12 Temmuz 2012 Perşembe

olacak



25 yorum:

  1. Zekiyim ama vücudumun en beğendiğim yerleri; dudaklar, göğüsler, kalça ve bacaklar. Hiç olmazsa Kamil'lerin bunlara bayıldığını bilecek kadar zeka var.

    YanıtlaSil
  2. goguste piercing. wow gotum dustu.

    YanıtlaSil
  3. 1.66 - 70im, ama güzelim üzerim.

    oldu balık

    YanıtlaSil
  4. fiziksel engel: 3. derece (%70-%80) beyin kusuru.

    ab

    YanıtlaSil
  5. En beğendiği yerleri sayarak 'vasıfsızın tekiyim ama en azından yatakta memnun ederim ;)))' mesajını da yollamış. Göğüsler, kalçalar... KalçaLAR? Vay amk. 'Erkek dediğin iki memeye fit olur yea' kafasının en nadide örneği. Ananızdan mı öğreniyorsunuz kızım bunları ya? Sonra erkekler neden öküz, neden bana malmışım gibi davranıyo? Ben bir bağyan olarak utandım senden amk. Davranın tabii. Ne sıçtın ki eline, ne sürcen yüzüne.

    YanıtlaSil
  6. Şurada bir iki Kamil yayınlansın da, havamızı bulalım kadın tayfası olarak dedim. Bir evlilik sitesine üye oldum. Bulamadım amk Kamil falan. Ancak daha fotoğrafım onaylanmamasına rağmen, bir sürü mesaj, favori falan yağdı. Bu da Kamilliktir bence ya. Ne bileyim. Şuraya gene paylaşımda bulunan Kamil severler uğrasa da, sevinsem. Neyse ben Twitter'a da bakıcam. Her şey kezbanhunter için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kezbanlarla Kamillerin durumu farklı. Bir kezban en absürd taleplerini bile yazsa daha fotoğrafını koymadan onlarca hatta yüzlerce kişi favorisine alıyor. Ben de millet ne halde diye bakmak için üye oldum, fotoğrafımın olmasını bırak, kayıt esnasındaki sorulara hızlıca, okumadan cevap vermiştim. Yani ortaya 1.50 boyunda 80 kilo, ilkokul mezunu, sürekli sigara içen bir tip çıkmış, bilerek yapmamıştım. Üye olduğum andan itibaren mesajlar gelmeye başladı, daha ortada fotoğrafım bile yok, onlarca kişi favorisine eklemiş.

      Şimdi böyle yoğun rekabetin yaşandığı bir yerde erkekler tabii ki de kendilerini genelde farklı biri olarak tanıtıyorlar. O evlilik sitelerine üye olan erkeklerin pek çoğunun derdi evlilik de değil zaten, orada muhabbete başlayıp, kendi ablasının yaşamasına asla izin vermeyeceği aşklar, ateşli saatler yaşamak :D. Yani evlilik sitelerinde kezbanlar dürüst bile olsa, erkek yağıyor onlara. Kamiller maske takıyor.

      Facebook, twitter ya da forum gibi yerlerde, yani kamil'lerin amaçlarının direkt kadın tavlamak olmadığı yerlerde daha dürüstler. Her cümleleleriyle ele veriyorlar kendilerini. Aslında ekran görüntüsü alıp göndermek lazım.

      Sil
    2. Valla Kamillikten sayılırsa bu durum, gönderirim elbette ekran görüntüsünü. :) Adamın biri yazmış 'nerdesin geleyim tel vereyim mi vercen mi' Oha! Midem bulandı zaten ya, çıkıyorum siteden.

      Sil
  7. Yahu bu çakma sarışınlarda,da nasıl sonsuz bir özgüven var inanılır gibi değil..insan azıcık ama azıcık kenarından köşesinden mütevazi olmaya çalışır..amaaa yooo,orda dur.75 milyonluk türkiyede abaza oranı epey yüksek olduğu için bu kezbanların götü tavan yapmasında ne yapsın..şuna bakya zekiymiş güzelmiş miş miş..herkesin güzellik anlayışı farklıdır..ben esmerlerden hoşlanırım sadece..bence sen ne güzelsin nede zekisin..benim için olsan olsan tek kullanımlık zevk aracı olursun sadece...

    YanıtlaSil
  8. göğüste piercing varmıs ilginç

    YanıtlaSil
  9. bunların bulunduğu sitenin adresi nedir? :D

    YanıtlaSil
  10. 1.66, 70 kilo diyor,

    balık etliyim diyor,

    güzelim diyor,

    ben..... hiçbirşey diyemiyorum amk :(

    YanıtlaSil
  11. 70 kilo amk kes kes ye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahahahahahahahahaha

      Sil
    2. askldjflsdjaflals altıma sıştım gülerken:d

      Sil
  12. 'Zekiyim,güzelim seni üzerim.kısacası kendimi beğenmiş biriyim.herkesle işim olmaz' derken serdar ortaç şarkısına söz yazmış kezomuz.

    YanıtlaSil
  13. http://twitter.com/AkalinMelike

    YanıtlaSil
  14. İstediği özellikte olan erkekler sıraya girmiştir şimdi :)))) Nasıl bir özgüvendir bu? Neyse yarın öbür gün komşunun oğluna kaçıp mutlu mesut yaşar :))))

    YanıtlaSil
  15. Of bundan ne but çıkar bacaklarına da güveniyormuş,sığır seni

    YanıtlaSil
  16. Göbek ve Gögüste piercing , bu ne arkadaş zeka küpü maşallah

    YanıtlaSil
  17. oha, 1.66 boy ve 70 kilo. sığırın önde gideni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen sığır görmemişsin arada bir kendine baksan çok iyi edersin dürrük.

      Sil
  18. ''Herkes'' yerine herkeZ yazmadığı için +2 puan .. Ama kariyerli biri OLACAK ne amk .Buna da -5 .. Yani bu da demek oluyor ki 3 KuRUşLuK İnSanA 5 KURuŞLuk DEGER VeRirSen KALaN 2 KuRuşada SEnİ SAtAr..

    dipnot : -dahi anlamındaki -de ayrı yazılır ..

    YanıtlaSil
  19. çakma sarışın ayak mertek gibi el ayı eli gibi saçlarının dibi gelmiş kızım sana bu kadar değer verenin ben...........g..nü kaldıranın......

    YanıtlaSil