24 Mayıs 2012 Perşembe

Paylaş 2

Sizlerden Gelen Paylaşımlar



179 yorum:

  1. bir insanın evlilikte doğuştan gelen, kendisinin olşumunda hiçbir etkisi olmadığı doğal güzelliği dışında önerebilecek hiçbir şeyi olmaması ne kadar zavallıca. bunun farkına varıp kendini geliştirecek yerde savunma mekanizması ile esas oğlana hakaret etmesi ise çabası. allah kurtarsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnız bazı erkekler sırf doğuştan gelen güzellik arıyorsa kadının tavrı normal, arz talep meselesi.

      kate upton'ın karakterine, kültür birikimine, ahlak anlayışına, sohbetinin derinliğine 800 entry girilmedi. belki kıro belki ahmak, ama yok öyle olamaz çünkü çok güzel, kesin çok tatlıdır sohbeti, değil mi?

      kezbanlar da eleştirilirken en çok koca götünden, birelli boyundan dem vurulup aşağılanmıyor mu? 175 boyunda 50 kilo, sarışın olsa bu denli nefret edilmez.

      Sil
    2. @18:02 iyi demişsin panpa. kezban hunter'ler bu gerçekleri duymak istemez ama haklısın.

      Sil
    3. @22:34 Kezban hunter'lar değil, Kamil'ler bunları duymak istemez.

      Sil
    4. İyide o dogustan gelen guzelligi erkekler seks icin ister.. kisaca gecelik goruseceklerinden.. ciddi bir iliski isterken guzelliginden bahsetmesi onu daha da zavallı konuma getirmiyor mu?

      Sil
  2. Hem özür bekliyor, hem de hakaret ediyor. Senin aklını kaşık kaşık yiyeyim ben. :D

    YanıtlaSil
  3. tam ağzına odunla vurulması gereken bir tür... kadına şiddete hayır, kezbana şiddete evet.

    YanıtlaSil
  4. beni taşıyabilmeli sendromuna yakalanmış, acıdım la.. ciddi

    YanıtlaSil
  5. İdeolojik zeminini tamamlanmamış, göreve hazır :D

    YanıtlaSil
  6. yo yo hayır bu kadarı fazla. Evrim tersine işlemez diyenler halt etmiş. İşte ürünleri gözler önünde.

    YanıtlaSil
  7. orospu zihniyetiyle evlilik gibi kutsal olması gereken şeyin de içine ediyorlar, nasıl böyle bir özgüvene kavuşabiliyorlar aklım almıyor beyin amcıklaması geçiriyorum her gördüğümde.

    -Ben güzelliğimi vaad ediyorum, erkek bana bakacak...
    + kezban bak git.

    YanıtlaSil
  8. böyle insanlar için üzülüyorum.gerçekten kısacık ömürlerini boşa geçiriyolar.İnsan biraz kendini geliştirmeye çalışır.

    YanıtlaSil
  9. kaçımız bu siteye artık gülmeyip ağlıyor?

    cinsiyetimden utanmaya başladım, gidip ameliyat olmaya karar verdim. ama param yetmiyor.

    lütfen bağışlarınızı esirgemeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne alaka lan. bir sürü de kamil var biz de mi cinsiyetimizden utanalım

      Sil
    2. komik değilsin ve sana laflar hazırladı; zaten bu kızlardaki komik olacağım zorlaması kendilerini çok fazla itici yapıyor farkında değiller. olmuyorsa zorlamayacaksın. Zaten güldürebilen kadınların geneli de çirkin nasıl bir dünya lan bu.

      Sil
    3. @17:31 olası cevabı; hem ağlatır hem güldürürüm ben öldürmez süründürürüm.
      yoo dostum yoo da olmadı sanki.

      Sil
    4. 17:26 biliyorum kamiller de var. bu kezbanlar ile kamiller tencere kapak olacak ve çocuklarıyla kezban &kamil nüfusu çoğalacak diye üzülüyorum.

      17:31 seni güldüremediğim için çok üzgünüm kendimi hiç affedemiycem bundan sonra. kusuruma bakma, bir daha olmaz. bu arada güldürebilenler çirkin oluyor, sen güldüremiyorsun diyerek inceden iltifat da etmişiz teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz.

      17:41 tüh lafı dilimin ucundan almışsın. görüyo musun yaptığını, ben ne cevap vercem şimdi? yine de sözlük olsa şukunu verirdim.

      Sil
  10. işte size bipolar adayı. kim inandırıyo bunları prenses olduklarına amk.hepsi bipolar amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha, üstad ellerinden öperim. bipolar hahaha ! :D

      Sil
    2. aslında Polar bear (kutup ayısı) da denebilirmiş

      Sil
  11. beyler bunlara baka baka sonunda mucit oldum.yapay am yaptım amk, artık bu kezbanlara gerek yok.döllüyosun 9 ay 15 gün sonra cocuk hazır,yakında piyasaya sürecem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpermiş, cinsiyet seçeneğide varsa tadından yenmez. bir de sadece saplamalık yapsan? dayasak duvara?

      Sil
    2. neden 5 gün geç?

      Sil
    3. @17:32 amını buldun tamını arıyon! makine olm o elekrtigi var,yagı var, suyu var

      Sil
    4. @17:26 sesli güldüm.

      Sil
    5. erke attırgacı

      Sil
  12. Sayın kezban hunter'lar,

    farkında olmadığınız şey, bu kızın Veblen'den okuduğunuzda derin gerçekler olarak addedeceğiniz fikirleri dile getiriyor olduğu. Hem de sadece kendini yaşamın akışına bırakarak. Sırf "vicarious leisure" demek yerine "bir erkek benim gibisini zor bulur" dediği için tepki göstermek, meselenin özünü yakalayamamaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lütfen seviye yükseltmeyelim

      Sil
    2. "vicarious leisure" de kaldım, gerisini okuyamadım

      Sil
    3. kezbanlara kültürsüz diye saldırıp dururken bu adamın torstein veblen'den ve büyük ihtimalle aylak sınıfın teorisinden bahsettiğini anlayamamak da ibretlik bir davranış biçimi.

      Sil
    4. çince yazın daha anlamlı olsun

      Sil
    5. arkadaş şunu demek istemiş 'vekaleten eğlenmek' veya 'vekaleten tembellik'. eskiden sanayi devriminden önce toplumda bir zengin beyefendisinin zenginliğinin en büyük göstergesi boşu boşuna çalıştırılan hizmetçiler ve evde yiyip içip yatan bol bol lüks yapan hanımıydı.
      kadınların tek görevi eşinin yerine harcamak ve toplumda bunun gösterişini yaparak ne kadar burjuvayız bakın görün mesajı vermekti.
      sömürülecek daha çok insan gücü ve hammadde aranmaya başlandığı 1800lü yıllardan itibaren 'eşitlik' ibaresi altında kadın da yavaş yavaş iş hayatına girmiştir.
      bahsedilen şey 'aylak sınıfın teorisi' adlı bir kitaptan alıntılanmış.
      kitap sizin sadece türkiyeye has sandığınız aslında sanayileşmeden önce tüm toplumlarda var olan kadın tipini geniş bir biçimde inceliyor.
      ve bazı sosyolojik mevzulara daha derin bir açıdan bakıyor. olayı sadece ev araba isteyen lüks düşkünü kezban veya arabasıyla hava atan kız tavlamaya çalışan kamil diyerek yüzeysel bir biçimde incelediğimizi görünce arkadaş seviyeyi yükseltmiş ve gitmiş.
      işin komik yanı sabahtan akşama kadar türk kadını kültürsüz diye atıp tutan hiç bir erkek çıkıp da bu adamın fikirlerini tartışmamış neyden bahsettiğini bile anlayan olmamış.
      kısaca hepimiz aynı bokun laciverdiyiz ama birbirimize kültür yoksunu anca facebookta geziniyor diye atıp tutuyoruz.

      Sil
    6. roger that

      Sil
    7. Bir artırıyorum:

      Buradaki asıl mesele, Veblen'in "vicarious leisure" diye tanımladığı durum değil; "pecuniary emulation" (maddi öykünüm) dediği şey. Yukarıda bir arkadaş bir soru sormuş: kim prenses olduklarına inandırıyor bu insanları?, diye. Bu sorudaki kabul ise, bu kız prenses olsaydı bu şekilde davranmasında bir gariplik olmayacağı. Tabii bir prenses, "zoruna mı gidiytor? Silicem seni aptal." [sic] demeyecektir. Bu kızdan bu kadar nefret edilmesi ise tam da prenses emulasyonu yapması ama gerçekten üst sınıfa dahil olan birinin imkanlarına (görgü kurallarını hatmedecek; hiçbir işine yaramadığı halde genel kültür, dil bilgisi öğrenmeye ayıracak kaynaklar gibi) sahip olmadığından bunu hakkıyla kotaramaması nedeniyledir. Asıl kızmanız gereken kişi zavallı kezban değildir sevgili kezban hunterlar. Öfkenizin hedefi, prenseslerin kendileri olmalıdır!

      Sil
    8. asıl kızmanız gereken kişi prenseslerin kendisidir yani kültür ve görgü sahibi kadınlar olmalıdır denilmiş.
      yanlışlık imkanlara sahip olup bunu kullananı mı eleştirdiğinize yoksa bu imkanlara internet gibi kütüphane gibi ortamlarda erişebileceği halde maddi olarak öykündüğü halde o kadınlar gibi olmaya uğraşmayanları mı eleştirdiğinize karar vermekte.

      erkekler boğaziçi'nde feminist tepki eylemi yapan kadınları da kezban diye etiketliyor , kendisini vücutsal olarak hayat boyu kiralayan edilgen kadın tipini de kezban olarak tanımlıyor.

      oysa ikisi arasında dağlar kadar fark var birisi bir şey savunuyorsa diğeri tam zıddını savunuyor ikisini de kezban tanımına sığdırarak kime saldıracağında kararsız kalmış olan erkekler kafa karıştırıyor.

      birisi çıkıp 'bizim bedenimizi metalaştırmayın, bize dış görünüşümüz kadar anlam yüklemeyin biz karakteri ve beyni olan varlıklarız' diyor ama kesin çirkin olduğu için böyle yapmıştır denilerek sesi güzel değil kıllı vb. diye video izlenmeden kapatılıyor. oysa burada o kız zaten vücudu veya güzelliği üzerinden değerlendirilmemeyi talep ediyor. benim bir kimliğim sosyal hayatta bir rolüm ve yerim var diyor.

      şimdi kültürel kaynaklara erişim şansı bulduğunda bunu kullanan atıyorum yabancı dil bilen, müzik üzerine veya felsefe üzerine sohbet edebilecek bir kız bulunduğunda da ona kültürlü kezban deniliyor. yani a da olsa a'nın değili de olsa bu kıza kezban tanımlaması yapılıyor ve birilerine öykünmekle suçlanıyor.

      öykündüğü kişi yan komşunun kızı zengin koca bulmuş selin de olsa öykündüğü kişi filozof hypathia da olsa bu kız aynı kezban etiketine sıkıştırılıyor.

      öncelikle kadınların edilgen konumda size güzelliklerini sunan ve iyi bir anne veya eş olmaktan öteye gidemeyen hepsi bir örnek ve tarihte asla hatırlanamayacak hayata katkısı evlatları üzerinden dolaylı yoldan olan bir birey olmasını mı istiyorsunuz yoksa kadının da aktif bir rol almasını kendi kimliğini yeteneklerini toplumsal hayata aktarmasını mı istiyorsunuz? buna karar verin bence.

      buna göre ideal kadın tipinin yanlışlarını konuşun.
      karısı evde otursun çalışmasın ve çocuk baksın isteyen erkek, kadın cinsel hayata ve iş hayatına karışmasın isteyen, kendisi her çiçekten bal toplarken evlendiği kadın bakire olsun isteyen kısaca kadın kısmının sosyal hayatta ve cinsel hayatta baskılanması gerektiğini düşünen erkekler; kadının kendisine ve çocuklarına iyi bakılması için maddi teminat istemesini veya tektaş almayı yadırgamasın bence.
      çünkü bu kadın tipi, kendileri gibi düşünen erkekler için ideal bir tiptir ve arz-talep meselesi gibi kendisi gibi kadınların toplumda hala istendiğini bildiğinden varlığını sürdürmektedir.
      atıyorum tüm arkadaşlarının ablasının kuzeninin vb. nin pek bir kültürlü olmadıkları yiyip içip gezdikleri ve sadece güzelliklerinden dolayı rahimlerini ömür boyu kiralayarak rahata eriştiğini gören ve erkeklerin bu tarz kadınlarla evlendiğini fark eden bir türk dişisi ataerkil toplumda rağbet gören dişi tipini keşfettiğinden kendisi de bu şekilde bir kezban haline gelir.

      ama kadının kendisine maddi manevi sırtını yaslamamasını, bir birey olarak var olabilmesini, kendi fikirlerini kararlarını oluşturabilmiş bilinç sahibi bir varlık olmasını isteyen erkekler de, bu tarz bir kadın gördüklerinde birinci tipte tarif edilen kezbanlar gibi itaatkar ve edilgen olmasını beklememelidir.

      Sil
    9. Yurdum kızı ile evlenmekten başka bir seçeneğim olmazsa sadece güzelliğine, uysallığına ve aptal olmamasına dikkat ederek kendime bir fuckdoll alacağım. Kültürlü olanı ayrı model kapris, cahili zaten çekilmez, bari cinsel hayatımı çatır çatır doyursun çıtırım. Yurdum kızları neden ihanete bu kadar yakın olduklarını anlayamıyor, erkeğe saldırmaktan öte gidemiyorlar çünkü. Sonra da kadını metalaştıran erkek, değil canım değil; metalaşmaya dünden razısınız.

      Sil
    10. @21:04 Ya sorun sadece bu ekran görüntüsündeki katır gülünün fiyatını abartılı sunup bir de kahkaha atarak "ben güzelliimi vaadediyorum yhaa. benim gibisini zor bulur bir erkek" gibi laflar etmesi. Kişilik zaten yerlerde o bariz belli. Hayatı zindan eder adama, bu da belli. Fiyatta uçuyor, piyasayı yükseltiyor gereksiz yere. Kendisi de kazançlı olamayacak üstelik. Başka bir sorun yok. İrite edici sadece.

      Sil
    11. 02:54 kimse kimseye kadını niye metalaştırdınız demiyor konumuz farklı. ama seni de yanıtlayalım kadının meta olmasının suçı ne sadece kadın cinsine ne de sadece erkek cinsine yüklenebilir.
      toplumun cinsel ihtiyaçlarının farkında olan kapitalist sistem mensubu bir reklam yapımcısı bir erkeğin orada ne görmek istediğini biliyor. ve kadın da erkeğin kendisini güzellik üzerinden değerlendirdiğini bildiği için eğitim seviyesi ne olursa olsun kendisini geliştirmiyor vücudunu geliştirmekle ilgileniyor. yani 'bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı dünya?' dediğimiz kadınlar var oluyor.
      çünkü o söz konusu reklamlarda erkeği de aşağılıyorlar. 'sizin beyniniz başka bir tarafınıza monte edilmiş o yüzden biz size üç beş göğüs ve bacak göstererek istediğimiz ürünü satarız.' demeye getiriyorlar. erkek bunu kabullenip benimsediği sürece kadın da dış görünüşüne ve güzelliğine karakterinden daha fazla değer veriyor. çünkü bu şekilde istenildiğini biliyor.
      böylece olay kısır döngüye giriyor. suç sadece erkekte veya sadece kadında değil.

      ayrıca istediğin canlı veya cansızla çiftleşebilirsin orası bizi ilgilendirmiyor, senin problemin.

      03:04 haklısın, bence de ekrandaki katır gülünü dalga konusu yapıp ifşa ederek zaten iyi bir iş yapılıyor.belki hastalarda iyileşme gözlenebilir.

      dediğim gibi bizim konumuz farklı. burada adının kaan olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş 'aylak sınıfın teorisi' adlı kitaptan inceleme yaparak bu kezbanlarla ilgili yüzeysel geyiklerle yetinmeyin diyerek asıl sebepleri açıklıyor. ben de onunla tartışıyorum.

      konumuz alt tabaka ve alt orta tabaka sınıf mensubu kadının zengin veya elit kesim dediğimiz burjuva tabakasındaki bir kadına öykünerek , aslında elinde yeterli imkan yokken onun gibi görgülü olmaya özenmesi, ve kendisini geliştirmediği içi boş kaldığı halde, üst tabaka bir kadınmış gibi davranarak üst tabaka bir eş talep etmesi.

      Sil
    12. Ben yazdıklarınızı son derece takdirle karşıladım. Sadece eleştirmek ve hiç bir sorumluluk üstlenmemek insanı korkak ve tembel yapar. Mesela bir erkek kezbanı eleştiriyorsa, kezbanın hedef kitlesi olmaktan kurtulmalıdır. Ben bir kadın olarak diyorum ki, ne kadar öğrenim görmüş olursa olsun, masterlar doktorolar havalarda uçuşsun, pek çok erkek güzel olduğu, herhangi bir diplomaya sahip olduğu sürece kadındaki eksikleri kolayca tolere edebiliyor. Buradan da anlıyoruz ki, her öğrenim görmüş insan eğitimli olamayabiliyor. Eğitimin bilgiden ziyade görgüyle, içsel doygunlukla bağlantısı var. Kızlarımıza da erkeklerimize de öğrenmenin yanında eğitilmeye de özen göstermelerini tavsiye ediyorum.

      Sil
    13. @06:51 Rastalı, bilakis canlı fuckdoll alacağım. Kadın bizzat metadır diyorum, metalaşmak falan hikaye. İktidar kavramı kadınların iktidara tapınmalarından çıkmıştır, alfa erkeği olmak ihtiyacından çıkmıştır, tarih içinde o erkekleri doğurmak vs edilgen olmaktan başka bir rolleri olmamıştır. Erilleşen (erkekleşen) kadınlar sadece sanat alanında, siyaset alanında vs boy gösterebilir, manidardır zaten buradaki erilleşme. Kadın filozof olması bile oksimorondur, ussal değildir kadın, edilgendir. Kadın filozof söyleyin deseler Miletli Aspasia ehm den öteye birşey söylenemez. Üç beş istisnai durum yani. Yada dediğim gibi erilleşmiş kadınlar. Gerisi iktidara tapan, edilgen doğurma makinası. Acı, annem de bir kadın sonuçta, bunları yazmak gerçekten acı. Ama gerçek böyle soğuk birşey.

      Sil
    14. Aynı çizgide devam edersek...
      Tüketim ve lüks mülkiyetle başlıyor, ilk mülkiyet de savaş ganimetleriyle. Savaş ganimetlerinin ilki ise öldürülen düşmanın kadınları oluyor.
      İşin bu kısmı oldukça spekülatif aslında ama şurası açık: bugün bir fuck doll edinmek için -barbar topluluklardakinin akisine- savaşa girmeye gerek yok. Medeniyet sayesinde erkekler artık fuck doll'ları sadece "alabiliyor". Hem de işin barbar yanları toplumsal düzen içinde sindirilip, üstü kapatılmış olduğundan, ellerini hiç kirletmeden.
      Kısacası, barbarlık yapmaya ihtiyacınız yok Kaptan JB. Atalarımız sizin için bu işlemi otomatize etmişler. Hele son iki yüz yılda getirilen serbest pazar sistemi tam bir mucize. Kocasını da patronu satın aldığından, durumuna itiraz edecek hali de kalmıyor kadının.
      Ama insan gelişiyor. Sadece küçük ayak parmaklarımız, yirmi yaş dişlerimiz değil yok olan; içimizdeki barbar da kayboluyor. Siz de kayboluyorsunuz.

      Sil
    15. @13:51 bu çizgiyi daha iyi irdeleyelim hadi, o zaman bu otomasyona sebebiyet veren ve her daim körükleyenin kadınlar olduğunu göreceksiniz:
      Tarihsel akışta temel sorun iktidar kavramıdır. Mülkiyet, iktidar sahibi olmak için gereken bir detaydır sadece. İktidar kavramını da kadınlar icat etmiştir alfa erkeği olma zorunluluğunu icat ettikleri zaman. Tarihin ilk mesleğini icat ettikleri gibi. Kadın = İktidara tapan
      Barbarlıkla beni neden ilişkilendirdiniz anlamadım, ben de aynı şekilde, siz kadınların istediği şekilde sahip olduğum erki kullanarak alacağım fuckdoll'umu. (bunu yazarken gözümün önünde ışıl ışıl pembe bir hediye paketi belirdi bir an, kırmızı kumaş kurdeleyle süslemiş. gülümsedim.)
      Bu kayboluş içinde sizin iktidar aşkınız da yer alacak mı? Bana evleneceğiniz erkeğin maddiyatını ve statüsünü önemsemediğinizi söyleyin hadi. İhtiyaçlarınızı karşılamaz duruma gelirse gene de fikrinizin değişmeyeceğini söyleyin. Bütün bu kaos içinde kaybolan biziz, sanmayın ki ben çok memnunum bu durumdan. Daha az hiyerarşik olmasını bile kabullenebilirdim. Ama gerçekçiyim diğer yandan, sistemi savunmuyorum aksine nefret ettiğim şey bu sistem. Ve iktidar talep etmekle bu sistemin devam etmesini sağlayan da siz kadınlarsınız, ben bana sunulan gerçeklerle başa çıkıyorum sadece.

      Sil
    16. @Kaptan JB Benim için evleneceğim erkeğin maddi durumunun hiçbir önemi yok. Erkek arkadaşımın maddi durumu kötü. Çalışmayı da seven biri değil, bütün gün evde bilgisayarda oyun oynuyor, ev işlerini pratik bir şekilde hallediyor. Benimle yaşıyor, benim arabamı kullanıyor. Ben bir gün bile bu ne hal demedim. Param var çalışmak zorunda değil. Tabii ki de her kadın benim gibi değil ama benim gibiler de var.

      Evrimsel psikoloji gösteriyor ki bilgi, kişilik zeka, yetenek tarzı kavramlara da önem veriyoruz artık insanlar olarak. Eğer bir kadın sırf maddiyata/güce bakıyorsa bu kadın ilk çağın kadını gibidir. O dönemde bir erkeğin güçlü olması, yuvaya eti getiren olması, bir kadının da erkeğin gözüne hoş görünüyor olması gerekliydi. En hoş görünen kadınlar en güçlü erkeği alırdı, en güçlü erkekler de en hoş görünen kadını. Erkekler arasındaki güç, kadınlar arasındaki güzellik rekabetinin tohumları da o dönemde atıldı.

      Ve senin dediğine göre kadın=iktidara tapan ise bu dönemlerden kalmadır ve aynı şekilde erkek=güzelliğe tapan da o dönemlerden kalmadır. Sırf maddiyata önem veren kadın Kezban'dır, güzelliğin yanında bir de kadının dokunulmamış olmasını talep eden erkek de Kamil'dir.

      Oysa dediğim gibi kendini geliştirmiş bir insan evrimsel psikolojiye göre bu tarz şeyleri büyük ölçüde aşmış olmalı, karşı tarafın kişiliğine, zekasına, yeteneklerine vs önem veriyor olmalıdır, bu saçma rekabetleri de aşmış olmalıdır.

      Sil
    17. @optimus o adam seni kullanıyor gaç kızım.

      Sil
    18. @16:26 Anlatınca öyle gibi duruyor değil mi? 4 yıldır beraberiz, tanıyorum. Özü tembel :D. Ama kaprissiz, sevecen, komik, zeki, yahuşuhlu ;). 5 kuruşu olmasa da bir önemi yok. Beni mutlu ediyor, param var şükür. Tüm bunların yanında, seviyorum. Bu bile yeterli oluyor.

      Sil
    19. Kişiliği, zekası, erdemliliği, algılama ve ifade etme biçimi (jestler, mimikler de dahil) gibi birçok şey güzelliği arttırır. Hiç tanımayıp sadece görünüşleri hakkıda fikrim olan iki kadından vasat, hatta çirkince denilebilecek olanı bu nitelikleriyle "legendary" diye algıladığım güzellikte olanın önüne geçer benim için. Ama işte yok, yok, yok. Ben de güzel düşünen, erdemli olana inancı olan birisiydim ama aşk denilen şeyin bir sanrı olduğuna inandım. Çok çok deneyimlerle sabitlendi bu, anlatmakla bitmeyecek türden. En marjinal olanından en uysalına kadar "kadın" denilen varlığın özünü aynı şeyin oluşturduğunu gördüm: erk (isimdeki erilliğe ayrıca dikkat) isteği. Eğer yazdıklarınız doğruysa çok merak ederim bu nasıl birşey diye.
      Bekaret konusu abarttığınız kadar önemsenmiyor, toplumu haberlerden takip etmeyin, kızlar bekaretini taşrada da saklamıyorlar, 20'sinden büyük ve bakire kız istisnai birşey hatta. Bunları alan adamlardan über takoz olanları sorun yapıyor, milyonlarca bakire olmayan kızla kim evleniyor yoksa. Ben zaten bekareti saçma bulmaktayım.
      Bu evrilmeye katkım itaatsizliğimle, ezber bozuculuğumla, tabulara saldırmalarımla gerçekleşiyor. Çok ileriki zamanlarda belki ama şimdi varlığına inanmayacağım birşey "güce tapmayan kadın"
      Merak ettim sevgilinde neyin seni etkilediğini. Bu durumda sen milyonda bir oluyorsun çünkü.

      Sil
    20. @16:33 yakışıklı. ok. alışverişin diğer ucu anlaşıldı. 4 yıldan çok daha uzun yıllar inanmak istediğine inanan kadınlar var: annelerin çoğu.

      Sil
    21. @optimus; çok samimi bi soru sorayım o zaman, standartlara göre çirkin misin? bu adam sana güvendiği için böyle rahat takılıyor olabilir mi? kendini ne kadar da edilgen hale getirmiş. biz kadınlarda bu duruma bi nebze olağan bakıyoruz evet, ama erkek bunu kendine yakıştırmamalı. yanlış anlaşılmak istemem, mevzu paranın lafını yapmak değil. bende ki mevzu üretmeyen, tüketmeye odaklanmış insanlara karşı bi antipati besliyorum. kadın erkek fark etmez benim gözümde her iki türde, evde bitki beslemekten farksız.

      Sil
    22. @kaptanjb; aynen çirkin bir adam eğer ki bu pozisyonda olsaydı çoğu kadın beni kullanıyor diye yol verirdi. alışverişin diğer ucu 'yakışıklı' olmasında saklı.

      Sil
    23. Sadece yakışıklı olması yeterli olsaydı, 4 yıldır aynı kişiyle beraber olmazdım. Yakışıklı erkek dolu, hele ki paran varsa, ulaşamayacağın yakışıklı yok gibi bir şey, bu da benim tecrübelerim. Yakışıklı erkekle beraber olur, tabiri caizse hevesini geçirirsin ama asla onunla 4 yıl beraber olmazsın.

      Erkek arkadaşımın pek çok özelliği onu benim için kıymetli yapıyor. Kaprissiz oluşu, sevecenliği, saçma sapan ego şişirmeye çalışmaması ve tüm bunların yanında tabii ki de gözüme hoş görünüyor olması ama dediğim gibi sadece gözüme hoş görünmesi yeterli değil. Ohoo amma sıraladın, sen ne veriyorsun bu çocuğa dersen de. Ben de kapris yapmıyorum, ego savaşlarına girmiyorum, mutlu etmeye çalışıyorum onu. Şu an benim param var onun yok. O bana lezzetli bir yemek hazırlayarak mutlu etmeye çalışıyor beni, ben de ona Diablo 3 alarak :) ya da ben de tüm yeteneksizliğimle onun sevdiği yemeği yapmaya çalışlıyorum. Ve biz cidden mutluyuz. Bir arkadaş seni kullanıyor demiş (maddi açıdan her şeyi ben karşılıyorum) direkt böyle deyince kulağa öyle gibi geliyor, 4 yıl da tabii yeterli değil bir insanı tanımak için ama ben beni sevdiğini düşünüyorum. Ve dediğim gibi ben de seviyorum, bu yeterli.

      Eşitlikçi bir insanım. Bir kadının eğer tembellik hakkı varsa -ki var, pek çok örneği mevcut, çoğunluk tarafından da kınanmıyor- bir erkeğin de bu hakkı vardır, partneri sorun etmediği sürece.

      Sil
    24. @17:00 Standartlara göre güzelim. 1.77 boyum, normal kilodayım. Beyaz tenliyim, açık kumralım (tarife bak :D). Güzelim ya, çirkin değilim.

      Eğer bir kadının bu durumuna olağan bakıyorsanız, erkeğin de bu durumuna olağan bakmanız gerekmez mi? Erkek arkadaşım çalışmak istese zaten çalışırdı, çalışmaktan nefret ediyor. Ben de sorun etmediğime göre sorun yok.

      Kendini edilgen hale getirmiş de değil. Ruh hastası değilim asla üstünlük kurmaya çalışmıyorum. Canı ne isterse onu yapar hatta belki kısmetse beraber iş kuracağız. Yani ben teklif ediyorum ama oyun başından kalkmıyor köftehor :D. Bir gün evde sıkılır da çalışmaya başlarsa, onun da parasını yeriz.

      Sil
    25. @17:06 ben de maymun değilim be :D. O yakışıklıysa ben de güzelim.

      Sil
    26. @optimus; kaç gündür konuşuyoruz ya burda satın alınmış kadınlar diye. 4 yıldır aynı çizgide bi sevgiliye sahipsen satın alınmış erkeklere örnek gösterebiliriz izninle.

      Sil
    27. @17:18 Eğer erkek arkadaşıma kötü davransam, onu sevmesem bir dakika yanımda kalmaz.

      Satın alınmış kadınlar erkek hanzonun teki de olsa sırf parası için ona kral muamelesi yapar. Satılmış erkekler de yok değil, 60 yaşındaki kadının ayağını yalayan adam satılmıştır, tabii olgun kadınlardan hoşlanmıyorsa.

      Ama benim arkadaşım satılmış değil zira ben hanzo değilim.

      Sil
    28. Optimus, sen emek veriyorsun para kazanmak için ve o hazır yiyici olmayı geçtim, üretme kaygısını geçtim, senin çalışıp yoruluyor olmandan rahatsız olmadan ben de emek vereyim diye düşünmeyip gamerfaglık yapıyorsa, aydınlık gözlerimizi kör etti. İçimizden böcek çıktı.
      Senin için ışık sanırım bu adam eve karı atarsa yanacak. oyun başından kalkıp onu da yapmıyor nasıl olsa. Alan memnun satan memnun. Benim yapacağım evlilikten bir farkı yok yani, ben de fuckdoll besleyeceğim evde, isterse çalışır isterse çalışmaz. Evde bana kendimi iyi hissettirsin yeterli.

      Sil
    29. @17:06 evet gene alış veriş malesef.

      Sil
    30. Ben bunu sorun etmiyorsam ve o sorun etmediğimi biliyorsa, problem yoktur. Eğer ona perişan olduğumu hissettirsem tabii ki de yardım eder. Ya da ben çalış lan derim :D.

      Bir kadınla beraber olmayı oyunun başından kalkamadığı için yapmıyor değil :D. Hayatı oyun değil zaten ama çok oynuyor. Başka şeyler de yapıyor, sinemaya gitmek, yemek hazırlamak, arkadaşlarıyla takılmak vs gibi. Şöyle düşün hazır para var o yüzden çalışmıyor canı ne isterse onu yapıyor.

      Bendeki para fazlasıyla ona da bana da, eğlencelerimize de her şeye yetiyorsa, neden çalışsın? Hem de çalışmayı sevmeyen biri. Ha para yetmiyordur, kıt kanaat geçiniyoruzdur, bu cidden mazoşistlik olurdu benim adıma ve onun bunu gördüğü halde çalışmıyor oluşu da tiksindirtirdi beni.

      Beni aldatacak potansiyeli olsa zaten benim sevgilim olamaz. 5 kuruşsuz biri de olsam bunu kabul etmem. Kabul eden adamlar ya da kadınlar beni enterese etmez. Elin f*hişe erkeğini çekecek değilim :D.

      Sil
    31. Ben çirkin biri değilim. Ben çirkin değilsem yakışıklı biri olması sevgilimin bir alışveriş olamaz.

      Sil
    32. Aşkın ne demek olduğunu hala hatırlıyorum, aşık olduğum zamanlar sevdiğim kızın bırak yorulmasına kayıtsız kalmayı, gözlerine bakmaya kıyamazdım. "Ömrüm onun olsa da o daha uzun yaşasa ya keşke" derdim, komik ve aptal genç adam :) Hayat, sana patlayacağım hayat..

      Sil
    33. Optimus kabul edelim, ben gerçekçiyim sen de kendini kandırıyorsun. Kendini kandıran birisinden gerçekçi olmasını istiyorum ama, şunu kabul edelim:

      Biz çalışacağız, fuckdollar yiyecek. Aşkı satın almış olacağız.

      Sil
    34. kaptan jb kadın metadır demek, tarihte hiç kadın örnek gösteremezsin derken gösterdiklerin de zaten erildir demek zaten karşıdakine cevap şansı bırakmıyor.

      sanat siyaset gibi alanları direk erkeğin tekelinde görüp bunlarla uğraşan kadınlar erildir dersen zaten ben sana kimi örnek versem işte o erilleşmiş bir kadın diyeceksin çünkü senin algına göre kadın zaten sadece doğurduğu çocuklar ve kocasına hizmet ederek dolaylı yönden var olur.
      hani sen savaşçı bir kadın yerine, savaşçı bir evlat doğuran kadın tipinden yanasın.
      oysa tarihten beri kadın bu rollere hapsedildiği için zaten örneklerimiz az. erkek kadını sadece topluma çocuk yetiştiren ve evde varlığını gösteren hepsi birbirinin aynı olan varlıklar olarak görmek istiyor.bu yüzden de kadına iş hayatında eğitim hayatında asırlar boyunca fırsat sunulmamış ki kadın da geçip size aksini kanıtlasın.
      çünkü siz zaten ondan bunu yapmamasını talep ediyorsunuz pasif kalsın istiyorsunuz, aktif bir zihinsel faaliyette bulunduğunda bunu erillik diye tanımlayıp yine kadına ait bir rol olmaktan çıkarmaya çalışıyorsunuz.
      ee siz olaya böyle bakarsanız zaten kadın cinsi de bu şekilde olması istenildiği için tarih boyunca bu şekilde varlığını sürdürür.
      ancak game of thrones gibi fantastik yapımlarda görürüz savaşçı, politikacı , cesur , aktif bir kadın tipini. çünkü adı üstünde fantastiktir.
      ama bu kadının suçu olan bir şey değildir, kadın metadır beyni yoktur onu kullanmamalıdır algısını geliştiren erkeğe kadının uyum sağlaması ve madem sadece güzellik istiyorsun al öyleyse demesidir.

      öyleyse bu kezbanların da senden annelik ve eş olma rolünü oynamak için para talep etmesine şaşırmayacaksın kardeşim.
      zengin koca istiyorum diyebilir çünkü sen onun toplum hayatında rol almasını istemiyorsun, maddi olarak kendisine bakabilmesini istemiyorsun o da kendisinin ve çocuklarının geleceğini en rahat şekilde sürdürmesi için paranıza bakıyor doğal olarak.
      kadının beyni yoktur bilimsel anlamda yaratıcılık anlamında faaliyet yapamaz diyenler için pek çok erkekten daha fazla i.q seviyesine sahip canlı kanlı bir örneğim. bir sürü de kadın var çağımızda yaşayan size bunun aksini kanıtlayabilecek.
      tarih boyunca fırsat bulamamış olabilir ama son bir asırdır kadın da fırsatlara sahip ve ne kadar yadırgansa da garipsense de size inat pek çok sanatçı, akademisyen, mühendis vb. kadın yetişti. siz yeter ki ona eşit şanslar sunun ve ondan sadece anne rolü oynamasını beklemeyi bırakıp iş hayatına katılımına izin verin. kadın size yanıldığınızı kanıtlayacaktır ve kanıtlamıştır.
      edilgenlik ve itaat etme eğilimi demişsin evet çoğu kadının doğasında vardır. çünkü fiziksel olarak sizden daha güçsüzüz ve duygusal açıdan da daha dayanıksız daha kolay yıpranabilen hormon yoğunluğu fazla olan varlıklarız.
      bu da doğal bir korku ve çekingenlik yaratır ve yine yüzyıllardır da erkek egemen toplumlar var olduğu için kadın artık bu fiziksel eksikliklerini içselleştirip erkeğin otoritesini doğal kabul etmeye başlamıştır.
      nasıl ki bir insan padişah olunca onun çocuğuna da torununa da halk sorgulamadan itaat ediyor, yüzyıllar boyunca kuşaktan kuşağa padişah oluyorsa; erkeklerin ilk kez fiziksel güç üstünlüğüyle egemenlik kurduğu zamandan beri kız çocukları daha içe dönük ve itaatkar olmaya meyilli olarak yetiştirilmiştir. erkek ise daha özgür başına buyruk yetiştirilir. doğal olarak da kadın bunu kendi psikolojisinden kaynaklı bir şey zannetme yanılgısına sahip olur.
      şişme bebek mevzuuna gelince daha önce de söylediğim gibi istediğinle çiftleşebilirsin şimdi zikimden aşağı çok da umurumda derdim ama erkek değilim ve çirkinleşmek istemiyorum.
      kimse sana gel de bizimle ol diye yalvarmıyor farkındaysan.

      Sil
    35. Kabul edip etmeme meselesi değil. Çok yakışıklı erkekler var ve parası olanın köpeği bile olurlar. İşte onlardan biri olsaydı erkek arkadaşım, fuckdoll derdim onun için.

      Şöyle sorayım, bir kızla evlendin, ev içinde seni mutlu ediyor vs. Maddi açıdan senin cebine bakıyor. Ve sen onun sana iyi davrandığı kadar ona iyi davranmıyorsun. Bu yüzden de eehh seni mi çekeceğim deyip gidiyor, para sende olduğu halde. Bu kişi fuckdoll mudur?

      Sil
    36. @optimus panpa beni aldatan kendi kaybeder tandanslı yazılarında içindeki kezbanı ele verdin allasen. :D şaka bi yana bak iddaa ediyorum, bu adam sen parasız olsan sana bakmazdı. zor be paralı olmakda zor. her sizinle olana param için mi benle kaygısı hayatı çekilmez kılar. ne diyelim iyki fakirim ahahahah.

      Sil
    37. Optimus sen neden çalışıyorsun? Hazırda bitmeyecek bir para varken? Yada bir havuzu optimus doldurmakta, sevgilisi aşağıda bu suyu hortumla sağa sola fışkırtarak neş'elenmektedir. Bu havuzdaki su biterse sevgilisi doldurmaya yardım eder mi?

      A) Hanııım? ksilofonumu gördün müğ? Ksilofon çalıciiim!?
      B) Emek kutsaldı, havuz su saldı
      C) Olum bak git
      D) Yangın bitti, sok hortumu g****
      E) Hanııım? Sikilofon çalıciim ama!
      F) Evet gerçek aşk ilişkisi bu.

      Umarım hayat sana F şıkkını verir, zaman seni de hüsrana uğratmaz.

      Sil
    38. muhabbetinizi bölmek istemem ama :) Sayfalar kısmına göndereceğiniz yazılarınızı yayınlayabilirim. aklınızda bulunsun

      Sil
    39. @17:49 Şeref ayrı şeydir. Beni aldatan kendi kaybeder değil. Beni aldatan kıçına tekmeyi yer, kimsenin f*hişeliklerini çekmem. Çeken çeksin, beni ilgilendirmez :). O dediğin şey ne yazık ki maddi durumu iyi olan herkesin başına gelebilir, haklısın. Öyle bir sorun var ne yazık ki. Ama ben erkek arkadaşımın benimle para için yaşadığını düşünmüyorum, Allah seni ne yapmasın, hanzo muyum ben ya :D. Parayla tutuyorum adamı :D. Sanki böyle lanet bir tipim var da yanımdaki para için yanımda :D.

      Kaptan JB, ben çalışmayı sevdiğim için çalışıyorum. Umarım öyle olur. Ve ne yazık ki aynı problem senin de başında olacak.

      Sil
    40. @Rastalı,
      Bana o kadar örnek vereceksin ki, bunların hepsi mi eril be eşek diyeceksin. Yok o kadar örnek, hüstın. Ben aksine olsun diyorum. Fesefeyle, sanatla ilgilensin kadınlar ve bu sadece erilleşmiş (lezbiyen gibi feminist gibi bişey olmuş) kadınların bir göstergesi olmasın diyorum. Tam tersine bunları destekliyorum. Yaygınlaşıp kadının bir özelliği olsun bu diyorum, erilliğe işaret olmasın. Beynini geliştirsin diyorum aksine.

      Savaşçı bir kadından da savaşçı çocuktan da yana değilim. ANTİMİLİTARİSTİM.

      Kadına fırsat sunulmaması tarih boyunca kadının yatıp bacaklarını ayıran konumunu seçmesinden kaynaklanmıştır.

      Sadece kezbanlar değil bütün kadınların erkeklerden beklediği şeydir iktidar ve buna şaşırmıyorum, onu nereden çıkardın. Kurallarına göre oynuyorum ben de bu hayatı diyorum aksine, paramın yettiği bir modeli alacağım diyorum.
      Mühendis kadın yetişti ama yanıldığımı kanıtlamadı, gitti statüsüne uygun zenginlere sattı kendini. Ben kadınlar akılsızdır da dememiştim bu arada, EĞİLİMlerinin arasında sanatsal, ussal şeyler yoktur demiştim. Kadın filozof olmamasının sebebi düşünen kadınları zopaladıkları için değildi, düşünen herkesin çektiği çileyi kadınlar çekmedi sadece.
      İş hayatında dekolte, mini etek gibi avantajları kullanarak yüz kişilik bir gruptan 90 tane miyop mühendis nerdü saf dışı bırakabiliyorsunuz, izin vermek ne haddimize, kırnızı halı bile sererler.
      Çekingenlik yaratan hormon mu? Alafortanfin hormunu mu oluyor o? Yapma gözünü seveyim. My hair is a bird, your argument is invalid.
      Yüksek IQ'lu gadın, bunları okuyup anlamamışsın. Ayrıca yalvarılması beklentim boşa çıktı, beni acılarımla başbaşa bırank.

      Sil
    41. @optimus
      Bak kabul et, aşkı satın alıyoruz. Realistikçi geldi açılın diyorum, real madrid diyorum. Ahah tamam şaka bi yana: AŞ-KI SA-TIN A-LI-YO-RUZ. Kabul et şunu. Benim yaptığımdan ayrı, erdemli birşey gibi sunarak kendini temize beni donguza çıkarma, ben kendimi kandırıyor muyum "gözlerimdeki ışırtıyı ilk fark eden kız olduğu için o fuckdoll ile evleneceğim" falan diye. Relax...

      Şeref ayrı şeydir diyorsun. (Kezban'ın şerefsizlikle imtihanı) Yahu şeref gibi naylon bir kavramın içinde erkek keyfiyet faktöründen hazır yiyici olur, üretmez; kadın evi geçindirir diye birşey yer alıyor mu?

      Ben diyorum ki; Evlilik bir ticari anlaşma, parama gelecek kız eğer beni aldatırsa işveren olduğum için sözleşmeyi feshederim diyorum. Şeref kavramından değil. Ben yediricem elin oğlu benim hanımı yiyecek, enayi miyim ben? Sen işin içine şeref kavramını katıyorsun. Yeter ki gerçekçi ol.

      Sil
    42. @kezbanhunter nerede yayınlayacaksın? Burada zaten yayınlanıyor malum. Başka nerede yayınlanacak?

      Sil
    43. "Kadın filozof olmamasının sebebi düşünen kadınları zopaladıkları için değildi, düşünen herkesin çektiği çileyi kadınlar çekmedi sadece."


      Tarihte felsefe kimi zaman erkek için zordu, kadın için imkansız. Kimi zaman da erkek için kolay, kadın için yine imkansızdı. Bana sırf erkek olduğu için eve tıkılmış erkekleri söyle. Sırf erkek olduğu için, bir erkek bunları nasıl düşünebilir, bu bir erkek olamaz denip, bu kesin cadıdır diye öldürülmüş kaç erkek vardır? Vaktiyle ölüme sürüklenen erkek düşünürler otoritenin çıkarlarına ters iş yaptıkları için ölüme sürüklendiler, erkek oldukları için değil. Örneğin Sokrates şehrin tanrılarına inanmadığı ve de o tanrılar yerine başka tanrıları getirmekle, bu düşünceleriyle de gençlere kötü örnek olmakla suçlanır ve öldürülür. Otoritenin asabını bozacak şeyler yapmadığı sürece hürdü Sokrates. Etrafına gençleri toplayıp meşhur diyaloglarını kurardı. Kadın Filozoflar Tarihi kitabını okumanı tavsiye ederim. Bir kadının düşünmesi ve o düşüncelerini (otoriteyle alakası olmayan fikirleri dahi) paylaşması onun cadı olduğunun en büyük göstergesiydi ve uçurumlardan aşağı atılmak onun kaderiydi. Sence bunlara şahit olmuş kaç kadın bırak filozof olmayı, düşündüğünü söyleyebilmiştir?

      Tarih boyunca erkeğe mübah olan şeyler kadına haramdı. Ama artık değil, bu konuda geçmişi sorgularsan iğrenç bir insanlık ayıbıyla karşılaşırsın. Bir insanın potansiyelini geliştirmesine imkan vermeyip de sonra da onu akılsızlıkla suçlamak kahpeliktir. Erkeklerin depar attığı konularda kadınlar yeni yeni emekliyor.

      Geçmiş için bu konularda insanlar suçlanabilirdi, şu an ise bir kadın olanakları olduğu halde entelektüel konularda pasif kalıyorsa bu onun hatasıdır çünkü artık kadın ve erkek yasalar karşısında eşit, eskiden değildi. Dediğim gibi, erkeklerin depar attığı alanlarda kadınlar çok yeniler ve yine de bu kısa süre için başarılılar. Gün geçtikçe de daha rahatlayacaklar, daha iyi işlere imza atacaklar.

      Sil
    44. Kaptan JB, sana soru soruyorum "oehhh geç şimdi işin o kısmını madem parayı veren sensin fuckdoll'dur sevgilin, itiraf et, raad ol" modundasın. Ne diyeyim ben sana? İyi öyle.

      Bir soru daha soracağım, eşin senden çok para kazanıyor olsa ve seni aldatsa, bunu kabul eder misin?

      Sil
    45. savaşçıdan kastım hayatla mücadele eden yılmayan insan. ben de antimilitaristim.

      ben de senin gibi artık bu tarz kadınlar var olsun diyorum filozof yazar sanatçı her neyse işe yarayan ussal bir varlık olan kadınlar.

      ama anlaşamadığımız nokta sen diyorsun ki kadın bu rolü kendisi seçti bacaklarını ayırdı erkek de onun sadece bedenine değer verdi.

      bense erkek bu rolü kadına uygun görüp beğenmese olay böyle devam etmezdi diyorum. işte olay böyle süregeldiği için de tarihten pek fazla örnek yok bahsettiğin kadın tipine.

      çekingenlik yaratan hormon değil. ondan önceki cümleyi tam bağlayamamışım çekingenlik yaratan bir kadının bir erkeğin yarısından biraz fazla fiziksel güce sahip olması doğal olarak ilkel devirlerde erkeğin baskın olup kadının korkması ve barbarca kadına sahip olunması. şimdi 2 metre boyunda 110 kiloluk kaslı atletik bir adam getirsem senin geçimin ve hayatın ona bağlı olsa sen de ona itaat edersin tırstığın için e ilkel erkek de ilkel kadının gözünde bu profildeydi kendisinden uzun, güçlü iriyarı. anlatabildim mi?

      dediğin gibi günümüzde işiniz daha kolay, savaş kazanıp kadınları ödül olarak götürmüyorsunuz artık paranızla canlı fuckdoll alıyorsunuz belki. ama en az bir kadının fuckdoll olmayı seçtiği, hayat boyu zengin bir adama rahmini kiralayıp karpuz büyütmeyi sevdiği kadar erkekler de bu gidişattan memnun ki bu düzen devam ediyor.

      mühendis kadın yetişti ama kendisini zenginlere sattı demişsin. e sen optimus 'benim sevgilim çalışmıyor ben evi geçindiriyorum.' dediğinde ona enayi yerine konulmuş muamelesi yapmadın mı?

      siz de herkesin dengi dengine olmasını zengin kadının da kendini kullandırmayıp çalışan bir adamla birlikte olmasını istemişsiniz.optimusun işsiz bir bireyle birlikteliğine karşı çıkmışsınız.
      kendinizle çelişiyorsunuz.

      bir karar verin kadınların çalışan ve maddi geliri iyi bir erkek istemeleri mi gerekiyor yoksa paraya önem vermemeleri mi gerekiyor?

      benim fikrimi soracak olursanız da birlikte yaşayan insanlardan sadece birinin çalışıp topluma hizmet etmesi geçimleri için yeterliyse ikisinin birden sömürülmesine gerek yoktur. biri evdeki olayları halleder diğeri geçimi sağlar veya periyodik olarak birinin çalışıp diğerinin dinlenmesi sağlanabilir.

      ben kadını etken veya edilgen rolde görmüyorum. çünkü ilişkiden anladığım bir tarafın dominant olması gereken bir güçler rekabeti değil.aşkın tanımı bundan çok daha farklı birbirine zarar vermek, ezmek, otorite kurmak gibi hayalleri olan insanların birlikteliğinden zaten pek hayır gelmez.
      makul olan kadın veya erkek fark etmez birisi haklı bir talepte bulunmuşsa, diğer tarafın da bunu yerine getirmesi problem olmuyorsa istenilen şeyi yapmasıdır. iki bireyden biri diğerinin geleceği için daha yararlı olacak bir şeyler savunuyorsa, biri daha mantıklı davranıyorsa o sırada onun sözü geçerli olmalıdır. duygusallaşan ve mala bağlayan taraf bir süreliğine özgürlüğünü ve sorumluluklarını diğerine yükleyerek küçük bir çocuk gibi davranabilir, zor anlarında iki taraf da birbirine destek olmalıdır yani benim sözüm geçecek sen itaat edeceksin veya 'ben bilmem beyim bilir' 'ben bilmem hanımım bilir'i hayat boyu uygulamak kişinin karakter yoksunluğuna işarettir.
      ihtiyaç duyulduğunda birbirine danışarak ezmeden ve ezilmeden ilişkiyi sürdürmek sırf muhalefet olmak için muhalefet olmamak gerekir diye düşünüyorum.
      feminizm de maskülizm de eşit oranda saçma.

      Sil
    46. Yazışmadan kopmak zorunda kaldım, daha sonra cevap yazacağım.

      Sil
    47. konuşmanın tamamını okudum. ulan paralı erkek isteyenle dalga geçmişsiniz, parası umurumda değil deyip sevgilisini rahat bırakmış kızla da dalga geçmeye çalışmışsınız. psikolojik tedavi görün, ne yapmaya çalıştığınız belli değil aq. kezbanlara gülelim diye geldik de burayı çok kezban düşünmekten fıttırmışlar basmış amk

      Sil
    48. @optimus
      "Bana sırf erkek olduğu için eve tıkılmış erkekleri söyle"
      Sırf erkek olduğu için başka dezavantajlara maruz kalınıyor, savaşlarda piyon olup ölmek falan gibi. Ve sırf kadın olmanın da avantajları oluyor. Bence bunlar erkeklerin lehine değil.
      Peki Sokrates gibi ölümü göze alan bir kadın neden çıkmadı?
      Şu cadı avı konusuna gelince, cadılık sadece kadınlar için kullanılan bir kelime olarak algılansa da cadı avlarının yapıldığı paganlığa yakın kuzey avrupa kültüründe cadılık erkeklerin de içinde yer aldığı bir kavramdır (gargamel'i hatırla mesela).
      Bu arada az önce kezban hunter başka bir başlıkta seninle iletişime geçmek istediğini yazmıştı, sonra silmiş mi o yazıyı, bulamıyorum? Şayet silmişse çok gıcık oldum gibi.
      "Kaptan JB, sana soru soruyorum "oehhh geç şimdi işin o kısmını madem parayı veren sensin fuckdoll'dur sevgilin, itiraf et, raad ol" modundasın." Anlamadım? Hangi soruyu ıskaladım?
      "Bir soru daha soracağım, eşin senden çok para kazanıyor olsa ve seni aldatsa, bunu kabul eder misin?"
      Bunu tek bir cevapla açıklamam yanlış anlaşılmaya çok açık olur. Müsadenle iki ayrı cevapla açıklamak istiyorum. Eşim beni aldatsa umursamam, fakat aşık olduğum kadınla evlenmiş olsaydım bu böyle olurdu. Yani kendi algılarına, beğenisine göre çekici bulduğu bir şeyi canı çekerse gidip tadabilir, hayatın güzelliklerinden mahrum etmek istemem. Tabi bana beni aldatmadığını söyleyip rol yapması falan durumu değiştirir. Ama aşık olduğum kadınla evlenseydim tam bir iletişim halinde olurdum ve rol yapmasına gerek kalmazdı.
      Eşim benden çok para kazanıyor olsaydı... Bu gerçekten dikkat çekecek bir kazanç farkıysa, tüm kişiliğim üzerine yemin ediyorum şu anlaşmalı evliliklerden yapardım ve eşimin evlenmeden önce ve miras yoluyla sahip olacağı mülkiyet üzerinde hiçbir hak talep etmediğimi vede birlikte edinilmiş mallardan sadece kendi katkım kadarının benim olduğunu beyan ederdim. Çünkü kendimi kesinlikle rahat hissedemezdim. İtaatsizlik kişiliğimin en belirgin tarafı.

      Sil
    49. @Rastalı
      O zaman evet, kadınlar da erkekler de bu çarpıklıklarla mücadele etmeli. Bunu desteklemekle beraber ateşleyici unsur olmak da isterim.
      Optimus'a enayi yerine konuluyor muamelesi yapmadım, sorun benim böyle bir şeye inanmakta çok zorlanıyor oluşum. Aşkın dahi yeryüzünden silindiğine (kısa ömürlü olmak da silinmedir) inanmışken, optimus'un yaşadığı şeyin gerçekliği bana çok inanılmaz gelmekte. Durmadan sorgulamam bu yüzden. Kaldı ki onaylamadığım şeyler de varken bunları belirttim, üretmemek ve hazırı yemekteki keyfiyet de benim anlayabileceğim birşey değildi. Saygısızlık gibi birşey benim için bunun anlamı. Ve evet biraz da karşısındakini keyfi şekilde umursamamak. "Bir karar verin kadınların çalışan ve maddi geliri iyi bir erkek istemeleri mi gerekiyor yoksa paraya önem vermemeleri mi gerekiyor?" Aynı şey diğer ilişkiler için de geçerli, belki çok çok istisnai durumlar, normal olması gerekirken bir anomali gibi mevcuttur ama varolan durumdan bahsediyorum. Olması gerekenlerden değil. Olması gereken o kadar ütopik ki.

      "birinin çalışıp topluma hizmet etmesi geçimleri için yeterliyse" burada küçük bir nokta var, "topluma hizmet etmek" buna non serviam diyerek cevap veriyorum. Kendim için çalışırım ve elbette (kaçınılmaz olarak dolayısıyla) sevdiklerim için.

      Evet aşkın tanımı çok farklı. Kısa ömürlü olması da dahil buna.

      Sil
    50. "Peki Sokrates gibi ölümü göze alan bir kadın neden çıkmadı?"

      ODTU yayınlarının Kadın Filozoflar Tarihi kitabını okumanı tavsiye ediyorum. Yabancı dilin varsa başka kitaplar da önerebilirim. Türkçe olarak o sağlam bir kaynak. Nice kadınların sırf düşünüyor oldukları için nasıl uçurumlardan atıldığını ama buna rağmen bir sürü kadın düşünürün olduğunu, onların nasıl bir şekilde öldürüldüklerini okuyabilirsin.

      Dediğim gibi, erkek filozoflar otoritenin asabını bozmadıkları sürece dilediklerince düşünebildiler ve etraflarına insan toplayabildiler. Ama kadın filozofların ağızlarını bile açmalarına izin verilmedi. Umarım boş vaktin olur ve o kitabı okursun. Sokrates ne ki? Kaç kadın uçurumlardan sırf ağızlarını açtıkları için atılmış, kaç kadın uçurumdan atılacaklarını bildikleri halde mücadele etmiş görürsün.

      Cadılık meselesine de gelince, yaklısın zaten en dandik kaynağımız olan wikipedia bile cadının kadın ya da erkek olabileceğini söylüyor ama bir detayı da eklemiş.

      "Cadı, birçok dinde ve mitolojide doğaüstü güçleri olduğuna inanılan kadın. Cadılar mistik olarak bakıldığında hem erkeklerden hem kadınlardan olabilir. Ama genel anlamda efsanelerden kaynaklanan yanılsama ile sadece kadınlarmış gibi aksettirilmiştir."

      Erkek cadı da olur tabii ama toplumların kadın ve erkek algıları arasında muazzam bir fark var. Ona bakarsan Kuran'da f*hişe erkekler de diyor ama bir kişi bile erkeğe f*hişe demez.

      Şu kadının nasıl pasifleştirildiğine dair bir yazı yazmak isterim ama bir kısım arkadaşlar üzerime saldırır :D. O yüzden boşveriyorum.

      Kezban Hunter mı benimle iletişime geçmek istiyormuş? Görmedim valla. Niye gıcık oldun? Defol git artık bu blog'tan mı diyecek :D. Baş belası oldum :D.

      Iskalamış olduğunu düşündüğüm soru şuydu; düşün ki kız arkadaşın sana iyi davranıyor, gönlünü hoş tutuyor her zaman ama sen ona kötü davranıyorsun ve buna rağmen seni terk etmiyor. Çünkü para senin cebinden çıkıyor. İşte o kız senin fuckdoll'undur. Ama para senden çıktığı halde asla senin kötü davranmana müsaade etmiyor. Ve seni terk ediyor. Şimdi bu kişi hala fuckdoll mudur?

      Sil
    51. kaptan jb yaptığın işe bağlı olarak kendin için çalışıyor olabilirsin.
      ama bir mağazada tezgahtarlık yapıp ürün satan veya bilgisayarda bir şirketin muhasebesiyle ilgilenen mc donaldsta kasiyerlik yapan da var. burada kendisi için yararlı bir şey göremiyorum? geçim için çalışılır. kendimizi kandırmayalım mesleğini severek ve kendisi için yapan ların oranı yüzde 5 i geçmez.

      geri kalan söylediklerine katılıyorum, ben de hiç bir şey üretmeden bir insanın evde oturup tembellik yapmasına karşıyım, bir şeyler yapabilecekken ps oynayarak ömür tüketmek?

      bir de aşk mevzusu kişiseldir aldatılmakla veya kısa sürmesiyle ilgili yazdıkların veya realistim ben aşk diye bir şey yok herkesinki çıkar ilişkisi gibisinden lafların topluma genellenemez. sen öyle bir ilişki yaşadın veya çevrende bunları gördün diye bence insanların duygularından umudu kesme.

      ama sana sormaya çalıştığım şuydu hem demişsin ki mühendis kadınlar da gidip zenginle evleniyor, herkes para düşkünü. hem de optimus'un iş güç sahibi bir kadın olarak sevdiği erkeğin maddi durumunu önemsememesine karşı çıkmışsın. yani soruyorum sana zenginle evlenmek isteyen mi kezban? kendi mesleği olan ve erkekten maddi olarak bir şeyler ummayan mı kezban?

      kimi eleştirdiğine bir karar ver. çünkü ne x i beğeniyorsun ne x'in değilini. yani bütün kadınlar ne yaparsa yapsın hatalı oluyor öyle mi?

      Sil
    52. Halüsinasyon gördüğümü hiç sanmıyorum, halüsinasyon gören biri de değilim ama öyle bir yazı vardı ve silinmiş. Gıcık olmama sebep yazılıp silinmesi, bir de yukarıda @18:38'de sorduğum sorunun cevapsız kalmasının aklımda oluşturduğu soru işaretleri. Hala da cevap yazmadı.
      Defol falan denme ihtimalini ben kendim için düşündüm şimdi, Kaptan JB olarak kullanıcı adımı wordpress blog hesabımla sabitledim.
      ODTU yayınlarının Kadın Filozoflar Tarihi kitabını okuyacağım, netten ısmarlanabiliyordur umarım.
      Kadınlarla özel bir alıp veremediğim yok aslında. Bu çarpıklıkların karşısında olmayan, bu çarpıklıkların, adaletsizliklerin antagonisti olmayan herkese verdiğim tepkiden kadınların aldığı paya denk geldin.
      Iskaladığım soruya gelince; hayır GİTMİŞSE fuckdoll'um değildir, ta ki dönene kadar. : )

      Bir de; ben sorduğun soruya tüm içtenliğimle cevap verdim, şu aldatılma diye adlandırılan başkasıyla birlikte olma konusunda. Neden sorduğunu anlamadım, ccevabımla ilgili herhangi yorum da yapmamışsın. Baya özel bi soruydu o yahu.

      Sil
    53. Arkadaşlar, benim ilişkimde ben perişan olmuyorum. Erkek arkadaşım olsa da olmasa da severek yaptığım bir işim var. Ve param bana da erkek arkadaşıma da eğlencelerimize de yetiyor. Yani erkek arkadaşımın çalışmasına gerek yok. Eğer sevdiği bir iş olsaydı zaten yapardı. Ama öyle bir şey yok, paraya ihtiyacımız yok, e kendisi biraz keyif insanı da. Elbette ki bu rahatlığa rağmen sırf o erkek diye git çalış demem. Keyfi bilir.

      Ortada benim perişan bir şekilde eve ekmek getirme durumum ve onun bunu gördüğü halde sinemalarda sürtmesi gibi bir durum yok.

      Ve dediğim gibi, eğer bir kadının tembellik hakkı varsa -ki var, çoğunun annesi çalışmıyor, ev işlerini bitirip sohbet ediyor, kimse de bu durumu kınamıyor, kocaları da sorun etmiyor-, bir erkeğin de tembellik hakkı olabilmeli. Karısı/kız arkadaşı sorun etmiyorsa kınamak yersiz ve baskıcı.

      Sil
    54. @Rastalı
      Hizmet etme düşüncesi bile rahatsız ediyor sadece o yüzden.
      Umarım öyledir, buna inanmayı ben daha çok istiyorum ama, malum.
      Aşkın olmadığı bütün evlilikleri eleştiriyorum. Samimi bir şekilde bir anlaşma imzaladık demiyorlar.

      Sil
    55. @Optimus
      Anlamaya çalışıyorum. Hatta şimdi çalışmayı sevmek nedir onu anlamaya çalışıyorum :) Ben sadece duyarsızlık olarak algıladım ve eleştirim bunaydı.

      Sil
    56. @Kaptan JB, evet bayağı özel bir soruydu, cevapladığın için sağ ol. Yorumum yok, ne diyebilirim ki? Senin fikrin.

      O zaman diyorsun ki erkeğin ya da kadının parasını yiyen fuckdoll'dur.

      Sil
    57. @ optimus ben senin erkek arkadaşınla olan duruma karşı değilim zaten önceki yorumda da yazmıştım. iki insandan birinin çalışıp kazanması yetiyorsa neden ikisi birden sisteme hizmet etmek zorunda kalsın diye?
      ama ben genel olarak bir insanın dünyaya bir şeyler katma şansı varken ömrünü sadece tüketmesine karşıyım. mesele erkek arkadaşının eve para getirmesi değil. mesela evde otururken bir kitap yazsa veya bir beste yapsa, yemek satıp elde ettiği kar ile sokak çocuklarına bir yardımda bulunsa vs. yine sorun olmaz.
      şu anki hali de beni ilgilendirmez gerçi, ben sadece kaptan john silver black'in kendi kendisiyle bir çelişkiye girdiğini söyledim. zengin avcısı kadınları da senin gibi maddiyata önem vermeden gül gibi geçinip giden çiftleri de aynı anda eleştirmiş buna değindim.

      Sil
    58. Evet. Ahahah. Yahu neden sordun o zaman optimus, sadece merak mı? Tahminimce böyle bir cevap beklemiyordun. N'apim böyleyken böyle.

      Sil
    59. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    60. kaptanjb, sadece meraktan ve birazcık şaşırdım tabii.

      Sil
    61. Yav cok uzun yazmissiniz okumayi birak scroll ederken bile parmagim acidi. Kim kimi kaldirdi sindi yukarida onu bir ozet gecin hele bana merak ettim.

      Sil
  13. bu sitenin ve bu tarz kezbanlara yapılan yorumların varlığı türk erkeğinin bazı etiketlerden (sapık, öküz, abazan, ayı vs.) yavaş yavaş kurtulduğunu göstermekte. türk kızları için ise maalesef umut yok, kezban virüsü gün geçtikçe daha çok türk kızına bulaşıyor ve onu da maksimum özgüvenli, ''elimi sallasam ellisi'' ''hıh beyaz atlı prensimi bekliyorum ben'' laflarını ağzından düşürmeyen biri haline getiriyor. kızlar üzülerek söylüyorum ama öyle uyuz varlıklarsınız ki seçici olmayan, deyim yerindeyse bulduğu her deliğe sokan türk erkeğini bile tiksindirdiniz kendinizden. nefret ettirdiniz. şahsen ben hepinizden nefret ediyorum. kodumun kompleks yumakları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ulan türk erkeğinin abazalığı ne zaman azalmış puhahaha. akşama kadar karı kız peşinde ninem koşuyor sanki aq. türk erkeğinin abaza hareketi engellenemez!

      Sil
    2. 17:41 Yaşları, dolayısıyla da çekicilikleri kalmadığında çekiyor o kızlar cezalarını. Bize her yer çıtır ;) Para kasasını doldurmaya bak, alayı satılık bunların, rahat ol.

      Sil
    3. @18:19 hayvan kardeşim elbette cinsel güç sahibi olmak çok iyi birşey, her daim hazır kıta olmak ne büyük şans. ama adam haklı.

      @02:57 canlı örnek benim güzel kardeşim, doğru yoldasın, kolay gelsin, aynen dediğin gibi, paranın ışıltısını aldıklarında araba farı yemiş tavşan gibi kalıyolar, muhteşem bi aşağılık olma hali yaşıyorlar, bu zevki tat mutlaka.

      Sil
    4. @kaptanjb dostum senin hikayeni yazdım.
      sen bi zamanlar parasızdın, saf ve temiz bi aşk hayal ettin. parasızsın diye kız senden vazgeçti. sonra sen paralandın kız sana dönmek için ışık yaktı, sen bi zamanların acısını almak için afedersin siktin geçtin. ibretlikmiş gerçekten.

      Sil
    5. @kaptanjb dostums senin hikayeni çözdüm. şimdi sen bi zamanlar parasızdın, sonra saf ve temiz bi aşk sandığın bi ilişkin vardı. sonra kız sen parasızsın diye seni elden çıkardı. akabinde sen azmediyosun paralanıyorsun, sonra kız sana geri dönmek için ışık yakıyo sen tabi bi zamanların kalbi kırılmış genç delikanlısı olaraktan kızı sikip bırakarak intikam alıyosun. ibreklikmiş gerçekten.

      Sil
    6. @16:33 para da ne para aq. asgari ücretle çalışmıyor o kadar. orta üstü adamı yaptınız ali ağaoğlu amk

      Sil
    7. @16:33 dalga geçerek yaptığın tahmin aşağı yukarı doğru. Bir zamanlar parasızdım kısmı yanlış sadece. Ailem varlıklıydı. Ben sadece kaoslarla sürünmekten kendine bir iş kuramamış veya zamanına göre yeni yeni iş kuracak biriydim. Bir ilişki değil, ne biri, çok çok kızda bunu gördüm, güce tapmayı. Ayrılma sebepleri çeşitlilik gösterse de özleri aynıydı hepsinin. Sadece sevgilim olanlar değil, tüm kadınları gözlemledim, ilişkileri irdeledim dibine kadar. Bu arada işte o ışık yandı dediğin şey benim ailemin sermayesiyle iş kurmamla oldu. Bu benim için dark side'a geçmek demekti aslında. 32 yaşındayım bu arada.
      @16:33 yıllık 100.000 dolayında bir gelir + gayrımenkuller. Türkiye standartlarında çok çok iyi olan bir yüzdedeyim. U jelly?

      Sil
    8. @kaptanjb 16:33 olarak o zaman şunu sorayım sana. çirkin misin? biz insanların özünde; para, pul onlar geçiyorum aslında güzel olana tapmak yatar. güzel olan tolere edilir. güzel olan sevilir. çirkine bu haklar tanınmaz. ailen zenginken senin tercih edilmemen, yahut bi şekilde sırt çevrilen olman para muhabbetinden değil yeterince göze hitap edememekten kaynaklı. bu bi tahmin hadsizliği içinde saklı diyelim göte gelmeyelim.

      Sil
    9. @17:13 Çirkin değildim, şimdikinden daha kiloluydum gerçi ama çirkin değildim. Aşık oluyordu kızlar. Sadece gelecek vadetmiyor diye algılanıyordum, bir işimin olmaması ve bunun böyle gideceği izlenimi yüzünden. Ciddi ilişkilerim bu noktada tıkanıyordu. En azından yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olmadığımı biliyorum :) Şu noktada haklısın; kişiliğime, bendeki erdemlere, düşünsel anlamda nasıl biri olduüğuma pek aldıran olmadı.

      Sil
    10. @kaptan jb; anlıyorum. baba parası yiyen, nerde sabah orda akşam takılan. geleceği belirsiz, bi işin ucundan tutmayı becerememiş hayatı ciddiye almayan erkek profili. kız babaları bu profile ne diyor biliyorsun; 'bulmuş ipsiz sapsızın birini, geziyor' :) kadın bu tip durumlarda belli bi yere kadar müsamaha gösteriyor, süreci aşmış ve değişen bişey olmamışsa sonu belirliyor. bu kaçınılmaz son. ha aksi olmaz mı olur. aşk duygusu mantık duygusunu bastırmayı başaracak kadar güçlüyse. erdemlerini görememek onların kayıbı. bence durumunu ve tecrübelerini para=kadın denkleminde değerlendirip aşka inancını yitirmiş olduğun düşüncesine saplanma. zira beyin aptaldır, ne direktif verirsek ona inanır. :)

      şunu kabul etmek realistlik olur. kimse kimsenin ilk etapta beynine odaklanmıyor. beğendiğin bedeni tolera ediyorsun. eksikleri görmezden geliyorsun. yahut en fazla potansiyel olarak akıllı ve öğrenmeye açık olana ılımlı yaklaşıyorsun. öncelikle kişiliğe bakmamak en büyük kaybımız insanlık olarak. kendimizle savaşsakda yenemiyoruz bunu.

      Sil
  14. sana yüzde yüz katılıyorum. kezban olmayan türk kızları da erkek kezbanlara savaş açmalı. böylece bu sorun daha çabuk çözülebilir.

    YanıtlaSil
  15. ooouuvvv okurken utandim ben cok fena biybiybiyyy of of

    YanıtlaSil
  16. Kezbanlarla ilgili bir tespit yaptım ve böylece onları yakalamak artık daha kolay olacak. Yani en azından varoş olanlarını.

    Eğer noktalama işaretlerini nerede kullanacağını bilmiyorsa, yazım kurallarına uymuyorsa, bazı sesli harfleri düşürüp kelimeleri kısaltarak kullanıyorsa, bilin ki o kız %99 ihtimalle kezbandır. Sık sık kitap okuyan bir insan yazım kurallarını bilir, bilmese bile az çok aşinalığı vardır. Kezbanların kitap okuma oranları da düşük olduğuna göre, bu yolla onları yakalamak daha kolay olacak.

    Bu arada, o anketin sonucu ne lan öyle? Dalgasına mı "Uff snne be slk" şıkkını seçtiniz yoksa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kazımları o yolla yakalıyorum ama bazı kazımlar çok sinirleniyorlar bu duruma.

      Sil
    2. hayır anket konusunda ciddiyiz.kezbanız biz.

      Sil
    3. optimus seni her gördüğümde şu karikatür geliyor aklıma. link vermeyi başarırsam bak.

      http://www.itusozluk.com/gorseller/geldi+yine+tipini+sikti%F0imin/284602

      Sil
    4. @Optimus, evet haklısın, aynı yöntemle kazımlar da yakalanabilir. Bak bunu düşünememiştim. Yazdıklarını okudum ve ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Kezbanlarla kazımlar aynı potada eritilmeli; eleştirilecekse her ikisi de aynı anda eleştirilmeli. Birisi -kezbanlar- yerin dibine sokulurken, diğeri de aynı oranda yerin dibine dibine sokulmalı. Bundan rahatsız olanlar olacaktır, ama olmalılar da zaten.

      Sil
    5. 18:29 ağlama kamil.

      18:42 bundan rahatsız olan kamil'dir ve burası kamil dolu :D. benim de amacım bu zaten. görsünler ve kudursunlar. başarılı da oluyorum, yorumlarım bir nevi kamil mıknatısı, kamil olan cevap vermek için yırtınıyor.

      Sil
    6. bir şeyi de abartmayın amk türkçe sınavında değilsiniz lan sikindirik bir mizah bloguna yorum yazıyorsunuz kasmayın.

      - Urfalı Apti-

      Sil
    7. bu blog sikindirik bir mizah blog'u olmaktan öte bir amaca hizmet ediyor. birilerine bir şeyler hakkında farkındalık sağlamak. bak sağ üst köşede anket var, o anket bu blog'un amacını özetliyor. sen işin mizah yönü için burdasındır, o senin bileceğin iş.

      Sil
  17. benim bir fake facebook adresim var. kezban avladığım. tam 90 kız ekli. hepsi kezban, hepsi ultra mal. yani, admin sen benden bir şeyler iste, ben sana kirli ne varsa dökeyim getireyim bilader.

    YanıtlaSil
  18. Şekil 1A ne desek boş ! Sene 2012 Allahın kezbanı hala ortaçağ kafası yaşıyor.Güzelliğini sunacakmış bak seeen ! demiyor ki sen bana para ver ben her gece sana vucudumu vereyim birnevi legal yollardan orospuluk yapayım.İşine gelince nasılda kadın erkek eşittir diyor ama.Neymiş erkek bakmak zorundaymış bıdı bıdı.Lan git belediye baksın sana.Günümüz türkiyesinden haberin var mı senin?İnsanlar nasıl geçiniyor biliyormusun? Çoğu zaman 2 maaş yetmiyor biliyormusun hiç yaşadın mı? Götünü yerleştirdiğin o avm'den çık az kafanı kaldır da yaşadığın ülkeye bak.İyi ki böylesi gelmiyor bana itin götüne sokup çıkartırım.

    Böylelerini mudodan aldığın odunla etiketini çıkarmadan döveceksin..

    YanıtlaSil
  19. ohooo bir sürü yorum var. panpalar. istediğiniz kadar yorum yapın. bu kız helede bakireyse tamda istediği zenginlikte bir adamla evlenecek. bizlerde burada hala yorum yapıyor olacağız aq

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah öküzün birinin eline düşer de hayat boyu cehennem ızdırabı çeker allahın kezbanı.

      Sil
    2. yok la, parasını yer, keyfine bakar aq

      Sil
    3. ulan bu zenginle evlenecek şu zenginle evlenecek. memlekette bu kadar zengin varsa malı kestirip biz de piyasaya çıkalım mınakoyum.

      Sil
  20. angaralı turgut24 Mayıs 2012 21:04

    Zengin adamlar da kollarını açmış onu bekliyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heleki bakireyse ya da kendini bakire olarak tanıtırsa, evet kollarını açmış bekliyorlar.

      Sil
  21. angaralı turgut24 Mayıs 2012 21:13

    valla zengin adamlar genelde kendi gibi zengin aile kızları ile evlenir.Öyle istisnalar varsa ki vardır vay onların haline.

    YanıtlaSil
  22. tüm erkekler öküzsünüz len bari babam hariç deseydin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kezban detected

      iyi buraları bulabilmiş.Adminin birkaç yazısını da okursa tamamdır evirebiliriz bunu.

      Sil
    2. Yok kardeş erkeğim ben.Demek istiyorum ki böyleleri bütün erkekler öküz ama babam hariç derler,nasıl oluyorsa artık.

      Sil
  23. Avatarda anlı şanlı efsane "Baykuş Reyiz" var. Eski inci ruhu taşıyor bu panpa. Her türlü destekliyorum bu siteyi az önce facebookta yayınladım.

    YanıtlaSil
  24. Tamam güzelliğimi vadediyorum diyorda evlilik aşk için yapılı para için değil bu kız güzelliğini pazarlayarak para kazanma peşinde aşkın değil erkeğin tipini oturuşunu kalkışını tipini değil cebini önemsiyor bunun için evlilik yapılmaz yapılsa dahi yürümez klasik kezban işte kendini dünyanın en güzel kadını sanıyor ve güzelliğini kullanarak para kazanmaya çalışıyor muhmtemelen iki üç abaza çok yavşadı buna zamanında bununda böyle götü kalktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki üç abazanın yavşayarak götünü kaldırması değil olay. Ailesi, çevresi ve genel olarak toplum tarafından bu kızın beynine aşılanmış bir şey bu.

      Sil
  25. bu kızın önünde olası 2 yol var.

    1. istediği gibi zengin ama eşinden/karısından/karşı cinsten fiziksel güzellik dışında birşey beklemeyen bir adamla evlenecek ve bu adam da büyük olasılıkla bu kezbo ( kezbanın daha ağırı bu, barzo styla ) da yaşlanıp götüme benzedikten sonra başka bir kadın bulacak daha genç, daha güzel. bu kezbo da asalak yaşam sürdüğünden sike sike katlanacak buna.

    2. armudun sapı üzümün çöpü zencinin çükü derken bu abla 30 una doğru evde kaldım sendromuna girip eskiden olsa "üff sana be salak" dediği tiplerden de beter birisi ile evlenecek ve sürekli olarak geçmişte yaşayacak ve bütün bunları haketmediğini düşenecek.

    her iki koşulda da mutsuz bir hayat kaçınılmaz.

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. kadın erkek eşittir ama kadın daha eşittir.. en eşit benim ulen!

    YanıtlaSil
  28. Admin şurda bizi erkeğin kezbanı(ki alakam yok sonuna kadar karşıyım) diye niteleyenlere iki ayar veriyoruz düzeltiyoruz, iki tespit yapalım farkındalık oluşturalım diyoruz hoop bir bakıyorum mesajlar uçmuş.Tamam bundan sonra tespit insanı mod off geyik mod on.Forza geyik bundan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne sana erkek kezbansın diye yanaşıldı ne de sen ayar verdin. verdiğin cevapları ayar vermek sanıyorsan, enteresasın. sana sadece soru sorduk, sen olmayabilirdin de başka biri olabilirdi :) iyi eğlenceler.

      Sil
  29. iyi bu kadar kendine hayranlıkla kukusunu bir kaideye koyup müzede sergilemiyor. valla bunları köle pazarında birbirine bağlayıp kafa başından satacaksın. zaten bu gerzekler işte bayıla bayıla izliyorlar ya muhteşem yüzyılı imreniyorlar zavallı cariyelere. seks için pardon halvet için bi adamın emrini bekleyen tek umudu padişah tarafından ikinci kez mikilmek olan köleleri. hürrem de bunların kahramanı olsa gerek menfaatçiliğin sultanı "7 cihanın efendisini dize getiren" kadın.
    ya zaten bu "arkadaşlık" siteleri avrupa ve amerikada işinden sosyalleşmeye vakit bulamayan profesyoneller için açıldı bizde tv programlarıyla beraber başlık parası sisteminin geri dönüşü oldu. başka birşey değil görücü usulü evliliğin özü para pul meselelerini rahat konuşabilmek değil mi zaten. pufff

    mission: kill
    target locked
    aim, fire...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sırma hafiften kıskanma yok de mi?zaaaaaaaaaaaa

      Sil
    2. destroy, destroy 'em all!

      Sil
  30. Bunların erkek versiyonlarından birini tanıyorum ben. Kendisi kallavi bir aile servetinin müstakbel sahibi, yurt dışında master yapmış falan biri. Bana bir gün dedi ki; "Erkek kardeşimin aşık olduğu kadını beğenmedim. Çok da güzel değil, dandik bir üniversite bitirmiş, havalı bir işi de yok. Oysa geçmişte kardeşime boğazda yalısı olan bir kız sırılsıklam aşık olmuştu. Onu reddedip de bu orta sınıf dilberini bizimle tanıştırmaya getirmesini hazmedemedim. Salak bu çocuk. Yalısı olanla evlen, gerekirse sonra bununla kaçamak yaparsın değil mi ama kuğucuğum? Hiç akıl yok bu oğlanda." Bunun üzerine ben de kendisiyle olan dostluğumu yeniden gözden geçirmiştim. Ha diyeceksiniz ki onca sene anlayamadın mı bu adamın barzo olduğunu. Anlayamadım, çünkü normal gibiydi, ne bileyim. Neyse işte kezbanın dişisi erkeği, zengini fakiri, öğrenim görmüşü görmemişi olmuyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hikaye, ekşi ve inci sözlükteki "başımdan geçen bir olay anlatıyorum toplanın" cıların anlattıkları uydurma hikayelere benziyor. Kusura bakma ama kimse o tür cümleleri ardarda kurmaz. 1960-70'lerin Yeşilçam'ında değiliz kuzum... Pardon! Kuğucum.

      Sil
  31. Beni alıp ev hanımı yapıcam ama ben anca "kaldır dik indir sik" başka bişi bekleme benden diyo kafasız.

    YanıtlaSil
  32. puhahahaha biri ona aptallığını hissettirince zoruna gitmiş kezbanımız sonlarda iyice saykoya bağlamış.

    YanıtlaSil
  33. ya arkadaş ağzım açık kaldı resmen. adam delikanlı gibi kafasındakini sormuş etmiş. karının da beyni yanmış direkt hata vermiş, üstüne bir de küfrediyor çocuğa. hayret bir olay yaa

    YanıtlaSil
  34. Lan seni Seyit onbaşı bile taşıyamaz amk

    YanıtlaSil
  35. Bu diyalogdaki kişi (baykuşlu hacı) buralardaysa okuyorsa birşeyler diyeceğim.Önce hacı çok güzel yazmışsın tebrikler.Kezbanın sunabileceklerini sorduğun mesajda darbeyi güzel indirmişsin başta bir affallamış zaten ama klasik ve bir o kadar da ani bir uff snne be slk hareketiyle sıyrılmış içinden.Bu kadar güzel başlamış diyolog ama ben ne bileyim bir üçlü combo, bir ölüm vuruşu bekledim olmadı, neyse, bidahaki sefere ölüm vuruşu + nakavt bekliyorum hayırlısıylan.

    YanıtlaSil
  36. He gerçekler yüzüne çarpılınca hemen aptal hemen salak.. kendisi aynştayn amk. Ağır mal!

    YanıtlaSil
  37. öncelikle bu arkadaşlar kendilerini pazarlıyor, burası açık, net. buna karşı çıkmak pek akıl karı olmaz. ama örneğin porno yıldızları veya fahişeler de - ilginç bir örnek oldu farkındayım - kendilerini sapına kadar, burdaki arkadaşlardan daha fazla pazarlamalarına rağmen gözümüze böyle itici gelmezler. çünkü kendilerini bi bok sanmazlar, sıfır bilgiyle birikimle bir de insanları küçük görüp salak gerizekalı diye aşağılamaya kalkışmazlar. demek istediğim, aslında konunun özü bu arkadaşların görünüşlerinden ya da maddiyat düşkünlüklerinden öte bu kibirli, kendini beğenmiş tripleri. bu kişilerin bu triplerini bir kenara bırakın, böyle olmadıklarını düşünün mesela. normal düşünüp konuşan kızlar olduklarını ve geliri iyi biriyle evlenmek istediklerini hayal edin. o zaman hemen hemen kimse bunlara bu şekilde tepki göstermezdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani mesela " ayy beni taşıyabilmeli işte " demesin de onun yerine düzgün düzgün " herkes gibi benim de maddi kaygılarım var. evleneceğim kişiden belli bir maddi beklentim olabileceğini düşünüyorum. sonuçta hiç kimse beraber sefil bir hayat yaşayacağı biriyle birlikte olmak istemez... " falan filan desin. bak, kulağa o kadar da kötü gelmiyor. hatta nerdeyse hak vereceksin " ulan doğru ya gidip fakir biriyle mi evlenmek isteyecek " şeklinde. ama bu arkadaşların tavırları problemli. ha bir de şu var; yatlar katlar istiyordur orası ayrı. orda tavır falan kurtarmaz. benim bu söylediğim sadece belli bir miktarda maddi beklentisi olan biri için geçerli.

      Sil
  38. Allahını severseniz kaldırın şunun mozaiğini sansürünü falan gidip ağzını burnunu kırıcam, ibret-i alem için afişe edilmeli en azından. Eyvallah blogu okurken bunların durumu ne yazık ki amk ataerkil toplumu yüzünden diye üzülüp kendimce çıkarım falan yapıyodum da biz kadın erkek eşitliği, feminizm diye yırtınıyoruz, onursuz köpek ben para yiycem taşıyın beni diye açık açık söylüyo, yetmiyo bir de milleti salak görüyo amk. kezbana bak hele sen! elim ayağım titredi okurken

    YanıtlaSil
  39. Kadınlardan çok şey bekliyoruz aslında.Çoğu kadının özü bu belki hepsi bu kadar açık açık ifade etmez ama bu kadının özü.Zorlamaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  40. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  41. Bu durumda belli olgular ön plana çıkıyor: sınıf atlama çabası (eğer bir yükselme söz konusu olursa bile bunun gerektirdiği kültürel donanım muhtemelen eksik kalacaktır.Bu da çeşitli şekillerde yansıyacaktır.)Tarım toplumu ve sanayi toplumu arasında bocalama.Modernizmi yaşamadan post modernizme geçiş.Göç olgusu.Kitsch: Kısaca reklam afişlerindekine benzer bir dünya arayışı.Kitsch zaten ani sınıf dönüşümlerinde kendini gösterir ayrıca post modern toplumlarda sınıfların belirli bir güvenliği yoktur. Bugün zirvede olan ertesi gün dibe de vurabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adam emre kongar beyler

      Sil
    2. @20:17 çok güldüm. deli güldüm.

      Sil
  42. İnanamıyorum. Ağzım açık kaldı; gerçekten inanamıyorum. Bu kadarını beklemiyordum. Ben şu ana kadar durumun ciddiyetini kavrayamamışım meğer. Teşekkürler kezbanhunter.

    YanıtlaSil
  43. eveet..bu kezbanımızı roketle uzaya yollasak uzaylılar intikam almak için dünyamıza gelip taş üstünde taş bırakmazlar..adaya bıraksak hayvanlar adayı terkederler..en iyisi kendi haline bırakmak .belki hayırlı bir kamil bulur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte sorun da o ya. Bunun gibi öküz kızı öküzler bile birini kafalayıp geleceğini garanti altına alabiliyor. Eğer erkekler beklentilerini yüksek tutarsa, bir çift memeye ve 250 grama tav olmazsa kezbanizm akımı en geç 1 sene içinde yok olacaktır. (ki bu blog benim gözümde bir Hasan Tahsin'dir, kezbanizme sıkılmış ilk kurşundur) Ben kezban avukatı değilim, ölümüne nefret ediyorum onlardan ve nasıl kin kustuğumu da bu blogta takılan herkes bilir. Fakat biz erkeklerin de artık seçici olması lazım. Onlar kendi cahilliklerine bakmadan kültürlü erkek isteyebiliyorsa biz de kültürlü olmayıp üstelik bununla gurur duyana, neden cahilin önde gideni olduğu sorulunca ''uff snne be slk .s .s'' diyene kocaman bir ''SİKTİR'' çekeceğiz.

      Sil
  44. "Silicem seni aptal" nasil bir tehdittir ya ?? Bak bak prensesimizin herhangi bir sosyal iletisim ortaminda listesinde ekli olmak bile bi erkek icin buyuk bir onur demek ki :D silerim bak ona gore hmm tmm kib bye :D

    Ilkokullu bebeler yapiyor lan boyle atarlari hasmina.. Sildirin gidin bi zahmet yamuk prensesler cehennemin dibine kadar yolunuz var ahah

    YanıtlaSil
  45. şaka dimi bunlar ? yani yukardaki yazışma aslında gerçekte yok ve hiç olmadı ?

    YanıtlaSil
  46. eve düşen yıldırım

    YanıtlaSil
  47. annesi ultrasona girdiğinde beyni yanmış bunun.

    YanıtlaSil
  48. adminkardeş iyi sabretmişsin. ben o an için bunla muhattap olaydım camfrog sönmez edasyıla klavyeyi yumruklardım.

    YanıtlaSil
  49. Yorumları okumadım, bu kezban değil bildiğin o... o kadar yani.

    YanıtlaSil
  50. bir kadın olarak kanım dondu. bunun gibilerle hemcins olarak adlandırılıyorum ya ben de, neyse ya..

    YanıtlaSil
  51. baykuş reyiz ve uyutulamayan. en büyük hayranınızım bundan sonra :) bunu favori kezbanım olarak kezban listeme kaydediyorum (atarlı kezban)

    YanıtlaSil
  52. sevgili kezban,hem adamın parası için evleniyorsun yani kendini ona satıyorsun-ki bu kölelik demektir-hem de evlendikten sonra özgür olacağını beyan ediyorsun.kezban bu anlayıştayken sen, özgür olamazsın.adam sana para yedirdiği için senin sahibin gibi davranacak,senden sıkıldığında başkalarıyla ilişkisi olacak,sen tepki verdiğinde de seni dövecek.evlendiğinde en çok 1 ay mutlu olursun kezban.olmayan güzelliğinin KAZIM üzerindeki etkisi en çok 1 ay sürer.KAZIM bile seni tanıdıkça,kaçmak için bucak arayacak.ama oh olsun sana da KAZIMINA da.

    YanıtlaSil
  53. çocukta çıkıp dememiş ki ya arkadaş param olsa senle ne işim olur? madem et pazarı ,güzellik tek gerçek hayatta; her akşam başka bir rus güzelle gönül eğlerim sen ne işe yararsın?

    YanıtlaSil
  54. bunun bana gerçek olmadıını söleyin, lütfen söyleyin amk, ihtiyacım var buna.

    YanıtlaSil
  55. bu kezbanların yaşamasının sebebi abazan türk erkekleri amk, şu dallamaya bir türk erkeği kesin çıkıcam amk, ona yanıorum.

    YanıtlaSil
  56. "Ordinaryus kezban..."

    YanıtlaSil
  57. Ders olarak okutulmalı bu sözler. Kadın kezbanlığın zirvesinde.

    YanıtlaSil
  58. Kezbangül'ün suçu ne :)

    YanıtlaSil
  59. arkadaş deşifre edin şunları

    YanıtlaSil
  60. bunlardan bolca var bu ülkede entel takılan cahil hatun sürüleri.

    YanıtlaSil
  61. Canin mi sikildi, ac oku bunu. 2 haftadir moralimi bununla duzeltiyorum.

    YanıtlaSil
  62. bu çok iyiydi ya. yarıldım gülmekten ve türk kızının geldiği son nokta bu arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  63. seftalsiini yırttıgım karısı. anan mı baban mı millet sana bakacak sürtük.

    YanıtlaSil
  64. bunlara prim yaptıran erkeklerin beyinlerine sokayım. suıcu bunlarda aramican.

    YanıtlaSil
  65. arz mı talebi yaratır, talep mi arzı tartışmmasına girmeye gerek yok, belli ki bu kezban kendini "arz" etmiş. diyeceksin ki "ama erkekler böyle olmasa...." şişşttt. bu yolu seçen kendisi, ok? iyi anla.

    YanıtlaSil