2 Haziran 2012 Cumartesi

Paylaşım

Sizlerden gelen paylaşımlar

Gönderen : Deniz


118 yorum:

  1. ben bu tipler gerçek değil sadece sözlüklerde troll olarak yaşıyolar zannediyodum, gözlerime inanamadım okuyunca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. varlar varlar bunlar. adamın kafaya bak. erkek o..spusu diye buna denir işte.

      Sil
    2. "evlenmdeden önce vurdurmuş biriyle evlenmem"
      rüya görüyorum sandım. ve bunu diyen kişi bakir bile değil. kelimelere bak vurdurmak, yani kimse kusura bakmasın ben bir erkek olarak desteklerim eğer bir kız bu malı diktirerek kandırırsa. böylesi sürtük adamlara müstahaktır. bu gereksiz yaratıklar da nefes alıyor bu memlekette. 15:14'teki arkadaşın dediği gibi erkek rospisi bunlar hahaha.

      Sil
    3. 15:23 aynen öyle haklısın. bu tipler işlerine gelince batıdan esen global kültür dalgasına kapılıp bohem hayatı yaşarken , işlerine gelmeyince yine doğu kültürünün getirdiği kavramları talep ediyolar.yanardönerli.

      Sil
    4. "kızbana" kısmı hoş olmuş
      çocuk farketmeden ifade etmiş sanırım.

      Sil
    5. rastalı ben hacettepe üniversitesinden mezun bir elemanım ve yaklaşık 10 yıldır toplumun her kesimiyle muhatap olan bir mesleğin içindeyim. bu erkek tipi toplumumuzda çok yaygın. aralarında yurt dışında post-doc yapmış olanlar bile var. işin ilginç yanı kezbanların bir çoğu da gizli ya da açık erkeğinin evlilik öncesinde tecrübeli olmasını istiyor.

      peki sonuç ne oluyor: koca bir hüsran... erkek --çok afedersiniz-- sikişmede ve boşalmada çok tecrübeli ama sevişmek nedir bilmiyor. kadın ise yılların cinsel sevgi yoksunluğunu doyuramıyor ya da orgazmın varlığından bile habersiz olduğu ve/veya vücudunu tanımadığı için seksten aradığı mutluluğu bulamıyor. sonra ver elini aldatmalar ya da boşanmalar. hani şu kadim türk aile yapısı özetle bundan ibaret işte bu günlerde.

      toplumun neden böyle ucubeleri yarattığını düşündüğümde en mantıklı açıklama şu oluyor: sanırım gittikçe kapitalistleşen-metalaşan altyapı üstyapıdaki bu tip insan ilişkilerini de bozuyor. bu sebeple erkek egemen toplumun erkek bireyleri vajina sömürüsü yapmakta kendilerini muktedir görürlerken kimi kadınlar da bu düzene uyum sağlayıp kendi sik değmemişlikleriyle, sömürüden kısmen ya da tamamen uzak kalmışlıklarıyla fiyatlarını arttırıyorlar. ilerde ya sevgi saygı gibi kodlamaların hala canlı olduğu geleneksel yöntemlere döneceğiz ya da açık açık bakireliğin pazarlandığı bir döneme yelken alacağız. bu yüzden ilgiyle takip ettiğim bu blogtaki hiçbir örnek beni şaşırtmıyor. çok gördüm böylelerini ve memlekette köklü bir eğitim-öğretim değişikliği ya da siyasal - dinsel bir eksen kayması olmadıkça ilişki piyasası bu tiplerle domine edilmeye devam edilecek. bize düşen farkında olmak ve bu beyinsizlerle anlamlı ilişkiler kurmamak bence.

      --- kemal ---

      p.s. : ne uzun yazdım mınakoyum yaw

      Sil
    6. güzel yazmışsın kemal panpa

      Sil
    7. Rastalıköpek şu yazacağım yorum senin için değil sakın yanlış anlama. Deniz'in yazıştığı şu ''şey'' le. Şey diyorum, çünkü hem tanımlayamadım hem de insan,erkek,kişi gibi benzeri sıfatlar yazmaya elim varmadı. Murat: ALLAH SENİN BELANI VERSİN İNSAN GİBİ. ALLAH SENİN GİBİLERİN VE SENİN BİN KERE BELASINI VERSİN GÜZEL KARDEŞİM. TEZ ZAMANDA GEBERİP YERİN YEDİ KAT DİBİNE GİT DE ŞU GEZEGEN AZCIK TEMİZLENSİN OLUR MU?!

      Sil
  2. al, bu da erkeğin kezbanı. siker misin sabaha mı bırakırsın. allah'ın yatığı.

    YanıtlaSil
  3. şahsına gelince batılı, iki kişilik düşünmeye gelince doğulu zihniyet. sizi arada kalmış bağnaz, kendine müslüman şerefsizler. sizi kim ne yapsın? öküz oğlu öküz. sinirlendim.

    YanıtlaSil
  4. erkeğin kezbanına çok güzel bir örnek.

    tam bir "kımıl zararlısı"

    YanıtlaSil
  5. Benim merak ettiğim bu düşüncelerini kendi deyimiyle vuruşacağı karşı cins üyeleriyle paylaşma dürüstlüğünü gösteriyor mu? Hiç zannetmiyorum. Bu durumda kendisi erkeğin kezbanı olarak nitelendirilmeye ve masumkız.exe uygulaması çalışır halde üzerine gelen kezbanla bir ömür boyu yalancıktan evcilik oynamaya hak kazanıyor.

    Eğer gösteriyor da cinselliğini özgürce yaşıyormuş gibi yapan bir kız bununla birlikte oluyorsa o kız kezbandır. O taktirde bu herif ne kadar mal olursa olsun insanları kandırmaya çalışmayan dürüst bir adamdır ve gözümde kezbanlardan üstündür. Adam ne olduğunu açık açık söylüyorsa kendi düşüncesidir. Karşısındaki insana ben birçok kişiyle birlikte oldum ama evleneceğim insanın bakire olmasını istiyorum diye peşinen ifade ediyorsa burada kezbanlığın bir numaralı unsuru ikiyüzlülük yoktur, düşüncesi ikiyüzlü olsa bile.

    İnsanlar istediklerini düşünebilir, istediklerini isteyebilirler ne kadar bize komik gelse de istekleri. Bence asıl sorun o isteğe ulaşabilmek için ikiyüzlülük göstermeleri ve karşısındaki insanları kandırmaya çalışmaları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediklerini isteyebilir lafım da enteresan olmuş hani laf aramızda.

      Sil
    2. e ulan kezbanlar akşama kadar ben zengin isterim diy eaçık açık söylüyor. hangi kezban çaktırmadan yapıyor bunu. bu değersiz kamil kendi pisliğine bakmadan bakire olmayan bana yakışmaz diyor. aynen zengin olmayan bana yakışmaz diyen kezban gibi. bu blogtaki diğer postları oku ve kezbanların ne kadar dürüst olduğunu gör. bu çirkef adamı savunmuş gelmiş te Allah'ım ya.

      bu hanzo kendini ne halt sanıyor onu söylesene? burada akşama kadar kezbanlar kendileri bir şey olmadığı halde açık açık doktor istiyorum diyor diye denmeyen kalmadı ki insanlar haklı da. bu da işte erkek kezban. kendi ne halt olduğuna bakmadan bakire olmayan kız baba yakışmaz diyor. kim kaldırmışsa bu zavallının gotunu acaba.

      Sil
    3. Çaktırmadan yapan o kadar Kezban var ki, siz sadece ilan vererek kezbanlık yapmaya çalışan en çaresizlerini (belki de en dürüstlerini) görüyorsunuz. Dini imanı para olup da "Seninle kuru ekmeğe razıyım" modunda gezenler de yok değil, burada dalga geçilenler yine en masumları. Çünkü kimseye zarar vermiyorlar. Kendilerine bir fiyat koymuşlar ve bu fiyatı kabul eden bu duruma razı olmuştur zaten. Alan memnun, veren memnun. (Sosyolojik boyutta bu düzey eleştirilebilir tabii ama yine de gizli saklı olanından masumdur gözümde)

      İlk paragrafta söylediklerimi gözden kaçırmayın. Düşünceleriyle, istekleriyle dalga geçilebilir ancak bu herif bu düşüncelerini karşısındaki kadına söylüyor karşısındaki kadının da midesi alıp bu herifle yatıyorsa, söylediklerimin arkasındayım bu tamamen kadının mallığıdır. Tıpkı aleni Kezbanların verdiği ilanlara tav olan erkeklerin mal olduğu gibi.

      Sil
    4. Bu murat'ın yaptığı şeyi gizli yapanlar da dolu. kaldı ki muratın da gizli mi değil mi bilmiyoruz. orada tartıştığı bir insana söylemiş. yatacağı kıza ben seninle sadece yatacağım gözümde o..sun demez (düşüncesi direkt bu, yukarıdan anlaşılıyor).

      ama dişi ya da erkek kezbanın dürüst olanı gizli kapaklı iş çevireninden daha iyidir, haklısın.

      Sil
    5. Bir de şunu sorun aga kendinize bu herifle gerçek düşüncelerini bilse kim yatar? Tek yanıt var parası varsa Kezban'ın biri(Bu herifi masum kız olduğuna inandırıp kandırmayı amaçlar). Aklı başında kadın bununla yatar mı gözünüzü seveyim. Kezbanlar yesin birbirini onlara müstehak.

      Yalnız sorun erkek/kadın kezbanların üçkağıtçılık yapmaları. Erkek kezban kendisine akıllı mantıklı birey süsü verip akıllı mantıklı bireylere zarar verebiliyor, dişi kezban kendisine masum kadın süsü vererek masum insanları kandırabiliyor. Yani kezbanlıktan daha aşağı tek durum vardır üçkağıtçı kezbanlık. Yoksa kezbanlar birbirini yesin sorun yok.

      Sil
    6. haklısın panpa

      Sil
    7. Aslında kadın-erkek ilişkisinde hep bir çıkar söz konusu (bu yüce bir çıkar da değil hormonlarımızın bilinç dışına çıkartıp yüce gösterdiği gibi) ne kadar biz bilinç dışına iterek maske takıp yüceltsekte. Belki de kezbanlar(dürüst olmak kaydıyla) aslında bizden daha gerçekçi insanlar. Çıkarlarını bilinç düzeyinde tutarak talep etmekten çekinmiyorlar.

      Aşkın Metafiziği/A.Schopenhauer'den alıntılar:

      "Bütün aşklar, istedikleri kadar uçarı, tensellikten, dünyevilikten uzak, ayakları yerden kesik görünsünler, sadece cinsel dürtüde temellenirler: evet, hatta bu âşıklık hali, sadece daha yakından belirlenmiş, daha özelleşmiş, hatta sözcüğün en dar anlamıyla bireyselleşmiş cinsel dürtüdür."

      "Bütün aşk oyunlarının (işlerinin) son amacı, insan hayatındaki bütün öteki amaçlardan daha önemlidir; bu nedenle, herkesin onları sürdürürkenki büyük ciddiyeti, buna fazlasıyla değer. Anlayacağınız, böylece tayin edilecek olan, en azından, bir sonraki kuşağın yapısal nitelikleridir (bileşimidir). Bizler sahneden indikten sonra oraya çıkacak olan dramatis personae (sahne oyununun kişileri), bu hafifmeşrep, havai aşk oyunlarında varlıkları ve yapısal nitelikleri bakımından belirlenirler. O gelecekteki kişilerin varlığı, existentia’sı nasıl bizim cinsel dürtümüzle önceden tayin edilmişse, onların özü de, essentiaları da bu cinsel dürtünün tatmini için yapılan bireysel seçme ve ayıklamada, yani (karşı cinsi seçişimiz anlamındaki) cinsel sevgiyle tepeden tırnağa şartlanmış, itiraz edilemez, geri çevrilemez biçimde belirlenmiştir."

      "Meselenin bu çok büyük önemi, (burada) bütün öteki meselelerdekinin aksine, bireysel iyilik, mutluluk ve acıların değil de insan cinsinin gelecekteki varlığının ve kendine özgü yapısının (bileşiminin) söz konusu olması ve bu nedenle de tek tek bireylerin iradelerinin kendilerinde bulunmayan yükseltilmiş bir güç edinip tek’in, gücü yükseltilmiş iradesi, türün iradesi olarak ortaya çıkmalarından ileri gelmektedir."

      "Belli bir bireye yönelmiş cinsel dürtü olarak bilinçte fenomenleşen (görünürleşen/ortaya çıkan şey), işte bu kendinde iradedir, enikonu belirlenmiş bir birey olarak yaşama isteği anlamındaki iradedir. Bu durumda, aslında sadece öznel bir ihtiyaç olan cinsel dürtü, çok akıllı bir tarzda nesnel bir hayranlık maskesini takmayı ve bu yoldan bilinci aldatmasını çok iyi bilir. Çünkü doğa kendi amaç ve hedefleri için bu savaş hilesine muhtaçtır."

      Özet geç piç diyen olursa: Bizlere alçakça gelen isteklerini dürüstçe dile getiren kezbanlar belki de bizden daha fazla aydınlanmıştır kimbilir... (Daha özeti: Kılsız maymunlarız biz ne kadar bazı olayları karmaşıklaştırıp yücelik atfetsek de olayın özü aslında hiç değişmeden duruyor ve türün olması gerektiği gibi devamından daha fazla bir ulvi amaç barındırmıyor.)

      Sil
  6. erkeğin kezbanına ne denir hacı? sunullah falan mı desek?

    YanıtlaSil
  7. Şu terminoloji sorunsalından kurtulalım. Kavram kargaşası oluyor.

    Erkeğin kezbanı=Kazım/Kamil/Sunullah? nedir doğrusu allasen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bora desek? biliyosun gerisi gelir zaten

      Sil
    2. 13:25 allasen başlatma şu bora dalgasını yine, bi başladık mı sonu gelmez.

      Sil
  8. şurda kezbanlıkla alaka kurabilen kezbanlıktan zerre bi sikim anlamamış demektir. admine helal olsun iki karıya kıza yaranacağım diye kendisini destekleyen kitleyi sattı. Kezban örneklerinde ne görüyorduk kendini mükemmel gören evlenceği erkekte para, yakışıklılık, araba ev arayan, çocuğunu özel okulda okutacak sömüreceği orospu karakterli kişilikler.

    Burda adamın düşüncesinde toplumun getirdiği yanlışlıklar var ama adamın evliliğe bakış açısı düzenli bir hayat arayışı, bana göre kendinin ve yanlışının farkında hayatını düzene sokmak istiyor evleneceği kişinin temizliğiyle de kendini arıtma derdi var. Böyle tiplerde evlenince karısını aldatma ihtiali düşük kişiler. ee şimdi burda kezbanlık nerde, kezban "dünya kadar malın olacağına fındık kadar amın olsun" felsefesinin en önde bayrak tutanıdır.

    Şimdi ortada şöyle de bir durum var, siteye eleştiren kadınlarda da erkeklerde de var bunlardan havası vermeye çalışıp içten içe burda ifşa edilen kezbanların isteklerinin kendilerinde de var olduğunu belli ediyorlar ve onları savunuyorlar; ama erkekler de böyle bir durum olmaz kadınla parası için olan,kendini bir bok sanan erkek her zaman dışlanır ama kezbanlar dışlanmayı bırak diğer kadınlar tarafından içten içe haklı oldukları savunulur.

    -yusuf-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu örnek de kendisi ne kadar saçma sapan bir adam olursa olsun karşısındaki insanın daha önce kimseyle birlikte olmamış olmasını istemekte.
      ki dikkatini çekerim "temiz, saf, vb.." demiyorum. daha önce kimseyle birlikte olmamış diyorum sadece, çünkü bu ne temizlik ne saflık ne başka bir şeyin indikatörüdür.
      daha önce konulmuş olan postlara ne kadar güldüysem buna da o kadar güldüm.
      senin bu moronu bu kadar savunmanın iki sebebi olabilir diye düşünüyorum: ya adamın niyetini motiveini hakkaten anlamadın (ki olur yani nolucak), ya da kendin de bu herifle aynı düşünceleri paylaşmaktasın.
      -randomguy-

      Sil
    2. bu adam evlendikten sonra da ben bu işleri bırakmam diyen biri. kendini arıtma derdi yok. senin dediğin gibi olsa bile bu adam kendini ne sanıyor ki kendine layık görmüyor? sen bakire bir kıza layık mısın diye sorduğumda işin o kısmını takmıyor. böyle adi, böyle komik bir kamildi bu.
      kendini bir bok sanan erkek her zaman dışlanır mı? sen hangi dünyada yaşıyorsun? bu adam gibi adamlar dolu.

      -deniz-

      Sil
    3. mahmutun savunmasını yapıyor mahmut.

      Sil
    4. yusuf, hiç bir karıya kıza yaranmak için siteyi satmadım ve satmam. optimus ve rastalıyı örnek gösteriyorsan, onlar merak etme senden daha fazla sevmiyor kezbanları. bu tür bir ithamda bulunursan silerim yorumlarını haberin olsun

      Sil
    5. yusuf kezban panpalar

      Sil
    6. yusuf, şu dangalağı savunmuşsun ya kendi kamilliğini göstermişsin. bu adam su katılmamış kezban, su katılmamış erkek kaşar, sen hangi şarkıyı söylüyorsun?

      kendi bakir değil bunda sorun da görmüyor ama bakire olmayan kızları yaftalıyor. ve kendi gibi bir kız ona layık olamazmış. sen söylesene bu malın ne farkı var zenginden başkasıyla evlenmem diyen dişi kezbandan? bu da kendi bakir olmadığı halde bakireden başkasıyla evlenmem diyen kadına zarı kadar değer biçen bir mal. bunu savunan da baş kezbandır.

      Sil
    7. savunduğum filan yok, olaya empatik oalrak yaklaştım bu ülkede erkeğin en kötüsü bile bizim kezbanlar kadar ileri gidemez ve topluma bu kadar zarar veremez. hiçdeğilse bu adam ne olduğunun ne istediğin farkında demek istediğim bu, yaftalayın amk önünüze geleni yaftalyın faşizm ders 101 hoşgeldiniz, kendiniz gibi düşünmeyeni hemen kategoriye sokun; sorsan bunlardan farkım yok dersiniz ne farkınız kaldı amk

      -yusuf-

      Sil
    8. @yusuf ya ulan git işine be. erkek kezbanlardan çeken sen misin de buna sen karar veriyorsun? bu kadın kezbanlar zaten böyle şerefsiz erkek kezbanlar yüzünden vajinalarıyla dünyayı alabileceğini sanıyor. bu erkek kezbanların topluma nasıl zarar verdiklerini göremiyor oluşun kendi hatan. kezbanın kadını erkeği olmaz ver kezban lanet bir canlıdır. kendine bakmadan en iyilerini ister. hele bu murat kezbanı en rezillerindennmiş.

      eğer bu blogtaki her yusuf aynı yusufsa kendi gibi düşünmeyeni yaftalayanların bayrak sallayanıdır. kezbanı koruyorsun, ne dememizi bekliyorsun?

      geleceksin burada bu erkek kezban'ın avukatlığını yapacaksın birileri cevap verince de yok faşizm yok bilmem ne. burası kezbanların ifşa edildiği bir blog, kezbanlar kendilerini savunsunlar diye yorum bölümü yok.

      Sil
    9. sizin gibi zihniyetler bitmedikçe bunlar tükenmez siz önce dönüp kendinize bakacaksınız amk, asosyal ev sünepeleri gelmiş burda illeti kategoriye sokup dalgaya alıyor kendi götüne girenden haberi yok.

      -yusuf-

      Sil
    10. @yusuf... siz önce dönüp kendinize bakacaksınız diyenlere kezban bu diyordun :). ne oldu şimdi? sen ne mal bir herifsin ya... tam bir kamil, kullandığı kelimelere bak kamilin. bir admin yok mu şu erkek kezban avukatını imha etsin.

      Sil
    11. hemen kendin gibi düşünmeyeni imha et, naziler bile sizden daha medeni ve demokrattı lan. kezban lafını anlarım da (günahkara yakın anlamı var) kamil: aklı selim demek mahmut: seçilmişdemek, kazım öfkesini kontrol eden demek başka kelime bulun lan hiç uymuyor yereyim derken övüyorsunuz karşınızdakini. ne zaman dedim göstereceksin amk öyle havaya sıkayacaksın.

      Sil
    12. kendin gibi düşünmeyeni atın burdan dediğini de gördük dansöz yusuf.

      Sil
    13. yusuf zihniyetini de al git lütfen. ha bi de elinin altında internet var, aç tdk'ya da bir bak bakalım kezban'ın anlamı neymiş; bu kıyağımı da unutma ;)

      Sil
    14. Yusuf sen durumu çok yanlış anlamışsın. Ben bakire bir eş istiyorum ama ben kendimde bakirim. Bu yüzden kimseyi ilgilendirmez bu durum. Ben geniş bir insan değilim, başkasıyla beraber olmuş bir kadınla evlenmem ama eşimide geniş bir insan olmaya mahkum etmem ve başkasıyla beraber olmam. Namus sadece kadına has bir şey değildir. Kendi namusunu koruyamamış adamın bakire kız araması kendinin parası olmadığı halde zengin koca arayan kadın gibidir, aynı seviyede itici. Bu murat elemanının nesini savunuyorsun? Bu adam namussuzun teki. Kendi yapmış ve hala yapıyor ama kadının yapmışını aşağı görüyor, kendine yakıştırmıyor. Bu olacak iş mi? Senin namus nerde diye sorarlar adama. Bu adam asla bakire bir kıza layık değil. Ve zaten gerçekten bakire bir kız (anal yapmış ya da diktimişlerden bahsetmiyorum) böyle bedenini kadınlara sunmuş bir adamı kabul etmemeli. Gerçekten bakire olan kız kendi gibi temiz erkek ister, hakkıdırda. Bu muratın nesini savunuyorsun bu adam bildiğin namussuz. Bunca tepkiyi bu kahpe adamı savunduğun için almışsın. Bu adam kendi namusunu koruyabilmekten aciz biri bir de bunu utanmadan hakkıymış gibi söylüyor ama kadında namus arıyor, böylelerini rezil edeceksin. Bu postu buraya koyandan Allah razı olsun.

      ibrahim

      Sil
    15. şakirtlerin bile hedefi olduk vay anasına sayın seyirciler, bakirliğini evlenceği kadına saklıyormuş gören duyan da kutsal bir sik taşıyor zanneder. kalıplara sıkışmayın beyler. 25 yaşına kadar kadın eline değeyip 30 yaşından sonra bu işerle başlasan bnye kabul etmez sizinki de hastalıklı bence. hayatını adam gibi bir yönde yaşa doğu-batı arasında kalmışlık en kötüsü. bu ibrahim gibileri evlenceği kadın gerdek gecesi bakire çıkmaşsa (zar esnek ola durumu olsa bile) evine de gönderir gelmiş burda bize ahkam kesiyor.

      Sil
    16. @19:43 senin gibi ikiyüzlü erkek kezbanlardan iyidir. en azından kendi gibisini arıyor, ciciş yusuf.

      Sil
    17. ben ikiyüzlü değilim siz önyargılı ve insanları yaftalama meraklısısınız; iğneyi kendine batıramayıp çuvaldızla milletin götünde dolanıyorsunuz.

      -yusuf-

      Sil
    18. 19:43 Beni kendinle karıştırmışsın yusuf. Ben sadece benim gibi birini isterim ve bu ben,m hakkımdır. 25 yaşına kadar erkek eline değmeyip 30 yaşından sonra bu işlere başlarsa da bir kız bünye kabul etmez o zaman. Ben senmiyim ki evine göndereyim? Senin gibi namussuzlar kendileri dilediğince yaşar evlenincede bakire kız ister, senin gibilere kezban demişlerde boşuna dememişler. Allah'ın kıskancı, senin gibi önüme gelenle yatmadık diye aklınca dalga geçiyor. Kurban ol sen temiz erkeklerin sikine. Haysiyetsiz.

      Sil
    19. @20:01 düne kadar iğneyi kendine batırmayıp çuvaldızı başkasına sokuyorsunuz diyenlere burası geyik yeri, batırmayın diyordun. nedir bu çifte standart?

      Sil
  9. "benim ilişkiye girmem başka, ben girerim girmem ben bilirim, ama bi kız kendini korumak zorunda"

    derken hiç düşünmüyor mu bu mal acaba, kızlar bunun kafasına uyup kendilerini "koruduğunda" kendisi kimle ilişkiye girecek? bütün kızlar "akıllanıp" cinsellikten vazgeçtiğinde bu herif kimle ilişkiye girecek, götünü mü s*ktirecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte tipik salak mahmut. sonra "ühüü abazayık" diye ağlar bu mallar.

      Sil
  10. bu ne lanet bir insan ya. hayattan soğuttu beni. sen nesin ki sana layık olmayacaklar, çöp bile değilsin.

    YanıtlaSil
  11. yıllardır çevremde bu tip kafaya sahip sürüyle dolu insanla yaşıyorum rahat olun, alışıyorsunuz bi süre sonra.

    YanıtlaSil
  12. bakireler de oturmuş murat'ımız gelse de bizi alsa diye bekliyordu amk

    YanıtlaSil
  13. Kamil'in Türkçesi de kendi gibi berbat. Biri şu salağa imla kılavuzu hediye etsin sevabına.

    YanıtlaSil
  14. biri şu gerzeğin kafasına odunla vursun da aklını başına getirsin. kim bu salakları bu hale getiriyor. annesi akşama kadar paşa oğlum diye sevmiş bu ahmağı herhalde başka açıklaması yok. bana layık olamazmışmış... ya sen ne sanıyorsun kendini? seninle evlenecek kadının alnını karışlayayım ben.

    YanıtlaSil
  15. allah da senin belanı versin. okuyup da sinirlerimi bozduğumla kaldım, oysa sinirlerimin bozulması için bunu okumaya da ihtiyacım yoktu ya, neyse. genel zihniyet, genel beyinsizlik. yesem doyamam bu insan gerisini sanırım.

    YanıtlaSil
  16. oha bu embesille birlikte olacağıma dağa taşa sürterim

    YanıtlaSil
  17. Bunun tam suratının ortasına yumruğu çakacaksın. Şiddete karşıyımdır ama mevzu bahis böyle kezbanlar/kamillerse sorun yok aq.

    YanıtlaSil
  18. Allah rızası için silin bunun fotoğrafındaki siyahlığı, böyle kepazeleri ibret-i alem için ifşa etmeli, gerektiği yerde hastanelik etmeli. Beyimize bak yahu, kendi ne isterse yapacakmış, kendi gibilerle gününü gün edecekmiş ama bakire olmayan bir kız buna layık değilmiş. Bu neyin kafası ya? Ne içiriyorlar bunlara da bunlar bu denli çirkef olabiliyor. Bir de yanlış anlamadıysam evlenmeden birliktelik yaşayan kızlar hakkında atıp tutmuş, Allah'ım sana geliyorum! E ulan bre şerefsiz, sen kendin çok mu temizsin? Ulan baş kevaşe sizlersiniz ya, hadi neyse.

    YanıtlaSil
  19. Kendini bulunmaz hint kumaşı, kral sanan bir diğer Mahmut. Artık nasıl gaz veriyorlarsa bunlara, bu hale geliyorlar. Bu adam kendini ne sanıyor? Ailesi aslan oğlum diye diye oğullarını mal etmiş, adamın beyninde hücre kalmamış. Layık olamazmışmış bakire olmayan kız. Sen layık mısın bakire kıza?Kendi istediğini yapacakmış karısı bakire olacakmış. Tatlılardan ne alırsınız küçük bey?

    YanıtlaSil
  20. İşte yok etmemiz gereken erkek türü budur budur budur... Beyefendi bulduğu her deliğe sokacak ama sonra bakire kız arayacak ha! Kanuni misin, Yavuz musun, Fatih misin bre densiz, bre kıl yumağı?

    Bu arada ''Admin karı kız uğruna milleti sattı'' diyen olmuş; dostum burası bir KEZBAN sitesidir. Kadının kezbanı olduğu gibi erkeğin de kezbanı vardır ve dolayısıyla onların da ifşası farzdır. Murat denen bu gerizekalı gibi ''Her sevgilim bana versin, karım bakire olsun'' kafa yapısındaki herifler erkek kezbandır. Ne zaman ki biz içimizdeki erkek kezbanlarını yani Murat gibileri ortadan kaldırırsak kadınlar da kendilerine çekidüzen vermeye başlayacak ve kezban virüsü kısa zamanda yok olacak.

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Kezban Hunter, sen bu yusuf gibi kezbanlara bakma. Kendi de erkek kezban olduğu için rahatsız olmuş, bunun gibi 3-5 tip tabii rahatsız olur işin ucu kendilerine de dokunuyor. Kendi kezban (kadın ya da erkek) olmayan dalga geçer bunların rezilliğiyle ve gider. Burası muhteşem bir blog. Emin ol eski postların kadar eğlenceli bir post koymuşsun birader. Kezbanın kadını erkeği olmuyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olay nerden nereye geldi, iki kezban kılıklı eleştirdi diye hemen çark başladı. hemen kendin gibi düşünmeyeni kezban ilan et böyle yapınca senin statün yükselecek değil mi? Bu apaçi diye bahsedilenlerin hiç değilse kendilerine zararı bu kezbanlar türkiye'yi virüs gibi yedi bitirdi olay sapmasın amacı buydu ama gel de anlat amk kalıplaşmış kafalara neyi anlatıyorsun

      -yusuf-

      Sil
    2. @yusuf

      ağlama erkek kezban.

      Sil
    3. Sen şaka mısın yusuf? Çıkar at gözlüklerini, bu Kamillerin tek zararı kendilerindeymiş. Parası olmadığı halde kezbanlar yüzünden kendini zengin gibi tanıtan adamlar olduğu gibi bakire olmadığı halde bu erkek kezbanlar yüzünden gidip zarını diktirenler var. Bu erkek kezbanlar kendi her istediklerini yaparlar ama istediğini yapan kızı yaftalarlar, al Murat malı şahane bir örnek. Bu erkek kezbanı koruyorsun. Kadını sevgilisiyle evlenmeden beraber olmuş diye adını o..spuya çıkaran bir erkek o..pusudur bu Murat. Kendine bakmıyor bir de utanmadan bakire olmayan bana layık değil diyor ebleh. Bu kezbanlardan kurtuluşun yolu kezbanı kadınıyla erkeğiyle rezil etmek. İşin erkek kısmı seni rahatsız ediyorsa içindeki kezbanı saklama. Bu arada, kendi gibi düşünmeyene hemen kezban diyenlerin başında geliyorsun bu blogta, senin haddine değil bunu demek.

      Sil
    4. yusuf hacım ne diyorsun sen? demek tek zararları kendilerine? evlenince bakire çıkmadı diye kadını baba evine geri gönderen; sevdiği insanla sevişti diye kardeşini, tecavüze uğradı ve bekareti bozuldu diye ablasını öldüren de bu zihniyet değil mi?

      bu ülkenin hangi zehirli suyundan içtiniz siz bilmiyorum, ama öyle bir zehir ki bu, etrafınıza bulaştırmaktan hiç çekinmiyorsunuz.

      Sil
    5. göster bakalım ne zaman öyle bir şey yapmışım göstermeyen şerfsizdir. ben sizin gibi önyargıyla yaklaşmam ciciş. bu adam neden kezbandan iyi çünkü yanlışının farkında, kezban yaptığı yanlışın farkında değil mükemmel olduğunu düşündüğü için hatasız görüyor kendini bu adamı savunduğum kısım burası. ha bekaret konusuna gelince çok medeniyet yavşaklığını geçeceksiniz bu toplumun genel kanısı bu yöndedir bu ataerkil toplumun evliliğe bakış açısı budur, önce bu adamla alay ederek kezban, apaçi ne sikimse yaftasını yapıştırmadan önce topluma bakacaksın, götün yiyorsa yönetime bakacaksın ve değiştirmeye çalışacaksın. klavye tuşlarına basması ne kadar rahat değil mi amk

      Sil
    6. @16:41 bu ülkede aşık olduğum kız bakire değilse aşkımdan ölsem onunla evlenmem diyen ama kendi bakir olmayan adam dolu. kadına zarının sağlamlığı kadar değer biçen bu erkek kezbanların dişi olanları da işte bir erkek zengin değilse onunla asla evlenmem diyen erkeğe parası kadar değer veren kezbanlar. bu lanet canlılar birbirlerini besliyorlar. erkek kezban illa ki bakire olacak diyor (ama kendi bakir değil :D) bekaret değerleniyor, kızlar vajinalarıyla zenginliğe sahip olabileceklerini sanıyorlar.

      hele ki bu murat iti, bakire olmayan kızlara küfür ediyormuş dangalak. Allah'ım bu insanlar azalarak bitsin ya.

      Sil
    7. @16:44 gösteririz, sen merak etme. bu adam kezbandan iyi çünkü yanlışının farkında mı? ulan bu adam kendini kral sanıyor kendi istediğini yapacakmış. ister yaparmış ister yapmazmış, kendi bilirmiş. ve zaten yapmaktan da bıkmazmış ama bir kız asla yapamazmış ve bakire olmayan bir kız ona layık değilmiş. sen uçmuşsun. türdaşını koruyacaksın diye fena çuvalladın.

      toplumun genel kanısı da erkeğin parası olması gerektiğini söyler. bir erkek ne kadar zenginse o kadar kıymetlidir, o zaman sen de kezbana laf etmeyeceksin, topluma bakacaksın. o kız da erkeğin parası kadar değerli olduğunu öğrenmiş. senin kafada gidersek yandık.

      biz burda tüm bu toplumun saçma baskılarını ve o baskıların bu tarz erkek/kadın kezbanlarda ne gibi sonuçlar doğurduğunu konuşuyoruz, bu insanlar kafalarını kullanmadıkları için dalga geçiyoruz. düne kadar sen de yapıyordun bunu ama mevzu bahis erkek kezban olunca çark ettin.

      Sil
    8. bütün dünya öyle ciciş dünyaya pembe gözlüklerle bakmaya gerek yok, dünyanın her tarafında komunizm var da bizim mi haberimiz yok; parası olmayana yaşama hakkı var mı, tabiki parası olan daha fazla itibar görüyor, görecek düzen bu beğenmiyorsan s.. gideceksin; burda parası olan insan değil paraya tapan insan eleştirilmeli.

      yusuf

      Sil
    9. @yusuf aynı mantığı neden konu bekaret olunca geliştiremiyor o boş kafan? biz de bakireyi eleştirmiyoruz. bakireye tapıp kadına zarı kadar değer veren kezbanları eleştiriyoruz.
      aynı şekilde zengini eleştirmediğimiz ama zengine tapan, erkeğe zenginliği kadar değer veren kezbanları eleştirdiğimiz gibi.

      Sil
    10. yüz bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim.

      yusuf

      Sil
    11. erkek kezban yusuf detected aq senin türdaşın da 100 zengine tapmaya dolu hesap cüzdanından para indirmeye gelmiş zuhahah

      Sil
    12. 16:44 yusuf burada yarası olmayan gocunmuyor kardeşim kadın kezbanlara saldırırken, 'ama bu kızlar ataerkil toplum sonucu böyle oldu topluma bakın yönetime bakın değiştirmeniz gereken bunlar klavyeden milleti yaftalamak kolay' demiyordun. ve birileri gelip bu kızların böyle olmasının nedeni toplum baskısıdır toplumun bakış açısıdır deyince kızıyodun, kezbanları savunmayın diye.
      şimdi işin ucu kendine dokununca hemen bahaneler hazır.
      dişi kezbanlar eleştirilirken ben bu tepkileri vermedim eğlenceme baktım hatta ben de eleştirdim burada cinsiyet faşizmi yapmayalım bireyler bazında bak murat haksız ve eleştiriliyor, çünkü bunları açıklamak dalga geçmek eleştirmek yanlışları fark edip buraya getirmek bu insanların düzelmesi farkındalık yaratmak için bir çaba biz de bunun farkındayız kadın veya erkek demeden bu tiplerle eğleniyoruz geyiğimizi yapıyoruz belki birileri görüp düzelir diye. kimse kendi cinsini sırf aynı adlı xx veya xy kromozomu var diye alınganlık yapıp savunmasın artık. bak bana 2 haftadır bu blogtayım ve bu güne kadar hep dişi kezbanlar ifşa edildi hiç niye böyle yapıyosunuz kadın düşmanı mısınız itiraz ettim mi? hatta siteye saldıran bir iki yazara karşı bizzat savundum. çünkü bu blogtaki eğlence sadece eğlence bazında kalmayıp birilerinin bir şeyleri fark etmesini sağlayacak türden.
      mizahlardan geyiklerden rahatsız oluyosan, kezbanlığın sebeplerine inmek istiyorsan bak orada sayfalar kısmında blue jacket bir ton araştırma yapıp yazı yazmış toplum mu sebep oldu diye enine boyuna incelemiş.yani amaç aşağılamak değil, sebeplerini de bulmak ve çözümler sunmak. ama sen tam da kezbanların yapacağı gibi iki sayfa okumaya üşenip 'burada sadece kendinizi yükseltiyor diğerleriyle dalga geçiyorsunuz' dersen yanılırsın.

      Sil
    13. Bugün bu postta yusuf'un yaptıklarına şahit olanlar erkek kezbanların ne kadar şirret olduğunu gördü. Bu blogta günlerce dişi kezbanlarla dalga geçildi, bu yusuf önüne gelene sırf işine gelmeyen şeyleri diyorlar diye kezban dedi, atın bunları bu blogtan dedi. Burası geyik blogudur, amacını saptırmayın dedi dişi kezbanın nedenlerini açıklayan bazı insanlara. Ve bugün erkek kezbanları da konu etti blog sahibi. Aynı yusuf tüm o eleştirdiklerini yaptı. Erkek kezbanların toplumsal boyutunu yazarak onların suçu yok dedi. 2 gün önceye kadar buranın bir eğlence blog'u olduğunu ve sosyolojik tespitlere gerek olmadığını yazıyordu. İşin ucu kendine dokununca çark etti. Üstelik onu eleştirenlere de küfürle saldırdı. Yusuf'un ne şirret bir erkek kezban olduğunu gördük.

      Sil
  22. erkek kezbanın saldırısına uğradık panpalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. seni çok domaltmışlar belli ki :). admin yok mu ya hu... işine gelmeyince küfüre de başladı ortalık malı :D

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    4. tam bir erkek kezban. senin ağzını iyi açmışlar :).

      Sil
  23. biri şu lanet küfürbaz yusuf'a haddini bildirsin lütfen. kezbanın işine gelmedi küfür ediyor şimdi :D

    YanıtlaSil
  24. yusuf kendinin ne beter bir erkek o..spusu olduğunu ettiğin küfürlerle gösterdin. hadi şimdi kaybol. ne mal olduğunu hepimiz anladık. görevin sona erdi. yallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf'un ne mal olduğu ortaya çıktı. Kezban Hunter'a da bir çok kişiye de küfür etti bu zavallı erkek kezban. Bu herif düne kadar şunu atın bu blogtan, bunu yok edin bu blogtan diye sağa sola emirler veriyordu. Bugün erkek kezbanların avukatlığını yapınca gelen tepkilere bozuldu şaşkın.

      Sil
    2. faşist, biz?

      ahahahahahahahahahah

      Sil
    3. senin ne mal olduğunu bilmesek kandıracaksın milleti be yusuf :). dedikodunun şahı sende. kaç kere gördük önüne gelene kezban bu atın şunu bu blogtan dediğini. komediymişsin sen ya. blogun şebeği aq. erkek kezbanların deşifre edilmesini ben de destekliyorum tüm bu yorumları okuduktan sonra. başta ne gerek var diye düşünmnüştüm ama bu yusuf gibi sağlı sollu kıvıranları görünce fikrim değişti anasını satayım.

      Sil
    4. nazi partisi mensuplarına sorsan nasyonal sosyalist bir partiydi, faşistim demezlerdi. sizler gibi sizler de başkalarını kategorilere ayırıp ayrıştırarak kendinizi üstün görerek tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Sizin gibi düşünmeyen herkes kezban, apaçi yorumlar bile siliniyor.

      İlk olarak düşünce özgürlüğünü bitirdiniz bakalım ilerde ne olacak :)

      yusuf

      Sil
    5. yusuf, küfürlü yorumların silinmiş, bak diğer hepsi duruyor. Allah'ın kezbanı :). sen düne kadar kendin gibi düşünmeyenleri bu kezban gitsin bu blogtan diyorsun. sen ne menem bir dansözmüşsün ya... vay anasını. gelmiş burda erkek kezbanın avukatlığını yapıyor. gelen cevaplara da küfür ediyor. senin de götünü kaldırmış ailen. bu kadar kezban olunmaz ki canım puhah

      Sil
    6. @17:22 küfürsüz tüm yorumların yukarıda, atma kamil cicişi. hala nasıl kelimeler kullanıyorsun. bu kadar açık verme ya. tam bir hanzosun, yusuf. kusura bakma.

      Sil
    7. yine silinmiş sen gördün lan 17-25 ne vardı o yorumda, küfür var mıydı doğruyu söyle. hitleri geçtiler amk

      Sil
    8. Kezban Hunter için senin seviyene yakışan bir kelime kullandın. Evet, ben gördüm.

      Sil
  25. optimus kezbanları savunur bie şey yok biz bi şey deyince auuuuuv ne var amk

    yusuf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. optimusun kezbanları savunduğu bir yorumunu kopyala buraya

      Sil
    2. Kimsenin burada Kezbanları savunduğu yok. Burada erkek Kezbanları savunmaya çalışan sensin, hepimiz gördük. Kaç kere de şu kezbanları atın blog'tan yazdığına şahit olduk. Hoşuna gitmeyenleri blog'tan imha etmeye çalışan birinin bugün böyle saçmalaması ironik olmuş.

      Bu blog Kezbanları ifşa ediyor, erkek kezbanlar da buna dahil. Senden başka kimse de bir şey dememiş bu duruma şu saate kadar. Kadın erkek herkes eski postlar kadar komik ya da eleştirilesi bulmuş. Senin rahatsız olmanın ve erkek kezbanları savunma nedenin kendinin de bir erkek kezban olması. Sıkışınca küfüre başvurmandan ne bok olduğun belli, ciciş yusuf :). Ha bu saatten sonra belki senin gibi yazan kişiler çıkabilir ama muhtemelen onları ya sen yazacaksın ya da senin gibi kuyruğu dik tutmaya çalışan erkek kezbanlar. Bu acı gerçeğe alışmaya bak, kadın ya da erkek olmanız fark etmez, kezbansanız nefret ediliyorsunuz.

      Sil
    3. Yine mi sen? Beni anmadan bir gün geçiremiyor. İddianı kanıtla, Kezbanları savunduğum bir yorumumu kopyala. Yapamayacaksan kes zırvalamayı.

      Sil
  26. "bana layık olamaz" mı? :) kim sokuyor bunları bunun aklına

    YanıtlaSil
  27. işte şimdi tam bir kezban hunter blogu olmuş. kezbanların tamamını ele almaya başlamışlar. tebrik ederim

    -oğuz-

    YanıtlaSil
  28. * "benim ilişkiye girmem başka. ben erkeğim. girerim de girmem de, ben bilirim AMA BİR KIZ KENDİNİ KORUMAK ZORUNDA"

    Peki bir erkek niye kendini korumak zorunda değil? Sendeki can da kızdaki patlıcan mı? Sen istediğini yapabilirsin ama kız yapamaz. Senin ayrıcalığın ne? Sendeki bu özgüvenin kaynağı ne, erkek Kezban?

    * "bakire olmayan bir kız bana layık olamaz. başkalarınd amutlu olmuş bir kadını istemiyorum o kadar ve eğer allah bana kullanılmışını layık görüp kullanılmış birini nasip edecekse canımı almasını tercih ederim"

    Muhatap olduğun Deniz'in de sorduğu gibi peki ya sen bakire birine layık mısın? Sen ne bencil pis bir yaratıksın lan. Sen başkalarında mutlu olacaksın ama karın başkalarında mutlu olmamış olacak. Ya bir söyle senin bu kafanın mimari kim? Karının başkalarında mutlu olmamış olmasını bu kadar dert ediyorduysan kendin niye başkalarında mutlu oldun? Resmen ölmeyi tercih ederim diyor, ruh hastası bir erkek kezbansın sen.


    * "kendim gibisini almam, alsam da bir anlamı olmaz"

    İşte tipik kezban halleri, evleneceği kişide belli kriterleri var (kadın kezbanlar için para, erkek kezbanlar için zar) o kriter olmayacaksa varsın evlenmesin bile. Sevgiymiş, aşkmış, hayatı paylaşmakmış hak getire. Bir insan zengin ya da bakire değilse sevsem bile evlenmem diyor bu beyinsiz kezbanlar.

    * "evlenmeden önce vurdurmuş biriyle evlenmem"

    İşte kadının beraberliğini vurdum vurdu beyinsizliğinde değerlendiren bir Kezban. Akılsız Kezban'ım, karının bakire olmasını istiyorduysan kendin bakir kalacaktın. Oysa sen bunu hakkın olarak görüyorsun. İşte senin dişi versiyonun da beş parası olmadığı halde zengin adamı hakkı olarak görüyor. İkinizde aynı boksunuz.

    Lanet olsun size Kezbanlar. Dünyayı yaşanmaz kılıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  29. ibretlikmiş
    ama ben bakirim bakire isteyebilirim değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakir olan biri tabii ki de bakire isteyebilir. zengin bir kızın zengin erkek istemesi gibi.

      bizim sinir olduğumuz şey kezban kızların erkeklere zenginliği kadar değer veriyor oluşu. zengin olmayanla evlenmek istememeleri.

      kezban erkeklerin de kadına zarının sağlamlığı kadar değer veriyor oluşu, bakire değilse evlenmem demeleri... bu insanlar için sevgi falan fasa fiso zar ya da para üzerinden kişiye kıymet biçiyorlar.

      Sil
  30. bu murat kezbanında prens kompleksi var amk. domalsak bizi de götürür üstümüze de gider bakire kız arar zuhahaha
    bu mallara yüz veren kızlar salaktır

    YanıtlaSil
  31. 88 yorum gelmesi bile durumdaki sakatlığı yeterince anlatıyor sanırım..

    19.05 durumu epey analiz etmişsin eline sağlık. öfkelenilmeyecek gibi değil gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tipik okumayan feminist kezban bak bakalım o 88 yorum niye gelmiş, çirkinliklerinden feminist oluyorböyle tipler işte. profil fotosuna bak s.. sabaha mı bırakırsın. kendi kezbanlıklarını kamufle etmek için erkeklere saldıran tipler bunlar işte.

      -yusuf-

      Sil
    2. ben kız olsam kendi kız kardeşini rahat bırakmayan adamla yatmazdım, en temizi amk

      Sil
    3. ulan yusuf kamili sen bugün ne bok olduğunu gösterdin hala hıncından ona buna saldırma, kamil. kaybol

      Sil
  32. 89 yorum mu? milletin erkek kezban ifşasına ihtiyacı varmış. yalnız şunu diyeyim bu it murat embesil, bununla evlenen kız en az bunun kadar embesil.

    YanıtlaSil
  33. Ne kadar loser bir yaşam bekliyor bu tür insanları. Oysa gerçekdışı yargılarla seçimler yapılmamalıdır. Bu sadece yalnızlığı arttırmaktan ve iletişim biçimlerinde monologlar yaratmaktan başka bir şey getirmez.

    YanıtlaSil
  34. Murat, maalesef cinselliğin erkek için "yaratıldığını" kadının, erkeğini tatmin etmekle "görevi" olduğunu düşünen bir camışın oğlu. Aşk çocuğu olsaydı böyle o. çocuğu olmazdı.

    YanıtlaSil
  35. biri murat'a fare zehiri versin de vatan bir pislikten kurtulsun

    YanıtlaSil
  36. Bu muratla evlenecek kızın önce beynine sonrada o kizi yetistiren ailesinin agzina sıçayım

    YanıtlaSil
  37. Herhangi bir porno sitesine girin, Türk pornoları başlığına bakın. Orda gizli veya alenen çekilmiş çok Türk pornosu var. Kız ya sarhoş 'aşkım seni seviyorum aşkıaaaammm' diye kendinden geçmiş, adam bunu sikip videoyu nete verme derdinde. Ya da kız çekimin farkında ama adam kızın hünerlerini göstertip 'beraber izlicez bitanem' diye diye kızı taklaya alıyo. Bu Murat gibi itlerin hayatı hiç de loser olmaz. Olamaz. Nerde salak kız var, gider bunla yatar. Bu da ortalarda 'yaa orospunun birinin eline verdim gene çıkarmadan 7' der. Evlenince de bakire karısıyla, aldatır, kuma alır, yaşadıklarını şan şeref diye torunlarına anlatır. Hiç mi görmedik bunları amk.

    YanıtlaSil
  38. Arkadaşlar işin şu boyutu da var. Son derece medeni eşi olup da aynen Murat düşüncesindeki adamlarla(adamın düşüncesini de bilmesine rağmen) yada satılık Kezbanlarla(niyetini açıkça bilmesine rağmen) eğlencesine düşüp kalkan kadınlar/erkekler de var. İşte bunlar bence en tehlikeli tür.

    Modern, açık görüşlü bir insan yapısının altında içgüdülerinin tatmini için kendisini seven insanları kandırmayı amaçlayan egoist bir hayvan yatıyor.

    O yüzden herkese karşı modern ve açık görüşlü olmak da özellikle ikiyüzlü toplumsal yapıda çok iyi sonuçlar vermeyebiliyor. Hayvansal içgüdülerindeki tatminde zamanın doğası gereği meydana gelebilecek doğal aşınmayı, kezbanlarla düşüp kalkarak gideren görünüşte medeni insanlara karşı da dikkatli olunmalı.

    Aslında uzatmanın gereği yok aşk/sevgi yalnızca cinsel dürtünün taktığı bir maskedir. Kadınların daha yakışıklı, daha paralı biri karşılarına çıktığı anda; erkeklerin daha güzel bir kadınla karşılaştıkları anda ben bu ama ben bu adamı seviyorum diye fırsatı tepeceğini zannediyorsanız cidden yanılıyorsunuz. İnsan fırsatçı bir canlıdır, önündeki en iyi seçenek neyse onu değerlendirmeye çalışır.

    Bu sitede fırsatçı doğalarıyla dalga geçilen kezbanlar aslında çoğumuzdan daha dürüst davranıyor olabilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ''Bu sitede fırsatçı doğalarıyla dalga geçilen kezbanlar aslında çoğumuzdan daha dürüst davranıyor olabilirler.''

      İşte bu sözün altına imzamı atarım. Fakat bazı kezbanların da ''seviyeli bir ilişki'' adı altında bildiğin Donald Trump aradığını unutmamak gerekir.

      Sil
  39. yusuf seni bi daha burda görem bacın siqem

    YanıtlaSil
  40. simdi ben kendi gorusumu bir aciklayayim. 20 yasindayim ve daha once bir iliski tecrubem olmadi. ve benim gorusume gore, bu beni kendi basina temiz, saf yapan bir ozellik degildir. bu cok ilkel bir dusunce. bu beni daha degerli kilan bir sey degildir, ovunebilecegim bir sey degildir. "zengin bir koca" beklentisiyle korumam gereken bir hal degildir. bu ileride benim kararim olabilir, ama bunu yapmis olmak, asik olup da her birlesme ihtimali oldugunda burun kivirmis olmak beni daha degerli yapmaz. cok eskilerde, artik bana gore canimizin istedigini dayatmak icin bahane olarak kullandigimiz bir takim durtulerimiz vardi. bir erkegin, bebegi tamamen kendi dollerinden olusturdugundan emin olabilmesi icin, ya da ihtimalleri arttirmak icin, her neyse, daha once dollenmemis bir disi bulmasi daha makuldu. cok derinden, eskiden gelen ince bir dusuncedir bu; el degmemis kiz temiz kizdir. ve bizim ulkemizde inanilmaz yaygin.

    ama yanlis. sartlar eskisi gibi degil, artik carsafta kan goren bir adamin, kendi kriterlerine gore "temiz" bir kadinla evlendiginin garantisi yok.
    benim teyzem cok idealist bir kadindir. bir suru talihsizlik olmus, anneannem yanlislar, baskilar yapmis, kendi istememis, bir sekilde evlenmeden 47, yasini doldurdu. ve dedigim gibi, pek bir marifetmis gibi idealist oldugundan, asla sordurtmaz ama ben kimseyle birlikte olmadigina eminim onun. su an sizofreni tedavisi goruyor. cok tatli, cok guzel bir kadin. bir hayati ziyan oldu. bu sasilacak bir sey degil bana gore, bir insanin bir yasa kadar sevgiye, sevdigi kisinin dokunusuna ihtiyaci var. bu cok buyuk bir eksiklik...

    egitimci bir ailenin evladiyim, ama inkar edemem ki azicik sorguya ceksen, benim annem babam da bu "murat"tan farkli seyler soylemeyecektir. bu artik onlar icin gelenek olmus bir dusunce, kaldi ki kiz evlatlari var. tamamen anlasilabilir.

    ama ben; kendi bedenimi, degisen kosullara ragmen, oldugu gibi kalmasi icin diretemem ki. eger asik olursam, ve guvenirsem, hani guzel bir an olur ya, bir seyleri paylasmak istersem sevgilimle, "aaa hayir ama evlenmeden olmaz" ya da "once bir mal varligini gorelim" diye diretemem. an gelip de ani "gerdek gecesi" olmadigi surece zoraki bir sekilde bekletmis, yasamamis olmak; bir adama cok asik olup onunla birlikte olma cesaretini gosterebilmis olmaktan daha yuce degildir bana gore.

    ben murat'in "sevistigine" inanmiyorum. her kadini firsat olarak gorup, birine bile adam gibi deger vermedigi cok acik. her birlikte oldugu kadini kirlettigini dusunerek yapmis bu isi. deger vermemis, mutlu ettigini dusunmemis bile. o yuzden bu herif, basit bir inek pisligidir. ve kimse kusura bakmasin ama iki yuzludur. bu adamin birlikte oldugu kadinlarin hicbiri, bunun kendilerine 2oo gramlik kiyma muamelesi yaptigini bile bile yataga girmemistir.

    son olarak, bakire kiz temiz kizdir dusuncesi bizimki gibi bir topluma dogmus herkes icin bir asama, bir basamaktan ibaret. islenmis cunku bu her seye. ama su haliyle kismen sig bir dusunce. daha derinlikle, biraz daha incelikle dusunuldugunde, bir kadina/erkege yeterince deger verildiginde kendinden kendiliginden evrilmesi gerekiyor.

    -sila-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıla'yı hemen koruma altına alın. dna'sından örnek nesiller yaratacağız

      Sil
  41. Keşke baban anan yerine beni sikseydi de sen doğmasaydın.

    YanıtlaSil
  42. "Vurdurmuş" biriyle evlenmezmiş... amk barzosu

    YanıtlaSil
  43. madem genişsiniz kerhaneden alın bir karı basın nikahı amk ren geyikleri onlar hiç olmazsa zevk için yapmıyorlar bunu.marjinalliğini siktiğimin ergen geniş piçleri inşallah defalarca sikişmiş birini eşiniz olarak yanınıza taşırsınız ilerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin kerhanedeki kadından farkın yoksa? asıl geniş sensin ki bu halinle bakire kız istiyorsun. ulan midesi olan bakire kız seni ne yapsın? en iyi ihtimalle zarını satan bir kezbana kalacaksın.

      Sil