13 Haziran 2012 Çarşamba

eli acik sosyal kulturlu evcil



61 yorum:

  1. sportif bakimli araba mi istiyor? ben anlamadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cabrio olsun, nos filan olsun beraber drift yapalım diyo :p

      Sil
    2. ahaha süper bu

      Sil
  2. insan memesizliğinden utanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence memesi var.

      Sil
    2. bence sahane memeleri var. senin ufaklik 25 santim de mi bu tatli memeleri begenemiyon amk

      Sil
    3. @08:33 Memeler üzerine sadece zenciler mi yorum yapacak lan. Pozitif ayrımcılığın bokunu çıkartmışsın.

      Reis benim ufaklık 15-18 cm. arasındadır tahminen, yüksek müsadenle sadece meme başı hakkında yorum yapsam olur mu?

      Not: <25 cm olarak bu konuda konuşmak haddim değil ama bence memintoşar fena değil laf aramızda.

      Sil
    4. sana kim yorum yapma dedi lan? :D senin yorum yaptığın biri birileri de yorum yapıyor işte, raad ol

      Sil
    5. O diil de kriter insafsız olmuş. Zimbabweden yazmıyoruzya kardeşim 25 cm ne amk.

      Sil
    6. "İnsan memesizliğinden utanır." muhteşem yorum.
      Allah aşkına, evim arabam olsa, üstüne sportif bakımlı olsam bu memelere mi bakarım? Lütfen ya, ayna yok mu bunların evinde.

      Sil
    7. @12:28 küçük göğüs seven bir adam olarak evim arabam her şeyimle küçük göğüslü bir kadın isterim

      Sil
  3. algıda seçicilik var. göbek büyük olduğu için memeler küçük görünüyo. fakat bence önemli olan fiziksel durumdan çok ruhsal durum. o çok daha tehlikeli amk.

    YanıtlaSil
  4. yine dibinden 5 parmak siyah çıkmış sarı saç sendromu.. ayrıca o saçları hiç yıkamıyor musun be abla? sıkça tv izlemekten vakit bulamıyor herhalde

    YanıtlaSil
  5. babutsa'dan 'tabi güzelim' diyorum ahahaha.

    YanıtlaSil
  6. köpek arıyor galiba kendine

    YanıtlaSil
  7. memeler küçük görünüyor diye bir şey yok. saçmalamayın amk. memeleri küçük.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin dalga çok büyük sanki aq

      Sil
    2. zenci pipinle meme beğenmemen hakkın tabi.

      Sil
    3. memesi küçük kızların saldırılarına maruz kalıyorum.

      Sil
    4. kaç kere söyledik fiziksel görünümü doğuştan getirilen özellikleri insanı kezban yapmaz, asıl kezbanlık insanların elinde olmayan özelliklerine göre seçilmesi veya eleştirilmesidir.
      sonra blogu sığ yorumlarla dolu bir yer sanıyori yanlış tanıyor insanlar .

      Sil
    5. @14:04 ben kız değilim. kendi malın kocaman değilken milletin memesine küçük demeni komik buldum aq.

      Sil
    6. @15:50 1. Adamın malının kocaman olup olmadığını nereden biliyorsun? 2. Herhangi bir konuda görüş belirtmek için kriter "kasıktan dize kadar" olur mu lan hiç.

      Not: Ben memeleri beğendim şahsen sütlaç değil en azından. Şimdi benimki Pinokyo hesabı otomatikman uzarsa o zaman bok atabilirim şu anda haddim değil. Caucasianlığın gözü kör olsun be abi.

      Memeler hakkında tripodların yorumları bekliyoruz.

      Sil
    7. rastalı kıza memesi ufak diye kezban diyen mi oldu ki niye trip atmışsın ki. ne var memesi ufaksa ufak esas sorun sol memesinin derinlerindeki organın ufaklığında.

      bir de şu adet çıktı kızın memesi ufak diyene senin sikin çok mu büyük ki konuşuyon yarrağımcılar türedi. şahsen benim ufaklığı ufak bulan bulsun, daha kullanışlı şehirde park yeri bulmak kolay oluyor.bir meme savunuculuğu almış başını gidiyor.

      Sil
    8. ben küçük göğüs seven biriyim. sanki küçük göğüs çirkinmiş gibi sürekli birilerine küçük göğüslü deniyor. ben küçük göğüs sevmem dersin geçersin. bu sonuçta bamyalı olmak gibi bir durum değil. küçük göğsün seveni var, hem de çok. ama bamyayı hiçbir kadın sevmez, en fazla numara yapar puhah...

      Sil
    9. bamyalıların feryadı amk

      Sil
    10. Boyu deil işlevi bi kerem .kendimi böyle motive ediyorum

      Sil
    11. beklenen bamyalı avuntusu da geldi amk puhah. büyük ve işlevli olan bulunana kadar ancak iş görür o birader, kehkeh

      Sil
    12. Hem boyu hem işlevi diyerek muhabbete son noktayı koyuyorum panpalar.

      Sil
    13. Adam resimde memeleri görmüş kendi zevkine göre küçük bulmuş, beğenmemiş, bunu da ifade etmiş. En sevdiği hayvan eşek olan kezbanlar da adamın ufaklığı görmüşlerse küçük bulup beğenmeme hakkına sahipler. Neden celallendiklerini anlamadım.

      Ulan hadi diyelim gerçekten adamın ufaklık küçük(alınmak yok bro farzediyoruz yalnızca), bu kızın resimdeki memeleri hakkında düşüncesini yazamayacağı anlamına mı geliyor. Eşekler yazsa sorun yok, bamyalı olduğunu öngördüğünüz(nasıl öngörebiliyorsunuz bilmem) biri yazınca auuuvvvvv. Ne var amk?

      Sil
    14. Görürsünüz lan siz. Bundan sonra birinin memesini küçük bulduğumda sizin deyiminizle benim bamyanın da mezura ile caps'ini vereceğim benden günah gitti.

      Şimdiden anlaşın aranızda kaç cm bamya, kaç cm patlıcan. Caps verince çamura yatmayın sonra benim folloşa göre bu bamya sayılır filan diye.

      Sil
    15. ya isteyen istediği şeyi küçük bulur, amma sorun ettiniz. isteyen küçük memelerden bahseder, isteyen bamyalardan. geyiğinize bakın amk.

      Sil
    16. 10:30 noktayı koymuş, uzatıp da baymayın geğiyi aq

      Sil
    17. @11:23 büyük penis daima iyidir. 1.50 boyundaki uzak doğulu kızlar bile 25 santimlik penisi olan zencilerle zevkten zevke koşuyor. her kadın büyük sever. seninki büyükse ne mutlu sana işte amk.

      Sil
    18. boyu değil kalınlığı panpalar, ağlaşmayın.

      o değilde tahta gibi minicik gögüslü kadınlar hakkında ne düşüyonuz la? bu durumda silikonlu mu tercih ederdiniz, yoksa doğal olsun minik olsun mu?
      evet toplumsal nabız ölçüyorum.

      Sil
    19. @15:22 dümdüz olmadığı sürece ufak memeciyim ben. sevmem büyük göğüs.

      boyu, kalınlığı ve işlevi panpa.

      Sil
    20. 18:37 aynen öyle panpa boyu işlevi ve kalınlığı. dişilerin favorisi

      Sil
    21. hay amk bamya lafı geçince çıldırıyor bamyalılar, kendinizle bi barışın amk. yoklukta gideriniz olur sizin de, ağlamayın

      Sil
    22. @19:45 Gururlu bir bamyalı olarak bamya lafı geçince çıldırmıyoruz, kızın göğüslerini küçük bulmak için kamaşullah transplantasyonu şart koşanlara çıldırıyoruz.

      Ben Fellini filmlerinden fırlamış kadınlarla takılmışımdır alışmışımdır koca memeye bu kezbanımızınki küçük gelir. Sen Zimbabvelilerle takılmışsındır görsen ufaklığı belki sana bamya gelir. Olay relativity bro relativity. No offence.

      Sil
    23. dileyen dilediği şey hakkında yorum yapabilir, bro. adamlar bamyalılardan bahsetmiş. bir sürü bamyalı atlamış. senin o dediğin 1-2 yorumda kalmış. sonra bamya muhabbeti açılmış.

      Sil
    24. Bu arada boya takılıp kalanlara ufak bilgiler verelim:

      -Bir kadının vajinal kanalının en duyarlı kısmı alt 1/3'lük kısmıdır.

      -A-spot filan diye atlayacak olan seksolog arkadaşlar için şunu da ekleyeyim tam penetrasyon için pozisyona ve partnerin fok balığı kıvamında olup olmamasına göre değişmekle birlikte 12-17 cm penis uzunluğu yeterlidir.

      -Çoğu kadın sürekli servikslerine çarpan penisten irrite olur.

      Özet geçiyor ve kendime göre uzman görüşü sunuyorum: Yeterli boy, kallavi ama bokunu çıkartmayacak kalınlık(insan yiyecek bunu sonuçta), fazlasıyla duygu. Özetle sikişmeyin sevişin lan, ne taktınız bu kadar ebatlara seksi ruhunuz yapsın be birader.

      Son derece önemli not: Seks tecrübeyle kör topal öğrenilen ama iyi öğrenildiği zannedilen birşeydir. Eğer gerçekten iyi olmak istiyorsanız her alanda olduğu gibi bu alanda da okumanız gerekir. Aksi halde tepişir durursunuz benden söylemesi. (Tamam biraz ukalalık yaptım ama özellikle yeni yetmeler okuyun lan okuyun fark yaratırsınız benden söylemesi)

      Sil
    25. 01:14'ün anlattıkları bir kadının işini görür. ama bir kadını zevkten 4 köşe edecek penis büyük (19-23 cm arası) kalın ve işlevli olandır. Kadınlar vajinalarında dolgunluk hissi ararlar ve en minyon kadın bile kocaman penisi içine alabilir. kadınlar kendi aralarında hep bunu itiraf ederler ama tabii her erkeğinki böyle olmadığı için erkeklerin üzerine gitmezler.

      Sil
    26. @09:59 Kadın gibi duruyor o yüzden karşıt görüş bildirmiyorum. Ama bence gözden kaçırdığı bir nokta var o yüzden <19 olanlar ümitsizliğe kapılmasın(ayrıca bu rakamlar biraz uçuk penis boyunuz hakkında endişeniz varsa üroloğa danışın ortalama penis boyuna göre neredesiniz öğrenirsiniz).

      Haldır huldur >19 cm mi, güzel bir tüm vücut İsveç masajı sonrası tek cm2'yi pas geçmeyen tutkulu bir önsevişme ve işin üstadından(tecrübeyle olmaz uzun yıllar alır hakkını vermek, özellikle bu noktada okunmalı) cunnilingus orgazmı sonrası 17 cm mi derseniz işin rengi değişir. Aslında cevap da kadının ruh haline göre değişir o yüzden rahat olun, elinizdekiyle en iyisini yapmaya çalışın yeter.

      Sevgiyle dokunuş ile adet yerini bulsun tarzı bir dokunuşu insanlar hisseder. O yüzden sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın, bu dokunuşlarınıza, sekse mutlaka olumlu yansır.

      Sil
    27. @11:14 cahilliğime ver 'cunnilingus orgazmı' ne oluyor hacı?

      Sil
    28. @13:52 Estağfurullah.Oral seks+klitoral orgazm reis.

      Sil
    29. ya kimse 16 santimlik penisi olan kendini erkekten saymasın demiyor. iş görür demiş kadınlar amk :D. sadece büyüğünün ve işlevlisinin en iyisi olduğunu söylüyorlar.

      Sil
  8. şu bazenlerin aslında "hiç" olduğundan şüpheleniyorum

    YanıtlaSil
  9. hayır benim evi arabayı sen napacan abla? hadi var hepsi, bi kere verecen diye servetimi sana mı verecem lan.sen yiyebileceğin kadarı ile ilgilen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir kere yatacak değil ki seninle. evlenmek istiyor amk. senin skinden hem parandan yararlanacak. garım illa bakire olsun diyen hanzolar için biçilmiş kaftan.

      Sil
    2. Bakire olduğunu nereden çıkardın?

      Sil
    3. @14:10 bakire olsa da olmasa da kendini bakire olarak tanıtacağına eminim. evleneceği kadında aradığı en önemli şeylerden biri zar olan kişi için de tercih edilesi bir kadın.

      Sil
  10. araba, ev, kültür, temizlik, bakımlılık.... onca şey istiyorsun da karşılığında o evcil maço olmayan erkeğe ne vereceğini düşünüyorsun?

    ab-ı hayat çeşmesi misin sen?

    YanıtlaSil
  11. giyinmeyi bilen birini isterken giyinmeyi bilememek

    YanıtlaSil
  12. Öncelikle Ayşe Arman'a benzemeye çalışmış ama olmayınca Batman filmindeki Pinguin (Dany De Vito) karakterine dönmüş.

    İkincisi hamile... Bu nedenle kendi hakkında "tanı ve gör" demiş. Yani "Tanı koy" demek istemiş.

    Son olarak aradığı kişinin özelliklerini sıralarken virgül kullanmadığından "evcil maço" ve "tipi olmayanların" da ilana başvurması tehlikesiyle karşı karşıya kalmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayşe arman kim bu kim amk

      Sil
    2. Saç şekline atıfta bulunmuş muhtemelen...
      http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/362/ayse+arman

      Sil
    3. oha çok güzel tespit lan

      Sil
  13. evcil mi? heyvan dükkanı çuvala mı girdi ki evlilik sitelerinden ariyisen :)

    YanıtlaSil
  14. o diil de bu memesiz panpa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ufaklık hakkında spekülasyonlara hazır ol bro.

      Sil
  15. evcil ? huh ?

    YanıtlaSil