14 Haziran 2012 Perşembe

beni yaşatabilcek bir erkek


güzel ve alımlı olduğum için lüzumsuz erkekler hemen sazan gibi atlıyo.lütfen yazmasınlar...

84 yorum:

  1. lüzumsuzsa öldür

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce görmüşsün. Yemeklere şap yerine bunun gibi bir şapşal atsalar daha etkili olur.

      Sil
  2. seni öğretmen yapana çakayım ben

    YanıtlaSil
  3. kendinle ilgili tek söyleyebileceğin güzel ve alımlı olman demek. yazık la kimin doğurduysa. yazık la kimin eğittiyse. yazık la o beyni boşuna taşıyor, ağırlık yapıyor. kızım insan azıcık tevazu sahibi olur. herşeyin en iyisine hak ettiğine kim inandırdı seni. denyo olduğunu anlayan, seni skip bırakıp giden eski sevgililerin mi? benden daha iyisine layıksın, hatta en iyisine layıksın onu mu bekle dediler. yalan kızım. inanmayın. sadece kurtulmak istemişler senden. yazık kızım. üzülüyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adam haklı beyler, özellikle sikilip atılması konusunda

      Sil
    2. eski sevgilileriyle skişip kız da keyfine bakmış işte. ömür boyu aynı adamla mı sevişecek amk.

      Sil
  4. in --> "beni yaşatabilmeli"
    out --> "beni taşıyabilmeli"

    YanıtlaSil
  5. Her mesleğin içinde son derece yetkin insanlar olabileceği gibi bu kadın gibi birey olmayı beceremeyen,kendi değer ve becerilerinin farkında olmayan,başkalarına yaslanmaya çalışan asalaklar da olabilir. Bu durum kişilik özelliklerine bağlıdır,mesleğe değil. Öğretmen olmak bu kadına para hariç hiç bir şey kazandırmamış. Yazıkkk!!! ben örtmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle deme lan.. kutsal meslek sonuçta. çarpılırsın.

      Sil
    2. Konuyu saptırma lütfen. Mesleğin kutsallığına sözüm yok. Ekmek kazanıp,kimseye muhtaç olmadan,onurunla yaşıyorsan da son derece değerlisin. Değersiz olan bu kezbanın varlıklı erkek arayışı içinde olması,asalak yaşamak istemesi vs şeyler. Bunu anlayamıyor musun?

      Sil
  6. Türkiye'den ressam çıkmamasının sebebi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de ucuza badanacı bulmanın kolay olmasının sebebi...

      Sil
  7. kesin öğrencilerine ilk önce boş kağıda güneş çizmeyi öğretiyordur.

    YanıtlaSil
  8. adamın biri çok güzel yazmış;

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28803844

    YanıtlaSil
  9. güzel yazmış ama aynı başlıkta "lebbeyk" paso giydirmiş
    kesin kezbandır

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28793560

    YanıtlaSil
  10. bölüm: çöp adam terk kehkeh

    YanıtlaSil
  11. bari kediyi kurtarsaydık. ümüğünü sıkıyo hayvanın.

    YanıtlaSil
  12. bir feriha gördüm sanki

    YanıtlaSil
  13. la kim karar veriyo bunları hakettiğine bunun, bu özgüven bu inanç nereden geliyor ak

    YanıtlaSil
  14. İnsanlar zamanla besledikleri ev hayvanına benzerler diye bir teori vardır. Nasıl ki bir kedinin dış güzelliğinden başka bir özelliği yoksa (mesela insandakine benzer bir kişilik vs.) bu kezbanın da aynen öyle.
    Ne diyelim umarım 9 canı yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe kedi beslemediğin belli. emin ol o kedide o kezbandan daha çok kişilik vardır. bende 3 kedi var, 3'ünün de kişiliği farklı..

      Sil
    2. @12:06 Yorumunda kullandığın karakter kadar kedi besledim. Kedilerin insanınkine benzer derinlikte, çeşitlilikte karakteri yoktur, olamaz. Beyinleri müsait değil. Zaten parantez içinde demişim "(mesela insandakine benzer bir kişilik)" diye.

      Sil
  15. Böyle ukala bencil megoloman birisinin güzelliğinden ne cıkarki? baksana düşünce ve beklentilerine... hemen girmiş prenses havalarına gerçi sormakta lazım madem bu kadar güzelsin ne işin var sanal ortamda? dışarıdaki erkekler sana denk gelince güneş gözlüğümü takıyorlar:)

    YanıtlaSil
  16. seni yaşatacak abazanı eşekler siksin..

    YanıtlaSil
  17. Diyelim gerçekte güzelsin ve bunları hak ettiğini düşünüyorsun. Düşünmek parayla değil düşün elbet.

    Peki güzellik ve alımlılık hadi bana eyvallah dediğinde neyi hak edeceğini hiç düşündün mü? Sonuçta güzellik ve alımlılık sonsuza kadar gitmez.

    Sunduğun tek şey bu olduğuna göre bunlar gidince sülük gibi yapıştığın adamdan ayrılır, çulsuz Quasimodogillere doğru yol alırsın ufak ufak herhalde. Delikanlılığın gereği budur. Güzel ve alımlıyken en iyi fiyata sat kendini, güzellik ve alımlılık terk-i diyar eyleyip de tekmeyi yiyince böyle şerefsizlik yapılmaz diye zırlamak yok o zaman. Yok öyle yağma afacan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o vakte kadar küpünü doldurur ve kendi yaşlanınca da çıtır yakışıklıları götürür amk seda sayan gibi.

      Sil
    2. Plan her halükarda gerçekten sevmediği/onu sevmeyen insanlarla seks yapacak olması dışında fena değil.

      Seks sevgisiz de olabilir elbet, ama o topraktan en iyi randımanı sevgi ile sulayarak alırsın reis. Bence taktik fena değil ama ruhun açlığı bedeninkinden her zaman daha büyüktür.

      Sil
    3. @01:21 birader kaçımız aşkla sevişiyoruz amk? böyle bir kadın en azından sürekli cinsellik ihtiyacını karşılar (ensesi kalın kocasıyla ve gizli sevgilileriyle), herif de iyice kartlaşınca zaten ayrılırlar, bu da küpünü doldurmuş olur, gider çıtır erkeklere. bunu yapmış olan kadın dolu bu ülkede.

      Sil
  18. Talep olmasa boyle olmazdi. Guzel bir kiz gordunuz mu dibiniz dusuyor. Kilolu kiz gorunce hanginiz onun ic guzelligine bakiyorsunuz. Hakediyorsunuz boylelerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir diğer kezbanaltında 2 kilo fazlası olup Atkins diyeti yapan arkadaşa haber saldım.Yardımcı olacak size.

      Talep olmasaydı uyuşturucu satıcıları da uyuşturucu satmazdı. Demek ki kezbanların yanında uyuşturucu satıcılarını da hak ediyoruz. O zaman "Free drug dealers" pankartını hazır ediyorum ben.

      Talep varsa bir insanın kendisini satması son derece meşrudur. Tebrikler güzel düşünmüşsünüz.

      Sil
    2. Her zaman talep arzı yaratır diye bir kural da yok ayrıca. Arz da niteliğine bağlı olarak talep doğurma potansiyeline sahiptir pekala.

      Sil
    3. Sen once beynine detox yap. Kilolu oldugumu da nerden cikardin. Kezban da degilim ben yurt disindayim o yuzden aradigim insani bulamadim. Turkiye'deki durum daha vahim. Freelance takil sen.

      Sil
    4. Tamam kilolu değil fit bir insansınız, arkadaşa da haber saldım yardımcı olmayacak. Hatta esas ben şişkonun tekiyim. Bu kadar ciddiye almayın yahu.

      Yalnız size Kezban dediğimi yukarıdaki mesajımdan nasıl çıkarttınız onu bir anlasam. (Bir diğer kezbanaltında derken bir diğer kezban profili altında demek istemiştim bu arada)

      Aradığınız insanı bulamamanıza ilişkin de birşey dememiştim ama bulursunuz inşallah hakkınızda hayırlısı diyelim.

      Freelance de takılacağım söz.

      Sil
    5. @02:12 sakın türkiye'ye temelli gelme. oradaki yakışıklılar arasından seç, onların yetiştirilme tarzı da farklı olduğu için prens kompleksi olmuyor onlarda. türkiye'de kamillere denk gelirsin, sinir hastası olursun, aman dikkat et.

      Sil
    6. Oradaki yakışıklılar da kollarını açmış sizi bekliyordu tee allahım hep gereksiz özgüvenden bunlar. Ebeveynler çocukları aslan oğlum, prenses kızım diye yetiştiriyor sonra ortaya hormonlu bir özgüven çıkıveriyor.

      Çocuğum olursa kendisine "tipsiz" diye hitap etme kararı aldım. Çünkü Türkiye'de güzel/yakışıklı olduğun hissine kapılırsan kendini geliştirmek için hiçbir şey yapmıyorsun. Çocuk kendini geliştirsin de güzel ambalajlı bir bok parçasının eline düşmesin.

      Sil
    7. @10:58 kollarını açıp beklemelerine gerek yok, zaten abaza değiller onlar, kimseyi beklemezler. yakışıklı olmalarına rağmen kendilerini kral sanmıyorlar (bu ülkede en çirkin erkek bile sırf penisi var yani erkek diye kendini kral sanıyor) bu yüzden beğendiğimiz yabancı erkeği geçer tavlarız, yabancı manitası olan türk kızı dolu (kezbanlardan bahsetmiyorum, kezbanlar ne karakter aramaz, sadece para arar, en çirkin en haysiyetsiz erkeği bile kabul ederler sırf paraları var diye).

      Sil
    8. @10:58 Kim kollarini acmislar Turkleri bekliyorlar dedi ki? Yurtdisinda yasayan ve yabanci erkek arkadaslari olmus biri olarak diyebilirim ki Avrupali erkekler diger arkadaslarin da dedigi gibi cok yakisikli olmalarina ragmen alcakgonulludurler. Kadin-erkek esitligi ile buyumus olduklari icin kendilerini dunyanin hakimi sanmazlar. Yabanci kizlar pek sahiplenici degillerdir o yuzden sevdigini sahiplenen Turk kizlarini da severler. Her sey goruntu degildir onlar icin. Benim erkek arkadasim benimle beni sevdigigi icin beraber, sacimin cok afilli olusundan degil.

      Kamil tipi Turk erkeginden illallah etmis Turk kizlari yabanci erkeklerle mutlu olabilirler. Kimsenin kollarini acip bekledigi yok ama o erkege onu sevdiginizi hissettirirseniz karsiligini fazlasiyla alirsiniz. Guzelmissiniz, cirkinmissiniz, bakireymissiniz, degilmissiz gibi sartlarla aski sevgiyi kosullara baglamazlar. Boyle olan Turk erkekleri de nadir de olsa var tabii, onlara da mutluluklar dilerim, insallah kezban olmayan kizlari bulurlar. Bu arada kezban her yerde kezban, "gold digger"lar Turkiye'ye has insanlar degil.

      Sil
    9. Bilmem farkında mısınız ama yazdığınız genellemelerin hepsi yabancı kızlar için de geçerli eğer ebeveynleri erkekleri nitelikli özgür bireyler kızları kezbanlar olarak yetiştiriyor iddiasında değilseniz.

      Yurtdışını da gözünüzde çok büyütmeyin aşağılık kompleksiyle. Kezbanizmin manifestosu, kadın cinselliğinin ticari meta olarak kurgulanması sahiden İstanbul'da gerçekleşti mi sanıyorsunuz? Gerçekten bu kadar saf mısınız?

      Sil
    10. @13:07 Teminat olarak Volva isteyen kutup ayısı başlığını kaçırdın herhalde. Sen yenisin galiba. (En çirkin erkek penisi var diye kendini kral sanıyor demişsin ya o bakımdan. Ayrıca yakışıklılık/güzellik bir nitelik değildir. Yalnızca annenden babandan gelen genlerin fenotipine yansımasından ibaret. Yalnızca yakışıklı/güzelsen başka bir numaran yoksa bununla gurur duyması gereken tek kişi ebeveynlerin sen değilsin.)

      Bir insanın niteliğini sırf dış görünüşle belirlediğinizi zannederseniz milleti tavladığınızı sanırsınız ama arkanızdan "I boned that hairy bitch" diye konuşulunca moraliniz bozulmasın.

      Yukarıda verdiğim örnekteki insanın sorunu kilolu olması değil teminat olarak Volva istemesi kısaca. Onu çirkin yapan da bu.

      Sil
    11. @ 13:07 sen nerede yaşıyorsun, hadi onu geçtim yorum yazdığın siteye hiç mi göz gezdirmedin ya da okuğunu anlama kapasiten oldukça sınırlı.Esas bu ülke sırf vajina sahibi diye kendilerini prenses zanneden; vajinaları var diye altlarına bmv yi üstlerine villayı hak ettiğini düşünen kızlarla dolu.Ayrıca yabancı erkek tavlamayı marifetmiş gibi yazman da ezikliğinin nirvana noktası olsa gerek.

      Sil
    12. @13:37 Genel olarak bir insanın niteliği olarak kişilik özelliklerini belirtmişsin. Yani benim arkadaşım beni sevdiği için birlikte benimle demişsin, bu durumda erkek arkadaşın yabancı yerli olmasından bağımsız kamil değil helal olsun kendisine. Ama "Oradaki yakışıklılar arasından seç", "Çok yakışıklı olmalarına rağmen alçakgönüllüler" lafları ile kendinle biraz çelişiyorsun gibi geldi bana.

      Yalnızca dikkatimi çeken şu erkekler kamilleri, kadınlar kezbanları eleştirirken biraz gönülsüz oluyorlar. Yazdığın güzel nitelikleri barındıran Türk erkeği sayısı senin tarafından bakılınca ne kadar nadirse, bu taraftan baktığımda o nitelikleri taşıyan Türk kızı da o kadar nadir.

      Sevdiğiniz insanın milliyeti filan da önemli değildir geçiniz bunları. Genellemeler yanıltır, biz ne yabancı pasaportlu barzolar gördük. Genel olarak refah seviyesi yüksek toplumlarda para bizimkinde olduğu kadar insan ilişkilerinde önem arz etmez deseniz haklısınız.

      Sil
    13. @14:16 Kisiyi yakisikliligi ya da guzelligi nitelikli yapmaz. O Avrupali erkeklerin yakisikli olmalarina ragmen sirf penisleri var diye kendilerini dunyanin hakimi sanmadiklarini soylemis. Arkamizdan "I boned that hairy bitch" diyen adamin arkasindan biz de "I tasted that long legged male bitch" derim, hic de umurumda olmaz, buradaki kizlar boyle yapiyorlar. Avrupa'da kadinlar da erkeklerin bedeninden zevk alinabildigini kesfetmisler. Sen bu cumleyi yattigi adama "verdim" diyen kiza soyle. Zaten bu isler Avrupa'da cok daha farkli. Insanlar birbirlerine karismiyorlar. Ben hic "aman bacimin irzina geciyorlar" diye cosan adam gormedim. Buradaki erkekler cinsellige sadece kendilerinin ihtiyac duymadiklarini idrak edebilmisler. Burada ne kizlar ne de erkekler abaza.

      @14:32 Kezban'lari cok iyi analiz etmisler, Kamil'leri de oyle. Sen Kamil'lerle (erkek kezban) alakali postlari okumamissin galiba ya da isine gelmemis. Hosuna gitmeyen seyleri soyleyenlere saldirmak da senin acizligini gosterir, sakin ol. Erkek tavlamanin marifet olgunu kim yazmis? Kollarini acmis sizi bekliyorlar diyerek ironi yapan kisiye gayet gercekci bir sekilde icap ederse tavlariz demis arkadas. Ve evet, bunu yapilmasi gereken. Ne yapacaktik ya? "O gelsinnn yalvarsinnn, hih" dememizi mi bekliyordun? Erkek Kezban'larin ve Kezban'larin analiz edildigi yazilari okursan hem vajinasi var diye kendilerini prenses sananlarin hem de penisi var diye kendini dunyanin hakimi sananlarin hallerini gorursun. Bu konuda Murat diye birinin oldugu bir post var, o durumu super ozetliyor.

      @14:35 "oradaki yakisiklilar arasindan sec" yorumu bana ait degil. Muhtemelen Kamil'lerden bikmis biri yazmistir.

      Ben Kezban'larin da Kamil'lerin de bol oldugunu itiraf edebiliyorum.

      Genellemeler yaniltir diyorsun ama "..., bu taraftan baktığımda o nitelikleri taşıyan Türk kızı da o kadar nadir" diyebiliyorsun. Acik ol bence, kir zincirlerini ve aman hemcinslerime halel gelmesin mantigindan cik. Turkiye'deki cogu erkek Kamil, ayni sekilde cogu kiz da Kezban. Zaten Kezban'lar ve Kamil'ler birbirlerini besliyorlar. Bununla alakali pek cok yorum yazan olmus blog'ta.

      Refah seviyesinin yuksekligi yeterli degil. Kadin erkek esitliginin de oldugu ulkelerde ben hic "aman bizim kizlar da cok kotu" ya da "aman bizim oglanlar da berbat" diye zirlayan insan gormuyorum. Ne kadinlar vajinalarini gelecekteki kocalari icin korumak zorundalar ne de erkekler kadinlara para saglamak zorundalar

      Sil
    14. @18:16 Yazdıklarının geneline katılıyorum panpa da olaya yalnızca cinsel ihtiyaç temelinde bakmak ne kadar doğru? Aynı koşullar altında arkandan öyle konuşmayacak bir adamla seks yapmayı tercih etmez misin? Sana et parçası gözüyle bakan bir adamla seks yapmış olmak senin tercihindir elbet ne yapacağını sen bilirsin. Senin de onu et parçası olarak görmene eyvallah. Peki arkadaş cinsiyetçi malların olmadığı bir ortamda bile kamilleşebilen mallar yerine, sana saygı duyan bir insan bulmak daha kolay değil mi?

      Cinsel ihtiyaç tamam da sen Kamil'in Avrupa pasaportlusuyla giderirsen bu ihtiyacı biraz kendinle çelişirsin. Birlikte olduğu kadın hakkında saçma sapan konuşan bir erkek benim gözümde kamildir panpa burada ayrışıyoruz galiba. Senin de onun arkasından saçma sapan konuşman bana göre seni yalnızca kezban yapar, sekste bir kamili tercih ettiğin gerçeğini değiştirmez. (Ki tercih edebilirsin ama o zaman bana göre kamil ikiyüzlülüğünü eleştirmek biraz garip kaçar)

      Özetle kezbanla yatan kamil, kamille yatan kezbandır bu eylemi bile bile yapıyorsa bana göre(ama kendi bileceği iş beni ilgilendirmez yanlış anlaşılmasın). Orada kamil azmış işte ne diye kamilleri bulup yatarsınız illa anlamam.

      Bizim kızlar/erkekler aynı bokun laciverdi burada hemfikiriz zaten.

      Sil
    15. @00:20 Benim erkek arkadasim Kamil olmayan bir Avrupali erkek. Yani Kamil birini tercih etmis degilim. Genel olarak kizlar icin konustum. Buradaki erkeklerden cok kizlar "nasil goturdum o yakisikliyi, penisi de su kadardi" muhabbeti yapiyor. Ya da en azindan ben kizlarinkine sahit oluyorum. Bunlar o seyleri asmislar. Bilmem kimi "boned" ettim diyen adam kiz kardesine karismiyor. Avrupa'nin kamiliyle Turkiye'nin kamilini kiyaslayamayiz. Buradaki adam evlenecegi zaman benden baskasina karsi soyunmamis kiz olsun illa derdinde degil. Sevdikleriyle evleniyorlar. Turkiye'deki kamil ise mide bulandirici. Kendine her seyi mubah gorup evlenecegi zaman el degmemis kiz arar.

      Olaya cinsek ihtiyac temelinde bakmamin nedeni konumuzun kezbanlar ya da kamiller olusu. Kezban vajinasini satar, kamil el degmemis vajinayi satin alir.

      Tekrar belirtiyorum, benim Kamil'in hicbir turuyle isim olmaz. Ama dedigim gibi buranin kamiliyle turkiyenin kamilini kiyaslayamam ben. Haksizlik olur buradaki kamillere. Cunku buradaki kamiller serefsiz degil. Kendi eglencesinde olan tipler, baskalarini rahatsiz etmezler, kiz kardeslerini vs. Der ki o kizla yattim, superdi, onun kiz kardesi de der ki mavi gozlu cocukla yattim sahaneydi, herkes memnun halinden.

      Sil
    16. @00:57 Faraziyeler üzerinden konuştuğunun farkındayım ama birlikte olduğu kadın hakkında onu değersizleştirmeye çalışan saçma sapan ifadeler kullanmakta kamilliktir bana göre(bekarete filan önem vermiyor, kızkardeşine karışmıyor olsa bile). Kamil olmayan biriyle birlikte olduğunu söyleyerek, bireysel tercihin hangisi olurdu soruma yanıt verdiğini kabul ediyorum.

      Türkiye'deki kamilliğin dozajının hayata kast edecek boyutta olduğu gerçeğinin farkındayım. Ama şahsen ben de yurtdışında 5 sene yaşamış bir kişi olarak Türkiye'deki kamil profilinden ayrıntıda ve verebileceği potansiyel zararda ayrılan, ama özünde oldukça kamil olan insanlar tanıdım (kezban da tanıdım bu arada). O Kamillerden bazıları irrite edici bir saygısızlıkla birlikte olduğu kadınlardan bahsedebiliyor inan bana(Kızla yattım süperdi, götürdüm,kukusu daracıktı filan değil yani bahsettiğim). Resmin öteki tarafından söylüyorum bunları.

      Genel olarak yazdıklarınla hemfikirim ve bana göre haklısın.

      Sil
    17. @01:28 Hangi ülkelerde bulundun bilmiyorum. Ben Isvec'te yasiyorum. Burada kadin erkek esitligi dunyada zirve yapmis durumda. Burada hakikaten Kamil de Kezban da az. Kadinlar da erkekler de eglencelerinde. Para kazaniyorlar, birbirlerine karsi saygililar vs. Ama tabii her zumrede her turlu insan bulunur. Yattigi kiz icin "ne kizdi be bla bla" diyen adam burada bana cok da itici gelmiyor, her ne kadar boyle bir erkegi tercih etmeyecek de olsam. Cunku buradaki kizlarin erkeklerden asagi kalir bir yani yok. Bu insanlar eglencelerinde.

      Oysa Turkiye'de Kamil sayisi hem cok fazla hem de hepsi kabus gibi. Bu blog'ta Paylasim basliginda Murat diye bir Kamil'in yazilari var. O adamin mantigi iste Turkiye'deki Kamillerin rezilliginin nasil boyutlara ulastiginin göstergesi. Murat diyor ki ben erkegim istedigim kadinla yatarim ama karim el degmemis olacak. Asik da olsam bakire degilse evlenmem bir kadinla diyor. Aski, sevgiyi neye baglamis. Avrupa'da boyle bir erkek yok denecek kadar azdir.

      Burdakiler kizli erkekli isin eglencesindeler. Turkiye'deki kamille kiyaslayamam.

      Sil
    18. Cunku 13 yasinda ailelerinden haberli sex yapmaya basliyorlar. Yapmayani da aa sen yapmadin mi diye kiniyorlar. 16 yasinda iki cocuk evli olmadan devletten rahat rahat geciniyorlar. Sigara, icki iciyorlar. Bunun neresi iyi Allah askina. Bizim Turk degerleri eskiden daha iyiydi. Biz de yozlastik. Nerde bir b*k var o kismi daha erken aldik. Nete kari/koca araklamak icin girmeler, daha ileri girip sanal sex yapanlar. Internet zaten hep bu pis isler icin icat oldu. Ortaya yazdim kimse ustune alinmasin.

      Sil
    19. @02:08 13 yasinda seks yapmaya basliyor olmalari efsane. 17-18 civarinda baslaniyor genel olarak burada. Iyi mi kotu mu ben bilemem, bildigim sey buradaki kizlarin da erkeklerin de mutlu olugu ve birbirlerinden sikayet etmedigi. Turkiye'de erkege her sey mubah, kadin ise gizli sakli yapmak zorunda, Turkiye ornegini gorunce burasi gayet adaletli ve huzurlu.

      Kadinin ve erkegin esit olmadigi yerde huzur olmaz (bu illa iki cinse de cinsellikte ozgurluk olarak dusunulmemeli. her iki cinse de rahatlik ya da her iki cinse de kisitlama. yoksa sirf tek cinse rahatlik verilirse, rahatlik verilen cins partner bulamaz ve bunun taskinligini yapar, Turkiye orneginde bunu net goruyoruz)

      Sil
    20. @2:17 Arkadasim bende yurt disindayim ve onlarla ic ice yasiyorum. Biliyorum yaptiklarini. Ben zaten kalkip Isvec icin yorum yapmam. Burasi Britanya ve burda boyle donuyor isler. Ikinci paragrafina tamamen katiliyorum. Zaten o bekareti arayan erkek kezban muhtemelen yapay bir zarla kendini tatmin edip hayati boyunca bir bakireyle evlendim diye mutlu olacaktir. Birakin sevinsin oyleleri. Kimin ne oldugunu herkes biliyor.

      Sil
  19. Fitte degilim kendi kendine fizigim hakkinda assumption yapiyorsun. Normal, siradan biriyim ben. Yakisikli olsun diye komplexim olmadi benim. Zaten yakisikli erkekler dunya genelinde az . Onlar da belli isleri yapiyorlar. Ben manken degilim. O yuzden yakisiklilik gibi bir derdim yok. Kalben ve ruhen uymasi onemli. Insan arkasini dondugunde sirtindan vurmamasi onemli. Siz anlamazsiniz cunku size gore bir kadin kacmacsa onemsiz , kacarsa mukemmel bir varlik oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burasi cok karisik, kimin kime ne yazdigi belli degil. Derin konular bunlar. Yurt disinda olmama ragmen ben yabanci erkek taraftari degilim. Samimiyetsiz ve ruhsuz geliyor bana onlar. Yakisikli olmalari da cokta onemli degil benim icin anlasamadiktan sonra. Kezban adi da yanlis bana gore kezban saf, temiz, fedakar Turk kizidir, paraya bakmaz. Burdaki kezbanlar parayi amac edinmis, kicinin ustunde oturup kocam bana baksin diyen tiplerdir. Herkes aynaya baksin kendine uygun birini arasin. Aslolan ruh guzelligidir.

      Sil
    2. al bendende o kadar. bizde kezbani saf fedakar kiz diye bilirdik. bende yurtdisinda olmama ragmen yabanci kadin taraftari degilim. sahiplenmek kiskanmak nedir bilmezler .turk kizinin tirnagi olamaz. biz anadolu insani hissetmek isteriz, bu yabanci kadinlarda ruh yok. paraci yazmislar turkler icin. bu adamlar hic yurtdisi gormemis . kadinlar burada nasil zengin koca avlanir kurslarina gidiyorlar. turkiyeye donus yapmayacagim ama insallah turk kiziyla evlenecegim.

      Sil
    3. Yurt disindaki turkleri bilmiyor musun. Geneli sonradan gorme, sonradan para kazanan tipler. Isin asli kimin paraci, kimin abaza oldugu beni ilgilendirmez. Ben kendime bakarim , birde karsimdakine. O karsimdaki hala cikmadi ben de aramayi biraktim zaten. Sana iyi sanslar.

      Sil
    4. @18:02 Onların nasıl zengin koca avlanır kurslarına gitme ihtiyacı hissetmesi aslında iyi prognostik gösterge. Bizimkilerin öyle bir ihtiyacı yok anneleri tarafından benim prenses kızım zengin koca bulacak diye programlanıyorlar.

      Mesleğimi beğenen annesinin(o zamanlar elim yüzümde düzgündü şimdi yaşlandık) yanındaki kızını dürtüklediğine ve kızın da "Ne yapayım anne kucağına mı atlayayım adamın" dediğine şahit olmuşluğum var. Aferin kız, diren ve efsane ol diyorum kendisine.

      Sil
    5. @00:32 Ya herkes evlenmek zorunda mi. Bu baski neden var. Evlenip bosanmak daha mi iyi ya da evlenip aldatmak. Kimse bosanmak icin evlenmiyor dogru. Bazilari akilli oluyor ve bosanacagini dusundugu adamla sirf evlilik yapmak icin evlenmiyor. Evli ve mutlu insan yok gibi. Herkes bir mutluluk oyunu oynuyor. Vay be kiza bak evlenememis muhakkak bir eksigi vardir. O eksik insanlarin beyninde. Evlenilecekse eger 30-35 yasindan sonra evlenmek cok daha mantikli.

      Sil
    6. @00:41 Vallahi billahi sana en ufak bir gönderme yok panpa. Lan ben bekarım zaten ne diye sana evlen diye baskı yapacağım. Bir eksiğin olduğunu düşünmüyorum ayrıca çünkü seni tanımıyorum. Haa her insanın bir eksiği gediği vardır mutlaka, önemli olan genel durumun vaziyeti kurtarması. (Bence sen de ulan neden ben evlenemedim acaba bende bir eksik gedik mi var diye düşünme. Onlar kaybederler yahu raad ol. Hüzünlü hüzünlü de yazma be ya gözünü seveyim.)

      Panpa sen de "Eyvah evde kaldım" sendromu mu var ne var anlayamadım açıkçası. Alıngan olmuşsun evlenemedim diye beni eleştiriyorlar zannetmişsin. Evlenmediysen iyi yapmışsın. Ben de evlenmedim, hayatımdaki en doğru 2 karardan biridir. Raad ol panpa evde kalmak güzeldir. Onlar mutluluk oyunu oynar biz mutlu oluruz üzme tatlı canını.

      Sil
    7. @01:04 Sen "sana gore evde kalmis" bir kiz hakkinda yorum yapmadin mi zeka. Kucagima birakacakti nerdeyse annesi demedin mi. Panpa diye bir kelime ben bilmiyorum. Ben genel evlilik hakkinda konustum. Ayrica istersem evde kalirim seni de ilgilendirmez. Buyu oyle gel cocuk.

      Sil
    8. @01:37 Kız evde kalmış filan demedim yahu nereden çıkarttın. Genç, güzel, annesinin manyakça motivasyonlarına direnen bir kızdı. Kendisini de takdir ettiğimizi belirttik. Annesi kucağıma bırakacaktı demedim kızın annesine takdire şayan biçimde "Ne yapayım kucağına mı atlayayım adamın" dediğini söyledim yalnızca.

      Peki beni ilgilendirmez evde kal istersen. Büyü de gel derken?

      Sil
    9. @01:50 Iyi geceler panpa !

      Sil
    10. @01:55 Sana da iyi geceler, tatlı rüyalar panpa!!!

      Sil
  20. Hmm.. bunların hepsi de güzelim, alımlıyım diyor. Türkiye'de bu kadar güzel kız varsa nerede bunlar? sokakta bazen, o da seyrek bir iki tane görülüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ülkede yakışıklı adam da güzel kız da az amk.

      Sil
    2. İyi insan çok olsun da o bize yeter.

      Sil
    3. Bu ülkede iyi insan da az. Herkes uyanık, herkes bir diğerinin hakkını yemek için uğraşıyor, birilerini kazıklıyor. Gerçek iyiler kelaynak sürüsü gibi kaldı.

      Sil
    4. @17:35 Haklısın panpa. Ben de iyi insan çok demedim çok olsun dedim zaten.

      Sil
  21. Şunu belirmem gerekir ki yan tarafa ne anket koyarsanız koyun cevabım "uff snne be slk" olacak. :)))

    YanıtlaSil
  22. Picasso'nun kemikleri sızlamıştır...

    YanıtlaSil
  23. şu özgüven bi ben de olmadı amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun özgüveninin kaynağını düşününce sende olmasını zatenistemezdin diye tahmin ediyorum panpa.

      Sil
  24. senin kadar kedinin de yaşamaya hakkı var bırak la kediyi

    YanıtlaSil
  25. iyi de nerden bilcem ben lüzumsuz olduğumu kezbo? kendimce lüzumluyum bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kezban kendi ulvi amaçlarına hizmet etmeyen tüm erkekleri lüzumsuz olarak tanımlamış anla işte bro. Nobel fizik ödülü alsan; kansere çözüm bulsan; topluma, insanlığa, bilime, sanata katkı sağlasan ama bu mala zırnık koklatmasan onun gözünde lüzumsuzsun. Üzülecek değil, gurur duyulacak bir paye bro, tadını çıkart.

      Sil
  26. kedi dişiyse öncelikli tercihimdir.

    YanıtlaSil
  27. suni tenefüsle yaşatırdım seni ama beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş.
    CDT..

    YanıtlaSil
  28. Sabun yapalım :)

    YanıtlaSil
  29. bu kafayla KPSS'yi kazanıp atanamamıştır...

    YanıtlaSil