21 Mayıs 2012 Pazartesi

Yönetici Yanıtı

Merhaba,
Bazı mecralarda yazarlık yapan kezbanlar buraya gelip yorum yazan kişilere cevap olarak "mahmut, apaçi" gibi laf sokma gayretine girmiş ve kendi kezbanlıklarını ayrıca diğer kezbanların davranış ve düşünce biçimlerini de olağan göstermeye çalışmıştır.

Erkeğin "mahmut veya apaçi" olması, sizin kezban olmanızı gerektirmez. Ortalıkta bir çok apaçi olduğunun farkındayım.
Burada verilen örnekler uç örnekler değildir, internet ve gerçek hayatta her daim karşımıza çıkmaktadır. İşin kötü tarafı bu insanlar her zaman yalan söylemektedirler, kendilerini olduğundan farklı gösterme, kendisini mücevher zannetme, tüm erkekler onun için deli divane olduğunu zannetme gibi sanrılar içinde yaşamaktadırlar. Kurdukları tüm iletişim net olarak
İÇTEN PAZARLIKLIDIR.

Geneli, kalbine aşk ve sevgi aramaktan ziyade, kendilerine bakacak onu dölleyecek bir koca arayışı içindedir ki; mesajlarından bunu anlamak mümkündür, bir çoğu

* eğlenecek vaktim yok
* boşuna vakit geçirecek vaktim yok
* ciddi olmayanlar yazmasın
* uzun süreli ilişki istiyorum
* boşa geçirecek vaktim yok
* iyi bir işi olsun, maddi sıkıntısı olmasın, kariyerli olsun, bana araba alsın
* fit olsun, yakışıklı mavi gözlü olsun, beni hep mutlu etsin, götümü fezaya çıkarsın

gibi istekler yazarlar.

Ama kendileri erkeğini mutlu edebilecek mi? veya erkeğine ne verebilecek? Orası meçhuldür.

Kısacası bunların aradığı aşk, sevgi, şevkat değil, hep peşlerinden koşmasını istedikleri tasmalı bir köpektir. Bu blog 1 erkeğin dahi gözünün açılmasını sağlayacaksa amacına ulaşmış demektir.

kezban hunter

152 yorum:

  1. Haklısın da sonuçta içten pazarlıklı mahmut arkadaşlar da var. Bir kısım kadın şeytani evet ama bir kısım erkek de şeytani. Onları da yazsan keşke. Birileri de onların foyasını meydana çıkarsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hazırcı kezban

      Sil
    2. Sen de hazırcısın ki kezbanhunter blog'undasın, sanki sen hazırladın siteyi :D apaçi işte :)

      Sil
    3. Site sahibi deyip durduğun blog sahibi Kezban Hunter'a şöyle yap böyle yap diye ahkam kesmiyorum. Ahkem kesmek yerine kendim yaparım ama şu nüansı anlayacak bir mantık bırakmamış derinlerindeki Kezban'ın hezayanı.

      Sil
    4. Şöyle yap, böyle yap diyen olmadı. Yazdığım yorumları siliyor olduğu için bir şey rica ettim. Kabul etti sağ olsun, etmeseydi bir blog açmayı düşünürdüm. Apaçilere laf edilmesinden hoşlanmayan apaçinin hezeyanı :).

      Sil
    5. Apaçilere laf et; ama, "apaçilere" laf et!

      Sil
    6. Tamam. Gerginliğin sebebi neydi farkındasındır muhtemelen, yorum yapanlara doğrudan "apaçi", "mahmut" vs demen gibi önyargılı yaklaşımın gerdi. Kezbanların avukatlığını yapıyor durumuna düşmemek ince bir çizgiydi lol. Apaçilerle de (başka bir mecrada) ağır bir şekilde dalga geçiyorum. (trchan.org)

      Sil
    7. Bu sitede tahminimden çok daha fazla apaçi varmış be @21:40 :D. Tek kelime kezbanları övücü laf etmediğim halde beni yaptılar kezban avukatı. Buraya özetleyeyim. Ben kezbanlara da apaçilere de karşıyım. Kezbanlar-apaçiler ayrılmaz bir bütün. Kezbanın irdelendiği yerde apaçi de irdelenmeli ya da tam tersi. Olayın özeti budur. Senden sonra bayağı muhabbet döndü burada ama okuma, okumamakla bir şey kaybetmeyeceksin zaten :D. Hadi iyi geceler.

      Sil
    8. Şimdi mesela "has erkek" sitesinde de apaçilere ayar veriliyor ve eğlenceli bir yer orası, tıpkı burası gibi. Farketmeni istediğim şey konuyu sürekli ve aşırı ısrarcı bir şekilde mahmut - apaçi konusuna getirmeye gerek olmadığı. Bu abartının tepki alması elbette kaçınılmaz. Bir alt başlık, bir parantez olarak belirtilip geçilir bu. Has erkek sitesinde "kezbanlar da var ama" diyerek ısrarlı bir şekilde site konseptini değiştirmek istesem bence ben de hakederim bu tepkiyi. Gereksiz bu kadarı çünkü. İrite edici. Sana da iyi geceler.

      Sil
    9. Belki ilk buraya girdiğimde fotoğraftaki kızda kusur bulup yorum yazanlar arasından kusurlu gördüklerime apaçi diyerek itici bir hareket yaptım ama şu an değil. Diğer başlıklara bakmıyorum bile ve bu başlık altında sırf apaçilere laf edeceğim. Dün burada kendince laf yarışına giren herkes de biliyor bunu. Apaçiler gelecektir buraya diye tahmin ediyorum. Hoşuna gitmeyen okumasın bu başlığı çünkü burada daima apaçilerden bahsedilecek :). Daha önce de belirttiğim gibi kezbanın eleştirildiği yerde apaçiyi de eleştirmek lazım ya da tam tersi. Öteki türlü olay şuna benzer, bir mecra düşün sırf apaçiler eleştiriliyor, kezbanlardan dem vuran yok. Kezban olan ya da olmayan pek çok kişi nefret kusuyor apaçilere, alay etme zirve yapmış, egolar patladı patlayacak. Görüyorsun ki aralarında pek çok kezban var, kendi noksanlığına, kendi alay edilmesi gereken huy ve hareketlerine bakmadan apaçilere giydiriyor. İşte bu noktada ben yine "hadi len ordan" derdim. Çünkü olay kezbanın apaçi üzerinden stres atma seansına dönmüştür. Apaçi trajikomiktir ve site bunu gösterir ama kezbanın da trajikomikliği gösterilmeli ki kezban kişi kendinin de matah bir halt olmadığını kavrasın.

      Sana ne, git işine dersen de, boş vaktim var. Keşke direkt apaçiler hakkında postlar olsa da o postların altında yazsam ama olsun buna da şükür diyelim :).

      Sil
  2. O kendini kaf dağında gören erkekleri de koyarsan kimse kezban fotolarının altında birilerine laf söyleme kaygısı taşımaz. Ben de yazacağımı apaçi fotoları altına yazarım. Bugün burada millete apaçi yazan kişi benim. Neredeyse tamamını ben yazdım, sözlüklerle de alakam yok. Ben fotoğrafını eklemiş olduğun kızlar melek demiyorum ama eminim ki o yorum yazanların çoğu apaçi. Ben de apaçilere laf etmek istiyorum, aynen senin gibilerin kezbanlara laf etmek istediği gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git kendi platformunu oluştur orada yap işte. Ama sen cevap vermek istiyorsun tüm Kezban'lar adına. Bilinç altındaki Kezban çok üzgün ve ağlıyor, biliyorum.

      Sil
    2. He canım he. Hakkımda zerre kadar bilgin yok, kafana göre takıl, apaçi seni :D.

      Sil
    3. "Hakkımda zerre kadar bilgin yok"

      Durum vahim beyler. Ego Kezban.

      Sil
    4. Hayrola var mı yoksa? Müneccim apaçi :D.

      Sil
  3. doğru söylüyorsun, apaçi de çok var. hem de fazlasıyla.
    lakin milletin yazdığı yorumların altına
    "işte apaçi"
    "işte mahmut"
    yazarak bunu ispatlayamazsın, yazdıklarının silinme sebebi buydu.

    YanıtlaSil
  4. Adam fotoğraftaki kızın Türkçesini eleştiriyor oysa kendi Türkçesi daha berbat. Ben şimdi nasıl buna laf etmeyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "etmeyeyim" değil de "etmeyim" olmayacak mıydı la o?

      Sil
    2. dalga geçtiğini düşünüyorum :D. "etmeyeyim" olacak tabii ki de :D.

      Sil
    3. "etmiyore" olmalı benje

      Sil
  5. doğru demişsin kezbın hantırc'cığım...

    izin ver ben de bir şeyler diyeyim, özellikle de bugün buraya dadanan kezbana. İyi dinle kezban kardeş:

    burda tiye alınan kişilerin ne olduğu, niyetleri ortada, bu durumdan normal bir kadın niye gocunur ki? kezban değilsin madem neden bu kadar yırtınıyorsun hacım ya? niye batıyor sana? kimi koruyup kolladığının farkında mısın? sırf "aa erkekler bir kadına bok atıyor hadi biz de onlara dalalım" mantığıyla buraya gelip ezbere konuşmak nasıl bir saçmalık yahu? kaldı ki burası gayet geyik bir ortam, komiklikler şakalar filan... niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz bebişim? siz de gülün geçin, hatta siz de tiye alın. bu kadar mı zor? eleştiriye dayanamadığınız ortada da ama şakayı, geyiği, eğlenceyi bile anlamıyorsunuz. lütfen kendinize biraz çeki düzen verin sayın kezbanlar... sonra da buraya gelip elin koca peşindeki kezbanının avukatlığını yapmayın. Şu post'lardaki içeriği başka yerde görseniz bizden daha ağır yorumlar yapacağınızdan adım gibi eminim üstelik. İkiyüzlüler sizi...

    YanıtlaSil
  6. Apaçi kardeş, gocunmak değil, trajikomik bir duruma müdahale etme arzusu. Adam kezban dediği kızın Türkçesine laf ediyor aklı sıra, kendi Türkçesi içler acısı. Mahmutların da ne olduğunu biliyoruz. Mahmutlardan dem vuran yok, varsa yoksa kezbanlara. Ben kezbanım ya da değilim, fark etmez. Sürekli kezbana yüklenip de sanki erkeklerimizin hepsi şahaneymiş gibi gösterilmesi komik. Geyik olduğunun farkındayım, yazmış olduğum yorumları okusaydın benim de geyik bir şekilde cevap vermiş olduğumu görürdün, apaçiciğim. Ben kezbana laf edilmesine bir şey demiyorum, hep kezbana laf edilmesini komik buluyorum. Sen de kendine çeki düzen ver apaçi zira kezban dediğin kızlar senin gibilerin akrabaları oluyor. Kızlarınızı "aman erkekler şöyledir, parasını al kaç aman kendine elletme" mantığında yetiştirip de sonra çemkirmek komik. Siz kezbana laf ediyorsunuz, e ben de apaçilere ediyorum, niye gülüp geçmiyorsun? Gül geç.

    YanıtlaSil
  7. Site sahibi, yalnızca bu başlıktaki yorumlarımı silme, olur mu? Bu başlık dışında hiçbir başlığa yorum yazmayacağım. Ama buradan ben de apaçilere bir şeyler yazmak istiyorum. Sözlüklerle alakam yok, o yüzden buradan yazayım, olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istediğin kadar yazabilirsin, silinmeyecek.

      Sil
    2. Sağ ol site sahibi. Küfürlü tek bir cümle bile yazmayacağıma emin olabilirsin. Başka başlığa da dadanmayacağım.

      Sil
  8. doğu diyosun sanki ya kezbanhunter.blogspot sayfasında biraz da sicim teorisi konu edilse daha iyi olurdu bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uçmayalım dostum :D. kezbanları deşifre eden bir site, güzel, hoş, amenna. Lafım yok. Ama kalıbımı basarım yorum yazanların içinde kezbanların o nefret edilen özelliklerine sahip pek çok apaçi var. Kezbanlar ve apaçiler, ayrılmaz bir bütün. Fiziğe uçmayalım :D. Neyse, site sahibinden bir şey rica ettim. Başka başlık altına yazmayacağım, sadece bu başlık altından ben de apaçiler hakkında yazacağım, kabul ederse.

      Sil
  9. Hantır'cım... biraz da erkek kezbanlara yer ver hocam da eşitlik oluşsun. Yoksa millet "kadın düşmanlığı" olarak algılıyor durumu. Öptüm hantır'cım...

    YanıtlaSil
  10. Ebenin a.ı Ali Sami afedersin.

    YanıtlaSil
  11. Kezban hunter, yaram olmadığı için gocunmuyorum. Eminim ki benim gibi gocunmadan, blogun konseptini değiştirmeye kalkışmadan okuyup eğlenen daha bir çok kişi vardır. Gocunan potansiyel Kezban'lar kadar ses çıkarmadıkları için varlıklarını belli etmiyorlar ama aynı istikamette devam etmeni engellemesin. Güzel blog "site sahibi" lol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen apaçisin, kezbanlardan bahsedilen bir sitede ne gibi bir yaran olabilir de gocunabilirsin? Sırf apaçileri ele alan bir sitede pek çok kezbanın kendilerine bakmadan yorum yaptığını okusaydın ve sussaydın o zaman geçerli olurdu dediğin. Ben kezbanların eleştirilmesine bir şey demedim, idrak edemiyor musun? Apaçimiz de az değil, onlardan da bahsetmek istedim, Kezban Hunter olur dedi. Blog sitesi diye bir şey duymamış apaçi :D. "lol".

      Sil
    2. Blogdaki yeni gönderilere bakarken farkettim, saat 13'den bu yana buraya çakılmış kalmışsın potansiyel Kezban. Nasıl bir hezeyan bu? Apaçiler de çok hepimiz biliyoruz. Milyon kez yazma denemesine girişmen sağlıklı değil.

      Sil
    3. Sevgili apaçi, buraya çakılıp kalmadım :D. Proje hazırlıyorum saat 12'den beri (CAD ortamında çizim). Birkaç farklı sekmede de takip ettiğim blog'lar vs açık, ara ara bakıyorum. Yani her dakika burada değilim :D. Bu başlık altında ben de apaçilerden bahsedeceğim müsait olduğumda, bakıyorum millet ne yapıyor, ne ediyor burada :D.

      Sil
    4. histerik kezban

      Sil
    5. @17:47 neşeli apaçi

      Sil
  12. "yakışıklı olsun zengin olsun kültürlü olsun, kendi ailesini silsin, benim ailemi benimsesin, her gün bizimkilere gidelim, benim köpeğim olsun, ne istersem alsın." iyi de kardeşim sen nesin ki? "kitap okumam, sinemaya gitmem, konsere gitmem, televizyon izlerim, alışveriş yaparım." kültür sıfır yani. yakışıklı kültürlü zengin adonisli adam senin gibi fok balığını alıp naapsın yani? yatakta da bi numarası yoktur sebze gibi yatar bu. pençelerini geçirecek enayi arıyor resmen. başka bir şey değil.

    YanıtlaSil
  13. 17:39 => bana kariyer açısından destek olabilecek bir eş arıyorum..adsfndksjn sonra kezban deyince zorunuza gidiyor. bu neyin kendini ispat çabası mq?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eş aramıyorum :D. Bırak bu boş önyargıları. Sonra apaçi deyince kızıyorsunuz ya hu :D. Arkadaş saatlerdir buradasın ne iş deyince detaylı cevap verdim, daha azı kesmeyecekti biliyorum, bak sustu :D. Şu an burada pek çoğunun gözünde şeytan gibiyim, farkındayım :D. Böyle bir mecrada vakit geçiriyor olmamın nedeni apaçilere iki kelime de olsa bir şeyler yazabilme şansım olduğundan.

      Sil
  14. Optimus prime kardeş apaçilerle ilgili yorum yapabileceğin b in tane blog ve forum var.Meraklanma oralardada istediğin gibi yorum yapma imkanın var ayrıca biz gerçek hayattada o apaçilere bol bol ibne top vb. şeyler diyoruz sen meraklanma sizin gibi sadece selam veren kişilere yorum yazmayıp yüreğini paramparça etmiyoruz kendi egomu tatmin edeceğim diye karşımızdakini yerden yere çakmıyoruz.Bizi sevdiğini belli edene bir milyon tane trip atıp egomuzu tatmin etmeye çalışmıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer böyle biriysen yolun açık olsun dostum.

      Burada yazmak istememin bir nedeni var. Öğlen buldum bu siteyi, başta yorumları okumuyordum, gülüyordum falan kızların yazdığı kriterlere. Yorumlara bir baktım, tencere dibin kara, seninki benden kara durumu mevcut pek çoğunda. Burada yorum yazanların çoğunun Kezban Hunter'ın bu postunda sıralamış olduğu Kezbanların en nefret edilen özelliklerine sahip olduğuna eminim. Kezbanlık-apaçilik olayı birbiriyle direkt alakalıdır. Apaçi kıza bir şeyleri yasaklar, kezban da ona yasaklanan şeyleri erkekleri sömürmek için bir araç olarak kullanır, yine başa döner, bu böyle bir kısır döngü. Bence ne kezbanlar apaçilerden ayrı yorumlanabilir ne de apaçiler kezbanlardan ayrı. Bildiğim kadarıyla internette hiç direkt apaçileri eleştiren bir site yok. Eğer olsaydı orada da kezban-apaçi ilişkisini yazardım. Ayrıca bu başlık altında apaçilerden bahsedecek olmamın bu siteyi okuyanlara ne zararı var? Dişi misafirler de denk gelirse, eğlenirler biraz işte :).

      Sil
  15. http://grooveshark.com/#!/s/Beden+E+itimi/3anyV8?src=5

    Bu şarkıyı tüm kezbanlara ve içindeki kezbanla barışamayanlara armağan ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sen de apaçinin tekiysen :/. Kezban'ları eleştirmek mantıklı da, eleştirenler ya apaçiyse :/.

      Sil
  16. genç kezbanlar rahatsız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahmut'larıyla aralarında sorun olmuştur, ondandır rahatsızlıkları.

      Sil
  17. @Optimus hayatta her şey mümkün. raad ol. gül geç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatım da, komik işte. O kadar eminim ki burada yorum yazanların çoğunun kezban'ı kezban yapan apaçiler olduğuna. Apaçilikten de bahsetmek gerek ki, bu komik apaçiler egolarını akıllarınca kendi mahsulleri olan kezbanları küçümseyerek şişirmesinler :D. Apaçi olmayan adama sözüm yok.

      Sil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, süpersin! Aynı şeyleri düşünüyorum.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  19. kezban avukatı kezbanlardan daha da beter oluyormuş ya la

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kezban avukatı değil, anti-mahmutçuyum. Anti-mahmutçuyu beter bulduysan, mahmutsundur. Kezbanlar da mahmutların eseridir. Yani kendi mahsulünü beğenmiyorsun, ne ayıp :D.

      Sil
    2. şimdi ay millete ne laflar yetiştiriyorum en süper benim diye kendini avutuyorsundur ben ne kadar bunlardan farklıyım desen de aynısın. zengin koca arıyor musun tatlım.

      Sil
    3. Yoo, can sıkıntısını geçiriyorum. Zengin koca aramıyorum. Sen boğazından kısıp biriktirdiğin parayla aldığın marka tişörtle ortamlarda kız aroyor musun apaçiciğim?

      Sil
  20. kız kezban hatemi çıktı

    YanıtlaSil
  21. 20 Kezban değerindeki mega Kezban.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de süper ultra mega turbo mahmutsun, ne yapalım yani?

      Sil
  22. tekrarcı ve ezberci Kezban.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini güzel tarif ettin, mahmut. Kap bisküviyi oğlum :D.

      Sil
    2. Hırsını ve özverini anlıyorum ama bir şeyleri kanıtlamak zorunda hissetmeni anlayamıyorum. Aynı tekrarcılığı yine yaptın bak. Bence bir tatile çık at şu stresi üzerinden. Raad ol :)

      Sil
    3. Bu başlık altında benim bir şeyler yazacağımı biliyorsun, yemeyelim şimdi birbirimizi :D. Neden bakıyorsun bu başlığın altına? Ve ben hırslı oluyorum? Hırs kezbanlardan tiksinip böyle bir blog'u açmakla sonuçlanır, bir amaç uğruna güzel bir harekettir, takdir ederim. Bende de o hırs olsa da ben de bir apaçi hunter blog'u açsam :D.

      Sil
  23. mahmut ne lan. alskdjlaksjd. he canım he mahmut.


    ç0qh aLıNqaNshıN 0phtiMush phriMé chaNıMsh yhaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahmut/apaçi/kamil, kendini nasıl tanımlamak istersen, mahmut komik kaçtıysa apaçiyi öneririm, daha bir benimsemiş gibi duruyorsun :D. Yha'cı seni :D.

      Sil
  24. arkadaş bir insan bu kadar mı ezik olur yahu. herkese tek tek cevap vermeye çalışıyor. ahahahha. superkezban iş başında. hınzırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eziklikle ne alakası var, apaçi? :D. Bir insanın bu kadar mı boş vakti olur diye sormak daha mantıklı :D. En azından doğru düzgün hesap açtım, şahsıma ait kullanıcı adıyla yazıyorum. Şurda kaç tane anonim hesapla yazmış aynı kişi olan var. İmla hatalarından tanıyorum :D. Herkese cevap veriyor olmamdan rahatsız olduysan okuma bu başlığın altını zira ben burada hep apaçilerden bahsedeceğim :D.

      Sil
  25. optimusla rastalı aynı kezban beyler ayık olun.öyle degilse bile rastalı meriçtir yine ayık olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Burayı ben de eğlenceli buluyorum ama apaçisiz olmaz :D.

      Sil
  26. Tam tahmin ettiğim gibi "şahsıma hesap açtım" kozunu da kullandı. Über Kezbanmışsın.

    YanıtlaSil
  27. klinik vaka beyler, boğaziçi'nde feminist gösteri yapan da böyleleri işte, erkekler yüz vermeyince burda erkeklere laf çaktığını sanarak tatmin oluyor aklınca amk eziği.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler mi? Akılsız, ben erkeklere laf mı ettim? :D. Apaçilerden bahsediyorum. İşine gelmiyorsa okuma, eziklerin şahı :D.

      Sil
  28. kullandığı her :D ile ayar veriyor bize :(

    YanıtlaSil
  29. bu kezbanlara hakettikleri gibi köpek gibi davranacan saati sorarsın ters ters bakar, kapıyı tutarsın sapık muamelesi yapar tipine kodumun komplekslileri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın herkes beni sikmek istiyor zannediyor amk kevaşeleri, özellikle şimdini 15-30 arası nesil. bu ruh hali bazılarına öyle işlemiş ki istediği kadar eğitim alsın yine gitmiyor ha bir de olayın böyle vahim bir boyutu da var.

      Sil
    2. Ben de aynı şeyleri apaçiler için düşünüyorum dostlar ya.

      Sil
  30. türkiyenin gelişmemesinin başlıca sebebi işte bu cahil takimi kezbanlardır sayın kezban hunter takipçileri bunun doğurduğu çoçuktan vatana millete ne hayır gelir bunun yetiştirdiği çoçukta anca mahmut olur apaçi olur mahmut apaçi diyerek ezikliğini burda gösteren ey kezban ,mahmut zaten senin yetiştirdiğin çoçuk değilmi kuzum ? sayın blog okurları türkiyeden bir steve jobs çıkmamasının başlıca sebebidir soyu tükenesice kezbanlar nefretle kınıyorum hayasızca haykırıyorum hunhanca söylüyorum tehlikenin farkındamısınız.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çocuk yetiştirmedim :D. Senin mantığından gidersek kezban da senin yetiştirdiğin çocuk değil mi kuzum? :D. Senin dersini çalışmayıp orda burda lak lak etmenin, bir Steve Jobs olamamanın suçlusu demek kezbanlar, mahmutçuğum :D.

      Sil
    2. Laf sokmaya calisiyorsun ama Steve Jobs'in Reed Universitesini daha ilk senesinden biraktigini bilmiyorsun. Bir de cocuk yetirmedim demissin. Bence yetistirme zaten. Senin yetistirdigin cocuk, sacmaladigi yetmiyormus gibi sirin olacagini dusunerekten aptal aptal gulucuk atar etrafa.

      Sil
    3. Amma battı lan gülücüklerim :D. Sen cevap versene, kezban'ı da bir türk erkeği yetiştirmedi mi?

      Sil
  31. Yarın gider kendisi gibi Kezban arkadaşlarına anlatır "burada tek başıma mücadele veriyorum" diye kutsallaştırır anında, misyon edinir falan.. Misyoner Kezban.

    YanıtlaSil
  32. Yarım saat önceye kadar tek tük yorum geliyordu, şu son 10 dakikada neredeyse her dakika bir yorum gelmeye başladı, ne oluyoruz :D.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ciddiye alınınca sevindi heralde.

      Sil
    2. "heralde" sevinmiştir gariban, ne yapsın, sıkılmış evde :D.

      Sil
    3. olm bu kezbanlara böyle cinsel içerikli şeyler söyleyince götleri kalkıyor işte. yapma bunu. yapma.

      Sil
    4. @22:33 tipik apaçi. Bu kafayla sana yakışan ancak bir kezban olur zaten :D.

      Sil
    5. ben kutsal sikimi bunun cilalı amına sokmam canını sıkma, sevinmiş ya lafın gelişi ona istinaden.

      Sil
    6. Kimse senin bir tarafına kalmış değil, aynen senin de bana kalmadığın gibi :D. Lafın gelişini, gidişini boşver sen :D. Sana kezban müstahak :D.

      Sil
  33. optimus kızlarla pek anlaşamıyormuş erkeklerle daha iyi anlaşıyormuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kezban ya da apaçi olmayan herkesle çok iyi anlaşırım. Bu hafta boşum, canım sıkılıyor. Hazır kezbanlarla dalga geçen bir site bulmuşken ben de apaçilerle dalga geçeyim dedim :D.

      Sil
    2. tam final haftası boşsun öyle mi. liseli çıktı. seni 6 7 sene düşünemiyorum.

      cevap: liseli değilim:D üniyi bitireli x yıl oldu :D çalışıyorum ama bıdı bıdı sebepten izin aldım :D rererö :D

      Sil
  34. Optimus Prime bilindiği üzere eril bir varlık dolayısıyla zihninde yapılandırdığı toplum algısı zaten erkek egemen bir biçimde. Ondan sonra kendisinin bile inanmadığı hakların eşitliğiymiş de bilmem ne.. Geçiceksin bu işleri Megatron Kezban.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Apaçiden analiz geldi :D. Kezbanla hakların ne işi olur :D. Kezban iki öper ister hemen evini arabanı, ne hakkı, ne hukku? :D

      Sil
  35. gerçekleri kabullenmeye baslayınca pes eder hıyarın tekiyle evlenir bu,cocugu kız olursa kendi gibi bi kezban yetiştirir,erkek olursa da kezbanlara yalaklık eden şu yavşak piçler var ya onlardan bi tane yetiştirir,sonuçta her ihtimal zarar yani amk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatın gercekleri, koca bulman lazım gercekligi

      Sil
    2. Sen kızına "aman kızım bir an evvel koca bul" baskısı yapmazsın.

      Sil
  36. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  37. :D bunu neden kullanıyorsun, ağzım boş doldurun mu demek istiyorsun.

    YanıtlaSil
  38. biri azına sıçtı heralde bunun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçe anlamıyorsunuz, ingilizce yazacağım, belki anlarsın. "get a clue!" :).

      Sil
  39. türk erkeğinin büyük bir kısmı apaçi olabilir ama türk kızının tamamı kezbandır. istisna varsa da ben rastlamadım bugüne kadar. en çirkininde bile gereksiz özgüven halleri mevcut. bir de hepsi fabrikada el değmeden üretiliyor sanırım, çünkü aynı şeyleri giyiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk erkeğinin çoğunluğu apaçi, Türk kızının da çoğunluğu kezban. Ve bu tamamen yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Yani bunca çemkirilen kezban kızlar Apaçi babaların eseri. Bunca eleştirilen apaçiler de kezban annelerin eseri.

      Sil
    2. "Türk erkeğinin çoğunluğu apaçi, Türk kızının da çoğunluğu kezban. "

      Bu sonuca varmak icin ne gibi bir bilimsel yol izledin? Yoksa kendi kucuk dunyandaki akraba evliliklerinden mi yola ciktin?

      Ona buna laf yetistirmeye calisacagina, elestirilere biraz kulak verip kendini yetistirseydin boyle alinmazdin.

      Sil
    3. tencere-kapak diyorsun yani. ama ben tencere değilim. ben saksı da değilim. ben sadettin teksoy'um :((

      Sil
    4. "türk erkeğinin büyük bir kısmı apaçi olabilir ama türk kızının tamamı kezbandır." diğer arkadaş bu sonuca varmak için ne gibi bir bilimsel yol izlediyse o şekilde bir bilimsel yol izledim, sevgili apaçi. Benim kendimi geliştirmediğimi nasıl anladın? Müneccim misin? Şu an burada size cevap veriyorum diye hırbonun teki olduğumu mu düşünüyorsun?

      Sil
    5. Alınan yok ki :D. Ben apaçilerle uğraşıyorum :D. Eleştirilere kulak vermesi gereken de sensin zira apaçilerden şikayetçi insan sayısı da az değil :). Neyse, kısmet, sen kızını kezban yetiştirmezsin. Yapabileceğin en büyük şeyi yapmış olursun insanlık adına.

      Sil
  40. diren ve efsane ol kezban

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ulan ne direneceğim düdük :D. ben burada apaçileri konuşacağım, doğru düzgün konuşmak isteyen apaçi olmayan adamlarla ve de kezban olmayan kızlarla. sizin gibi g*tü boklu 3-5 apaçi gelip de laf etse ne olur etmese ne olur :D. ekranı kapattım mı tarihe gömülürsünüz. aynı şey sizler için de geçerli tabii.

      Sil
  41. şurda iki geyik çevireceğiz içine ettin amk komplekslisi. kesin çirkinsin her iddiasına girerim çirkinliğin her cümlende paçalarından akıyor. aşırı özgüvenin ve kezban olmadığını anlatma çaban da bu çirkinliğin cilası olmuş. sizin gibilerin samimiyetsiz hayatlarını sikiyim. bir de komik değilsin amk kendini komik zannediyorsundur da sen şimdi; her lafın ardına :D koymandan belli

    YanıtlaSil
  42. Senin gibi özgüveni eksik biri olmamı mı tercih ederdin? :D. Takılma bu kahkaha smiley'ine ;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ordaki özgüven olumlu manada olanından değil, kendi dünyanda kendine biçtiğin paye manasında kullanılmıştır burdan da kendine pay çıkarma

      taam mı çirkin şey :9:9

      Sil
  43. Bak Optimus pardon Megatron Kezban,
    Kezban olarak nitelendirilen şeyin hala ne olduğunu tüm tekrarcılığına ve ezberciliğine rağmen anlayamamışsın.Pardon ezberciydin unuttum. Burada apaçi olarak nitelendirdiğin şeyin ne olduğunu kavradığından bile emin değilim. Ama senin şu sürekli inkâr ettiğin ERİL kafan, başarısız kadın oluyor başarısız erkek olamaz doğrultusunda gidiyor. Firen de senin şu avukatlığını yapan rastalı bilmemneye verdiğin "hahahah aaaayhh süpersin aynı benim gibi düşünüyosuuuaaan" minvalindeki cevabınla ortaya çıktı zaten. Aidiyet duygun tamamen egosal dürtülerine denk geldiği zaman tavan yapıyor ve yine kendince eril olanın hareketini onaylıyorsun ve bu da seni katıksız bir KEZBAN yapıyor. Hem de en überinden. Hem de en megasından. Kapiş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapasitesi bunu algılamaya yeter mi sence?

      Sil
    2. Dünyanın en berbat Türkçesiyle aklın sıra ciddi bir şey yazmışsın. Ultra Apaçi.

      Sil
    3. @23:10 senin kapasiten hepimize yeter dostum ya :D

      Sil
    4. Anlayabileceğin şekilde yazdığımı düşünmüştüm. Sanırım artık senin için çok geç. TDK Kezban.

      Sil
    5. @23:14 ağlama apaçi, kısmet bir dahaki sefere daha iyi yazarsın :)

      Sil
    6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    7. @rastalıköpek ne diyorsun arkadaşım sen ya? :D ben dişillik erillik çekişmesi yapmıyorum ki, bu apaçiler karıştırdı bunu :). ben apaçilerden bahsediyorum. bu site gayet güzel ama eksiği var, o da apaçilerin eleştirisi, bu kadar. ve şu an zaman geçiriyorum. nefes alacağım bir durum yok, yayılmış, geyik yapıyorum. bu apaçiler kendi aralarında tansiyonu yükseltti, bende sorun yok. bana da demedikleri kalmadı, ne yapayım, deşarj oluyor bebeler. seni de karıştırdı bir tanesi ama madem rahatsız oluyorsun takma. yanma arada :).

      Sil
    8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    9. Bir yerde kezban lafı geçmediği sürece apaçi lafı etmem. Kezbandan bahsedilirse tabii ki de apaçilerden de bahsedilir.
      Bu alta kopyaladığım şeyi ben de diyorum. Yazdıklarımı hiç okudun mu?

      Hehe, bunu bana değil türk kızına sataşana diyeceksin, mitozla çoğalmadık diye. ben türk erkeğine bir şey demedim. Yazdıklarımın içinde tek bir cümle türk kızı üstün, türk erkeği bok cümlesi ayarında bir yazı bulursan kabul ederim bu yazdıklarını.
      "ben de burada birbirini aşağılayan osmanlarla kezbanları görünce eğlendiğimi dile getiriyorum bir kaç tane de osman fotoğrafı koysaydınız bari diyorum.
      hani biz çok özel çok farklı insanlarız diyeceksiniz ya , halkın içinden insanları aşağılayarak kendinizi entel dantel ve mutlu hissedeceksiniz ya bari tam yapsaydınız, yarısını unutmuşsunuz onu diyorum."

      Sil
  44. optimus lütfen en yakın zamanda seviş. mükemmeli arama. elini sallasan ellisi biliyoruz ama lütfen. seviş be kezban. anal oral git bi şekilde. bekaret sıkıntı olmaz hem. lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umm, burada tek değilim. Israrla bana cevap verenler de var. Onlara da bunu tavsiye edebiliriz sanırım.
      Ben geyik yapıyorum, siz geriliyorsanız o sizin probleminiz apaçiler :D. G*tü bokluların yazdıklarına ancak gülünür :).

      Sil
    2. sansürlü küfür ha o da güzel :)

      Sil
  45. @23:22, sen ilk kez mi yazdın? bu başlık altına

    Apaçi bombardımanından kurtuldum :D

    YanıtlaSil
  46. Hadi ben yatıyorum apaçiler :D. Sağ olun sayenizde eğlendim, vakit geçti. Ben de sizi eğlendirdiysem ne mutlu bana diyeceğim ama bayağı sinir olanlar oldu gibi geldi :D. Sabah apaçileri ve apaçilerin eseri olan kezbanları daha düşük bir tansiyonla konuşmak üzere şimdilik iyi geceler.

    YanıtlaSil
  47. Erkeğini Mutlu etmek ne ya ? daha da girmem bu bloga

    YanıtlaSil
  48. iki dakikada burayıda kendine benzettin kezbancık ne uğursuzmuşsun zaten kezbanlar genelde bu şekilde hareket ederler analiz edecek olursak bir ortama girdiklerinde genelde ona buna sataşıp tansiyon yükseltir üzerlerinde tarifsiz nedensiz bir sinirlilik ve gerginlik vardır insanlarla konuşurken haddini bilmez,saldırarak aşağılar çünkü kendisi üstün insandır bir nevi the chosen one :D yaninda apaçisi varsa genelde onlarıda tersleyerek diğer arkadaşları arasında pirim yapmaya çalışır sende bunları görüyorum kezban acil tedavi olmanı tavsiye ederim yanlız dikkatinizi çektimi a dostlar bu blog ne kezban yaptı 1 haftada beslemeyin arkadaşım şunları sonra alışıyorlar ayrılmıyorlar burdan.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "prim" yazmayı öğrendiğin gün belki aklın sıra ciddi olmaya kastığın zırva analizlerini ciddiye alırım, apaçi kardeş :).

      Sil
    2. günaydın kezban :)

      Sil
    3. çok hizli yazdığımdan olmuş klavyenin azizliği türkçenin değil , sen ancak böyle ufak hatalar yakalayıp mutlu olmaya çalış ama bu senin kezban olmadığın anlamına gelmiyor sen tedavi edilemeyen umutsuz bir vakasın

      Sil
    4. he canım he, hep öyledir zaten, apaçi :D.

      Sil
  49. Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm...

    YanıtlaSil
  50. kız KEZBAN-DER başkanı beyler:)))) sabah kalkmış ilk iş buraya gelmiş yine :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de gelmiş bu başlığın altını kontrol etmişsin be apaçi :).

      Sil
  51. sayfada 88 metre yorum olmuş, "bir kezban masalı" yayınından devam edebilirsiniz apaçi vs kezban olayına.

    YanıtlaSil
  52. hunt aşamasından seek and destroy aşamasına geçilmeli

    YanıtlaSil
  53. blog yöneticisi mail adresini yazarsa, biz de bildiğimiz kezbanları yollayabiliriz kendisine. saygılar.

    YanıtlaSil
  54. yakışıklı mavi gözlü :D

    YanıtlaSil
  55. Erkeklere apaçi diyenlere sesleniyorum bunların sorunu abazalıktır buda düzenli bir seks hayatıyla sona erer olgunlaşırlar peki ya paracı menfaatçi kezbanlar doyarmı doymazlar efendim doymazlar. Kadınlar hep erkekten bişeyler ister (ev, araba, romantizm, anlayış, saygı, eşitlik vs vs) peki kadınlar erkeklere ne verecek nasıl mutlu edecek acaba bunu hiç düşündülermi ? Hepsini geçtim kadın eşitlik eşitlik diye biyerlerini yırtarken neden çalışmıyor neden aile bütçesine destek olmuyor neden askerlik yapmıyor neden kocasına saygı göstermiyor romantizmi sadece erkek yapmaz kadın neden romantik olmuyor ve en önemlisi BİZİM ÜLKEMİZDEKİ KADINLAR KENDİLERNİ NEDEN BİRER LÜTUFMUŞ GİBİ GÖRÜYOR!. Hayat müşterektir hanımlar sizler erkeklerin size verdiklerinin üçte birini verin sorun kalmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 15:10 bu blogta "erkek kezban" başlıklarını oku. Erkek kezbanı sen zararsız bir şey sanıyorsun besbelli. Kendi kadınlarla ilişkiye girip de karısının illa bakire olmasını isteyen, sevgiyi, aşkı zara endeksleyen, penisi var diye kendini dünyanın hakimi sanan erkek kezbanlardan çeken sen değilsin. sizlerin kadın kezbanlardan çektiği gibi bizler de erkek kezbanlardan çekiyoruz.

      Sil
    2. penisi var diye kendini dünyanın hakimi sanan erkeklerin oranıyla kukusu var diye kendini dünyanın hakimi sanan kadınların oranı arasında evren kadar uçurum var. net olarak biri çok azınlık biri çok çoğunluk.

      Sil
    3. Penisi var diye kendini dünyanın hakimi sananların oranını sen nereden biliyorsun? Onlardan çeken sen değilsin ki. "S*ktim, soktum, eskittim, şu kız kaşarmış, bu kızı s*kerim" vs bir erkeğin kendini kral sanıp etrafındaki kadınlara olan bakış açısını sergiler. Bunun en ağır örneği de sinir olduğu kıza "seni s*kerim *rospu" tarzı cümle kuranlardır :). Beyimizin çükü olduğu için o rahat olabilir ama kızlar olamaz, kız rahat olursa o kız kaşardır, s*ikilip atılmalıdır. Evlenilecek kızlar var, eğlenilecek kızlar var, bakire olmayan kız bana layık olamaz sendromu.

      Valla sen hemcinsindeki kompleksi görmüyor olabilirsin ama bu adamlar bu ülkenin çoğunluğunu oluşturuyor. Erkek kezbanın ne lanet olası bir şey olduğunu biz iyi biliyoruz :).

      Sil