31 Mayıs 2012 Perşembe

akıl sahibi olmadan fikir sahibi olmak


akıl sahibi olmadan fikir sahibi olmak


işte size basit bir örnek,

rica ederim bu başlık altında bu ergene küfür etmeyiniz.
etmeyin ki; kendisini bir bok sanmasın.






23 yorum:

  1. o elemana diyeceğim o dur ki : hadi len oradan ergen gerisi , bu tip olusumları diye tabir ettiğin yerleri genelde hayatın çemberinden geçmis , belli entellektüel birikimi olan insanlar bu denli doğru yaklasımlarla olusturabilir , sen en iyisi çelik çomak oynayıp bazı tip olusumlara yorum atmakla mesgul ol...

    YanıtlaSil
  2. adam haklı beyler, bu bu şekıl düşünür o o şekil düşünür kimse kimseye karışmaya hakkı yoktur. ha kezban genlerden gelen bir özellik olabilir amma lakin ki öyle değildir eyyorlamam bu kadar.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşın okuduğunu anlamadığı belli.. kimse yaşam koşullarının kötü olmasıyla, eğitimsiz olmalarıyla veya kilolu/kısa/çirkin olmalarıyla dalga geçmiyor. komik olan bu halde oldukları halde kendilerini dünya güzeli sanmaları ve kendileri gibi mükemmel(!) yakışıklı, maddi olanaklara sahip, arabası olan vs. vs. enayi aramaları.. şahsen ben çok eğleniyorum, bir yandan da bunlarla evlenecek adamlara üzülüyorum

    YanıtlaSil
  4. çok kasmış yazım hatası yapmadan paragrafı tamamlamak için ama olmamış. ''bkz: birde''

    ayrıca çok teşekkürler, bu siteyi takip ederek, göstermiş olduğum silik ve ezik insan olduğum gerçeğini tespit etmiş olman sayesinde hayatım kurtuldu.

    YanıtlaSil
  5. Hitler de içinden geldiği gibi yaşadı... Onu da eleştirmemeli hatta mizah konusu yapmamalıyız değil mi? Ressamdı ve uyuz bir hocası vardı. Yahudiydi bu hoca... Dolayısıyla Hitler'in yahudilerden nefret etmesine empatiyle bakmalıyız. Yine Hitler 1. Dünya savaşı'ndan malubiyetle çıkan, Versay Antlaşmasıyla iğdiş edilen bir ülkede büyüdüğü için yine saldırgan politikalarını kabullenmeliyiz. Yani empati açısından di mi?
    Ya da insanları, kendi davranışlarından sorum lu tutup eleştiririz. hatta mizahı kullanıp dalga geçeriz. Çünkü bizi "insan" yapan şey içgüdülerimizden bağımsız karar verebilmemizdir. Elbette "özgür irade" doğası itibarıyla belki de hep tartışılacak bir kavram ama önünde iki düğme varsa, birisi insanlara gaz verip diğeri serbest bırakıyorsa ve sen de bunu biliyorsan ve istediğin düğmeyi seçme hakkın varsa iste ben seni seçimin konusunda eleştiririm de mizah konusu da yaparım.
    Sizin sandığınız bir "sonsuz özgürlük" ortamı g*tg*te yaşadığımız bu dünyada yok ve asla olmayacak! herkesin davranışları, seçimi herkesi etkiliyor. ve elbette bireylerin cehaletleri de buna dahil. Hitleri durdurması gereken Almanlar onu durdurması gerekenlerdi aynı zamanda...
    Dolayısıyla bu "sevgi kelebekliği" şebekliğini bir kenara koyalım. Bacakları olmayan biriyle dalga geçmek değil burda yaptığımız. Biz burda "aptal dostun olacağına, akıllı düşmanın olsun" sözündeki aptalla, aptallıkla mücadele ediyoruz, mizahı kullanarak... Herkesin; herkesi/herşeyi etkilediği bu dünyada cehalet, aptallık, umursamazlık gibi şeyler özgürlük olamaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzeltme: "Hitleri iktidara getirenlerle onu durdurması gerekenler aynı kişilerdi..."

      Sil
    2. Tıpkı Tayyip i iktidara getirenlerle onu durdurması gerekenlerin aynı kisiler olması gibi.... Eline saglık iyi yazmışsınız

      Sil
    3. Adam trollemiş sizde atlamışsınız, değer miydi bu kadar açıklamaya:))

      Sil
  6. @Adsız1 Haziran 2012 01:43 s..miş beyler dağılın

    YanıtlaSil
  7. Sayın kezbanhunter, güzel bir şey başlatmışsın ama en ufak bir eleştiriyi hedef göstermeye başlarsan, son zamanlarda sitende gördüğüm gibi, kezban avlamak yerine olayı genel anlamda kadın düşmanlığına çevirmeye başlarsan kan kaybedersin, benden söylemesi... ilk çizgin; ilk eleştirilerin iyiydi ama şu anda kukusu olan her bireyi aşağılama kafasına geçildi. Kadınların yıllarca ve hatta halen 2. sınıf insan muamelesi gördüğünü toplumla herkesten fazla boğuştuğunu gözardı etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep aynı argüman ile karşımıza çıkmayın! kimsenin burada kadın düşmanlığı yaptığı yok, önce bunu bilin. birisi çıkıp buradaki insanlara başka mecrada orospu çocuğu yakıştırması yaparsa ben de teşhir ederim, burası da bizim mecramız.
      bu blog'ta kezbanlar sergileniyor, normal insanlar değil, bunun da farkına varın.
      umarın anlatabildim.

      Sil
    2. Adam yorum bile yapmadan sadece alıntılıyor. Bu nasıl kadın düşmanlığı oluyor acaba..

      hey yarabbim. akıl ihsan eyle :)

      Sil
    3. önüne gelen her dişinin profilini paylaşmaya başlıyorsa orada duracaksın.sonuçta kadınların eğitimli ve sürekli bir iş sahibi bir eş araması kadar normal bir şey yok sonuçta bir yuva kurulacak ve 2 kişi yaşanacaksa belli bir maddi koşul sağlanmadan o evlilik cahil cesareti olur.
      ha bu kadınların bundan fazlasını ev araba yat kat isteyen kısmını ve en önemlisi kendini nimetten sanan kısmını alıntılayıp geyik çevirmekte zarar görmüyorum sonuçta erkekler bilinçlenecek ki bu prenses sendromlu kezbanlarımızın burnu sürtülecek.
      ama demin ilk anlattığım profildeki kadın tipi de sıklıkla paylaşılır oldu bu sitede, bu yüzden sana gayet seviyeli bir biçimde eleştiride bulunan arkadaşa karşı çıkmadan önce bir düşünün derim(burda bahsettiğim eleştiren kişi ekşideki yorumu yapan kişi değil,1 haziranda yorum yazmış arkadaş)

      Sil
  8. Yazık lan. Böyle beyinler yüzünden bu ülkenin tertemiz gençlerinin iflahı sikiliyor.

    Oğlum anlamıyor musunuz? Benimle aynı eğitime ya da yaşam koşullarına sahip olmadığı için bu tipleri taşşağa almıyoruz. Kaldı ki bunların yaşam standartı birçoğumuzdan kat be kat iyidir. Valla benden iyidir. Orasın kesin.

    Şunu anlayın artık lan. Bu ülkede birçok erkeğin hayatı, bunların egoları yüzünden sikiliyor. İş bulabilmek, para biriktirip düğün yapabilmek, başını sokabileceği bir ev alabilmek için senelerce götünü siktiriyor herif. Bunun da tek sebebi kezbanlığın günden güne herkese sirayet etmesi. Evlilik kutsallıktan çıkıp sidik yarışına döndü. Utanmadan bir de ''bu onların tercihleri, saygı duyun ühühü'' diyorsunuz. Amının borsada işlem gördüğünü zannedenlerin nesine saygı duyucam lan ben? Kendisinin mükemmel olduğu sanrısına kapılıp varlıklı bir erkeğe yamanmadan hayata tutunamayacak olan kadına saygı mı duymalıyız? üstelik verebilecek hiçbir şeyleri yokken.

    Bunların yegane emeli kendilerine tasmalı bir köpek edinebilmek. Zengin kocayı bulup çevresine, arkadaşlarına, akrabalarına hava basabilmek. bu kadar vasıfsız olup bu denli özgüvene sahip olmak da ayrı bir komedi tabi. Evlendikten sonra yapacakları şeyler belli: Çocuk doğurduktan sonra, amını yayıp elinde çekirdeği sabahtan akşama kadar televizyonda dizi, kadın programları izlemek.

    Allah vere de bu gibi kezbanlar bir garibanın başını yakmasa bari. Götüne güvenip bunlarla evlenecekler şimdiden hayırlı olsun, tepe tepe kullansınlar.

    Bir de kadın meta mı ki denir. Adamlar müzayedeye çıkmış gibi kendilerini açık arttırmaya çıkarmışlar resmen.

    YanıtlaSil
  9. ekşici kezban... maalesef her yerdeler.

    YanıtlaSil
  10. Aynı şahıs ekşide bir kezbanın günlüğü adlı başlığa şöyle bir yazı yazmış...

    sevgili günlük,

    son zamanlarda iyice hayatım rutine bağladı. herhangi bir değişiklik yok. ve bu da benim canımı iyiden iyiye sıkmaya başladı. nereden başlasam, ne yapsam bilemiyorum.

    anla yaaa işte...
    sıkıldım erkeklerin yoğun ilgisinden, her fırsatta bana yazmalarından. tamam, çok güzel ve çekici olabilirim ama bu erkeklerin beni taciz edeceği anlamına gelmez.

    offf sende beni anlamıyorsun artık günlük. neyse iyi geceler.*

    YanıtlaSil
  11. en leş kezban türü ekşici kezbandır. hepsinin derdi yarraktır fakat söyleyecek götleri yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. trabzonlu hamsi beyinlinin tekidir bu fosforsuzun evladı. muhtemelen hayatı boyunca kezbanlarla takılmak zorunda kaldığı ve kalacağı için kendine yol yapıyor haspam.

      Sil
    2. Sende kesin Kuş beyinli Fenerbahçelinin tekisin herhalde. Ne alaka lan?

      Sil
    3. ZbigniewBrzezinski7 Haziran 2012 01:21

      2 Haziran erkek kezban.

      Sil
  12. Bu entry'nin sahibi benim, kendimi ifade etmeye çalışmayacağım.Amacımın sadece ters psikoloji olduğunu söylemek istiyorum.Bu arada eleştirdiğiniz insanların sizi eleştirme gibi bir imkanı çok zor olduğu gibi alınan eleştiride böyle bir şeye başvurmanız harbi komik. Ama orospu çocuğu demeyeydim iyiydi. Çünkü bende takip ediyorum bu bloğu.

    YanıtlaSil
  13. Kezbanhunter bloğunun ek$i sözlük yazarının entrysini referans göstermesini çok samimiyetsiz buluyorum açıkcası, zira "ben herkesi eleştiririm kimse beni eleştiremez", "tüm kızlar bana 1 kere versin ama sevgilim bakire olsun" tarzı zeytinyağı moduna geçmek tam anlamıyla okuduğunu götünden anlamak ile alakalı galiba, haaa bu entrynin sahibi ben değilim. kimmiyim?

    - uff snn be slk!

    YanıtlaSil
  14. "Kezban hunter" ekibinin başlıkta verdiği ayar şahane, gülmekten yarıldım...

    (-rica ederim bu başlık altında bu ergene küfür etmeyiniz.
    etmeyin ki; kendisini bir bok sanmasın.-)

    YanıtlaSil