22 Mayıs 2012 Salı

evi ve arabası olan


vay anam vay, kronik kezbanlık eğitime falan bakmıyor.

 maddi durumu iyi evi ve arabasi olan
evlilik isteyen, ilerde cocuklari olursa ozel okulda okutabilecek kadar
maddi durumu iyi, müslüman inançlı, ve sadık...

Sorum şu: çocuklar normal mi olsun? yoksa sezaryen mi istersin? Özel okul olarak nereyi düşünüyorsun?





25 yorum:

  1. inançlı olmayan müslümanlar da varmış demek ki.
    ben de 'inançsız ateist' arıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kolunu KFC ye bağışla ve sabırla bekle.

    YanıtlaSil
  3. Inancli musluman ariyorsun ama memisler yariya kadar acik?

    YanıtlaSil
  4. bu tiplerin kıçları başları açık inançlıyım ayağı çekmeleri kadar tiksinç bir şey yok, aynı olay başörtüsü takıp gerisini koy verenler için de geçerli kezbanlığın zirvesi amk bir de bunları hangi siteden alıyorsun açıklamanda bir sakınca var mı?

    YanıtlaSil
  5. hah, evi arabası olan zengin adamı buldun, çocuklarını doğurdun ( en az 2 tane ister bunlar ) ardından özel okulda okutmak kaldı değil mi? Pazarlığa bak ya

    YanıtlaSil
  6. mühendis demiş ama ne mühendisi oldugunu söylememiş,demek ki sikimsonik bi mühendislik.Bu arada kezbanın amacı ne kadar da hayvani farkettiniz mi?Gelecegini garanti altına almak,karnını doyurmak, yavrularını falan da düşünüyo...hayvandan farkın yok kezban!

    YanıtlaSil
  7. yaklaşık olarak kaç beyle evlenmeyi düşünüyor onu anlamadım beylerle derken.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turkce dil bilgisi yeterli olmadigindan gerek, tam belirtememis. Aslinda demek istedigi; istedigim sartlarda taliplerim olsun, ben arasindan seceyim. Boyle de kendini Kaf daginin tepesinde goruyor kendini bu kezban.

      Sil
  8. çocukların hangi okula gideceğine kadar karar vermiş. Ziyadesiyle tehlikeli bir tür.

    YanıtlaSil
  9. ev, araba, özel okul istiyor da kendisi ne veriyor karşılığında merak ettim? bir vajinayla olacak şeyler değil bunlar.

    YanıtlaSil
  10. kısmet kim lan?

    YanıtlaSil
  11. bu profiller nereden alınıyor? özenle seçilmiş gibi çok başarılı

    YanıtlaSil
  12. kezban olmalarına kezbanlar da kardeşim, bu kadın tv ye bu yazdıkları ile çıksa 100 lerce öküz de peşine koşar... bu kadınları bu hale getiren biz erkekleriz biraz da... nat geo da çıkan gorile sarı peruk tak, arkadan dublaj yap konuştur, hastası olan adam çıkmazsa ben bi halt bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  13. bu kezbanın yazdıkları şakaysa hiç komik değil, doğruysa durum çok vahim :) - doğru olduğunu biliyorum, çünkü bunun gibi düşünen milyonlarcası var.

    YanıtlaSil
  14. profiller gönülden evlilik sitesinden alınıyor isterseniz bayan hesabıyla üye olsun kazımları görünce sizde azıtırsınız merak etmeyin. bir tane cool,gururlu erkek yok nerdeyse.

    YanıtlaSil
  15. yada o tür evlilik sitelerinden kazımlar üzerinize atlıyor ama kezbanlar için sizin uğraşmanız lazım

    YanıtlaSil
  16. özel okul isteyen kezban :)

    YanıtlaSil
  17. kız resmen pazarlık yapıyor bu kadarda olmaz tamam her insan rahat yaşam koşullları ister ama mühendis olmuşsun bir zahmet kendin kazan be allahın kezbanı.Şu çok açık ki sen bir hiçsin.Daha birey olamamışsın. Noldu evde göt yayıp mehmet ali erbil izlemek daha mı kolay geldi?Kendi paranı kazanıp çocuklarını özel okulda okutacak onurun yok senin.Peki madem sen evliliği karşılıklı alış-veriş olarak görüyosun kezbancığım peki sen bana ne vereceksin o mega değerli vajinandan başka??????

    Son olarak en tehlikeli tür eğitimli kezban

    Bilinçli tüketici terimini tamamen götünden anlamışsın sevgili kezbancığım...

    YanıtlaSil
  18. "...düzenimi kurmak istiyorum." Kurmalı istiyor beyler!

    "...sadık beyLERle tanışmak ve kısmetse (kısssmetlimisss) evlenmek istiyorum."

    Dikkat ederseniz sadık beyLER demiş. Yani birden fazla sadık bey olacak.

    Hem inançlı biri olduğuna göre kuran kursu da özel okul sayılabilir değil mi?

    Son olarak: Lisans to kill.

    YanıtlaSil
  19. istekleri bitmek bilmeyen bu gibi kadınlar ''bizi alınıp satılacak mal olarak görmeyin'' derler ama kendilerini lüks bir arabaya veya villaya satmaktan imtina etmezler. artık akıllanmanızı istiyoruz kezbanlar. sizi bu halinizle kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. bize verebileceğiniz tek şey 250 gram olmasın artık. beyninizin içini dizilerle değil adamakıllı bilgilerle doldurun. aynı uyarıyı futbolu baz alarak hemcinslerime de yapıyorum; bıktırdınız ulan yeter!!!

    YanıtlaSil
  20. o çocuklar yarış atı gibi büyütülür, sınavdan sınava koşturulur, dıdısının dısıyla karşılaştırılır durulur, manyağın teki olur çıkar.

    YanıtlaSil
  21. Son 1 saattir "Güzel ülkemde neler oluyormuş vah vahh.. Ben bunlar bir tek evlilik programlarında oluyor sanıyordum." diyerek saf saf okurken, okuduklarımdan midem bulandı. Bir kadın olarak şunu diyebilirim; büyük rezalet! Ülkemde herkes mi zengin koca avına çıkmış? Parayı çalışıp, kazanmak, hayat ile mücade etmek yerine kendine güvenilir ve çok paralı bir sahip edinerek mi bulma derdine düşmüş? İşin daha da trajedik yanı bunu yazan kadınların neredeyse tamamının yüksek tahsilli olması. Ne acınası hale geldi artık bu ülkenin insan profili. Sormuşlar çok paranın karşılığı olarak adama ne vereceksin diye; "Güzelliğim" demiş kendini bilmezin teki. Güzellik nedir? Ne kadar güzel olursak olalım yüzümüze kırışıklıklar düşene kadar güzelliğimiz. Güzelliğinden medet uman bir kadın nesli nasıl oldu da yetişti bu ülkede ve onlar yetişirken bizler neredeydik de "DUR" diyemedik bu gidişata!?! 8 yıldır evliyim. Evlenirken hem çok genç hem de beş parasızdık. Omuz omuza çalıştık, kazandık. Hanlarımız, hamamlarımız olmadı ama aç da kalmadık. Birbirimizi sevdik ve en zor anlarda bile destek olduk birbirimize. Önemli olan sağlık olsun, bir nebze huzur, çokça sevgi olsun. Hanlar hamamlar olmadan da yaşanıyor.
    Son olarak; şu harfleri yutma çılgınlığı da nedir? Tekrardan Türk dili ve dil bilgisi dersi almalı ülkenin büyük çoğunluğu. Dilini kaybeden bir millet, özgürlüğünü de kaybeder!

    YanıtlaSil
  22. ''..düzenimi kurmak istiyorum.'' Yazdıklarına bakılırsa düzenini değil, şirketini kurmak istiyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Kezban olacaksa okumuş kezban olsun..."

      Sil