22 Mayıs 2012 Salı

volva ve bmv

Akıllı kız, ne yapsın atı? volva varken

 



51 yorum:

  1. Başkanım mozaikleyim derken mumyalamışsın Kezbanı :)

    YanıtlaSil
  2. volva ne lan? bmv ne lan? allahın öküzü...

    YanıtlaSil
  3. volva bir at türüdür beyler,
    Dayanıklı volva, güney Fransa’da yaşaması zor, ıssız bölgesi olan Rhone deltasının yerel atıdır. Bu türün orijini eski çağlara dayanmasına rağmen 1968 Ocak ayına kadar bir at türü olarak bilinmiyordu. M.Ö.15000 yılından kalma Lascaux mağara resimlerinde görülen atlarla bir ilişkisi vardır. Bunun yanısıra 19. yy.da Solutré, güneydoğu Fransa’da bulunan at fosillerinin bu türün ataları olma ihtimalini göstermektedir.

    YanıtlaSil
  4. "ama önceden beni görünce bırakmalı çünkü ben kıskancım"

    sadece önden mi istiyormuş anlamadım?

    YanıtlaSil
  5. bunları parayla boğacaksın, dolar avro ipiyle :)

    YanıtlaSil
  6. bunu alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. güle güle binsin.

    YanıtlaSil
  7. benim de insandansa aygır, beygir, manda tercihimdir...
    tanışalım mı?

    YanıtlaSil
  8. samimi ve duygusalın kararlı ile zıt anlamda olduğunu düşünüyor olacak ki samimiyim, duygusalım ama kararlıyım deme ihtiyacı hissettmiş. ayrıca birinin bu kıza noktalama işaretlerini öğretmesi gerekiyor. beynim zikildi okurken. ulan o değil de o özelliklere sahip bi adam seni ne yapsın? 3 amın 8 memen mi var?

    YanıtlaSil
  9. bunu anca richie rich paklar.

    YanıtlaSil
  10. 'çapkın olmalı ama önceden' meali; iyi s... olmalı, işini bilmeli mi demek istiyor ki? sanırım kızlardaki serseri erkek merakının tezahürü olsa gerek. o serseri erkeği evcilleştireyim derken göte gelmesin. üzülürüm.

    YanıtlaSil
  11. maceracıdan kastı ormanımsı bir yere pikniğe gidildiğinde elinde ufak bir değnek parçasıyla etraftaki çalı çırpıya vurarak 15 dakikalığına küçük bir keşiften bahsetmiyorsa adam değilim.

    YanıtlaSil
  12. Vulvasına göre at arıyormuş.

    YanıtlaSil
  13. ben istesem maybach isterim. volvo ne ?

    YanıtlaSil
  14. "bineceğim vulvanın üstüne vuracağı kırbacı vuracağım kırbacı"

    YanıtlaSil
  15. Beyler komikli yorumlar falan yaziyorsunuz ya; sogukkanliliginiza hayranim. Ben kahroluyorum amk. Bu memlekette adi konmamis bir sosyolojik savas var lan. Bu kezban sürüsü ( ve bunlarin erkek versiyonlari) hayati hepimize zorlastiriyorlar beyler. Özgür cinselligin, escinsel haklarinin, anti-militarizmin önüne tas koyan daa bu it sürüsü iste. Kimse sirf piçligine bunlari ifsa edip asagilamiyor amk anlayin artik. Çogunlugu olusturan böyle bir kitle var ve bunlar memleketi cehenneme çeviriyorlar. Akli olan herkesin de bu rezaletle en sert sekilde savasmasi lazim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. savaşıyoruz kardeşim merak etme. çatır çatır kavga tutuyoruz er meydanında :)

      Sil
    2. senin gibi ibneyle evlenecek halim yok ya düzgün kadın bulamazsak kezbana razı oluruz artık ne yapalım, öyle bir durum da yok elimiz ayağımız maddi imakanım, eğitimim düzgün onlara muhtaç kalmam. ben kutsal sikimle sizin gibi ibneleri sikmem boşuna uğraşma.

      Sil
    3. Bunlarin her cesidini kiz erkek demeden, gazetelerdeki haberlere yazdiklari gerzekotesi yorumlardan tanirsiniz. Vatan her daim tohmet altindadir, Bihter in vidyosunu cekip youtube a koyan ( sadece taklit yapmak istemis cocuk o kadar) cocuga okuyanin yuzunu kizartan yorum yapar, facebook ta aptal aptal fasist yazilar paylasir, modern gorunumludur ama ozel lise ve sonrasinda yniversiteye dokulen onbinlerce dolar bunlarin anca sacini daha da saraltir ya da kirli sakala gecis yaptirir.AB

      Sil
  16. Kadın olmaktan utandım sayende kezban hunter! :/

    YanıtlaSil
  17. this means : ben bu özelliklere sahip birine vereceğim ama bmw sinin ön koltuğuna konsolos köpeği gibi yayılmadan,kendime pahalı kıyafetler aldırmadan,mekanda arkadaslarıma şişe açtırıp parasını sokuşturmadan imkanı yok vermem.Bende bu özellikler olsa bunu tek gece bir sikerim bir sikerim sabah da paran çekmecenin üstünde al çabuk siktir git kaybol derim.Böyle göte böyle yarrak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkeklerde 'bmv' ve ' volva' lari sanki kari kiz goturmek icin almio sanki.. O siseler garsona hava atmak icin acilio. O marka kiyafetler kapici evden cikarken gorsun die tabiki.. Karsi cins olarak ben erkekleri de sucluyorum, bu Kezban olusumuna buyuk katkiniz var

      Sil
    2. Tabi bütün bmw ve volvo sahipleri karı kız götürmek için alıyor zaten evet kesinnikle çok doğru bir tespit.Kimin kimi ne hale getirdiği tarihsel süreci bilemeyeceğim ama katıldığım tek nokta apaçi ve kamillerde de hata olduğudur.Ama burda tüm erkekleri bir tutarak siz bu hale getirdiniz lan bunları şimdi ne bekliyorsunuz demek kezbanın kezbanı savunmasının en büyük örneğidir.

      Sil
  18. çok şükür en sonunda para haracamaya bayılan birini buldum.. ben de kazandığım bu kadar parayı inşaat harcına mı katsam diyordum..

    kezban ki ne kezban..

    YanıtlaSil
  19. liseyi dışardan bitirmiş kezban dedected

    YanıtlaSil
  20. Beyler bu blogu "kadinlari asagiladigi" gerekçesiyle elestirenler de sunu bilsinler: blogun sahibinin niyetini bilmem. Ama ben bu halk köpeklerine kadin erkek demeden kin tutuyorum. Bunlarin erkek versiyonlari da var. "Eline erkek eli degmemis kiz" arayip avlayabildigini götürenler, internet kafa bekleyeciligi yapip mahallenin namusunu koruyan piç kurulari vs. Birisi de onlari teshir ederse onu da alkislariz. Kezban olmayan kadinlar sunu anlasinlar: Siz hayatinizi iste bu kezbanlar/kamiller yüzünden töhmet altinda kalmadan yasayamiyorsunuz.

    YanıtlaSil
  21. Bu kadar mi erkek parasina muhtac kadin var. Hepsinin tek derdi para arabasi olsun bana , bana araba alsin, tatile suraya gotursun , iyi isi olsun vs...gibi istekleri var. Bir taneside olayi sadece samimi durustte biraksin erkeklerin kadinlara cidden sadece masraf gozuyle bakmasina sasirmiyorum. Erkeklerde maddi acidan kendinden ustte olan kadindan korkar , guclu kadin her zaman erkegi korkutur bu yuzden guclu kadinlar yalniz bu tur kadinlarda parasi olan erkekleri avuclarina alip evirir cevirir....

    YanıtlaSil
  22. Olay o değil kız malını iyi fiyattan alıcıya cıkartıyor.Kendini mal,erkekleri de müşteri olarak görüyor.Ve bunu zerre utanmadan açık açık bir internet sitesinde yapıyor.Ehh bu tanım bana tanıdık geldi size de geldi mi? Ne diyoruz biz böyle kadınlara ? EE senin ne farkın kaldı onlardan? ben sonuca bakarım sonuçta sen bu olaydan para yada mal kazanıcaksın.Eee ben sonunda evlenicem ama yeeaaa kisvesi altına sığınmanda olanı, yaptığını değiştirmiyor maalesef.Hiç kimse kusura bakmasın ama bunun adı açık açık fahişeliktir,kendini etini para karşılığı pazarlamaktır.Bu kadar açık ve nettir.

    YanıtlaSil
  23. sorunlu. gaçın

    YanıtlaSil
  24. Birgün atlı prensini bulursa prense yazık olur. Eh... Atlı prensimizin intikamını da atı alır artık.

    Ulan o kadar yazmış ama "Son kaça olur?" onu dememiş. Tüh!

    YanıtlaSil
  25. Bu blogu sonuna kadar destekliyorum site kurucusunu da görsem anlından öperim o derece..Artık herkes yavaş yavaş kezbanların ve gerzekçe isteklerinin farkına varmaya başladı el birliğiyle bu kezban denen yaşam formlarına prim yaptırmayacağız.O haddinden fazla kalkmış götlerini yerle yeksan edeceğiz.Umarım bu blog cok popüler olur ve milyonlarca insana ulaşır.

    YanıtlaSil
  26. Bu ülkede bişeyler yanlış gidiyor beyler :(

    YanıtlaSil
  27. Oha lan bunlar okulda, sokakta, alışveriş merkezinde, bankada, her yerde lan her yerde!!!

    YanıtlaSil
  28. Author'ın gergedanı Maksut var, onu verelim sana.

    YanıtlaSil
  29. Mal canın volvasıdır diyor beyler.

    YanıtlaSil
  30. bana bak, bunlar harbiden gercek insan di mi lan? bunlari oturup siz kendiniz fakelemiyorsunuz? gercekse, bu kadar cok olmalari beni dehsete dusurdu... 10undan 6si mal dimeh ki la.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçek gerçek. arkadaş sitelerine gir bunun gibi binlercesini görürsün.

      Sil
  31. Ruhospu
    ( ruhsar dizisinden )

    YanıtlaSil
  32. bir de marka vermiş kodumun pakizesi. (böylesine kezban demek bile hakaret) sana beyaz atlı prens değil safkan arap atının kamaşullahı lazım!!!

    YanıtlaSil
  33. alış-veriş delisi derken?
    hımm...

    YanıtlaSil
  34. volva xc 90 var bende, hatunun vulvasıyla karşılıklı birer tur bindirsek diyorum birbirimizi. ne dersiniz, hoş olmaz mı?

    YanıtlaSil
  35. bunları yetiştirenlerin aq

    YanıtlaSil
  36. çapkın olacak, seni görünce bırakacak. he gülüm, olur bi ara.

    YanıtlaSil
  37. şahin arabayı al 'volva' diye yuttur,yer valla.

    YanıtlaSil
  38. Değişen yok, 3 parça lokal boya, bel altı keyfekeder boyalı, istetmesi kullanılmamış, yürüyeni sağlam. Muayenesi yeni yapıldı. Bilen bilir, meraklısı için zevkle binilecek, 10 numara. Alana şimdiden hayırlı olsun.

    NOT: Pazarlık sünnetttir ama saçma tekliflerle gelmeyin. Mantıklı takas olur.

    YanıtlaSil
  39. Merso E350 olma mı :s

    vay amk bunlar hepten zıvanadan çıktı..

    YanıtlaSil