8 Temmuz 2012 Pazar

çok güzelim



32 yorum:

  1. Kezbanlığı bir kenara da, kadın anladığım kadarıyla hemşire ve her an durumu kötüleşecek hastalarının yanında ojelerini tazeliyor. Bir bok olsa, 'canııaam ya ojelerim kurumadı, ölme az daha' mı diyeceksin amk? Ona bir şekilde bakan insanlara da 'bön bön bakıyolar yeeaaa' diye tepki gösteriyor bir de. Senin ben amk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sebebinin doktor koca bulma çabası olması muhtemel.

      Sil
  2. doktor falan değildir dimi lan bu. Eğer doktorsa paylaşan arkadaş ismini cismini versin bari. çünkü bu kezbanın herkesten daha çok doktora ihtiyacı var.

    YanıtlaSil
  3. öyle deme, bak bir çılgınlık yapıp evlenme teklif ederse görürsün o ojelerin kaç bucak olduğunu :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @karton_piyer

      ahahahha :D güldüm lan

      Sil
  4. hastalara acıdım böyle bi psikopatın eline düşmüşler

    YanıtlaSil
  5. ben gözelem...

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. bugün bir çılgınlık yapıp bu kızın kulağına 3 kulhuvallah 1 elham fısıldıcam. belki düzelir.

    YanıtlaSil
  8. Yine söylemekte fayda var."Kibir en sevdiğim günahtır" imza:Şeytan.Yorumsuz.

    YanıtlaSil
  9. Hastanede hastadır belki, bakırköyde falan.

    YanıtlaSil
  10. İnsan niye bu kadar onay ihtiyacı hisseder ki? Niye?

    YanıtlaSil
  11. Körle yatan şaşı kalkar, Kendisi tımarhanede çalışyor galiba, ordaki delilere baka baka o da kafayı sıyırmış...

    YanıtlaSil
  12. Var benim tanıdığım bu formatta. Aynısının Sağlık sektöründe çalışmayanı.

    YanıtlaSil
  13. veznede çalışıyor yaaa, her hastanın sosyal güvencesi yok sonuçta.

    YanıtlaSil
  14. Ambulansçılar siker ki bunu

    YanıtlaSil
  15. Allah bunun eline düşürmesin.

    YanıtlaSil
  16. allah senin belanı versin lan.

    YanıtlaSil
  17. :) salak yemin ederim gerizekalı bunlar

    YanıtlaSil
  18. Bu kadınların götlerini kim kaldırıyor yahu? Bu nasıl bir özgüvendir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadınların götlerini sizler kaldırıyorsunuz. Senin de akşama kadar etrafın sana iltifat edenlerle dolu olsa senin de götün fezaya bakar.

      Bu soruyu saf gibi sürekli sorup duracağınıza problemi çözmeye yönelik bir şeyler yapın.

      "Ya uff bunların götünü kim kaldırıo ki"

      Sizler.

      Sil
    2. 19:17 ne yani suçlu erkekler mi? Kadınlar sütten çıkmış ak kaşık mı? Bir de ''Size de böyle yapsalar sizin de götünüz kalkar'' demişsin iyice batırmışsın. Yüüüüoooooo hiç de kalkmaz götüm. Beni öve öve bitiremeseler bile teşekkür eder geçerim, kendi işime bakarım. Bence kadınların götlerini kaldıranlar değil iki övgü alıp götünü fezaya kadar kaldırmaya hevesli kadınlar suçlanmalı.

      Sil
    3. Başına gelmemiş bir konu hakkında ahkam kesmek ne de kolay. Götü kalkmazmış... Kaldı ki cidden senin götün kalkmasa bile, senin gibiler istisnadır.

      Aynı götü kalkıklık yakışıklı erkeklerde de oluyor genelde. O kadar ilgiden sonra adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Kezban'ın götünün kalkıklığı ile yakışıklı erkeğin götünün kalkıklığı arasında fark var tabii. Yakışıklı adam bir nebze de olsa hak ediyor, Kezban güzel olmadığı halde o havalarda. Bu da "nefes alsa yeter"ci zihniyetin ürünü.

      Sil
    4. "Ya uff bunların götünü kim kaldırıo ki"

      Sizler.
      Ah ah önyargıya bak. Ben kendim kadınken kadınların götünü nasıl kaldırabilirim, bi düşün bakalım. 13.09'un da dediği gibi, benim de götüm kalkmaz. Kaldı ki insanların bana iltifat edip etmemesi pek umurumda değildir. Şimdi bu yazdığım için de "kendini beğenmiş" dersin. Ayrıca "sana iltifat ederlerse senin de götün kalkar" ne kadar yüzeysel bi yorum öyle. Herkesi neden aynı kefeye koyuyorsun?

      Sil
    5. Sizler derken erkeklerden bahsediyorum (seni de erkek olarak düşünerek), sen bireysel olarak kaldırmıyor olabilirsin. Ya da bazı erkekler kaldırmıyor olabilir ama bu PEK ÇOK erkeğin onların götünü kaldırdığı gerçeğini değiştirmiyor.

      Buraya bir link kopyalıyorum, durumu en şahane o izah eder (linki adres çubuğuna yapıştırıp, bak. bu senin tahmin edebileceğinden çok daha fazla yaşanıyor)

      https://pbs.twimg.com/media/A1zE0HSCYAAMRXZ.jpg

      Kendini beğenmiş falan demeyeceğim, az çok psikolojiyle aran varsa zaten ne demek istediğimi anlarsın. İnsanların tamamı yoğun ilgiden dolayı şımarmaz ama çoğunluğu şımarır, insan psikolojisiyle alakalı bir durum ve ben genelden bahsediyorum. "Sizler" derken de genelden bahsettim yoksa zaten Kezban'lara kin kusan birinin Kezban'ları şımarttığını düşünmemek gerek (gerçi internette Kezban aşağı Kezban yukarı deyip de günlük hayatında yine Kezban'lara sulanan tipler de az değil).

      "Sana" iltifat ederse muhabbeti de aynı şekilde, sen direkt üzerine alınma, genel hakkında konuşuyorum. Ama sen dersen ki hayır bana iltifat ediliyor ve ben şımarmadım, ısrar edip de yok şımarmışsındır diyecek halim yok, öyle diyorsan öyledir ama geneli temsil edemezsin.

      Umarım daha iyi anlatabildim.

      Sil
    6. çok yanlış gelmişsin

      Sil
    7. Çekirdekten yetişiyor bunlar ya. Aile terbiyesi insanın karakterini çoğu zaman belirler. 'Aman benim güzel kızım, tamam sen yorulma meyve suyunu sıkıp getireyim, aman babanı ben idare ederim, tabii sen süpersin kızım, benim güzeller güzeli akıllı kızım' cart curt derken götler feza olur. E şımarıktır, gevşek bir kişilik sahibidir, ailede şekillenir bunlar. Tıpkı nice erkeğin 'sen erkeksin höt de sussun, erkek değil misin vur bir tane, erkek dediğin hödöhödö' tanımları yüzünden, birçok erkeğin kadına şiddet uygulamayı erkekliğin şanından görmesi gibi.

      Beni de ailem pohpohlardı. Ama sürekli yok tutumlu, yok çalışkan diye. Haftasonları ev işine sardırırlardı falan filan. Bir de hiçbir şeye elini sürmeyen, ders de çalışmayan ama her istediği olan, lisede bile makyaj yapan tipler vardı. Aha, o kezbanlar bu nesilden doğdu amk.

      Sil
  19. Birlikteyken iyiydi ama ayrılınca hayvan oluyor.. Acaba o hayvan senin kokmuş bir kaşar olduğunu senin tahmin ettiğinden daha önce mi farketti de hayvan oldu?

    Ya da öteden beri hayvansa, bir hayvanı sevebilecek mideye sahipsin demektir. Ama başta anlayamadım ne denli hayvan olduğunu diyorsan, anlama özürlüsün demektir...

    her halükarda, ben yine de senin amk!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinir olduğu kadına "kaşar" diyen bir baş kaşarla karşı karşıyayız sayın seyirciler.

      Sil
  20. kesin bu kız terkedilmiş yazık Demet Akalın'a bağlamış

    YanıtlaSil
  21. götünü kim kaldırmış demeyin facebookta oyun oynamak için sahte hesap açtım, isim ingilizce, ülkemi ABD yaptım iki kişi asıldı ikisi de türk, Türk erkekleri de dünya çapında abaza

    YanıtlaSil