24 Mayıs 2012 Perşembe

zengin kezban


Öncelikleri para olan ve zengin koca isteyen kezbanlara aşinayız.

Peki kezban zenginse ne ister?

Üzgünüm dostlar yine yanıldınız

BUYRUN



 

59 yorum:

  1. kezbanların dini imanı para.

    YanıtlaSil
  2. ahahah babacım davul bile dengi dengine normal değil mi bu isteği? çok mu film izliyosunuz zengin kız, gururlu fakir erkek aşkları falan? ya da tam tersi.

    nasıl ki zengin erkek, 'benim param için mi yanımda' sanrısına yakalanıyorsa, kadında aynı şeyi kendinden parasız bi erkekle birlikte olduğunda düşünür. bu yüzden aynı seviyede istemesi normal. ince bi nüans var burda, kadın artık aşık olamayacağı kanısında maksat yalnız kalmamak olsun. e böyle aşık olamayacağını kabullenmiş, yalnızlıktan kurtulmak için evlenecek kadından başka ne bekliyorsunuz ki?

    üzülmeyin bu kadar, fakir apaçi fakir kezbanı alacak. üreyecekler yeni apaçiler kezbanlar türeyecek. o değil de allah esirgesin ya siz eğitimli kezbana çatarsanız. işte o trajik olurdu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zengin kız, gururlu fakir erkek örneğini yazarak zaten olaya vakıf olmadığın anlaşılıyor. Konumuz bu değil. Bu kezbanın gidip fakir erkek ile evlenmesini savunan yok. Bence olaya geniş bir açıdan ve genel olarak bakarsan belki bir ipucu yakalayabilirsin gibime geliyor.

      Sil
    2. hocu haklısın yazdıklarında. "davul bile dengi dengine" çok doğru bir söz. zengin kezban zengin apaçi, kazım ile evlenmek isteyecek. varoş kezbanlar da ancak varoş erkeklerle evlenebilir.

      burada yaptığın tespit de çok güzel. bu kadın artık bundan sonra aşık olamayacağını kanısında. ya da aşka filan inanmıyor, gözü paradan başka bir şey görmüyordur belki. en az kendi kadar zengin bir koca bulup rahat yaşamak istiyor.

      böyle zengin kezbanlar, varoş kezban gibi toplum baskısı yüzünden değil, yalnız yaşayıp yalnız ölmekten korktuğu için evleniyor olabilir belki de. bu sadece bir tahmin. ama zaten çoğu insan yalnız yaşayıp yalnız ölmekten korktuğu için evlenmez mi? bilemiyorum, belki yanılıyor da olabilirim.

      Sil
    3. hay davulunuz patlasın emi. ilişkilerde bile ortak payda olarak "parayı" arayanlardan ancak bu kadar sığ bir görüş beklenebilir zaten. Neymiş, kız zenginse erkek te zengin olmalıymış. Neden? Holding mi kuracaklar? İş mi büyütecekler? Tabi bu paracı dingozlara, ilişkilerde anlayış, sevgi-şefkat-saygı gibi insani değerlerden bahsedersek bize mağara adamı romantik damgalamasında bulunurlar. Davulun dengi dengine çalmasında ki denkliği sadece para gücünde gören aklı kıtların bunu anlamasını beklemiyorum tabi.

      Sil
    4. @12:58, yavrum sen hangi çağda yaşıyorsun? ya da biz aynı gezegende yaşamıyor muyuz yoksa? yahu, şu yaşadığımız yüzyılda aşk ve sevgi kavramlarının zaten içi boşaltılmış ve sen aşk ve sevgiden dem vuruyorsun. bir bak bakalım etrafına; kaç kişi birbirini gerçekten severek, birbirine aşık olarak evlendi? aşk ve sevgi kavramları yozlaşalı çok oldu. bu yalanları kullanarak kezbanlar kendilerine zengin koca bulmaya çalışıyorlar. günümüzde aşka ve sevgiye inananın aklına şaşarım ben.

      bakın, her kadın, o çağın gereklerine uygun olarak ona optimum koşulları sağlayabilen, rahat bir yaşam sunabilen alfa erkeğini bulup onla çiftleşecektir. her ne kadar kadınlar duygusal varlıklar olarak addedilse de, kararlarında her zaman gerçekçi olurlar. ve seçim hakkı kadının elindedir. ona çağın koşullarına göre elverişli ortamı sağlayamayan erkeği hiçbir zaman seçmeyecektir kadın. her zaman baskın ve güçlü olan erkeği seçecektir. ve günümüzde gücün tanımı parayla yapılıyor. bu yüzden kadın parası olan erkeği kendine eş olarak seçecek. bundan yüzyıllar öncesinde, insanlar avcılıkla yaşamlarını sürdürürken, kadın bu kez fiziksel olarak güçlü olan erkeği, iyi avcılık yapabilen erkeği kendine eş olarak seçiyordu. bu bu şekilde devam edecek.

      yavrum duygularına kapılma, duygularının götürdüğü yere gitme hiçbir zaman. gerçekçi ol, yoksa hiçbir zaman alfa erkeği olamaz ve bir kadın tarafından seçilen olamazsın.

      işbu yazı hızlı yazıldığından anlatım bozuklukları veya yazım kurallarında hatalar olabilir. mazur görünüz.

      Sil
    5. 13:18 yavrum mu, neyin kafasındasın sen? 90 yaşında mısın nesin, herkese, tanımadığın etmediğin kişiye yavrum deme, diye seslenebilme rahatlığını yaşayacak kadar bunadın mı? Böyle yüksekten seslenince kendini tatmin mi ediyorsun? Didaktik yazınca da söylediklerinin doğru olduğunu mu sanıyorsun? İyi o halde sen sanmaya, ve sanal mutluluğuna devam et ninecim/dedecim.

      Sil
    6. @13:18 eyvallah. cevap hakkımı realist gerçeklerle gün yüzüne çıkardığın için beni zahmete sokmadığın için teşekkürler.

      bakın ne diyor sezen aksu; 'herşey mal mülk herşey para pul dostlukmuş sevgiymiş ara bul' bulursanız bize de haber verin dostlar.

      @kezban hunter; olaya yeterince vakıfım ben. verdiğim örnekte tam tersi durumdan da bahsettim. elbetteki savunduğunuz şey parasız bi erkekle evlenmesi yönünde değil bunu idrak ediyorum. ben de diyorum ki; sanal alemden eş-sevgili seçme konumuna gelmiş kişiler 'aşk, sevgi, saygı, adanma, anlaşma, karşılıklı güzel paylaşım' gibi kavramlardan geçeli çok olmuş. bunlar sizi şaşırtmamalı demek istedim.

      @ 12:37 sağol arkadaş.

      @12:58 kezban hunter'a yazdığım cevap sizin için de geçerli.

      Sil
    7. @13:23, ben neler yazdım, sen ne anlamışsın? benim yazımı yazarken, "yavrum, bebeğim" gibi laflar kullanmamın ne önemi var? burada kim olduğumuzun hiçbir önemi yok. sadece düşünceleri, fikirleri tartışıyoruz ve önemli olan, fikirlerimiz, düşüncelerimiz. ayrıca doğru ve yanlışı da aramıyoruz, herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşasın, bana ne! sadece farkındalık yaratmaya çalışıyoruz biraz. burada insan olduğu gibi de davranabilir, hiç olmadığı bir kişiliğe de bürünebilir. sanal alem sonuçta.

      Sil
    8. Yazarken kullandığı lafların önemi olmadığını düşünen birinin yaratacağı farkındalık alsın kendinin olsun, tepe tepe kullansın.

      Sil
    9. @15:02, ben kullandığım laflar derken, kullandığım üslubu kastediyordum aslında. sen yanlış anlamışsın.

      Sil
    10. @13:18 hocam analizin tamamen doğru. içerikten ziyade üslupta takılan "babanızn kızı deqiliM samimietinse diqqat edin" kezbanlarına laf anlatma gayretin ise erdemli.

      Sil
    11. kezbanlar zengin koca istiyorlarsa erkeklerde zengin kadın isteyebilir, kadın erkek eşittir değilmi?

      Sil
  3. haydaroğulları bakliyat ta üst düzey yönetici

    YanıtlaSil
  4. merak ediyorum lidyalılar parayı bulmadan önce o devirdeki kezbanlar nasıl kıvranıyorlardır kimbilir. arkadaş ne para meraklısıymışsınız ya. insan benzer toplumsan statüdeki insanlarla evlenmek istemesi doğal. ancak bu sadece cebindeki para ile değil kültürle de olabilir. ne yazıkki bu bizim ülkede geçerli değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Düzeltme: Sümerlerde asma dalı götürülürmüş üzümlerle, hazine yerine geçermiş. İlk başlık parası uygulamasıdır. Sonra evrilmiş dönemine göre :))

      Sil
  5. @ 12:14

    Nüans zaten ince, ufak fark demektir. Tespit yapıcam derken insanı şeker komasına sokuyosunuz. Nedir bu analiz merakı onu anlamıyorum.

    Muhterem admin, bence captcha kullanmak yerine Turing testi uygulayınız. 100 üzerinden 30 neti geçemeyen yorum giremesin. Böylece kendini Emre Kongar sanan komedyenlerden de kurtulmuş oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @13:46 da da 'realist gerçekler' demişim şimdi fark ettim. hızlı düşünüp, hızlı yazdığım için oluyor bu. bilmediğim için değil. ama aydınlatma girişimin için sağol.

      Sil
    2. @12:27 yapıcam ve sokuyosunuz diyen kezban abilerinde hata bulmuş

      Sil
  6. o kadar parası varsa bunu böyle bir sitede niye belirtsin ki? ve de lafa niye "zenginim" diye başlıyor? öyle yapınca zenginler mi gelecek? zaten bu kadar paraya rağmen koca bulamadıysa bu siteden hiç bulamaz.

    YanıtlaSil
  7. "maddi durumum gayet ve mükemmel bir şekilde çoOok iyi..."

    Bu nasıl bir maddi durumu tarif etme şeklidir, öyle böyle değil, "çoOok" iyi :D.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evliligin "e" si de buyuk harfle!

      Sil
  8. Bu tip bir Kezban'dır, orasını geçelim de maddiyatla ilgili kısmında pürüzler var. Paralı kızla evleneyim diyen Mahmut'lar var. Bir tanesini şahsen biliyorum, efsanevi: Kız zengin ailenin üniversite sınavında derece yapması beklenen kızı. Mahmut bu kızı ortaokul yıllarından beri deliler gibi kovalıyor. Bir yandan da çevresindekilere "zengin kızı abi" diyerek baklayı ağzından çıkarıyor. Kız üniversitedeyken de kovalamaya devam. Sonunda kız üniversiteden mezun oluyor, ineklemekten gerçek hayatı göremeyen kızımız, hiçbir erkeğin onu bu Mahmut kadar sevemeyeceğini düşünüyor ve evleniyorlar.

    MAHMUT: iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kültürsüz fakat kendini satmayı beceren, toplum kurdu. Tek amacı olan zengin ailenin zengin kızıyla evlendi.
    KIZ: GS üniversitesi hukuk bölümünden dereceyle mezun bir avukat. Koca besliyor.

    Dağılalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o mahmut yine ağır başlı kıza denk gelmiş. benim amcamların maddi durumu iyidir, kuzen de hovarda bir kız. memleketten koca getirdiler kuzene, enişte sırf kuzenin parası var diye kabul etti bu durumu. evlendiler falan fistan. sonra kuzen enişteyi aldatmaya başladı, enişte yine ayrılmadı. kuzen boşanma davası açtı zar zor boşandılar ama enişte hala kuzenimin peşinde. yani bu mahmutlar kezbanlar para olsunda her yol var, sorun etmezler.

      Sil
    2. @13:23 Hem de ne azim. Ortaokuldaki kıza üniversiteden mezun olana kadar yapışmak. O kız da para ve statüye kimse bu kadar aşık olamaz dememiş. Çok yanlış anlamış olayı. :D

      Sil
  9. paranız da, zenginliğiniz de yerin dibine batsın.
    beni her anımda mutlu etsin ama benim gibi zengin olsun demiş.

    insan değilsiniz çok ciddiyim,ve umarım çook zengin bir adamı kafalarsın,hatta senden 3 kat zengin bir adamla evlen.sonra o adam seni parasıyla ezsin,ona muhtaç ol

    YanıtlaSil
  10. Bu üst düzey yöneticiyse, bende mark zuckerberg'im anasını satıyım.

    Bu haftaki gelişim raporları gayet ve mükemmel bir şekilde çoOok iyi genel müdürüm.Bu arada zengin koca bakıyorum aklınızda bulunsun hani belki şeeyy siz ben zengin para zengin para zengin para para sdfasfodf....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer arkadaşın da dediği gibi, çoOok zengin kadının çöpçatan sitelerinde ne işi var. Her türlü erkek etrafında pervanedir zaten. Bu kadın bence eh işte denecek kadar maaş alıyor, yani ev kızı değilim, cebimde para var diyor, kendini çoOok zengin göstererek de bakın benim param var, o yüzden çok paralı birini istiyorum diyor.

      Sil
    2. ÇoOok zengin birinin daha klas bir ortamda poz vermesini beklerdim, arka fonda apartman kapısı seçenek olmamalıydı :)

      Sil
    3. Ya afedersiniz ama bunun bir bok kazandığı yoktur.Açmış bir profil götünden sallıyor.Babasından bir ev kalmış,ortalama bir maaş alıyordur allah bilir.Burda alt metin hani ben para avcısı kadın değilim karıştırmayın.Ben oltamı atarım demiş kim gelirse artık.

      Sil
  11. o değilde aramızda ne kadar çok türk dil kurumunda çalışıyormuş izlenimi veren, ukalalık yapmak için dil bilgisi hatalarını yakalayan gramer nazisi var.

    hem birbirine yorum yapanlarda hem de söz konusu kezbana yorum yapanlarda hep bir gramer uzmanıyım ben havaları.

    not: iş bu yorumdaki 'de' bağlacı siz 'hata bulmalıyım' hastalarının heveslenmesi için bitişik yazılmıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fıkrasına gülünmeyen adam gibisin, madem bitişik yazmanın amacı var sonunda niye açıklıyorsun biri atlayınca lafı alnının çatısına yapıştır.

      "Bak bitişik yazamazsın yazamazsın dediniz, ne oldu şimdi, hee"

      "sadece eğleniyoruz lanet olasıca dostum, serin ol"

      -yusuf-

      Sil
    2. yusuf sana çok gülüyorum dostum, az öz yazıyorsun bu çok hoş. :)

      Sil
    3. 17:19 haklısın ama sonradan açıklasam bilerek yaptığıma inanmazlardı. gramer nazileri merhametsizdir.
      tamam sakinim tamam.

      Sil
  12. Ablam kendini rehin almış;

    "Beni görmek istiyorsanız şartlarıma uyarsınız.Yoksa vedalaşsanız iyi edersizin!

    Not: Bir sonraki mesajımda kesik parmaktan daha fazlası olacak!"

    YanıtlaSil
  13. baz bazlan gaz gazlan kel tavuk kel horazlan demek istemiş ama zenginlerin sitelerde koca aramayacağını pek akıl edememiş.

    YanıtlaSil
  14. boşuna kasmışsınız bu hatun en iyi olasılıkla "orta halli".

    yüksek olasılıkla da ana-babadan kalma bir dairesi vardır. onun dışında 40-50 bin arası kredi borcunu çeyiz getirir...

    YanıtlaSil
  15. Allahın izniyle,Allahın izni olmadan da bi şey yapamazlar bunlar

    YanıtlaSil
  16. beyler bizim türk kızlarımız kısa etek,dekolte giyip saçını sarıya boyatınca kendilerini dünyanın en güzel kızı oldum sanıyor maalesef bizim sorunumuz bu beyler bizim türk kızlarımız bunları yapınca dünyanın kendi etraflarında döndüğünü ve bütün zengin ve yakışıklı erkeklerin ona bayılacağını sanıyor maalesef bunun belkide bir sebebi abazalar abazalar hemen bir dekolte ve bacak görünce köpek gibi yavşıyolar ve götleri tavana vuruyor.Bizide görmüyolar maalesef bir sokağa çıkın bahsettiğim şekilde giyinin kızların hepsinin nasıl yürüdüğüne dikkat edin ne demek istediğimi anlayacaksınız beyler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bu kızlar uzaydan mı geldi birader. türk kızı ne la? bizim annemiz, kardeşimiz, kuzenimiz. senin kız kardeşin yok mu? hadi kezbanı anlarım da türk kızı ne lan. yok deve. adam gibi konuş kız kardeşinle madem beğenmiyorsun kızını düzgün yetiştir

      Sil
    2. @01:04 ülkü ocağı terk

      Sil
  17. ya o kadar konuşmuşsunuz arkadaşlar da şöyle birşey var, fakir kezbanlar zengin adam bulup parasını yeme peşinde koşarken, bunu zevkle yaparken, sakınca görmezken neden kendileri zengin olduğunda paralı bir kadın arayan erkekleri beğenmezler? eminim bu kezbanın maddi durumu yerlerde olsaydı yine erkeğini cüzdanına bakarak seçecekti

    YanıtlaSil
  18. "Gerikiyoru" ne la japon mu bu? DÜRÜS ün T si nerde?

    YanıtlaSil
  19. iş yerinde pozisyonu : üst düzey yönetici
    iş yeri : brazzers entertainment co.

    YanıtlaSil
  20. -beyler ciddiyim-
    kezbanın bir anlamı da farsça da üst düzey yönetici demek,gerçekten kezban yani bu.
    -beyler ciddiyim-

    YanıtlaSil
  21. İnsanları böyle yargılama hakkınız olduğunu düşündüğünüz için asıl zavallı olan sizlersiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne istediğin bilmeyen ve çapına bakmadan über isteklerde bulunan kezbanlarla dalga geçiyoruz diye zavallı olduk ha! Hmmm... Önce siz kendinize çekidüzen vereceksiniz. Maddiyatı bu kadar ön planda tutmayı bırakacaksınız. Televizyon başından kalkmayan, ömründe 2 kitap okumamış halinizle Yekta Kopan gibi adamlar istemeyeceksiniz. Bacaklar Roberto Carlos'tan hallice iken, popo vücuttan ayrılıp demokratik özerkliğini ilan etmek üzereyken ve rhesus maymunu gibi suratınız varken ''Ben çok güzelim'' demeyeceksiniz. Siz hiç Türk erkeğini ''Ben Biscolata erkeklerinden daha yakışıklıyım yeeeaaa'' derken gördünüz mü? Cevabınız hayır ise lütfen tavsiyelerime uymaya başlayınız.

      Yine bekleriz...

      Sil
    2. @uyutulamayan Biscolata erkekleri ne ki bizim yanımızda hem bunlar top diyen çok erkek gördük.

      Bu kezbanların yaptığı hoş değil tabii ama emin ol bunların erkek versiyonu da dolu. kendi tipine bakmadan adriana lima gibi olmayanı aşağılamalar, eleştiriyi kabul etmeyenler. ömründe 1 tane bile kitap okumadığı halde önüne gelene cahil diyenler. kendi türlü türlü naneler yerken evleneceğim kız illa yatmamış olsun diyenler.

      kezbanlar kadar kamiller de var. sadece sen işin kezban yönünden çekiyor olduğun için kamillerin farkında değilsin.

      Sil
    3. @Optimus Gayet de farkındayım o kamillerin merak etme. Bir kezban ne kadar iticiyse bu kamiller de o kadar itici. Hatta bazen dövesim geliyor o kamilleri. Neyse ki yavaş yavaş akıllandıklarını görüyorum. Cahilliğin, arabesk kültürün bir halta yaramadığını ve kendilerini geliştirebileceklerinin yavaş yavaş farkına vardıklarını görüyorum. Fakat kezbanlar bunu göremiyor işte. Çünkü onlara ''Hiçbir şey yapmasan da talibin olur'' düşüncesi empoze edilmiş.

      Sil
  22. birbirimize banka hesap bilgilerimizi mi yolluyoruz nasıl oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce ptt'den isme bir miktar havale çıkartıyosun (kaparo),sonra nikah tarihinden 6 ay sonraya çek yazıp gönderiyosun bitmiş oluyor.

      Sil
  23. http://www.youtube.com/watch?v=3Bjx1FI59LQ
    Parasız erkek patlıcan dolmasına benzer

    YanıtlaSil
  24. Şu durumun bir de doğal olduğunu iddia eden kezban sempatizanları var, daha ne diyeyim.

    Burada dalga geçilen: Kezbanın, maddi durumunun "gayet ve mükemmel bir şekilde çoOoOook iyi" olduğunu dile getirip üzerine bir de zengin adam araması.
    Muhtemelen üzerine kalan tarlaları satıp açtığı bujiteride üst düzey yöneticilik ve takı tasarımcılığı yapıyordur.

    YanıtlaSil
  25. Kadin hakli beyler davul bile dengi dengine

    YanıtlaSil
  26. keşke parasının birazcığıyla kendine düzgün bir çizme alsaymış abla

    YanıtlaSil