar da kezban'ı eleştiriyor. Eminim ki bu başlığın altını kazımlardan da okuyacaklar olacaktır. Ha bir şeyler anlar ya da anlamaz sorun değil. Sonuç olarak bu blog da Kezbanlar bir şeyler anlasın diye açılmamış. Geyik için ve de erkeklerin kezbanlar hakkında fikir sahibi olmaları için açılmış. Benim burada kazımlardan bahsetmek istemem de bu şekilde. Hem geyik yaparız hem de okuyanlar da belki katılır.

      Sil
    3. benim bir arkadaşım vardı kendi kız kardeşine karışmayan erkeklerle çıkıyordu sadece. yazını okuyunca o kız aklıma geldi. kız olsaydım bende öyle yapardım

      Sil
    4. Merhaba,herkes elini taşın altına soksun.bir erkek olarak bana da kazımlar itici gelir düşündüğümde,ama düşünmekten öte empati yaptığımda kendimde hiç mi kazımlık yok diye sorduğumda,görüyorum arkadaş.sen de kezbanları itici bulsan da bir yerlerde kezbanlık olmasa(bastırmış olabilirsin) tepki verme ihtiyacı hissetmezdin.Mesele kezban veya kazım olmaktan öte bunlardan nasıl kurtulunmayı düşünmekte,keşfetmekte.başka ülkeden insanlar tanımam bu yüzden sadece türk insanı için şunu diyebilirim ki, sorunları çözmekte kaplumbağa gibiyiz.yeni düşünceler üretmekte de.kalıplar içinde yaşamaya o kadar alışmışız ki kalıbın dışının farkında değiliz çoğu zaman...

      Sil
    5. @21:12

      Kezban kimdir? Erkeği parası için kullanandır, ben kimseyi kullanmıyorum. Kezban kimdir? Kendini kaf dağında görendir, benim bir şey gördüğüm yok, geyik yapıyorum ama tabii ki de sataşana cevap veriyorum. Kezban kimdir? Zengin koca bulmaya çalışan biri. Bundan bahsetmem komik kaçacak ama sürekli zengin koca mı arıyorsun diye soranlar oldu bu blog'da, şunu diyeyim, ben ailemden kalan mirasın yarısından çoğunu dağıttım. İnsanların parasıyla ilgilenmiyorum, koca da aramıyorum. Sevdiğim biri var zaten. Ve erkek arkadaşımın maddi durumu berbat, umurumda da değil. Bebeğimi seviyorum.

      Hala kezbansam da kezbanımdır, ne yapayım? En azından kezbanın bilinen o en rahatsız edici özelliklerini taşımıyorum. Erkek arkadaşım kazımlığın yakınından bile geçmez ve o şikayetçi değil benden.

      Kezbanların eleştirilmesine de bir şey demiyorum, saygı duyuyorum. Ama al kezbanı vur kazım'a. Kazımlara laf etmekten de ben keyif alıyorum, aynen bu blog'un sahibinin bu blog'u hazırlayarak keyif aldığı gibi. Sözlüklerle falan da alakam yok, o yüzden buraya yazayım dedim, çıldıranlar oldu :D. Ben açık bir şekilde fikrimi söylüyorum hala çocuk gibi laf sokma derdine düşüyorlar :D. Durun, kezbanlara laf etmeyin, olamaaz diye haykırdım sanki. Tesadüfen denk geldim bu blog'a, vakit geçiriyorum, eğleniyorum.

      En nefret ettiğim kazım tipi şudur, kendi dişi akrabalarına nefes aldırmaz ama kendi her bulduğu kadına sunar bedenini. Beraber olduğu kızlar için de "s*ktim ben bunu" der. Bir de utanmadan kezbanlardan şikayetçi olur. İşte bu adam maldır.

      Ha esas oğlanımız efendi biridir, kendi kız kardeşine falan karışmıyordur, beraber olduğu kızlara dair kazımca şeyler düşünmüyordur, bu adam kezbanı eleştiriyordur, saygıyla eğilirim, o derece.

      Ama yani kezbanı eleştirenlerden kaçı böyledir sence? Bir sürü kazım da vardır burada, eminim.

      İnsanların işin geyiğinde burada, farkındayım. E ulan ben de akademik araştırma yapmıyorum, ben de geyiğindeyim. Kezban'la dalga geçilen bir ortamda, 1-2 başlıkta kazımla dalga geçiliyor diye birileri yırtınacaksa, yırtınsın. Ne yapayım? Blog sahibi yazma demediği sürece yazacağım.

      Peki, sana bir soru. Kız kardeşine dolaylı ya da dolaylı olmadan baskı yapıp da, sonra da kezbanların vajinasını altın sanmalarından şikayetçi olanlardan mısın?

      Sil
    6. @21:07 :D iyiymiş. Çıplaklar kampı hesabı olmuş. Orda da suistimal oluyor diye kural getirdiler ya, 1. dereceden bir kadın akrabanı getirmeden giremiyorsun çıplaklar kampına. Senin kız arkadaşın da o hesap bir açıdan :D.

      Sil
    7. Çocukken hatta genc iken kazimin alasi(kiz kardeşinin giydiğinde kadar karisirken,simdi erkek arkadasiyla muhabbet eden,kardeşimin hislerine karışmayan biriyim.kadınların vajinasini altin sanan degil ama kRsi cinsle duyguya dayalı uzun sureli ,sağlıklı bir cinsel yaşamı yasamamis merakli biriyim.her ne kadar anlayışlı olsam da tamamen kazimliktan kurtulamamis biriyim sanirim.bu yuzden baska bir yorumunun altınA turklerin duygusal hayTlarinin gelisiminde kaplumbaga kadar yavas olduklarını düşündüğüm bir yorum yazdım.kişi kendinden bilir işi hesabi.

      Sil
    8. Anladım. Görüyorsun ki erkekler kezbanlardan, kızlar da kazımlardan şikayetçi. Ve kazımlar yüzünden kezbanlar, kezbanlar yüzünden kazımlar var. Sen güzel bir şey dedin, herkes elini taşın altına sokacak. Yoksa birbirinden nefret eden bir gençlik geliyor. Ben şahsım adına eleştiriye açığım ama tabii ki de haybeden, hakkımdaki tahminler üzerinden gelen eleştirilere değil.

      Kazımlar rezalet ya, kezban kadar nefret edilesi. Paşamız keyfine bakacak, kendi kız kardeşinin eline erkek eli değmeyecek, kendi milletin kız kardeşiyle takılacak, bir de o kızlara kötü laf edecek. Bu adam ne lanet bir şey ya :D. İnsanı hayattan soğutan cinsten. Bu adam mutlu da olamaz ha, oluşturduğu sahte hakimiyetle tökezleyene kadar takılır. Böylerini genelde anal/oral tecrübeleri olan kızlar benim elime erkek eli değmedi diye güzel kandırıyor. İşte ben de bu tiplerle dalga geçmek istiyorum. Aynen birilerinin kezbanlarla dalga geçmek istediği gibi. Mecrası burası değil, evet ama her başlıkta yokum. Bu başlığın altındayım. İşine gelmeyen okumasın :).

      Seni de kendini pozitif anlamda geliştirmeye çalıştığın için kutluyorum, Allah yolunu açık etsin.

      Sil
    9. güzel yorum yazmışsın optimus panpa

      Sil
  5. En iyi dost hayatı panpa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi dişi akrabalarınızın da dost hayatı yaşamasına izin verseydiniz zaten bugün evliliği bir sınıf atlama basamağı olarak gören kızlar bu kadar fazla olmazdı.

      Sil
    2. nabalım suç bendemi toplum böyle.

      Sil
    3. Ortada bir suç varsa kazımların, kezbanların ortak suçudur. Ne sadece kazımlara yüklenilmeli ne de sadece kezbanlara.

      Sil
  6. Ben Rusya'ya gidiyom amk bu manyak bi toplum bunlar ne psikopat ve baskıcı insanlar amk erkeğin amına koymak için oluşmuş resmen Şavaş çıksa ülkeyi kurtarmak erkek savaşır.Evini geçindirmek için gece gündüz götünden ter akıncaya kadar çalışır bide üstüne patronun ağız kokusunu çeker.Eve gider bütün ev işlerini yapmaktan başka bir iş yapmamış onuda bin kere mızmızlanarak yapmış kadının ağız kokusunu çeker erkek sadece eve gelip kanepenin başına oturup tv izlemeye başlayınca huzur bulur toplumumuzda genel olarak erkeklerin kadınlardan kısa yaşamamasına şaşmamak gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızına, aman otur evinde, aman evlenince kocan bakacak sana, sen hamarat ol, güzel ol yeter baskısı yapmasaydı Türk anneler, babalar. Kazımlar da yattıkları kız için "bitirdim onun işini ;)" demeselerdi bugün Rusya'ya gitmene gerek kalmayacaktı.

      Rusya'daki kıza baskı yok. Rusya'daki kız beğendiği erkekle beraber olur, evlenme baskısı da yapmaz. Rusya'daki erkek de beraber olduğu kıza "miktim ben seni" demez, kendi kız kardeşinin hayatına da karışmaz. Rusya'daki kızların Kazımları yok. Rusya'daki erkeklerin de Kezbanları yok.

      Sil
    2. Şimdi kezban bütün bunları yaşadı diye birlikte yaşadığı erkeğe hayatı zehir etmek zorunda mı?Erkekte toplumdan birçok baskı görüyor ama yinede karısının her istediğini yapmak zorunda.Erkeğe karının bütün isteklerini yapcaksaın diye bir ton baskı uygulşanıyor ama erkek sonraları niye karısının hayatıını sikipre 10 yaş erken ölmesine sebebiyet vermiyor?

      Sil
    3. Allah aşkına kaç erkek karısı ne derse yapıyor? Bir tane patlatıyorlar karılarının suratına, bitmiştir. Bir kezbanın değeri kazımın gözünde, kezbanı alıp gerdeğe girene kadardır. Kezban gerdeğe girene kadar domuzdan bir kıl koparsam kardır hesabı, alabildiği kadarını alır.

      Kazımlar kendi kız kardeşlerine nefes aldırmazlar ama kendileri her buldukları kızla yatmak isterler, yattıktan sonra da kullandım ben bu f*hişeyi derler. Kezbanlar da beğendikleri erkekle bile yatmazlar bu yüzden, bekaretlerini zenginliğe geçiş aracı olarak kullanırlar.

      Kezbanlardan şikayet edecek kişi önce kendi kazım olmayacak arkadaş. Kendi kız kardeşine baskı yapıp da kezbanlardan şikayetçi olursa bu durum trajikomiktir.

      Erkeklerin kadınlardan daha az yaşamalarının bir sürü nedeni var. Ama evet, bunlara stresi de dahil edebiliriz. O zaman kızları, erkeğin sana bakar, sen kukunu koru da hele, zengin kocaya varırsın mantığıyla yetiştirmeyeceğiz. Kendi ayakları üstünde duran, kendi kararlarını verecek kızlar olarak yetiştireceğiz. Erkekleri de, sen aslan oğlumsun, git s*k f*hişeleri evlenince sana layık olanı alırız, paşam diye yetiştirmeyeceğiz. Bu şekilde hayayı ortak paylaşacaklar. Kadın da erkek de beraber sorumlulukları üstlenecek, erkek iş hayatının stresiyle boğuşurken, kadın evde pasta börek yemeyecek.

      Sil
    4. optimusPrime diyecek lafım yok.az önce baska bir yorumuna,yorum yaptım.bütün yorumları okumadan.merak ediyorum kendinde kezban olan bi parça gördün mü hiç?

      Sil
    5. Kezban'ın tanımını yap, bakayım kezban mıyım değil miyim. Sonra ben de kazımın tanımını yapayım, sen kazım mısın ona bakalım.

      Sil
    6. Sen muhtemelen kullanmış olduğum ifadelerden korktun. Kazımların kafasından konuşuyorum. Kazımların düşünce yapısına hakim olmakla alakalı bir durum. Benim fikirlerim değil bunlar ve zaten çok farklı bir hayat yaşıyorum.

      Sil
    7. Optimus tamam dediklerine katılıyorum kadına şiddete karşıyım ama bu şiddetin sebeplerini düşündün mü hiç erkek bütün gün iş hayatının stresiyle boğuştuktan sonra artık dinlenmek umuduyla eve geliyor ve evdede farklı stresle yüzleşince artık sinirlerine hakim olmakta zorluk çekiyor onun dışında kadınlara baskı yapılmaması gerektiği konusunda katılıyorum sana.kadınlarında kocalarıyla para için değil sevgi için evlenmeleri gerekiyor para için evlenirse sonuç böyle oluyor işte.

      Sil
  7. 2012 yılında evlenenin beynini sikeyim.

    YanıtlaSil
  8. Kezban tv de öğlen kuşağında kadın programları vardı bir zamanlar şimdide mutlaka vardır.yada halay falan çekilen programlar katılsana sen niye buralarda arayış içindesin yazık bak gencecik kezbansın buralarda vakit öldürüyorsun sen şimdi "sende burda vakit öldürüyorsun" diye saldıracaksın çok belli kezbanların tipik özellikleri bölüm 1
    dur dur onada cevap vereyim hatrım kalir benim işim internet ben burdan para kazanıyorum arada bir tap fazla açmışım bana zararı olmaz anladınmı yoksa şekil çizip anlatayımmı o minik beynine kadın programları diyorduk katılsana bak orda evli arabalı genç apaçiler mahmutlar kamiller her ne diyorsan onlardan var arada 70 lik amcalarda var ama önemli değil amcaların "mayışı var mayışı" amcayı tez elden öldürüncede mirasınada konarsın
    senin kezban beynin ancak temel bir kaç fonksiyonu yerine getirebildiği için evlenmesen bile arka tarafta alkış tutarsın bak bu da bir şeydir yaktığın oksijeni hak etmiş olursun

    YanıtlaSil
  9. Yazdıklarımı okudun mu? Okuduysan anladın mı?

    Yazdıklarıma göre sen bir kazım mısın? Kazımlardan da bahsedilmesi mi acıttı canını? :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe hatun önal o kadar da boş değilmiş ha? sarılmandan belli kırıcan mı belimi,çok canım acıdı çeksene elini. :)

      Sil
  10. kezban anlamadı :( idrak yolları enfeksiyonu var :D maalesef basit bir yazıyı anlamayacak kadar gerizekalısın niye burda herkeze cevap yetiştirmeye çalışıyorsun diye sorarlar insana ?
    "senin kezban beynin ancak temel bir kaç fonksiyonu yerine getirebildiği için çok normaldir" yukardaki cümleyi anladıysan sorun yok

    bu arada beliteyim ki yazılarım hiç bir kimseyi kişiyi kuruluşu hedef alınarak yazılmıyor terbiyesizliğin alemi yok sadece kezbanca yaşayanlar hedef aliniyor kim bu kezbanlar dersek site sahibinin bu konu ile ilgili yazısı mutlaka okunmalı kezban sadece bu tip insanları tanımlamak için kullanılan bir kelimedir diyelim daha doğru olur fakat sen tüm kezbanları korumak adına burda millete laf yetiştirdiğin için her yazılanı üzerine alıyorsun normalde ben bu yazıları senin için yazmıyorum genelde tüm kezbanlara yazıyorum her yazımın altında sen varsın bu da çok ilginç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "herkez" yazan bir apaçiyi çok fazla ciddiye alabileceğimi sanmıyorum :).


      Farkındaysan ben kezbanları savunmuyorum. Sadece kezban ve kazım (apaçi, osman, mahmut, ne haltsa) birbirinden ayrı yorumlanamaz. Bunu dile getiriyorum. Kezban Hunter bile buna müsaade ederken, sen neden engel olmaya çalışıyorsun?

      Sen aklınca hakarete varan yazılar yazınca sorun olmuyor da benzer şekilde ben yazınca mı terbiyesizliğin alemi olmuyor?

      Sen kazım mısın? :).

      Sil
    2. işte senin kapasiten bu kadar sığ insansın senin hayatta yapabileceğin maksimum budur 1 eksiği 1 fazlası yok akşam lisesi edebiyat terkmisin nesin anlamadım
      elinde başka bir şey olmadığı için millete devamlı yaptıkları yazım hatalarından saldırıyorsun şaka gibi bir şeysin sen iki kelime doğru türkçe öğrenip millete türkçede ahkam kesiyorsun

      sen bu ufak detaylara takilacağına yukardaki yazıları iki-üç defa okuyup anlamaya çalış zira anlama kitliğin var birazcık beynin gelişsin neyin peşindesin sen kezbanların en önde bayrak tutanısın buradaki herkez farkında bir tek sen değilsin....

      Sil
    3. Valla fotoğraflardaki kızların Türkçelerine laf eden de dolu :). Onlara bir şey demiyorsun da, ben yapınca mı üzülüyorsun, kazım? =)

      He canım he, okumuş da anlamış gibi konuşuyor bir de köftehor :D.

      Sil
  11. Yav arkadaş amma kezban kazım muhabbeti yaptınız, aq sanki bunların genleri uzaylılardan geldi...
    tövbe eüzü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. Sadece kezban'lardan bahsedilen bir ortamda kazım'ları anmazsak, konu yarım kalır, o yüzden yazıyorum.

      Sil
  12. alayı paraya taparken kezbanlarla evlenenlerin beynine tüküreyim :)

    YanıtlaSil
  13. vay anam vay serhat neler dönmüş ya;

    bi kısır döngünün içine düşmüşsünüz kezban kazım muhabbetleri gırla. ayrıca erkeğin kezbanına kamil ismi daha çok yakışıyor sanki.

    söyleyeceklerim optimusa; bi hemcinsin olarak neyi kanıtlamaya çalıştığını anlayamıyorum. biz bu senin yaptığını yıllar evvel forum sitelerinde kadın erkek muhabbetleri üzerinden yapardık. karşılıklı sidik yarıştırırdık yani, ya yaşın ergenlik dönemlerinde seyrediyor ya da ergenlikten çıkamamış bi yetişkinsin. zira komik olmaktan öteye gitmiyorsun. bu konuştuğunuz mevzular zaten türk erkeği, türk kızı mevzuları üzerinden irdelenen konular. site kurucusu izdivaç programlarında da gördüğümüz; 'kendinin hiçbir meziyeti olmadan, karşısından çok şey bekleyen kadınları' haklı olarak teşhir ediyor yorumluyorlar, eğleniyorlar. buna neden bu kadar takıldın dostum. herkese bi kazım, apaçi demeler sidik yarıştırmalar. kadınlar kezbansa apaçiler de var diye ağlaşmalar. çok komiksin azizim. :D şahsen suratı hoş beyni boş kamilleri ne kadar eleştiriyorsam, kezbanları da eleştirmeyi o denli normal görüyorum.

    şimdi şöyle bi ayrım var apaçiler bu kezban kadınların üst seviyelerde beklentileri gibi beklentiler içine girmezler maddi olarak. bu kezbanların prenses sendromuna girip en iyiyi hak ettikleri inançları gerçekten trajik değil mi? apaçi çok çok en güzel kızın kendine layık olduğu inancını taşır, donanım, bilgi, kültür beklemez. ama kezbanın eğitimlisi bile maddi, manevi en iyisini bekliyor. yani kezban bu yüzden trajik ve can sıkıcı. kendini aşmaya geliştirmeye çalışmadan, en iyisine göz diktiği sürece aşağılanmaya yerilmeye hak edeceklerdir.

    bu yüzden gelin siz bu kezban avukatlığından vazgeçin. zira artık komik bile olamıyor kendinizi tekrara gidiyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kezbanlar eleştirilmesin demedim ki. Sadece Kezbanın eleştirildiği yerde Kazımın da eleştirilmesi gerekir. Kezban ve kazım/kamil birbirlerinin varoluş nedeni gibi bir şey :).

      Her başlıkta değil. Bir iki başlıkta kazımlardan da bahsedilse fena olmaz. Çünkü eminim ki burada kazım da dolu. Kendilerinin de eleştirildiğini görsünler. Zaten bilmiyorlar mı diye sorarsan, biliyorlardır, bir iki başlığa yazmamda bir sorun yok, vaktim bol. Eğleniyorum. Her başlıkta yokum, sıkacak yorumlarımı sürekli görmezsin, korkma.

      Herkese demedim, mesela kimlere dedim... Posttaki kızın Türkçesine laf ederken kendi Türkçesi içler acısı olana dedim. Bu blog'taki hemen hemen her başlığı okudum ama kendine bakmadan millete laf edenlere apaçi dedim. Doğru düzgün eleştirenlere ne diyebilirim ki.

      Sidik yarıştırmak değil bu, kezbanlar ve kamiller, ayrılmaz bir bütün, bunun geyiği.

      Sil
    2. dur ben söyleyeyim kamil ve kezbanlar'ın bu ve bunun gibi sitelerde haklarında neler söylediklerini irdeleyecek düzeyde değil algıları. o bahsettiğimiz kesim bahsi geçen profillerin alındığı sitelerde otluyor.

      burdaki kesime gelirsek 'ah eğleniyor kendi çapında' demek yeterli olur. bi farkındalık oluşturmuş değiller. zaten bunlar her gün karşımızda, gözümüzün önünde bizim içimizdeler. zaten irdeliyoruz ve yargılara varıyoruz haklarında. böyle canlı canlı yazıya dökülmüş beklentileri bi arada görmekten öteye gitmiyor sitenin amacı. ha bence komik mi evet o ayrı. daha doğrusu trajikomikliğe gülüyoruz, yorumluyoruz diyebilirim.

      ortadaki tablonun içler acısı olduğunu idrak edebilcek algı va farkındalığa sahipse burdaki er kişiler onlar kamillik mertebesini aşmış abdal olmuşlardır. emo gibi yazı yazan kişiyi tiye aldı diye karşındakinden tdk'ye uyacak türkçe sergilemesini beklememelisin. ne anlattığına takılmak daha akıllıca olur. her neyse söyleyeceklerimi söyledim zaten. uzatmayayım.

      iyi eğlenceler.

      Sil
    3. bütün kadınlar sizin gibi olsa türkiye kurtulur, salağa anlatır gibi anlatmışsınız ama yine anlamamış orası ayrı :)

      -yusuf-

      Sil
    4. teşekkür ederim yusuf.
      heyecan yapmış arkadaş, ne zamandır böyle bi malzeme bekler gibi tetikteymiş. eğleniyorsa ne ala. :)

      (yanlış yere yazmışım)

      Sil
    5. Yusuf, ben yazımda eğlendiğim için yazdığımı belirttim. Arkadaşın ne yazdığını okudum, sağ olsun, güzel anlattı. Ama dediğim gibi, eğleniyorum :). Aynen burada kezbanlarla dalga geçerek eğlenenler gibi. Onlara saygı duyuyorum ve ben de kazımları yazarak eğleniyorum. Eğlenmesem burada vakit harcamam sanırım :).

      Sil
  14. tecrübe konuşuyor, anasına bak kızına al güzel bir sözdür. analar tarafından şişirilen 48 kiloluk çıtı pıtı(!) kızlarımız ocağınıza incir ağacı dikebilir. dikkat edin.

    YanıtlaSil
  15. gezegen gibi bir organizma22 Mayıs 2012 14:35

    Kezban, sorun değil sonuçtur. Modern ile gelenekselin, aşk ile paranın, normalin ve normal olmayanın arasında kalan araform bir canlıdır. Bunu biraz açıklayalım.

    Kezban esasında bir kurbandır. Ama geçiş dönemindeki toplumun "default" değerleriyle kodlanıp yetiştirildiğinden kendini kurban olarak görmez ve davranışlarının yanlış olabileceğini düşünmmez. Zaten çevresinde onu başka türlü düşündürecek insanlar olmaz. Peki toplumun "default" değerli neye göre belirlenir?

    Çeşitli görüşler var. Marksistler bunu "altyapı üstyapıyı belirler" olarak tanımlar. Yani kısaca herşey paraya bakar, herşeyin değeri vardır hatta cinselliğin ve hatta ahlakın bile maddi değeri vardır diye denilebilir. Tarım toplumuna geçişle malın değeri ön plana çıkar. Sakat bir anlayışla insanın organlarının da mal değeri olduğu kabul edilir. Kezbanın kukusunu mal olarak gördüğü sanılır ama aslında toplum kezbanın kukusunu mal olarak görür. Kezban bunu sadece içselleştirir. Dolayısıyla "insan pazarında malını en iyi fiyattan en iyi alıcıya satmak" ister.

    Altyapı/üstyapı görüşü sağduyuya yer vermez. Bu yüzden çoğu durumu (örneğin günümüzde güneydoğudaki çocuk gelinlerin durumunu iyi açıklasa da) açıklasa da evrensel değildir. Çünkü biliyoruz ki insan sadece kültürel değil biyolojik ve psikolojik yanı da olan bir varlıktır. Açgözlülük, saldırganlık ve alçaklık gibi özelliklerinin yanı sıra sağduyu gibi uygarlığın olmazsa olmazı olan bir özellikte barındırır.

    Sağduyu ile doğru ile yanlışı ayırırız. Sanılanın tersine din değil sağduyu doğruyu emreder. Zurnanın zırt dediği nokta ise doğru olan her zaman normal olan anlamına gelmez. Bir başka deyişle normal olmayan, garip davranışların yanlış olmayabileceğidir.

    Bu kavrayış ancak farkındalık ile mümkündür. Kezban, facebookta kedi resimleri paylaşıp, ismail YK dinleyip fox tv/atv'de açık arttırma usülü en zengine veriyorum/evleniyorum evlilik programlarını izler. Kezbanı bu üçlü ölümcül üçgenden nasıl kurtarırız? İlk adım olarak "KezbanHelpFoundation" kurulabilir. Gerçi orası da sonunda pilav gününe bağlayıp görücü usülü tanışma mekanına dönüşebilir.

    Sonuç olarak, internet kafeye gta oynamaya geldim 1 saattir yazıyorum ve nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Sürede bitti amk. Optimusprimenin gazına geldim, o toparlasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ ol dostum. Ama yanlış anlaşılmalardan dolayı tekrar belirtmek istiyorum. Ben kezbanların eleştirilmesine ASLA karşı değilim. Tabii ki de eleştirilecek. Benim takıldığım nokta sadece kezbanlardan bahsedilen bir sitede egosunu şişiren kazımların varlığı.

      Kazım olmayan adam görür komediyi, yapar yorumunu gider. Bu adam zaten normaldir, sorun yoktur. Kazım kişi gelir aklı sıra kezbanla dalgasını geçer, kezbandan hiçbir farkı olmayan karakterine bakmadan egosunu bir güzel şişirir ve çıkar kazımlığına devam eder. Kazımlardan da bahsedildiğini görürse kendinin de en az kezban kadar itici olduğunu illa ki idrak eder, dalga geçtiği kezbandan bir farkı olmadığunı görür. İşte o yüzden kezbanların ve kazımların aynı potada eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu blog'un amacı kezbanları tanıtmak ve onların ne kadar alay edilesi olduğunu göstermek. Aynı şekilde kazım da dahil olmalı, çünkü kezbanlar yüzünden kazımlar, kazımlar yüzünden de kezbanlar var.

      1-2 postun altında ben de kazımlar hakkında yazacağım. Katılmak isteyen buyursun, insan gibi biz de bu 2 postun altında kazımların halini konuşalım. Diğer postlarda zaten direkt kezbanlardan bahsediliyor.

      Bana kimse işin yok mu sana ne, git işine tarzı şeyler demesin. Eğlenceli buluyorum ki vaktimi bu şekilde harcamayı tercih etmişim. Sorun yok. Bu blog'u kuran kişi de kezbanları ifşa etmek için vakit harcıyor, kimse zorlamıyor. Aynı şey.

      Sil
  16. son iki yorum, oxford'da bilimsel tebliğ olarak sunuldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

      Sil
    2. Bence "bu ortamda" konuyu bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Yerine göre, yazarız, konuşuruz, tartışırız. Ama bir cenaze evinde "ölüm" hakkında felsefi bir konferans vermenin ya da ne bileyim bir yakınınızın yeni doğan bir çocuğu olduğunda telefonda doğumun anatomisi ve fizyolojisi hakkında konuşmak saçma ve abartılı olabileceği gibi, amacı ve konsepti belli olan bu blogta, "kezban-kazım" üzerine derinlemesine analizler de aynı derecede gereksiz ve vakit kaybı olarak düşünüyorum. Ama tabi bu analizlere girenleri yargıladığım anlamında değil, yazan olursa okurum o ayrı. :)

      Sil
    3. Bir tane arkadaş bayağı detaylı analiz yaptı. Tabii ki de o şekilde bir analiz istemedim :D. Yorum kısmında yazılabilecek kadar :). Neyse, sağ ol.

      Sil
    4. haklısın optimus. ben kezbanlara gülmek için girdim bu bloga ama tabikide kamillerde var kezban sayısı kadar. ve birbirleriyle alakalılar dediğin gibi. bir elmanın iki yarısı gibi haha

      Sil
    5. Zaten anti-kezbancılar da sanıyorum "erkekler mükemmeldir" demiyordur; sadece kezban ve kezbanları tiye alma, dalga geçme üzerine bir tür keyif alma, desarj olma ortamında olan bu blogta "bakın kezban var, ama kazım da var" (ne kadar doğru olursa olsun) demek bu ortama gülmek, desarj olmak, kendince bu durumu elverdiğince betimlemek isteyenler açısından "olumsuz" karşılanır, "doğru" ama "yersiz" olan şeyi ifade edenlere pek dost nazarıyla bakılmaz bu hayatta. (Mesela gözü görmeyen birini "hey kör!" diyerek çağırır mısınız?) bu pek normal hiç kusura bakmayın.

      Sil
    6. Eğer bir apacihunter blog'u açılsaydı eminim burada geçen kazım isminden çok daha fazla kezban ismi yazılmış olurdu yorumlarda.

      Sil
    7. zaten optimum'un işi gücü ad hominem. saptırma, bu kötüyse bu da kötü diye ters argümana başvurma. kişiselleştirme. çoğaltılabilir.

      hiç kusura bakmasın ama, bu tavrıyla bile kezban mode on gibi bi duruş sergiliyor. gereksiz, yersiz, abartılı tavırlar. kezbanlık iç güdüsüdür.

      Sil
    8. Eğer öyle olsaydı, bir önceki yorumumu bir kaç kelime değiştirerek aynen oraya da yazardım :)

      Sil
    9. @16:06 "Bu kötü evet ama bakın bu da kötü ve bunlar birbirininin varoluş nedeni" demekle saldırma arasında fark var. Ben ekleme yapıyorum, diğer yarısını da katıyorum.

      Üzülme, senin dediklerinden kusura bakmam.

      Bu söylediklerime bu kadar alınıyor olmanın nedeni senin kazım mode on olman olmasın?

      Kezbanım ya da değilim, burada kamiller de dolu sonuçta. Ama sadece şunu biliyorum gerçek bir kezban burada vakit harcamaz. 2 cümle yazar çeker gider. Ben burda bir şeyler paylaşıyorum akli melekelerini yitirmemiş olan 3-5 kişiyle. Bu da bana yeter.

      Sil
    10. Velhasıl kelam, olumlu-olumsuz hiç bir değer yüklemesinde bulunmaksızın, OptimusPrime'ın bu blogta yazdığı yorumların bir kısmını okumuş biri olarak bu tavrın "DOĞRU" ama "YERSİZ" olduğunu, normalde olması gereken bir doğruyu ifadeye beklenen saygının "yersiz" oluşuyla sekteye uğrayacağını, böylece polemikler, kişisel sataşmalar-kavgalar üreteceğini, ifade edilen doğrunun ikinci planda kalıp, birinci planda egoların savaşı olacağını belirtmek istiyorum.

      Sil
    11. maestro_ zaten sıkıntı 'yersiz' tavırlarındaki iticilikte. optımusu kezban gibi gösteren detay ısrarla aynı şeyleri yeni argüman gibi sunmasında gizli. kamil ve kezban kavramlarının birbirlerinin yansıması olduğunu herkes idrak edebilecek kapasitede zaten. bu bir kısır döngüdür eyvallah da optimus'un kısır döngüsünde ki amaç nedir diye soracak olursanız bana? dikkat çekme hezeyanı derim. standart her postta her yoruma apaçi demişsin daha ötesi mi var. :D neyse hayırlı traşlar.

      Sil
    12. @16:43 Yazdıklarımı okumuşsan bile idrak edememişsin :D. Ben bu budur ve bu da burada bulunmalıdır, nedenleri de şudur diyorum. Sen hala aynı zırvaları yazıyorsun. Ama anadile hakimiyetin had safhada, bunu takdir ettim bak :D. Hadi sana da hayırlı tıraşlar.

      Sil
    13. teşekkür ederim yusuf.
      heyecan yapmış arkadaş, ne zamandır böyle bi malzeme bekler gibi tetikteymiş. eğleniyorsa ne ala. :)

      Sil
  17. Evlenecegim dediginde cevrene, bunu hissettirdiginde yaninda onlarca kiz beliriyor koca tr de. Ama hadi bir delinin hatira defterini tekrar izleyelim, o melankoliyi tekrar yasayalim dediginde, kirmizi ayakkabilarimizi giyelim ve muhafazakar bir mahallede kucuk capli bir sansasyon yaratalim dediginde, bitmeyen tezim icin otobuslere binelim ve anket yapalim dediginde, turkiye icin baskanlik sistemi eyalet sistemi ne kadar dogru dediginde, populer medyanin sacma yalanlarina gulmek icin tv karsina gecip gulmek istediginde, cocuk gibi erik calmak istediginde herkesin bir sebebi oluyor. herkes statukocu, herkes mukemmeliyetci. Basarinin, zaferin, mutlulugun o sahane tadini konserve kutusunda arayan; caba, ozveriden yoksun, gunun insani- gundelik insan olmayi yegleyen kucuk insanlarla dolu yasamdan aldigi tadi , caya attigi seker sanan, en buyuk eglencesi o koca kicini yayip mehmet ali erbil izlemek olan insanlar var. Yasim gelsin gecsin, cocugumun annesinin, bana omur boyu yon verecek birinin dedikoducu bir kezban olmasini istemem. kaldi ki bu dediklerimi karsilikli empati, iyi niyet, ask, sevgi, tutku ile vermeye deger bir fatma ile karsilasmadim daha vardi, oluyor yasamima girenler, ciddi dusunuyoruz ama ilerisi icin ne dusunuyorsun diye soruyorum, para pul baglilik ev araba gibi sacma sapan seyler soyluyorlar. E mankafa degiliz herhalde ac birakip sirtindan sopayi eksiltmeyecek, hovarda olalim. Hayatin gereklilikleri insanlarin umudu beklentisi olmus. Daha ilerde ne bekledigini dahi bilmiyorlar sacmalamak icin yasiyorlar bu kizla evlenip, ondan cocuk yapmak; dunyaya bir lumpen daha getirmektir yeteri kadar var dunyada zaten. Neyse kissadan hisse Yenge icin yenge sart degil. Su an dunyadaki her disi yengeniz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu bana evlen diye birine yazdığım mesaj. tam konuya cukka oturdu amk :D

      Sil
    2. çok güzel yazmışsınız. ben de sizin gibi diye diye toplum deyimiyle evde kalıcam :) evde kalmak falan hikaye. insanoğlu yaşı ilerleyip evlenmediğinde tercih edilmeyen oluyor alemin gözünde. belki seçici olduğu için yalnızlığı tercih etti ama bunu anlatamazsın. işte bu korku ve baskı insanları yanlış ilişkilere sürüklüyor. olsun diye olan evlilikler. üremek için kurulan mantık ilişkileri. hepsi aynı hazin son. hangi döngü insanları bu kadar sığ ve bilinçsiz çabuk harcayan ve doyumsuz yaptı bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki gidişat çok kötü.

      Sil
  18. bu yazının sonuna woody allen'ın şu sözü cuk otururdu:

    "En pahalı seks bedava sekstir"

    bir de şöyle bir sözü vardır o da iyidir:

    "masturbasyonu tercih ettiğim olur. o yolla daha iyi sınıftan kişilerle karşılaşıyorsun."

    -yusuf-

    YanıtlaSil
  19. optimus sen ne boş bir insansın. sanırım dün gece de başka bir başlıkta savunmadaydın, şimdi dolaşırken fark ettim. bak canısı kimsenin senin o biraz yukarıda yazdığın düşüncelerini siklediği yok. ortada bir kezban gerçeği var, ki emin ol bizler o kızları takmıyoruz bile, arkadaşın biri de böyle bir site açmış geyik yapıyoruz. yok kamil, yok yusuf, yok anan, yok bacın filan... evet öyle tipler de var. apaçi yazıp youtube'da aratınca yüzlerce çıkıyor ancak onlara biz de gülüyoruz zaten. sen şu apaçi marşı denilen müzik çıktığında ya da kolbastı denilen saçma sapan dans türü(!) hortladığında bir erkeğin çıkıp da dalgaya aldığını gördün mü? otobüste saçlarını götüme benzeten apaçinin telefonu çaldı gülümsedik, yolda yürürken 4 5 kamil toplanıp kafalarına göre dans ettiklerinde durduk biraz izleyip ufak bir gaz verdikten sonra yolumuza devam ettik, o an için eğlendik. şimdi de bu yazılanlara bakıp gülüyoruz. bir kaç sene öncesine kadar, o kamil dediğin insanlar bunlara benzer durumdayken gayet memnundun da şimdi değişen ne? allahın aşkına siktir git be. şurada bir geyik çevirme imkanımız var baltalama. tamam sen onlar gibi değilsin, tamam sen çok zekisin, çok çılgınsın ama lütfen sus be. lütfen.

    ayrıca admine özel bir not: sevgili kardeşim sen bu kezban koruyucusunun yorumlarını silsene be. emin ol bu site çok popüler olacak ve insanlar yorumlara da ayrı bir şekilde koparken bu malın yorumlarına laf yetiştirmeye çalışırken siteye bile girmemeye başlayacaklar. eyyorlamam bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zekiliği ne çılgınlığı :D. Geyik yapıyorum, resmen upuzun paragraf yazmışsın bir de umursamaz tavırdasın, hay sevsinler :D.

      Sil
  20. sevgili optimus...

    bir apaçi gerçeği var evet. bunu inkar eden yok zaten. fakat şunu belirtmek istiyorum; artık o apaçiler de umursanmadıklarını hatta alay konusu olduklarını farketmeye başladı. yani türk erkeği yavaş da olsa akıllanıyor ve günümüz gerçeklerini görüp (kapitalizm demiştim daha önce) kendi işine bakmaya başlıyor. kadınlarda ise maalesef tık yok. suçu erkeğe atmak en kolayıdır ama artık zor olanı yapın ve kendinizi değiştirin. ve şundan emin olun; erkekler de yavaş yavaş değişiyor. ''bende bu göğüsler ve bu vajina olduğu müddetçe elbet birini kafalarım'' demeyi bırakın. eğer kafanızın içi boşsa, bakımsız ve pespaye iseniz NAAAAAAH kafalarsınız. (buraya şlak sesi eşliğinde bir el hareketi gelecek)

    öptüm cnm mucxxxx :)) (korkma sana yazmıyorum, öylesine söyledim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi dostum. Ne sadece kezbanların değişmesiyle olacak bu iş ne de sadece kazımların değişmesiyle.

      O yüzden iki tarafı birden eleştirmek daha mantıklı geliyor bana. Kazımlar umarım akıllanıyordur ve tabii kezbanlar da.

      Üzerime alınmadım dostum, şahsıma "pis kezban" diye haybeden saldırılmadığı sürece her türlü sohbet ederim olayı ego savaşına döndürmeden. Ben kezban da değilim, yani en azından bilindik kezban özelliklerim yok ama erkek arkadaşım da kazım değil.

      Haklısın, kezbanlar cinselliği satılacak bir şey olarak görmekten vazgeçecek, kazımlar da kadının cinselliğine ben onu kullandım sığlığında bakmaktan vazgeçecek :).

      Sil
  21. Optimus kamillerin işine gelmemiş yazdıkların en büyük ayırtaçları olan 'belden aşağı' yorumlarla sindirmeye yada alaya alarak küçümsemeye çalışmışlar..Kamilleri yazdıklarınla gayet güzel avlamışsın...Öyle olmadığını bu siteye ezikliğini bastırmak için değilde gerçekten eğlence amaçlı girdiğini iddia eden erkeklerimiz ya yorum yapmadan basar gider, yada illa sana cevap verme ihtiyacı hissettiyse bunu herşeyden önce kendi seviyesini bozmadan zekasıyla kelimelere dökerek fikrini paylaşır ve tartışma yaratmadan uzardı...bu 'tür'den erkekler maalesef ülkemizde milyarlarca yıllık değerli maden enderliğindedir.burda yayınlanan kezbanların ortak özellikleri cahil varoş ve boş kafa olmaları..böyle erkekler ülkemizde en az onlar kadar var..diğer bahsedilen 'koca arayan' 'paraya tapan' sıfatları ise bu ülkenin bir kültürü haline gelmiş gerçekleridir...bunları değiştirmek toplumun değişmesiyle mümkün çünkü en elit en saygın en entellektüel ailelerde bile bu arayışlar misliyle var...
    burda sana sataşan erkekler ellerini s.kmekten psikolojisi bozulmuş kişiliksiz ezik tiplerdir..yoksa neden burda ki üç beş varoş gerizekalıya bakıp bakıp orgazm olmuş kafasında takılsınlar ki? değil mi canım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay be, ilk kez beni tam anlamıyla anlamış birinin yorumu geldi. Sağ ol. 2 gündür bombardımana tutuldum. Olayı izah ettiğim halde saldırdılar lan :D.

      Dilediklerince alaya alabilirler zira umurumda bile değiller :). Güler geçerim, iki tane sümüklünün lafına alınacaksam eve kapanayım ben :D.

      Cinselliğini (bedenini) zenginliğe satan kadınlar X kadının cinselliğini zenginliğiyle almaya çalışan adamlar. Bunlar bir bütün, ayrılmaz ikili bunlar. Ve ülkede bolca mevcut.

      Bu blog bu insanların yarısını ele alıyor. Ve bu sitede kazımlar da kendilerince dalga geçiyorlar kezbanlarla. Adamın kezbandan farkı yok, adam kezbanın var olma sebebi ama gelmiş aklınca kezban'a laf ediyor :D. Tabii ki de normal erkekler de geliyordur, yorum yapıyorlardır, onlara hiçbir sözüm yok. Hatta destekliyorum, onlar kezban'ı dışlayacak ki kezban tipi kadın suratına tokat yemiş gibi olsun.

      Ama şu kazımlar var ya :D. Bildiğin fantastik komedi ya hu. İşte onlar da görsün diye burada kazımları eleştirmek istiyorum ve bundan keyif alıyorum! Bir türlü idrak edemedi bazı g*tü boklu abilerim, kardeşlerim. Keyif almasam ne diye bir sekmede bu blog'u açıp da günde bir çok kez kontrol edip, yorum yazayım. Eğlenceli buldum, sağ olsun blog sahibi de yaz istediğin kadar dedi.

      Sil
    2. seni anlayan anlıyo canım sıkma canını..hatta kamillerin içinde bile anlayanlar olduğunu düşünüyorum ama işlerine gelmiyo işin ucu kendine dokanıyo çünkü...bu kamil bünyesine en ters durum...en birincil kamil kafası budur bence eleştiriye tahammülsüzlük, dokunulmaz olduğu sanrısı..

      alttaki peşpeşe iki yorumda benim Optimuscum...-Aslı-

      Sil
  22. ey Türk erkekleri! alemin kralıymış ayaklarında yaşamayı bırakın...yok şöyle ders alın yok böyle kendinizi geliştirin bilmem ne.biride çıkmış Optimus'a eril kafadasın demiş Neden? çünkü karşı görüş bildiriyo, eril kesime eleştiri getiriyo vay anam vay Kamil bünyesi bunu nası hazmetsin...sen dişi değilsin kızım içine eril şeytan kaçmış senin...biraz fingirdek ol haklısınız mükemmelsiniz harcanıyosunuz bu diyarlarda hepiniz birer yunan tanrısı sayılırsınız diyeceksin... not:kezbanın aq. size bişe olmasın canlarım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamil'lerle her türlü ortamda dalga geçerim, hiç acımam :D. Kamil dediğimiz canlı türlü Kezban denilen canlı türünün nedeni zaten.

      Kullanıcı adımın da dahil olduğu analizler yapıldı bazı Kamil'ler tarafından. Kendi çapında yazmış 5-6 satır. Okudum, cevap verecektim ama var ya o berbat Türkçesiyle ciddiye alınabileceğini sanması düşüncesi gelince aklıma güldüm :D. Acımayla karışık güldüm, çok da üzerine gitmedim :D.

      Bir tane de Kamil var, garibim benim Türkçeyle alakalı yorumlarımı görünce lise edebiyat terk mi ne dedi bana, ona da üzüldüm, masum Kamil'im Türkçenin sadece edebiyatçılar tarafından iyi kullanıldığını sanıyor :). Ayrıca işin komik yani, fotoğraflardaki Kezban'ların Türkçeleriyle bolca dalga geçen Kamil'ler oluyor, ben yapınca vay hayvan oluyorum :D. Çifte standarta gel! :D.

      Kamil tipi insan dünyadaki en itici insan türü ya hu. Bu g*tü boklulara prim yaptırıyorlar ya, ben ona şaşırıyorum. Kezban'ın dışlandığı gibi bu Kamil'ler de dışlanmalı. Zaten Kezban'ın soyunu tüketmenin en etkili yolu Kezban'ı Kezban yapan nedenleri ortadan kaldırmak :D.

      Kamil'e mükemmelsin deyip de o yere yakın k*çını kaldırmam, şakasına bile denmemeli, bunlar ne şakadan anlar ne de ironiden. Riske atmamak lazım :D.

      Sil
  23. birde blog sahibi yazara iki laf etmesem içimde kalır (bu cümleyi kopyalayıp aha işte tam bir kezban cümlesi diyen kamiller cansınız)evet ne diyodum para pul mevzularını geçiyorum, onları göt meme göt meme güzel rus bakire slav göt mem gt meme jasghdjsagdjf=) diyen kamillerle ortak görüyorum..bunun dışında kalan tamamen kişisel tercihler olan sadık,inançlı biriyle evlenmek istemek neden kezbanlık oluyomuş o kısmı çözemedim,faşistmisiniz lan! işte o Kezban benim!! size ne aq..

    YanıtlaSil
  24. kezban ve kazım ha:)):):
    optimus kardeşimizin amacı ne bılmıyorum ama saçmalamış
    normal şartlar butun kadınların kezbanlar gıbı olması lazım ama senın tanımladığın kezbanlar gıbi değil kukusunu mal gibi görmemesi lazım ama kezbanın annnesındede olay bıtıyo... annesı 20 yaşına kadar le bebek gul bebek buyutmuş tabıkı kızının rahat bır yaşam sürmesını ister bu annesının veya kezbanın kukusunu mal gıbı gördüğü anlamına gelmez ayrıyetten kazım olmamak için kız kardeşini rahat bırakman gerekiyormuş yorumlarrda anladığım kadarıyla .. bu da çok saçma tabıkı sende başkasının kıne bakmayacaksan çok saçma ama sen başkasının kızına bakarsan bırı senınkınede bakar çok doğal ne ekersen onu biçersin misali ama burda iş ailede bitiyo mesela bizim oralarda bu olay öyle değildir mesela annem herzaman bana temenıde bulunur başkasının kızına eğer ciddi değilsen bakma oda bılıyorkı ben bakarsam başkasıda onun kızına bakacak yane kırzkardeşime başkasının kızına bakıp benım kız kardeşim yok dıyen adam bıle gordum ya:)):): sonuç şukı optımus kardeşimiz bıraz rahat bı kız kı şunu belırtıyım optımus sana verılen ımkanlar o kezban dıye tanımladığın kızlara verırlırse onlarda senın gibi veya rus kılzarı gıbı takılırı bu konuda rahat ol kezbanlar beğendığı bır ekekle beraber olmak ister fakat aılesınden çekınır kı bu böyle olması gerek çünkü biz müslaman bir ülkede yaşıyoruz ve dınımız bunu emredıyo ha sen ınanamazsın bılemem .. islama ınan ınsanlar bu şekılde yaşamalıdır.. sen kezban dersın elın amerıkalısı terörist der ama gerçekte öyle değildir ... sadece bu konuda katılıyorum sana bazılarının kukusunu mal gibi görmesı bencede yanlış.. ama senın gibi düşünenler ve fatmagulun suçu ne gıbı diziler oldukça ne kezban kalıcak ne kazım ne mahrumıyet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amacım geyik, vakit öldürmek, muhabbet etmek vs.

      Yorumlarımda pek çok kez belirttim Kezban'ı annesi, babası ve diğer Kezban'lar, Kazım'lar bu hale getiriyor diye. Sadece 2 tane yorumumu okuyup da, diğerlerini es geçersen saçmaladığımı sanarsın ve asıl saçmalayan sen olursun.

      Zaten Türkiye'de pek çok kadın Kezban, pek çok erkek de Kazım.

      Kezban'ın tanımını yapıyorum: Kendini kaf dağında görmek, her daim şımarık tavırlar, cinselliği sadece erkeğin memnun olduğu bir aktivite olarak görmek (cinselliğin karşılıklı keyif alınan bir alınan bir aktivite olduğunu idrak edememek). Bu yüzden de vajinasını paha biçilmez bir şey olarak görmek. Ve vajinası paha biçilmez olduğu için de o vajinayı hak edecek en zengin kişiye pazarlamak. Yanına yaklaşan erkeklere potansiyel sapık muamelesi yapmak. Bir kaç tane daha özelliği var sanırım sürekli mızmızlanmak vs gibi ama onlara takılmıyorum ben. Gözlemlediğim kadarıyla en nefret edilen özellikleri bu saydıklarım.

      Kazım'ın tanımını yapıyorum: Daimi bir ego patlaması. En üstün olduğunu sanması. Kendisi her haltı yerken, kız kardeşine nefes aldırmıyor oluşu. Beraber olduğu kızlara "kullandım ben onu" mantığında bakması. Kendinin bakirlikten eseri kalmadığı halde bakire kız araması evleneceği zaman, bakire olmayan kızlara laf etmesi vs. Bu türün de daha farklı özellikleri de var ama en rahatsız edici olanları yazdım.

      Sil
    2. DEVAMI...

      Kezban'la Kazım'ı bu hale getiren birbirleridir. Kezban sürekli bir tanecik prenses olduğu fikriyle büyütülür ve kesinlikle erkeklerle beraber olmamalıdır, zamanı gelince en şatafatlı düğünle onu hak edecek erkekle evlenecektir. Kazım ise cinsellik konusunda rahattır, kimse karışmaz, hatta bir de sırtı sıvazlanır, bulduğu her kızla yapar ama evlenince ona layık olanla evlenecektir. O aslandır, bir tanedir. Ve bunu çevrelerindeki herkes yapar.

      " ayrıyetten kazım olmamak için kız kardeşini rahat bırakman gerekiyormuş yorumlarrda anladığım kadarıyla .. bu da çok saçma tabıkı sende başkasının kıne bakmayacaksan çok saçma ama sen başkasının kızına bakarsan bırı senınkınede bakar çok doğal "

      Fena çuvallamışsın, benim yazdıklarıma saçma diyerek başlayıp, benim yazdığımı yazmışsın. Arkadaşım, bir erkek bulduğu her kızla yatmaya çalışıyorsa (o kızlar birilerinin kız kardeşi, kızı) ve kendi kız kardeşine nefes aldırmıyorsa, o adam Kazım'dır, bunun neyine kılıf bulacaksın? Ha kendi her haltı yiyecek milletin kardeşiyle ama kendi kardeşine baskı yapacak. Komik bu iş.

      Sizin oralar istisnaymış. Türkiye'de genel olarak erkekler rahattır, hiç aman milletin kız kardeşine bakma denmez. Bir erkek rahatlıkla istediği kızla beraber olabilir. Ama kendi kız kardeşi olamaz, engel olur. Kız ya hiçbir şey yapmaz ya da gizlice yapar.

      "optımus sana verılen ımkanlar o kezban dıye tanımladığın kızlara verırlırse onlarda senın gibi veya rus kılzarı gıbı takılırı bu konuda rahat ol"

      Yemin et? La havle :D. Herhalde lan, kim zaten tüm bunlar bu Kezban'ların, Kamil'lerin genlerinde diyor? Yetiştirilme tarzı, çevre bunlar en önemli nedenler (etraflarının Kezban ve Kamil dolu olması). Ben de zaten bu çarpık sistem bu şekilde olduğu sürece daima Kezban'lar ve Kamil'ler olacak diyorum. Tabii ki de

      "kezbanlar beğendığı bır ekekle beraber olmak ister fakat aılesınden çekınır kı bu böyle olması gerek çünkü biz müslaman bir ülkede yaşıyoruz ve dınımız bunu emredıyo ha sen ınanamazsın bılemem .. islama ınan ınsanlar bu şekılde yaşamalıdır"

      Bilmem hiç dikkatini çekti mi, Kuran sadece kadınlara indirilmiş bir kitap değil. Yani zina dediğimiz şey her iki cinsiyet için de geçerli, sen neden sırf kadına yükledin ki? Müslüman bir erkek de beğendiği kızlar olmasına rağmen zinaya bulaşmamalı, sadece kızlar değil. Saçmalamada doruk noktası yaptığın cümlen budur zira nedense sadece kızlardan bahsetmişsin. Bak buradaki adamlar ne diyor "en iyisi dost hayatı". Yani milletin kızıyla aynı evde evlenmeden yaşamak istiyor, e kusura bakma ben tabii ki de bu adama derim ki kendi kız kardeşinin de dost hayatı yaşamasına izin vereceksin o zaman diye. Kendi madem müslüman olduğu halde dininin kurallarını pek takmıyor ve milletin kızının da takmaması umurunda değil, e o zaman kız kardeşine de karışmayacak. Karışırsa Kazım'dır çünkü bu adam direkt şunu der, ben erkeğim her istediğimi yaparım bana günah yok, milletin kızı da yapsın, sorun değil ama kız kardeşim yapamaz, bacaklarını kırarım. Müslüman olduğunu söylemişsin, neden hiç yorumunda hiç müslüman erkeklerin nasıl olması gerektiğinden bahsetmedin?

      Çoğu erkek kendi rahat olduğu için seks yapmak istiyor ve konuştukları kızlar seks yapmıyor, buna sinir oluyor bu erkekler, abaza kalıyoruz, kızlar yapmıyor diye. Erkeğin de rahat olduğu bir ortamda kızları da rahat bırakmak gerekir yoksa böyle iki tarafın da sinirleri bozulur, bir taraf "salak kız vermiyor, abaza kaldım" diye ağlar diğer taraf "off salak hep ısrar ediyor" diye çemkirir. Ya da bu şey (madem müslümansın) iki tarafa da ayıplanan bir şey olarak gösterilecek. Yani erkekler her önüne gelene yatıp da kızlara dur kız yerinde denmeyecek. Biraz gerçekçi olalım.

      Kezban'lar beğendikleri erkeklerle beraber olmak isterler ama bunu ya gizli yaparlar ya da kullandırmam kendimi fikri olur kafalarında.

      Şimdi bu yazdıklarımı bir zahmet oku, ben senin yazdıklarını okudum. Birazcık düşün ve cevap yaz. Hadi görüşmek üzere.

      Sil
  25. Eh, madem her şeye cevap veriyorsun, aklıma bir şey takıldı. Böyle bir giriş yapınca da yanlış anlama, dediklerine katılıyorum nerdeyse tamamen. Neyse. Şimdi, bir insanın "kezban, x, y" olması genelde yetiştiği toplumdan dolayı oluyor diyorsun, değil mi? Aslında bizim ülkemizde öyle gibi. Fakat, ööyle bir örnek vereyim, bir insanın az bir şey iletişimi varsa dünya ile, yetiştiği ortamın malca olduğunun farkında olup, kendi hayatına yön verebilir. Ailem koyu dindar, 7 sene cemaat dershanelerine gittim, Kur'an kursuna gittim. Fakat, bana dayatıldığı gibi yapmadım ben. Yaşım 20 olacak, 4-5 senedir bir şeye inanmıyorum. "Niye anlattın ki bunu şimdi amına koyayım?" dersen; bence bir insanın ailesinden çok, yani yetiştirilme tarzından çok, kendisinde bitiyor olay. Anlıyorum, burada bu tarz kadın ve erkek populasyonunun çok olmasının mantıklı nedeni bu gibi gözüküyor, ama bence insanlar kendi yollarını bulabilir. İnternet var artık en basitinden. Yani yetiştirilme ortamından çok, eğitim önemli bence. Bilgilenmek önemli. Artık film izlemek, müzik dinlemek; kısaca, kendini entelektüel açıdan geliştirmek çok zor bir şey değil.

    Çok küçük bir detay hakkında bu kadar da uzun yazdım ya, kesin "Ne mal bir yazı yazmışım." diyeceğim, ama olsun. İçimde kalmasın en azından.

    YanıtlaSil
  26. Toplumların yazılı olmayan kuralları vardır ve toplumun büyük çoğunluğu o kuralları kanıksar, kabul eder. İnsan bulunduğu çevreye adapte olabilen bir canlı. Bu topluma doğan insanların çoğunluğu bu toplumun yazılı olmayan kurallarına göre hareket ediyor, topluma uymayan bir azınlıksa ne duymuş olursa olsun kendi karakterini oluşturmuş insanlardır. Bu her toplumda böyledir. Toplumun çoğunluğu genel hatlarıyla ortak değerlere sahiptir, azınlık ise kendi karakterini geliştirmiştir. Senin durumun da bu. Elbette senin gibiler var, yıllarca öğrendiği şeyleri elinin tersiyle itebilenler var ama bunlar azınlık.

    Sana şöyle diyeyim, Beyaz Rusya'da 19 yaşında bir kız eğer bakireyse arkadaşları arasında alay konusu olur. Yani o ülkede bu durum çok normal ama yine de kendi karakterini oluşturmuş bir azınlık toplumun düşündüğünden farklı düşünüyordur.

    Türkiye'de ise 19 yaşında bir kızın bakire olmaması utanç verici pek çokları için ama bir kesim azınlık için bu normal bir şey, işte o azınlık toplumun yazılı olmayan değer yargılarına adapte olmayıp, kendi karakterini geliştirendir.

    Kişinin kendini geliştirmesi bu bilgi çağında zor değil tabii. Kezban'ların ve Kamil'lerin cahillikleriyle farkındalık oluşturmak için dalga geçiyorlar.

    Daha önceki sorumu yineliyorum, müslüman kızın nasıl olması gerektiğini söylemişsin, neden hiç yorumunda hiç müslüman erkeklerin nasıl olması gerektiğinden bahsetmedin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son sorundan başlayayım; genel olarak söyledim ben. Olayları çok "cinsiyetçi" olarak görmeye müsaitsin bu arada. Orada "kız" lafı hiç geçmiyordu yazdıklarımda. :)"burada bu tarz kadın ve erkek populasyonunun çok olmasının mantıklı nedeni..." demiştim hatta önceki yazdığımda. Yani, bana göre, bir insanın yapması gerekenleri yazdım ben. Neyse, yanlış anlaşılma olmuş anlaşılan. Bu arada, müslümanlık ile hiç alakası yok dediğimin. "İnsanlar" kendi yollarını bulmalılar. Bu kadar.

      Neden toplum normlarına göre yaşıyor ki insanlar? Tamam baskı oluşuyor belki, ki ben de hissediyorum bunu. Fakat, sevmediği/istemediği bir hayatı yaşamaya değmeyecek şeyler bunlar. Ben sanmıyorum ki bir kız ya da erkek 20+ yaşa kadar bakir(e) kalmak istesin (ya da çoğunlukla diyelim). Sevişsin istiyorlarsa, toplumu siktir etmeliler. Bu baskıyı kıramadığımız için, bahsettiğin "kazım" ve "kezban" profilleri ortaya çıkıyor. Biri kız kardeşine/sevgilisine "karışır". Diğeri de, 30'larına yaklaşınca "zengin" koca arama derdine düşer.

      Koyun gibi yetiştirilince böyle oluyor herhalde. İnsanların gözünün açılması lazım, okuması lazım, internette gezmesi lazım sürekli. Yani, kültürel olarak insanların geliştirmesi lazım kendini. Yoksa, "tek amacı zengin koca bulmak" olan kadınlardan ya da "ahlak bekçiliği yapan" erkeklerden kurtulmamız mümkün değil bence.

      Sil
    2. İlk yorumunda geçiyordu, hala o kısmı soruyorum :D.

      ''kezbanlar beğendığı bır ekekle beraber olmak ister fakat aılesınden çekınır kı bu böyle olması gerek çünkü biz müslaman bir ülkede yaşıyoruz ve dınımız bunu emredıyo ha sen ınanamazsın bılemem''

      Senin bu cümlendir cinsiyetçi olan, benim sorduklarım değil :D.

      Son paragrafına katılıyorum.

      Sil
  27. Zamanında Chris Rock'ın da dediği gibi,

    "kadınlar herşeyi ister. erkekler ise 3 şey. yemek,seks,sessizlik"

    YanıtlaSil
  28. Aklıma Madam Bovary'den bir paragrafı getiriyor bu tartışma:
    "...Oğlu olsun istiyordu.Esmer, güçlü bir çocuk olacaktı.Emma ona George adını koyacaktı.Erkek çocuk annesi olmak düşüncesi ona geçmişteki bütün güçsüzlüklerinin öcünü almak umudu gibi geliyordu.Erkek, hiç olmazsa özgürdür; tutkudan tutkuya, ülkeden ülkeye dolaşabilir;engelleri atlar, en uzak mutluluklara el atar.Kadına ise devamlı engel olurlar.Hem hareketsizdir, hem de esnektir;yapısının yumuşaklığıyla, yasaya bağımlılıkla karşı karşıyadır.Şapkasının şeride tutturulmuş tülü gibi, istenci her esintide titreşir.Hep iten bir istek, geri çeken bir kural vardır."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parası yoksa bok özgürdür aq

      Sil