16 Haziran 2012 Cumartesi

sarılmaya kalkmamalı

50 yorum:

  1. genelleme yapmıyorum ama bu kezbanların bir çoğu kırmızı oje sürüyor hacı

    zöe : avrupada yaşıyorum, malikhanemde viskimi yudumlayarak bunları yazdım.

    YanıtlaSil
  2. bu ne ya? ben sevdiğim kadına dokunamayacak mıyım? mesafeli mi duracam? Kezbanın önde gideni bence bu. Olm ilişkide seks olmazsa o ilişki ilişki olur mu? dokunacan amk. gerekirse de sikecen. bu ne ya... mesafeli olacağımışız. Bunla evlenen adamla tanışmak isterim. En azından rus felan ısmarlarız adama ne biliym abazalığını alsın adamın bari maazallah karımız kızımız bacımız var ortalıkta... bunun kocasından sakınak bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iLq seNinLhe bu qadar iLeri qdyrm xs xs xs

      Sil
    2. uff vermem khi bhen shana sex Chok ireeeeecccc xS

      Sil
    3. ofghh yha elLmesné .s

      Sil
    4. lan uzaylılar bastı amk yorumumu!!!

      Sil
    5. kadın,istemiyorsa kendine dokundurtmayabilir. onun vücudu,onun kararı.

      Sil
    6. qaba irkek Robin, pis hırsız!

      Sil
    7. @13:52 Kadınlar da erkekler de istemiyorlarsa kendilerine dokundurtmayabilirler, onların vücudu, onların kararı. Kimse zorla herkesin koynuna girin yoksa Kezban olursunuz demiyor.

      Eleştirilen nokta bir kadının cinsellik yaşayınca sanki kendi hiç zevk almıyormuş gibi olaya ''erkeğe verdim, bedenimi kullandı'' sığlığında yaklaşması. Bu ağır Kezban'lıktır.

      Ben erkek olsam bu durum beni çok rahatsız ederdi. Bir kadına zevk veremiyor muyum ben ya diye sorgulardım kendimi. Aslında bu erkeğe de hakaret. Abaza Kamil'ler için muhtemelen bir sorun yoktur ama normal bir erkek böyle bir kadına ''ben de çok meraklıydım sana zevk yaşatmaya'' demeli.

      Biz burada kadınların kendilerini erkeklere sunarak aslında kendinin de zevk aldığı şeye ''ayol ben sen istiyorsun diye lütfediyorum'' modunda yaklaşmalarını ve bunun üzerinden paraları cukkalamaya çalışmalarını eleştiriyoruz. Yoksa her seninle yatmak isteyenle yatmadın, seni Kezban diyen yok.

      Sil
    8. robin,karını-kızını-bacını abazanlardan niçin koruyorsun? onların vücutları,onların kararı. kızın ve bacın,senin gibi abazan kamillerden korunacak ama sen elin kızına istediğini yapacaksın. olmadı be kamil. ben sana kamil dedim,az dedim. sen çok anla robin.

      Sil
    9. Robin baş kamil çıktı aq

      Sil
    10. Nerenizle okuyorsunuz anlamadım????

      Benim eleştirdiğim husus: (anlayasınız diye tekrar yazıyorum. Zira burada herkes herkese kezban kamil deme hürriyetine sahip ve dilediği gibi kullanıyor karşısındaki kişiyi tanımadan anlamaya çalışmadan. İstediğiniz kadar kamil diyebilirsiniz ama ben burada kezbanhunter'ın resimleriyle beraber ifşa ettiği hatunlardan başkasına kezban demeyeceğim.)

      Benim bir sevgilim olacak ve ben onunla evliliği düşüneceğim. Ayrıca bu sevgilim de bana dokundurtmayacak kendini. Hadi yukarıdaki örnekten devam edelim, bırak sevişmeyi geçtim :)) Ben sevdiğim kadına sarılamayacak mıyım? Öpemeyecek miyim?? Yukarıdaki kezbanın yazdıklarından bu çıkıyor. Ben de buna tepki gösteriyorum. Sevgilim olacak ve ben de sevişemeyeceğim öyle mi? Buna tepki gösterdiğim için Kamil oluyorsam canınız sağolsun. Yapacak bir şey yok. Evet zoruma gitti amk. İnsanlara burada yorum yaptıkları için kezban veya kamil demek çok kolay. Buraya yorum yazabiliyorsa bile bu insan bir kezban veya bir kamil değildir diye düşünüyorum.

      13:52 Kadın istemezse kendini dokundurtmayabilir evet haklısın. Ama sonuçlarına da katlanır. Her ilişki dokunmayı, öpmeyi, sevmeyi ve sevişmeyi barındırır. Eğer taraflardan bir tanesi bundan imtina ediyorsa, diğer tarafın 1. kaçak et olayına göz yumacak 2. olası bir depiğe hazırlıklı olacak.

      19:03 abazan olduğumu nereden biliyorsun? Her gün benimle beraber misin akşamları? Kaç tane kadınla yattığımı biliyor musun? bilmiyorsun.. Nereden çıkarıyorsun abazan olduğumu? Ben sana önüne gelene bacaklarını açıyorsun diyor muyum? Bilgin için söylüyorum. 1. Annem ben küçükken kazada öldü... Kızkardeşim yok, karım da yok... Dolayısıyla korumam gereken kimse yok "benim" gibi abaza kamillerden. Ben elin kızına da istediğimi yapıyorum evet ama o da istediği sürece. İstemiyorsa da kendisi bilir. Yeterince sevenim var :)))

      23:52 sana bir şey bulamadım diyecek...

      Optimus... teşekkür ederim.

      Sil
    11. kamilim,annen için söylediğimi geri aldım. senden özür diliyorum annen için. ama kendin ''bu kızın kocasıyla tanışmak isterim,bunun abazanlığını alması için rus ayarlarız. maazallah,karımız,kızımız,bacımız var ortalıkta'' diyerek,bayan akrabalarını elin adamından korumak istediğini belirtmedin mi? sen elin kızıyla istediğini yaparken,bir yandan bayan akrabalarını abazanlardan niçin koruma halindesin? bırak,onlar karar versin ne yapacaklarına. (bayan akraba:yakın bayan akraba ve çok yakın kız arkadaş-bacılar kast edilmiştir.)

      Sil
    12. 16:32... Tamam bıraktım artık başkalarının karısını kızını korumayı. Allaam yaa. bi espri yapalım dedik, sıvadın a.q.
      Geçti tamam sakin ol.

      Sil
  3. Beyaz eşyaları da buradan alsın demeyi şart koşsaymış tam olacakmış.

    http://www.frigidaire.com

    YanıtlaSil
  4. ''benden faydalanmaya kalkmasın''

    Bunun iliklerine kadar işlemiş kezbanlık, kurtuluşu yok. Kendi kafasında biriyle baş göz edip huzura kavuşturalım yoksa birileri faydalanır bunun vücudundan, mazallah zevk mevk alır bu da, devreleri yanar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır işin tuhaf yanı; izlediği dizilerdeki kimseyi umursamadan yapılan sevgi gösterilerini sevdiğini belirtmiş. tıpkı tipik türk anneleri kafasında. aynı anneler değil mi; yabancı dizilerdeki hamile kalan kızlara vah vah edip ne güzel aşk, kavuşsunlar diye zırlayıp kendi kızları yapsa namusumuza helal getirdin, bizi ayağa düşürdün gözüyle bakan! bunlar o türün mahsülü belli. :)

      devrim

      Sil
    2. Sen de ondan faydalanmaya kalkma o zaman yarrağım. Evi,arabayı istemeyi biliyorsun. O evi adam sokakta "ben şok güselim, her şeyi hakediyorum" diyerek elde etmedi, hoş öyle bir olanak olsaydı sizin gibiler başımıza bela olmazdı.

      Seks yapmayı karşı cinsin bundan faydalanması olarak görüyor dürzü, eee tabii kendini parayla satınca sevmediği bir kişiye düzdürmüş oluyor kendini haspam. Ulan evim de var arabam da var, sana çakacak kadar midesiz olsam pertini çıkartana kadar faydalanırım senden allahın satılık frijiti.

      Sil
    3. devrim,burada birilerini eleştireceğine,git Türkçe öğren be kamil.namusa helal gelmez ''halel'' gelir. off ne kamilmişsin sen de.
      adsız 15:15, mal varlığından bize ne,görgüsüz kamil? sen bu derece kamil olduktan sonra,seninle bir prenses evlenecek değil ya. alırsın kendinin dişi formu kezbanını,bir ömür boyu mutlu olursunuz. böyle olacak yani,hayal kurma. bak kızları ''o kezban,bu kezban'' diye beğenmemezlik yaparsan,prensesin atına kalabilirsin. ben derim ki,henüz vakit geçmeden,layığını bul...

      Sil
    4. @18:55 Saldırgan kezbanım raad ol. Evi, arabayı sattım. Parayı da kumarda yedim. Ulen orada kezbana hitaben söylenmiş lafı artistik yapmak için söylüyorum zannediyor allahın kezbanı. Bu blogda ev ile arabayla(Kezban'ın şartları) artistik yapacağıma gider bu kezbanların sitelerinde yaparım. Burada maddiyata domalacak insan yok merak etme. (Adsız yazan adam evden arabadan bahsederek ne gibi bir çıkar bekleyebilir biraz düşün anasını satiyim)

      Ne kamilliğimi gördün amk. Bu kız kezban değil mi? Ben neden kamilim? Sırf göte göt dediğim için mi. Merak etme götün erkeğine de kadınına da göt diyorum ben, sen raad ol.

      Sil
    5. @18:55; birilerine yerli yersiz sataşmak, ufacık bi açık bulup am bulmuş mağribi gibi saldırmak götünüzü fezaya mı değdiriyor? malsınız sanırım önünüze gelen yorumcuya bile kezban, kamil diye saldırıp duruyorsunuz. burda iki keyiflenmeye, güzel fikir alışverişinde bulunanları okumaya geliyoruz soğutmayın gerzekliklerinizle. sırf saldırmak için saldıran tavrınla asıl kamil sensin dingil.

      devrim

      Sil
    6. @18:55 Noktalama işaretlerinden sonra bir(1) adet boşluk bırakılır(virgül dahil olmak üzere efendim). Elaleme türkçe öğretmeden önce kendine bakmanda fayda var kezbancığım.

      Sil
    7. @01:46 ''bir(1)'' ve de ''bırakılır(virgül dahil olmak üzere efendim)''

      18:55'i bu konuda uyaracak adam sen değilsin, tencere dibin kara, seninki benden kara olmuş durumunuz ehehe.

      Sil
  5. Sanki fabrikadan mal siparişi veriyor.Maddi durumu iyi olacak evi arabası olacak ; kesinlikle sarılıp öpmeyecek bir de bucu da burcuna uygun olacak.

    YanıtlaSil
  6. İlişki boyunca böyle, sarılmak dokunmak yok. Dandik dizileri seyredip iç geçirelim.
    Kendisini anlatmayı beceremeden, anlatmaya çalışmadan ne istediğini ince ince sıralayan bir diğer kezban daha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben böyle güzel yorum okumadım,bravo...

      Sil
    2. @13:56 Sağolasın.

      Sil
    3. muhteşemsin,böyle devam etmelisin. çok çok özel olduğunu sen zaten biliyorsun. arife tarif gerekmiyor.

      Sil
    4. bu ne lan ikinci 4. dede vakası. kendini mi destekliyorsun amk

      Sil
    5. @16:50 yok ya, kezbanın biri bana taktı pislik yapıyor aklı sıra. Çirkeflikten başka birşey yapamaz malum, döşer şimdi cevapları elli tane. Sen de mal mısın nesin? Anlamak zor değil halbuki.

      Sil
    6. takılmayın böyle tiplere,cevap bile vermeyin bence. burada çok sevilen,saygı duyulan bir yazarsınız. boşverin,biri de sevmeyiversin sizi.

      Sil
    7. @kaptan senden ala mal olmaz lan burada amk.

      Sil
  7. http://forum.petarkadas.com/kopek-egitimi-ve-psikolojisi/bacagima-yapisiyor-sapik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok yerinde bi paylaşım. çok zekice...

      Sil
    2. he anam çok zekice, kendinizi destekleyin aq

      Sil
    3. HAHAHA ağır Kamil. Kendine gaz veriyor bir de anonim olarak. Embesil.

      Sil
  8. burçlara inanan çoğu kadın boş ve kezbandır.

    YanıtlaSil
  9. Mitoz bölünmeli...

    YanıtlaSil
  10. Senden faydalanmak istiyorum kezban

    YanıtlaSil
  11. 2d kezban bu, görmek var ama dokanmak asla :)

    YanıtlaSil
  12. yorumlar muhteşem lan elal size genşler

    YanıtlaSil
  13. "... sevecen sıcakkanlı her ortama uyan bir yapıya sahibim."

    Bu nasıl sıcakkanlılık? Bana dokunmayan erkek bin yaşasın mı?

    "... çalışmıyorum ama devamlı kendimi geliştiriyorum."
    "...ilerde çalışmak isterim."

    Nerede? Pandomimciler odasında mı? Hani dokunulmaktan hoşlanmıyor ya ;)

    "ben aslan yükselenim yengeç"

    Merhaba! Ben de homosaphien yükselenim saphien.

    YanıtlaSil
  14. Adını Feriha Koydum'dan bahsederken bir anda gelen ''hiçbir şeye aldırmadan birbirlerini öpmeleri'' tarzı bir fotoroman yorumu; bastırılmış cinselliğin ta kendisi değil de ne?

    YanıtlaSil
  15. avuçlamaya kalkabilir mi peki, izin var mı avuca?

    YanıtlaSil
  16. elini tutmayı ve sarılmayı "faydalanılmak" olarak algılıyor. maalesef ağır kezo.

    YanıtlaSil
  17. umarım biri seni sikip sallamaz da akıllınırsın.

    YanıtlaSil
  18. sana en iyi vitrin mankeni gider bence. bul bir tane evlen derim.

    YanıtlaSil
  19. kezban düğünde detected...

    YanıtlaSil