27 Mayıs 2012 Pazar

Yatırımcı Kezban

Şimdiden ayar veriyor, maddiyat ve para hırsını bir level üste taşımış.

 



29 yorum:

  1. "biraz salsa ve bachata bilirim" kesin şu ikisinden biridir:

    *Salsa kursunda da koca bulamadım
    veya
    *salsayı öğretmeden bıraktı gitti ayı.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. üst kısımda da eğlenmeyi seviyorum demiş. :D

      Sil
    2. Alt tarafta konuyu evlenmeye getirmiş. :)))

      Sil
    3. hem eğlenilecek hem evlenilecek birini arıyor. kafalar karışık yetkililerden açıklama bekleniyor.

      Sil
  3. Yanlis yerleri cizmissin hunter default olarak gozlerini para mal mulk burudugunu zaten biliyoruz bu parazit kezbanlarin. Asil alti cizilmesi gereken "beni simartmali" ve "yanima yakismali" seklinde gotunun ve egosunun tavan yaptigi kisimlar. Sen kimsin de ben senin yanina yakisiyorum yada seni tasiyabilecek biri oluyorum amk ??

    Sucun buyugu bunlarda olsa da baska sebepleri de var mesela eski yeni yerli dizi ve filmlerde mutlaka laz karakteri bulunmasi gibi olmazsa olmaz kliselerden biri erkek kismi sozum ona bi kabahat (kabahat dedigin de incir cekirdegini doldurmaz bi mevzudur amk) islemistir kadin da bunu cezalandirmak icin bugun sana am yok mealinde triplerle er kisiyi oturma odasinda yatmaya mecbur eder adamimizda tipis tipis gider.

    Erkekleri boyle kilibik bi am icin karakterinden taviz veren sekilde gosterirsen bunlar da benim amim var dunyayi donumda oynatirim moduna girerler tabi. Zaten butun genel kulturleri tv'den ibaret oldugu icin sasirmamak lazim ne de olsa hepsi Muhtesem Yuzyildaki Hurrem amk gotuboklularinin !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim vajinam var, dünyayı oynatırım mantığında bir insanı ona vajinasıyla dünyayı oynatabileceğini düşündüren kişilerle beraber değerlendirmek lazım.

      Bu durum erkekleri bu konuda kılıbık olmamaya davet etmekle çözüme ulaşmaz. Erkeklere ve kadınlara cinselliği erkeğin aldığı, kadının verdiği bir şey gibi göstermeyi bırakmalıyız topluca.

      Kendi kız kardeşim edebini takınacak ama çıktığım kızlarla yatacağım mantığındaki insanlar bir şey anlamaz bu dediğimden.

      Sil
    2. Maslow teorisi diye bi' şey var.

      Linkini de vereyim: http://tr.wikipedia.org/wiki/Maslow_teorisi

      Bu teoriye göre fizyolojik gereksinimler arasında cinsellik de bulunuyor. Ve cinsellik ihtiyacı kişinin tek başına karşılayabileceği bir şey değil; bu ihtiyacı giderebilmesi için karşı cinsten bir kişiye ihtiyacı var. Hatta ihtiyaçlar arasında kişinin kendisinin karşılayamayıp, karşılamak için başka bir kişinin gerektiği tek ihtiyaç cinsellik.

      Bildiğiniz üzere kadınlarda ve erkeklerde farklı hormonlar salgılanıyor. Erkeğin testislerinde, erkeklik hormonu olarak da bilinen testosteron hormonu salgılanıyor. Ve bu hormonun salgılandığı her sağlıklı erkek birey, yaklaşık 20 günlük bir süre içerisinde testislerinde biriken spermleri dışarıya ejaküle etmek zorunda. Eğer erkek cinsel ilişkiye girmez veya mastürbasyon yapmazsa, bu olay kendiliğinden gerçekleşiyor. Bunun için genelde "kamyon devirme" deyimi kullanılıyor halk arasında.

      Erkek bunun için cinsel ilişkiye girmek zorunda değil, evet, ama mastürbasyon asla tam bir orgazm değildir. Erkeğin bunun için karşı cinsten bir kişiye ihtiyacı var. Bu, kadınların anlaması zor bir şey. Salgılanan hormonlar farklı bir defa. Zaten ilişkiyi başlatan da genelde erkeklerdir. Bu erkeklerden beklenir, çünkü erkeğin kadına olan arzusu daha fazla. Türkiye'de de yapılan bir araştırmaya göre, erkeklerin yaşadığı ilişki sayısı kadınlardan daha fazlaymış.

      Hal böyleyken, cinselliğin kötü bir şey olarak empoze edildiği, yasaklandığı ve baskılandığı geri kalmış toplumlarda, tecavüz suçu daha çok görülür. Bir kız çocuğuna 20-30 kişi tecavüz eder. Erkekler ilk cinsel deneyimlerini genelevlerde yaşarlar, hatta bunu orada burada anlatırlar, sözlükler gibi platformlarda "genelev" başlığının altına yazarlar.

      Kızlar da "benim amım var, dünyayı oynatırım" mantığıyla erkekleri bir güzel parmaklarında oynatırlar, erkeklerin karakterlerinden taviz vermesine bile sebep olabilirler. Eğer cinselliği kadının verip, erkeğin almadığı, her iki tarafın da bunu zevk almak için yaptığı, cinselliğin tabu haline getirilmediği bir topluma evrilirsek, bir kızın amıyla dünyayı oynatamayacağına şahit olabileceğimizi düşünüyorum.

      Sil
    3. erkeklerin kadınlardan daha istekli olduğuna dair bilimsel kanıtınız var mı?

      kadının aseksüelliğinin yüceltildiği toplumlarda yaşayan insanların hezeyanıdır bu. kadınların da erkekler kadar rahat olduğu ülkelerde kadınlar da erkekler kadar çok cinsellik ihtiyaçlarını karşılar ve karşı cinse teklif ederler.

      erkekler daha isteklidir diyen kişi ya erkektir ya frijittir ya da seks kelimesini görünce öcü gibi kaçmaları gerektiği söylenen ama geceleri ıslak rüyalar gören kızlardır.

      Sil
    4. @03:00 Isıtıp ısıtıp tekrar önüne sürmek gibi olacak ama, daha önce de dediğim gibi; testosteron hormonu erkeğin beynini uyuşturup onu amsalak yapabilecek kadar etkili bir şey.

      Kadınların da erkekler kadar rahat olduğu ülkelerde, kadınlar da erkekler kadar çok cinsellik ihtiyaçlarını karşılar ve karşı cinse teklif eder önermesine katılmıyorum. Kadınlar cinselliği daha rahat yaşayabiliyorlar desek daha doğru olur bence. Ve ilk adımı atan da genelde erkek tarafı olur. Benim şu ana kadar izlediğim ecnebi filmlerinin çoğunda da ilk adımı atan genelde erkek oluyordu. Kadın ilk önce erkekten hoşlandığı belli edip, erkeğin bunu fark ettikten sonra atağa kalkması da söz konusu tabii.(Bu kadının seçici konumunda olduğunun göstergesi ve bir sonraki paragrafta bundan bahsettim) Tabii kadınlar teklif edemeyecek diye de bir şey yok.

      Erkek denen varlık, kadını dölleyip genlerini bir sonraki nesle aktarmak zorunda. Böyle programlanmış, ve çiftleşmek için de güzel kadınları arıyor. Kadın ise seçici konumunda. Kendine güçlü olan erkeği seçip onunla çiftleşecek. Ve böylece bir sonraki nesil daha sağlıklı, daha iyi olacak.

      Ama dersin ki böyle olmak zorunda değil. Erkek ve kadın seçilmek ve seçmek zorunda kalmasın, her ikisinin de birbirine olan arzusu aynı oranda olsun, işte o zaman matriksi yıkıp tekrar inşa etmek, kadını ve erkeği tekrar programlamak lazım. Ama o da pek mümkün görünmüyor.

      Sil
    5. bilimsel makale adı verir misin bu konuda.

      amerikada bile ataerkil sistem (türkiyedekinden daha hafif) varken zaten kadınların teklif ettiği filmler çekilemez, geneli yansıtmaz. kadın erkek konularında eşitliğe en yaklaşmış ülke isveçtir ve orada akşamları barlarda tek gecelik, sadece o gece ihtiyacını giderecek erkekler arayan kızlardan en az erkekler kadar görebilirsin.

      kadın denen varlık da en iyi görünümlü, en güçlü erkeklerden döl almaya programlıdır. yavrulama döneminden sonra eski babalar yakınında bile olsa yine daha iyi erkeklerden döl alır.

      tabii ki de kadının da doğasında en iyi erkeklerden döl alma arzusu olduğu halde bu böyle olmak zorunda değil. insanlar artık hayvani güdülerinden daha farklı şeylere değer veriyorlar. kezbanlar ve kamiller işte hala bu hayvani mantığa sahip canlılar.

      kadınlar da erkekler de bu konuda özgür bırakılmalı, o zaman ne vajinam bir tane diye düşünen kız olur bu kadar çok ne de yatacak kız bulamıyorum ya hu olsa da VERSE diyen erkek. ve işe kendimizden de başlamamız gerek.

      Sil
    6. Vallahi kadınlar da teklif ederler. Bu Türkiye'de de olur ecnebi memleketlerde de. Hatunun kendine güveni varsa, teklif ediyor. Ama ekserisi doğrudan teklif etmez ama, "gel de teklif et valla elin boş kalmaz" şeklinde niyet beyanında bulunurlar jest ve mimiklerle.

      Sil
  4. şeker kız kendi kısmında dağıldım ben. kendi ne lan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi diye şarkıcı bir kız vardı, o yüzden şaşırmadım yanlış yazmasına :D.

      Sil
    2. Bizim zamanımızda şeker kız candy diye bir dergi vardı. Sonra internetle tanışınca almayı bıraktık. Burdan bütün DARPA çalışanlarına ve peçete üreticilerine sevgilerimi yolluyorum.

      Sil
    3. Bizim zamanımızda (30 sene kadar evvel, siyah beyaz tv zamanında) Şeker kız Candy diye bi çizgi dizi vardı TRT'de. Ondan bahsediyor her halde. (Yaşını da bu durumda benimle aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum: 36)

      Sil
  5. utanmasalar evlenmeden önce bankadan hesap cetveli isteyecekler.

    YanıtlaSil
  6. 100 kiza sorduk 1 populer cevap aldik "uff snne be slk .s .s"

    YanıtlaSil
  7. 'kezban kendi' istiyor adamın kendi işi olsun, zengin olsun, buna bir incik boncuk, toka dükkanı açsın, bu da orda ebleh ebleh otursun, işim var, para kazaniyrum desin. hıhı tabi olur.

    YanıtlaSil
  8. Öyle olmalı, böyle olmalı diye uzatacalarına "kişiliksiz olmalı" deseler ya...

    YanıtlaSil
  9. görüntüsü düzgün olsun kısmına takıldım.. sanki full hd televizyon satın alıyor hatun. görüntüsü düzgün, net, berrak olsun, yüksek çözünürlüklü olsun, motionflow 200 olsun, live colour teknolojisi olsun, bir de dahili wi-fi olsa iyi olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlari versen yine doymaz ki ustune AMbilight teknolojisi de ister :D

      Sil
  10. Böyle absürd isteklerin,parazit yaşamın gayet normal görüldüğü türk toplum yapısında azınlık olan bizler oluyoruz ya işte ben en çok ona üzülüyorum.Bu yaşıma geldim,daha doğru düzgün,akıllı,mantıklı,kültürlü,ne istediğini bilen ve başarmak için başkalarının sırtına asalak gibi yapışmayan bir kadın birey bulamadım.Giderek inancımı kaybediyorum.Azınlık olmak gerçekten zormuş.

    Kezban is everywhere..

    YanıtlaSil
  11. umursanmamaktan hoşlanmam=mesajıma 5 dk geç cevap verirsen sıçtın.

    YanıtlaSil
  12. Hem kendi işinde çalışıp para kazanmak istiyorsun hem de ''kazancı iyi olmalı'' diyorsun. Bu ne yaman çelişki? ''Parasını sömüreceğim bir enayi arıyorum'' desene?

    YanıtlaSil
  13. 30 yaşında gelmiş, idolü "şeker kız kendi". candy di değil ha. "kendi". "kendi halinde bir şeker kız" deseymiş yine bir şekilde kurtarırmış.

    YanıtlaSil
  14. Öyle demeyin beyler.. göğüsler iyiymiş bea..

    bkz: memintolar da tombiktoymuş...

    YanıtlaSil
  15. "kezban kastelli"

    banker olacak kız :)

    YanıtlaSil
  16. sen zaten kendi işini kurmuşsun ki? nikhalı fahişelik hizmeti veriyorsun.

    YanıtlaSil