13 Haziran 2012 Çarşamba

bana bakablecek



15 yorum:

  1. hizmetçi arayanlar için birebir.. hem fazla bir şey de istemiyor, karın tokluğuna temizlerim diyor :P

    YanıtlaSil
  2. saygı gösterilmez saygı kazanılır. hiç farkettiniz bilmiyorum ama kendisine, yeteneklerine veya kariyererine güvenmeyen kezbanların dilinden saygı hiç düşmüyor. aslında kendileri de biliyor cinsellik bittikten sonra erkeklerdeki kadınlardan uzaklaşma durumlarını. kezbancığım evde pinikleyeceğine azcık hava al, yeni şeyler keşfet, doğal yeteneklerini geliştir. daha sonra merak etme saygı da hayranlık da sevgi de peşisıra gelir.

    ad

    YanıtlaSil
  3. Sen önce Türkçe yazmayı öğren,ondan sonra yorum yaparsın kezban.

    YanıtlaSil
  4. insan bunu düşünse de biraz hafifleterek söyler, ne bileyim, "çalışmamı gerektirmeyecek" der, "evimde çocuklara bakmayı tercih ederim" der. bu kezban resmen "bana bakabilecek" demiş. yahu tamam evde bütün gün yatmak istiyorsunuz da azıcık güzel söyleyin şunu.

    YanıtlaSil
  5. Bu kezbanlarla aynı dili konuşmadığımıza kanaat getiriyorum artık. "kendine güvenmeni olması yalan nefret etmeli" !!?

    YanıtlaSil
  6. Ulan bebeler, bu kız gibi karısı olsun isteyen adam dolu bu memlekette. Kadın efendi gibi evinde otursun, temizlik yapsın, çocuk büyütsün, vajinasını sadece kocasına açsın, başka kimseye de açmamış olsun, bu ülkedeki pek çok erkeğin canına minnet bir durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saygı-sevgi bekleyeceksin ama önkoşulun ev-araba.Göreceğin sevgi de saygı da arabanın jantının, evin banyo fayanslarının hak ettiğinden ötesi olamaz. Çünkü onlar gibi satılıksın. Evi-arabası olmayan beni ne sevsin ne de saygı göstersin onun sevgisi de saygısı da önemli değil benim için diyor hanımefendi. Haa evi-arabası olup da buna rağmen bunu seven sayan adamın durumu bozulup evi-arabayı yitirdiğinde başına ne geleceğini az çok tahmin edebiliyoruz.

      Ortada satın alanların olması uyuşturucu satıcılarını masumlaştırıyor mu birader. Satıcıyı da eleştirirsin satın alanı da ama ne bekliyorsun bizden kendini satanı ama satın alan mallar var diye eleştirmeyelim mi?

      Sil
  7. bu da olayı sonradan çözmüş. kendini anlatacagı yere erkekini anlatmaya başlamış. sonra da silmeye üşenmiş kendinden devam etmiş heralde.

    YanıtlaSil
  8. sanırım lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor

    YanıtlaSil
  9. Evet, maalesef ama maalesef ülkemizdeki erkeklerin çok büyük kısmının aradığı kadın türü bu.
    Tencere-kapak misali bulurlar birbirlerini.

    YanıtlaSil
  10. "...bana bakabilecek..." Valla bakabileceğimi sanmıyorum ama olmadı ışıkları kapatırız yapacağımız zaman ;)

    YanıtlaSil
  11. yazım hatası olmuş, diğerlerinin yanında bir kezban değil...

    YanıtlaSil
  12. Pek dışarıya çıkmadığı için konuşmayı unutmuş galiba, o nasıl bir türkçe'dir yahu.

    YanıtlaSil