1 Haziran 2012 Cuma

Sakın takımımla ilgili birşey söylemeyin


kezbana giriş 101




16 yorum:

  1. akışkanlar mekaniği'nin finaline bir daha girmeyi yeğlerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ODTÜ Fizik'te Quantum Mechanics'in finaline tekrar girmeyi tercih ederim.

      Sil
  2. Takımınla ilgili şeyleri Türk Adaleti söyleyecek zaten!

    Abuk subuk niyet ne ola ki? Aşık olmak, sevmek/sevişmek sadece belediye memurunun önünde "ediyorum" diyince mi anlam kazanıyor?

    Gelinlik giymek, evlenmek, ölmek çok kolay... Ama tutkuyla sevmek, aşkla sevişmek çok nadir. Haberiniz olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu an ağlıyorum ve bunu yazıyorum biliyor musun?

      Sil
    2. @17:59 bu kızlar aman evlenmeden kimseye kendini dokundurtma mantığında yetiştirilmiş adamların kızları, kız kardeşleri. sen kız kardeşinin aşkla sevişmesine bir şey diyor musun?

      Sil
    3. Reşit olan her birey (kız erkek) istediğiyle sevişir. Ve bu durum Hhçkimseyi ilgilendirmez.

      Sil
    4. @20:51 eğer Türkiye'deki babaların/abilerin çoğunluğu senin gibi düşünseydi böyle bir dert olmazdı zaten.

      Sil
  3. orçun kunek'ten uygun bir şarkı aradım ama bulamadım buna

    YanıtlaSil
  4. bu kezbanların çoğunda bir "sinir" hali, aman efendim bir "hırs" hali mevcut. ben bunun nedenini biliyorum, en azından tahmin ediyorum :))

    YanıtlaSil
  5. sağolsun abaza cinsdaşlarımız bu tarz kezbanların götünü "Çoq tatLIsıN" tarzında repliklerle fezaya fırlattıkları için söz konusu hatun kişi de kendini cleopatra'dan hallice zannediyor. bütün suç onlarda değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duygularıma tercüman oldun haci.. Yıllar önce daha Rusyaya ve Ukraynaya gitmemişken, köpek gibi dolanıyordum bizim kızların arkasında... şimdi canım sıkılınca atlayıp gidiyorum Lvive, Kieve arkadaşlarım var orda zaten (hepsi bayan ve Ukraynalı). 2 hafta kalıyorum, buraya gelince zaten 6 ay idare ediyo beni... ayıptır söylemesi 16 ülkeye gittim ama hiçbirinde bizimkiler kadar götü kalkmış kızlar görmedim. Hemen atlayacak olanlara söyliyim baştan... Ukraynalı kızlar da kolay kızlar değiller. Ama en azından insan olursan onlar için çok bi şey farketmiyor yakışıklılığın paran pulun filan. Önce insanca yaklaş onlar sonra kendiliğinden veriyorlar. Yanlış ülkede yaşıyoruz zannediyordum eskiden. Ama asıl yanlış olan hemcinslerimmiş. Kızlara veriyoruz gazı... tabi götleri de ordan "Hüstın taş toplayak mı lan burdan?" diye cevap veriyor... asıl suçlu biziz...

      Sil
  6. Bu postla çok alakası yok yazacaklarımın ama başka yorum yazacak yer yok sanırım. Dün bu blogu keşfettim bütün postları inceledim ve cidden çok eYlendim. Ancak sürekli aynı siteden sosyo-ekonomik durumu görece daha düşük olan insanlar üzerinden gitmişsiniz. Oysa üniversitelerde, plazalarda bile bir sürü bu arkadaşlarımızdan var. Bunlar sizin örneklerinize göre, daha iyi eğitim alma fırsatı bulmuş kezbanlar olduğundan daha fazla taşak geçilmeyi hakkediyorlar. (just an idea)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hacı o zaman onların olduğu yerleri de buraya yaz da oraya da döşeyelim :)))

      Sil
  7. Offfff yine gariban edebiyatı yapan biri cikmis

    YanıtlaSil
  8. Bu kezbanların en çekilmez türleri yeşil sahalardan çıkıyor bilmem farkında mısınız :) Bir Türk kızı futboldan hoşlanabilir, izleyebilir de. Buna lafım yok. Ancak işi holiganlık yapacak kadar abartırsa o kız itici ötesi oluyor.

    YanıtlaSil