13 Haziran 2012 Çarşamba

atwa vs en bi gercek sour...


 

Bakalım ne olacak?

69 yorum:

  1. Ne olmuş? Biri özet geçse ya. Atwa herkesle tartışıyor takip ettiğim kadarıyla, yine mi takışmış birileriyle?

    YanıtlaSil
  2. kadın herifin malı götürmüş amk

    YanıtlaSil
  3. özet geç piç diyenler için

    en bi gercek sour "fuck body aranıyor" başlığına fb aradığını yazmış.

    atwa denen islami muhafazakar kamil de
    "demek ki yarak istiyorsun" diye özel mesaj atmış

    bunun üzerine en bi gercek sour da kamili mahkemeye vermiş, ortalık karışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi o zaman bence durum şu. Bu kadın GAYET normal olarak fuckbuddy aramış, bu kamil de bir kadının fuckbuddy aramasını yediremediğinden "yarak"lı mesaj atarak kendince huzur kaçırmak istemiş. Derdi o kadına fuckbuddy olmak olsa düzgünce kendisinin uygun olduğunu yazardı. İşin içine alaycı bir tavırla yaraklar giriyorsa, amaç bellidir. Dava edilecek kadar ciddi bir şey yok ortada ama yine de haklı olan en bi gerçek sour'dur.

      Sil
    2. öyle, zaten kezban tabiri kullanmadım ben farkındaysanız.
      ama bu atwa denen ergenin, kamil olduğu su götürmez bir gerçek. Kadınlar fuck body arayabilir, istediği erkek ile birlikte olabilir, hayatını ve cinselliğini istediği şekilde özgürce yaşayabilir.
      Dava etmesi ise ayrı bir tartışma konusu, kişisel bir konu bu.

      Sil
    3. valla sözlükte yazmadım ama bu tekil konuyu(sadece entry>mseaj>dava) ele alırsak atwa piçi sonuna kadar haklı beyler, en bi gercek sour da sonuna kadar kezban maalesef. evet atwanın götü tutuşmuş olabilir, en bi gerçek sour daha sağlam back-up bulmuş olabilir ama mahkemeye giderse hakim en bi gerçek soura pis pis güler gibime geliyor. ikisini de tanımam etmem fakat bu tekil olayda insanlar sanki ne bileyim biraz subjektif takılıyorlar gibi gibi. yani en bi gercek sourun davasının elle tutulur yanı yok, gavurların deyimiyle elinde bir case bile yok ki avasas falan da topa girmiş ama bir bok çıkmaz asıl rezillik ondan sonra. davayı takip edecem şayet açılırsa. ve eminim takipsizlik çıkar ki hukukçu olmamama rağmen çok açık seçik karar. gerçi atwa da az leyla değil hani.

      Sil
    4. Atwa kamildir, fuck buddy arayan bir kadının tadını kaçırmak istemiştir.

      Sil
    5. Bu dava basit bir hakaret yada sadece taciz davası değil. Sonrasında yaşanan gelişmelere bakılırsa davanın içeriği taciz, hakaret ve tehdit olduğu görülür. Tabi sonrasında gelecek maddi manevi tazminat davaları.

      Sil
  4. atwa mıdır ne sikimdir, bu herif kamilin, mahmutun önde gidenidir. bunlar gibi akılsızlar kezbanları besliyor zaten. fuckbuddy arayan ve dilediği erkekle beraber olmak isteyen kıza "sen yarak arıyorsun demek" kamilliktir.

    YanıtlaSil
  5. kezban avcısı mısın kezban yancısı mısın belli değil amk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sefer de erkek kezbanı yakalamış işte

      Sil
  6. huntercım o fuck body değil fuck buddy olacak. bir öğren de gel hele.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fuck buddy'ye fuck body de deniyor, Einstein.

      Sil
    2. baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor

      Sil
    3. @14:27 Orası öyle de, buna Enistein diyeceğiz. Bu Türk işi Einstein.

      Sil
  7. Ulan bu blog'ta bazıları istiyor ki sırf dişi kezbanlar eleştirilsin, erkeğin kezbanına toz kondurulmasın. Ulan kezban dişi olunca ağzınızdan köpükler saça saça yorumlar yapıyorsunuz da, erkek kezban eleştirilince neden hemen "kaka kezban hunter" diye saldırıyorsunuz, sevgili ikiyüzlü kamiller?

    YanıtlaSil
  8. @ Adsız 14:18
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fuck+body
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fuck+body

    evet benimle birlikte herkes Enistein. Tanrı seni korusun. Amen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. enis tekin diye bir arkadaşım vardı, o aklıma geldi birden ne alakaysa

      Sil
    2. Tamam "Enistein". Tanrı beni korusun. Amen.

      Sil
    3. @14.25 kendi silahı ile gibmiş

      Sil
  9. yahu kadın fuck buddy ilanına yazmış, arından da talebine yönelik bir mesaj almış. mesajdaki tek yanlış şey üslup. yazının başında kadın yerine "karı" dersem algılama farkının olabileceği gibi... bildiğim kadarıyla bu "fucking" olayı heterolar için kuku ve yarak ile gerçekleşiyor. sen de böyle bir istekte bulunuyosan ya da sonrasında olayı çevirdiğin gibi eğlenme amaçlı yazdıysan "yarrak istiyorsun o zaman :))" mesajına "25 cm. ve damarlı ise istiyorum, evet" yazıp cevap verseydin. ama kabul edelim ki ne sour cinsellik konusunda kendini doğru ifade edebilecek zihniyete erişmiş, ne de atwa "ben sadece bir soru sordum :))" savunmasında samimi. zaten türkiye'de ne kadınlar ne de erkekler bu beyanlara hazır değil. bunun en büyük kanıtı da tartışma bugün buralara kadar gelmesidir. olayın mahkemeye gidecek bir tarafı da yok ayrıca. amaç sadece iki zavallının ego savaşı ve beyin sikmek.

    YanıtlaSil
  10. Yesinler birbirlerini.İkisi de birbirinden troll.

    Ayrıca kendi tabiriyle "sikilmek için" arabası olan birini arayan kişi ile buraya eklediğin kadınların arasında ne gibi bir fark var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne zaman demiş lan bunu?

      Sil
    2. http://img128.imagevenue.com/img.php?image=508979858_1339508979_122_422lo.jpg

      Sil
    3. maddiyatçılıktan ziyade ihtiyaçtan demiş ama, kalkıpta teminat olarak istememiş :) anladı??

      Sil
    4. Tabi canım bir kerelik seks için arabayı üstüne isteyecekti.Maddiyatçılık ile ihtiyaç arasındaki farkı kim belirliyor.Sen mi belirliyorsun.

      Neyse ne kısacası ikisi de birbirinden beter.

      Sil
    5. @15.07 öyle tabi ki, ama sadece en bi gercek sour a yüklenmemek gerek bu durumda, o zaman kamil atwa aradan sıyrılır kaçar. söylediğin doğru al birini vur ötekine

      Sil
  11. en bi gercek sour kadar kezbanını görmedim. eminim avukatının ofisinde pompalamasyon da yapıyordur.

    YanıtlaSil
  12. 13:37'de yazan Adsız'ım ben. 14:48'te verilmiş olan link doğruysa, yorumumu değiştiriyorum. Atwa Kamil'dir, en bi gerçek sour da Kezban'dır.

    Atwa Kamildir çünkü fuck buddy arayan kadını çekememiştir, aklınca rahatsız etmek istemiştir.

    en bi gerçek sour Kezban'dır çünkü "üstüne sikilen ben olacaksam" demiştir. Hala bir erkekle bir kadının seks yapmasını erkeğin sikmesi, kadının sikilmesi olarak gören kezbanlar/kamiller var ne yazık ki.

    Buradan tüm kezbanlara ve kamillere sesleniyorum KADIN VE ERKEK CİNSEL İLİŞKİYE GİRİNCE HER İKİSİ DE ZEVK ALIYOR YANİ İKİ TARAF DA SİKİLMİŞ OLUYOR, bu acı gerçeğe alışın artık lan. (Evi ve arabası olsun demiş ama bunların sebebini açıklamış, parasını yiyeyim mantığı değil)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence o cümleyi bu konuda ciddi olmadığını belirtmek için özellikle koymuş. Ben ilk okuduğum da o cümlyi okuyunca o başlığa iş olsun diye yazdığını düşündüm (hah belki çok iyi bir fırsat çıkarsa da kaçırmam demiştir)

      Sil
  13. atwa'nın o tarz mesaj atma sebebi bu http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28957010
    o fuck buddy konusu sonradan çıkma sonradan bu argümanı savunmaya başladı yani atwa başta size gönderdiğim entry sebebiyle öyle bir mesaj atmış.
    FB arayan birine de o tacizci üslup yanlış ama burada söz konusu entry için daha da yanlış. Zaten gerek ilanı gerek de buraya bakarak işin makarasında olduğu belli en bi gercek sour'un. Sen de bu şekilde "makara" ya almak istiyorsan arada samimiyet olması gerekiyor; belki samimi bir arkadaşı dese bu taciz olmayacaktı.
    Neyse haksız ve asıl linç edilmesi gereken adam atwa şimdi kalkmış en bi gercek sour'u kezban yaftası ile linç ediyorlar "asıl sen rezil olursun FB arıyorsun kızııım" "Tüm sözlüğü şikayet ederim" gibi tehditler o yüzden şu saatten sonra ne yapılsa hak ediyor. Ben moderatör olsaydım olay sonrası verdiği tepki ve tehditlerden dolayı tekmeyi basardım.
    Demokratik bir ortam olacak diye insanlara tehdit etme özgürlüğü verilmemeli.
    Bir de olayı savunan kezbanlar var "queen of the damned" gibi insan iki tane finli ile yatınca iki rusla yatmış erkek gibi kezban olmaktan kurtulamıyor özellikle. Sürekli bu konuyu gündeme getirip bunu yapması ile aşmış olduğunu düşünüyorsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kardeş, başta ben de en bi gerçek sour'u destekliyordum ama "üstüne sikilen ben olacaksam" diyen kişi kezbandır ya hu. Zevk alacağı aktiviteyi sanki kafasını kopartıyorlarmış gibi zarara giriyor olarak göstermesi kezbanlıktır.

      Atwa ağır Kamil'dir o konuda bir sözüm yok.

      Sil
    2. Dediğini anlıyorum ama ben o cümleyi özellikle söylediğini FB mesajı konusunda ciddi olmadığını düşünüyorum. Yani o lafı ciddi ciddi söylememiş gibi hissettim ben okurken, tam tersine bu konuda hafif bir "makara" yaptığını anlatmak için kullanmış gibi geldi. Gerçekten böyle düşünüyorsa kezban kafası zaten ona diyecek yok çok tanımadığım sadece 3-5 entrysini bildiğim için de birşey diyemiyorum ama tek bir cümleyle de insananlara kamil kezban demesek iyi olur. Bazen insan saçmalayabiliyor. Atwa'nın ki koskoca bir süreç o yüzden onun hakkında daha kesin konuşuyorum.

      Sil
  14. danışıklı troll dövüşünden başka bi sik değil sanki. o ona öyle demiş de bu buna yarak demiş.
    "sikilen olmak" isteyen bünyeye "yarak" olmak isteyen bünye işte.
    insanlığınıza sıçayım sizin.
    bunlarla ne fuck buddy olunur, ne de namaza gidilir.
    aynı bokun kukulusuyla pipilisi iste.

    YanıtlaSil
  15. Millet, 16:12'de yorum yazmış olan şahıs bu ülkede neden vajinanın değerli olduğunun kanıtıdır. Seks yapan kız değerini düşürüyormuş meğer, zevk almıyormuş.

    YanıtlaSil
  16. kaşar adamlar bastı burayı amk

    YanıtlaSil
  17. al birini vur ötekine.

    YanıtlaSil
  18. bu nasıl bir platform len. herkes adsız olarak brbirine laf sokuyor ki şimdi ben de adsız olarak görüneceğim galiba. biri buna otomatik numara verse ya, guest21, guest314 gibi.
    (not:quest değil guest)

    YanıtlaSil
  19. bu olayı dunden beri takip ediyorum.Öncelikle bi bayanın eğlenme amaçlı olsa bile fuckbuddy ilanlarına 'e o kadar sikilcem arabası olsun bari' tarzı şeyler yazması uzerine kafanızda o kişiye karsı bi izlenim olusur.Ve entryi editlediğinde cok rahatım,erkekler gibi cinsellik konusabiliyorum yazmıs.Sen bu kadar rahat bi bayansan sana demek yarrak istiyosun dediklerinde de dava acıcam diye konusmaman gerekir.Cunku öyle bi entry girme cesareti gosteriyosan onun karsılıgında gelecek tepkilere de acık olmalısın.Burda bi taciz gormuyorum ben o bayanın girdiği entry dogrultusunda, o bayanın girdiği entryde kullandıgının aynı uslupla bi cevap yazmıs arkadas.Ama sour böyle bi tepki beklemiyo olcak ki hemen avukatıma basvurdum felan demiş,dava accak olsan bile onu ulu orta bi yerde acıklamanın bi alemi yok,sırf şov olsun.tabi atwanın bana dava acılırsa ben de butun yazarları dava ederim demesi de ayrı bi sacmalık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sour'u "sikilicem" demiş olduğu için desteklemiyorum, hırbo bir kızdır kendisi... ama sebebi ne olursa olsun fuckbuddy arayan bir kadına "derdin yarak" tarzında o kadını aklınca aşağılayacak bir cümle yazan adam erkek kezbandır. rahatsızlık vermektir. umarım açar dava.

      Sil
  20. ne kadar boş işler, ne kadar boş yorumlar!!! kafanızı bunlar yerine atom mühendisliğine yorsaydınız bugün galaksiler arasında dolaşıyor olacaktık amk barzoları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he amk sende buraya NASA dan yazıyosun di mi?

      Sil
    2. Uçan adam Sabri detected. Gezegenler arası de anlarım, yıldız sistemleri arası de anlarım ama galaksiler arası ne lan it. Sana ödev Samanyoluna en yakın galaksinin mesafesini yazıver bakalım. Işık olsan gidemen yarrağım bir insanlık tarihi kadar süre zarfında.

      Gençler yerçekimsiz ortamda fuckbuddylik olayına ilişkin deneyler yaparken (nesiller alacak galaksiler arası yolculuk için olmazsa olmaz) lale insanların bilim aşkına turp sıkıyor.

      Sen merak etme koçero sikişirsek en bilimsel biz sikişiriz.

      Dingile bak la burada geyik dönmese ışığın 2.2 milyon yılda aldığı yolu katedeceğimizi iddia ediyor. Yarrağım sen merak etme biz bişey biliyoz da sikiş sokuş muhabbetine verdik kendimizi. Biz olduğumuz yerde dötü kurtaralım Andromeda bize gelir raad ol.

      Sil
    3. bamya detected! senin aklın burada minicik bamyanın çevresinde dolanırken,her olayda suçlamaktan başka bi bok yapamadığın abd,çin,israil,rusya vs gelişmiş ülkeler uzayı arşınlıyor. sen hala devamlı vurguladığın o bamyanın önemli olduğunu düşün. bsg

      Sil
  21. ya oğlum sene olmuş 1453 insanlar hâlâ ekşi'de takılıyor ya ne olacağıdı. adam gibi bir yer olsa 2004'te bırakmazdık değil mi? bırakın oğlum insanların egolarını kustuğu yeri adam da görmüş ve bunu kendince dile getirmiş. AYARI DA ALMIŞ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer tombay sensen seni ifşa ettim:)
      bence de insanların salya sümük gurur savaşlarını görmek için bugünkü ekşi sol framei yeterliydi olay buraya taşınmamalı.
      hepimiz ekşici değiliz ve inanın bu kavga bazılarımızı ilgilendirmiyor keşke kezbanlığa yönelik bir blogta bu atışmaları görmek zorunda kalmasaydık.

      Sil
  22. ya arkadaşlar şu caps açık yazan arkadaş sabaha kadar yorum yapsa okurum. 2002 den beri ekşi yazarı olan arkadaş sanırım o. altıma sıçıyorum gülerken. nasıl bir üslupsa acayip sevimli küfrediyor piç. :D :D :d :D

    YanıtlaSil
  23. araplar siz içmeyin bokunu çıkarıyonuz. siktiniz attınız siteyi. gerçi izlemesi keyifli ama. :D

    YanıtlaSil
  24. Caps lock'u açık yazan mal, ordan burdan öğrendiğin cümlelerle komik mi olduğunu sanıyorsun?

    YanıtlaSil
  25. en çok sana verecekler 2002'li ekşici reis büyüksün ahahaha.

    o değil de hepinizde bi abazalık, bi sevişememişlik, bi am bulamamışlık söz konusu gibi. yazık la kimin çocuğuysanız. bi rahatlayın amk. dünyanın sonu değil.

    YanıtlaSil
  26. bence "sikilecek olan bensem bari beni arabayla alsın" demek de, "yarrak istiyorsun" demek de aynı değerde. ben ilk entry benzeri bir şey yazsaydım aynı başlığa, 'yarrak istiyorsun' diyene 'evet sakıncası mı var?' derdim.
    size bir son dakika haberi;
    kadınlar yarrak isterler (rahibeler ve yeminli bakireler hariç:). sebebi biyolojiktir efenim. bilmediğimiz bir şey değildir. evlilik denilen müessese de kadının yarrak, erkeğin kuku isteğini devlet desteğiyle gidermek için kurulmuştur. bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerede lan o kadınlar, açık adres alabilir miyim. Bunca sene tok satıcıyı oynamışlar vay adiler. Ev, araba, sorunsuz maddiyat olmadan da oluyormuş gençler siktiredin kariyeri parayı pulu.

      Sil
    2. @01:13 bence evleneceğin kadında sağlam zar, maharetli olma gibi özellikler aramazsan karşı taraf da senden zengin olmanı çok beklemez sanırım. çünkü kezbanların kamillerin evlilikleri çıkar üzerine kuruludur.

      Sil
    3. @10:01 Ben sağlam zar aramıyorum da, onlar sağlam kar aramaktan vazgeçmiyor. Tek fark masum kız pozu yerine kendisini asla satmayacak kişilikli kadın pozuna geçiş yapıyorlar.

      Keşke hepsi buradakiler gibi dürüstçe niyetini belli etse.

      Sil
    4. @01:46 senin sağlam zar aramadığın gibi, sağlam kar aramayan kızlar da var. ama bu ülkede erkeklerin de kadınların da çoğu kezban ne yazık ki.

      Sil
  27. Atwa'yı günahım kadar sevmem ve kendisi kamilin önde flama sallayanıdır. Fakat ''en bi gercek sour'' denen katıksız kezban da hâlâ tabularından kurtulamamış, küfür edildi diye neredeyse tecavüze uğradığını iddia edecek kadar psikolojisi bozulmuş bir kadındır. Olay da trollerin tepişmesinden ibarettir. Atwa denyosu önce özür dileyip sonra geri almıştır, en bi gercek sour kezbanı da ''Aha bakın özür diledi, işte ben adamı böyle kıvrandırırım'' diyip caka satmıştır. Bir de adaletin işi gücü yok bu iki trolle uğraşacak, te allam :))

    YanıtlaSil
  28. bence mahkeme ara karar alıp ikisinin de "denetimli siktirilmesine" karar versin. haftada bir bölge karakolunda uzman türk pornocuları tarafından 2 posta kayılsın bunlara. ancak böyle akıllanır bu tencereyle kapak amuğakoyum.

    -- kemal --

    YanıtlaSil
  29. Bunların mahkemede aşık olup evlenmesi bayağı komik olurdu.

    YanıtlaSil
  30. ya bi siktir git allasen. kız mıdır erkek troll müdür ne boktur, yarrak istediğini yazmış, adam da sormuş.

    YanıtlaSil
  31. BENİ TANIDILAR SEN KAÇ BAKINIZI İÇİN MESAJ ATMIŞ FUCK BUDDY İLANI İÇİN DEĞİL.

    FUCK BUDDY İLANI İÇİN OLSA HATUN KIYAMETİ BU KADAR KOPARMAZDI.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha önce bunu demiş hatta link vermiştim. Görmediyseniz "Adam haklı beyler" yazayım da bu arkadaşı dinleyin bari... Millet hala FB ilanında, o atwa'nın sonradan tacizine sebep olarak bulduğu bir entry. Az uyanın taciz mesajında kıza "beni tanıdılar sen kaç" entrysinin linkini vermiş.

      Sil
    2. yahu ne kızı koskoca kadın. gerçi kız mıdır kadın mıdır biz nerden bilicez değil mi?

      Sil
  32. bi daha da girmem buraya bu gönderiyi gördükten sonra. birilerinin sidik yarışına rampa olmuş.

    YanıtlaSil
  33. ya o değil de, anlamadığım mevzu şu, fuck buddy nedir? yatak arkadaşı, yani sadece seks için görüştüğün, buluşup sevişip, duşunu alıp evine döndüğün arkadaş. fuck buddy olayının tamamı zaten am, göt, meme, sik, taşak, seks, zevk üzerine kurulu. bu kezban kalkıpta, "sevişecek adam arıyorum, arabasıyla beni alıp evine götürsün, sevişelim sonra geri bıraksın" demiyor mu? peki bir de "madem sikilen ben olacağım" diyerek işin sikmek,sikilmek olduğunu açıkça söylemiyor mu? ee, bu karı kendisini sikecek erkek arıyor işte, durum bu amına koyayım ya, atwa denen atyarrağı da kalkıp, "seni sikecek erkek arıyorsun" değil de, "yarak arıyorsun" demiş. amına koyayım sevişecek adam arıyor lan karı!!! heeey! adamın parmağını mı, ayağını mı istiyor sence bu karı? adamın sikini istiyor işte, sevişmek, sikişmek bu amk. niye gücüne gitmiş açık açık söyleyince birisi? çok mu farklı "beni sikecek erkek arıyorum" la "yarrak arıyorum" lafları??

    YanıtlaSil
  34. Yalnız resimdeki abla da cinsel organa doğru yapılan cücük hareketine başka bir boyut katmış.

    Bu arada olay hakkında pek derinlemesine bilgim yok ama bir kız bana "Kuku istiyorsun yani"(Durduk yerde bile olsa) diye mesaj atsa hakaret/taciz olarak algılamak yerine "Ya ne isteyeceğidim yarrağım" derim herhalde.

    En bi gerçek sour'un önceki mesajı makara amaçlı yazdığını düşünüyorum ancak yazdığı şeyde "sikilecek ben olacaksam"(onu da makara amaçlı yazdığını ve ironi yaptığını düşünüyorum bu arada) lafı da hemsinsleri için pekala hakaret olarak kabul edilebilir. Seks kezbanca birisinin siktiği birisinin sikildiği birşey olabilir ama bu kadar hassasiyet gösteren insanlar için öyle olmamalı en azından.

    YanıtlaSil
  35. ben ekşi de ilk olayı okudugum zaman al birini vur ötekine demiştim içimden.hatta içten içe bu mesele de atwa kişisinin daha magdur oldugunu düşündüm.


    mesele malum,en bi gercek sourun yazdıgı belli(ki yazabilir..kendisi eğlencesine yazdıgını söyledi ama gercekte yazabilirdi helal olsun derdim)fb ilanına karsılık atwa kişisi de ister taciz olsun ister espri olsun ne bok olursa olsun bi soru sormuş.hepimiz sordugu soruyu biliyoruz.bu fb ilanını yazmıs bi kadının normal de ''ananzaaa xxxddd''filan tarzında cevap vermesi gerekirdi ya da ne bileyim işte cokta kaaleye almayan bi modda yapıstırması gerekirdi cevabı.en bi gercek sour''avukatıma talimat verdim''gibi itici ötesi bi cümle kurdu bunu ekşi de yazdı ve ordan ilk eksiyi yedi bence.
    avukatıma talimat verdim ne la?git ver mahkemeye,yaz ekşiye mahkemeye verdim ben bu göt herifi diye,hakkını ara sana göre bi taciz varsa,biz de seni destekleyelim eyvallah.gereksiz bi ayrıntı da olabilir yabi bu ama bana göre itici ötesi bi cümle.

    bundan sonrası daha komik anasını satayım.
    atwa bu mahkeme avukat olaylarından sonra ekşi sözlüğü taciz etmeye basladı.
    eger sour beni mahkemeye verirse bende ekşi sözlük yazarlarından bir sürü kişiyi mahkemeye vericem,dini aşağılayanları,uyusturuyu öven entryleri falan filan dedi göt.lan neyse bişey demiyorum ama içinde ki cocugun en pis tarafını ortaya cıkardı atwa.


    sonra?


    en bi gercek sour ve atwa prensipte anlastı.bizse haklarında sayfalar dolusu yazılan entrylerin sahip ve sahibeleri olarak hayatımıza kaldıgımız yerden devam ediyoruz.

    ya ne olacağıdı di mi?

    YanıtlaSil
  36. "uff bzne be slk" diyesim geldi yemin ederim. millet ne yapmışsa yapmış, bize ne. buradaki blog tarzıyla ne alakası var bu konunun? birileri aranmış ki bunu bir kadın olarak düşünüyorum, birileri de aranana kendince cevap vermiş. so what? ikinci bir ismini anmak istemediğim kadın davası sözlükteki bu ki o kadın şimdi celebrity olmuş diyorlar. ahah.

    YanıtlaSil
  37. En iyi yorumu Sözlükten taarruz yapmış.

    yoksa; "-beni sikecek kişinin arabsı olsun, ben mi gideyim o kadar yolu sikilen benim.."ayarında mesajlar gir.

    sonra eleman "- canın yarrak istiyor galiba" densin..

    sen de "- şeftalü gibün amcüğümü sikecüğüler" diye yaygarayı basarak kadın hakları, kadın onuru, ayrımcılık, cinsiyetçilik diye ahkam kesmeye kalk..

    geçiniz efendim...

    YanıtlaSil