4 Haziran 2012 Pazartesi

Cimrilik, tipsizlik, parasızlık


Yorumsuz



26 yorum:

  1. maltepe sigarasımı la o?

    YanıtlaSil
  2. eğitimlisi de, cahili de aynı bok.

    yerin dibine batsın güzelliğin, sonuçta kendini para ile satan bir malsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi olmadı bak, Kezban olacaksa okumuş kezban olsun :)

      Sil
  3. Eğitim arıyomuş? Seni 7. sınıftan tekrar başlatalım bacım, belki bu sefer eğitilirsin.

    YanıtlaSil
  4. kezban,çok güzel olduğunu belirtmişsin.canım hangi yıl miss world veya miss universe seçildin?onu bırak,eğitim-para-yakışıkllılık özelliklerine sahip bir adam,bu tembel,çıkarcı halinle seni alır mı?adam sürekli bakacağı bir varlık arasa inek alır.hem de ineğin sütünden kazanç bile sağlar.yani inek bile kendisine o kadar bakan insana maddi açıdan destek verir.ya sen kezban,bir inek kadar olamadığının farkında mısın?

    YanıtlaSil
  5. "İstanbulda"...

    Yani diyor ki;

    "Anadolu'nun tutucu bir şehrinde, orta halli ailemle birlikte yaşıyorum. Fırsatım varken, güzelliğimi kullanarak (başka birşeyim yok) İstanbul'da lüks yaşama kapak atmak istiyorum. Dizilerde gördüğüm adamlarla, dizilerde gördüğüm hayatı yaşamak istiyorum, bunu değil."

    Tespit İçin Yararlanılan Kaynaklar:
    * Masadaki sigara markası
    * Oturduğu mekandaki tipler

    YanıtlaSil
  6. Söz konusu Kezban olduğunda bu kız sözün bittiği yer olmuş. "parasızlık" ilişkide olduğu kişide istemediği özellikmiş ha? Kız açık açık güzelliğime karşılık paralı erkek istiyorum demiş.

    Kız zaten kendi de güzelmiş ve eğitimliymiş, o yüzden diğer taleplerine sözüm yok ama bu maddiyatı karıştırmaları işin içine cidden tek amaçlarının zengin koca aracılığıyla sınıf atlamak olduğunu gösteriyor.

    YanıtlaSil
  7. O üzerindekinin kollarını sıyırsa tutup çektiğin zaman tek mi çift mi yapılacak uzunlukta kıllar çıkacak da işte çok güzelim diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzelliğin kılla tüyle ne alakası var lan. paracı olmalarını eleştirin de kendi tipinize bakmadan ona buna kıllı çirkin demeniz de sizin kezbanlığınız.

      Sil
    2. al, kolu kıllı kezban üstüne alındı

      Sil
    3. ben erkeğim, kamil. kolumda da olması gereken kadar kıl var amk. sizin gibi "uyş bunun golu gıllı" deyip de kendi kolumdaki kılları es geçmiyorum.

      Sil
    4. O kıllar kimde olsa erkek olur zaten!

      Sil
  8. tam olarak istemediği kişiyim çok şükür :D

    YanıtlaSil
  9. 18.sınıf bir kahvehanede, buram buram Anadolu kokan teyzeleri arkana fon olarak almış ve bakımlı, zengin ve eğitimli beyaz atlı prensini bekliyorsun. Tek sermayen vajinan... Beklediğini bulman zor, sana belki oranın eğitimsiz, fakir ve bakımsız garsonu pas verebilir. Zannedersem tek eksiğin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anadolu kokan teyzelere (sen bunu saçma sapan bi şekilde küçümseme olarak kullansan da) kurban olsun o.

      Sil
    2. tespit doğru...

      Sil
  10. Ya arkadaş ; 1.85 boyunda, yakışıklı, bakımlı, paralı(maddi durumu çok iyi), eğitimli, cimri olmayan bir İstanbullu eğer koca İstanbul'da bir kız bulamayıpta netten taşralı bir kız arama derdine düşüyorsa, insan kendine sormaz mı bu herifte bir ipnelik vardır kesin diye. Ulan hadi buldun diyelim o herif ancak bu salağı düdükler arazi olurum mantığında bir yavşak yada psikopatın tekidir. Allah akıl versin size.

    YanıtlaSil
  11. maliye mezunu viceroy tiryakisi

    YanıtlaSil
  12. İşte bunlar kendilerini yüksek fiyattan pazarlayıp sonra da ''Biz meta değiliz, cinsel obje değiliz, parayla satın alınabilecek bir nesne değiliz'' diye ağlarlar. Üstüne para versen almam senin gibisini pis kezban.

    YanıtlaSil
  13. TÜRKİYEDE üniversitelerden senin gibi zihniyettekileri bile mezun ediyorlar.sana kızamıyorum bile.seni o üniversiteden mezun eden akademisyenlerin ALLAH belasını versin.

    YanıtlaSil
  14. Sanırım su ürünleri mezunu... sulak yerde yetişmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sulak yerde mi yetişmiş? boyunu söylememiş ki nerden biliyorsun sulak yerde yetiştiğini? çıtı pıtı bi şe la bu..

      Sil
    2. Robin başka bir başlıkta kıymetli bir kezbanımızın memintolarına bok atmam, bu çok güzel kezbanımıza da 30 cm. yakıştırması yapman gözlerden kaçmadı. Yoksam sen kezbanları kıskanıyor musun?

      Big brother is watching you.

      Sil
    3. Fakire veren Robinciğim yanlış anlamışsınız. Üniversite mezunu olduğunu yazmış ya... Heh işte bende hıyarlığından yola çıkarak "su ürüleri" dedim. Zira salatalığın %96'sı su olduğundan onu su ürünleri sınıfına almak lazım. Aynen bu kezbişimiz gibi...

      Sil
  15. içtiği şey çay mı kahve mi? o kadar yıllık kingciyim, bizim kahvede bile böyle bir çay rengi görmedim...

    YanıtlaSil