7 Haziran 2012 Perşembe

PARAN VARSA LAND ROVER


PARAN YOKSA GAME OVER


58 yorum:

  1. kafasındaki hangi düğün arabasından çalmış acaba??

    bu arada hem dindar hem marjinal olması...

    YanıtlaSil
  2. fakirliğimle gurur duydum ilk defa lan

    YanıtlaSil
  3. paran varsa volva, paran yoksa uza

    (bkz: volva ve bmv)

    :)))

    YanıtlaSil
  4. dindar+marjinal ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dindar + marjinal = land rover

      Sil
    2. dindar + marjinal * (( land rover - 126 bis) / gelir uyumu) + zeka katsayısı = game over

      Sil
    3. scientolojist arıyo

      Sil
  5. Kendi isini merak ettim sunun:)

    YanıtlaSil
  6. yüksek lisans mezunu bir insanın parayla ilgili bu şekilde bir yorum yapması eğitime olan inancımı sorgulattı bir an.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba gönül dostları! Hmmmm pek olmadı gibi... Neyse... Yazıma bir hatayı düzelterek başlamak istiyorum. Kafasına muhtemelen kendisini protesto etmek için siyah çelenk koymuş olan hanım kızımızın; "Kendi kelimeleriyle" şeklinde başlığı olan ve üyenin kendisini tanımlamasını ve bunu yaparken de kendi cümlelerini kullanmasını isteyen bölüme, bir internet deyişi ile başlaması yanlış olduğu kadar manidar aynı zamanda...
    Özellikle de söz konusu deyişin aslının; "Paran varsa Land Rover, paran yoksa bend-over (domal)" olması daha da manidar. Her ne kadar kendi işine sahip ve ayda 3000 lira üstü kazandığını idda eden biri neden Land Rover'ini kendi almıyor da bu 3 kuruşluk internet sitelerinde bulacağını sandığı erkekten bekliyor anlamış değilim.

    Yazının devamında aşk ve sevgiden bahsedenlerin ona yazacaklarından korkup, bu iki konu hakkında bir fikri olmadığı için cevap vermekten kaçınması, gerçekten olgun bir davranış. Zaten insan bilmediği konularda konuşmamalı değil mi? Aferim!

    Gelelim kendisini tanımladığı listeye;
    Marjinal-zeki-dindarımız bana x-men filminde dokunduğu mutantların özelliklerini çalan bir karakteri hatırlattı. Daha doğrusu bu karakterin mesai saatlerinde metrobüs kullanmış versiyonunu... Zira böylesine random özellikleri tek bünyede toplamasının başka yolu olamazdı.

    İlişkilerde olmazsa olmaz olarak saydığı gelir ve zeka uyumu ise bana Mendel'in bezelyelerle yaptığı ve kalıtım yoluyla ebeveynlerden çocuklara geçen özellileri ortaya koyduğu deneyi aklıma getirdi. Gelir ve zekaları uyumlu ebeveynlerin dünyaya getirdiği ve anasının karnından akıllı ve zengin doğan bu "üstün ırkın" yapacağı ilk iş muhtemelen bu siteye üye olanları toplumdan "ayıklamak" olacaktır.

    Bana "Cahil uzanamadığı lisansa "yüksek" dermiş." atasözü için ilham veren diğer konuyu hızlıca geçtikten sonra sıra profesyonel hayatla ilgili son 2 soruya geliyor.

    Öncelikle kendisine "yaptığı işte ne pozüsyonda" olduğu sorulan birinin "Kendi işim, benim! Benim işte! Banane!" diyerek cevap vermesini yadırgıyoruz. Hadi hep beraber; "YADIRGIIII!"

    Güzeeel!

    Yani tamam iş senin de... İşin ne? Dur anlayacağın dilde soralım: "Nöööörüyon gııı?"
    He bir de bu 3000 TL üzeri aylık kazancın ne kadar merhum babandan kalan aylık ve kira gelirinden gelen para, ne kadarı alın teri, ne kadarı göz nuru, ne kadarı h**s**t*r o**sp*!

    Tüh! Son anda bozduk! Gerçi buraya kadar iyi dayandım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlış okumuşssun, 3000TL ve üstünü karşı taraftan bekliyor.

      bide şu lafını şöyle düzeltmek istiyorum, paran varsa bend-over, paran yoksa game over. abla mesajı vermiş. parasıyla değil mi kardeşim

      Sil
    2. Yok. Ben bu yazıyı ilk okuduğumda Kezban Hunter yağnuşlukla fotoğrafı eksik koymuştu. İlk halinde "Geliri" kısmı hanım kızımızın özellikleri arasında görünüyordu ;)

      Sil
    3. Hatta dur resmin o halini de kaydetmiştim yorum yazarken gözümün önünde dursun diye:
      http://i45.tinypic.com/1zodd7k.jpg

      Sil
  8. Çevremde bolca bulunan Kezban modeli. Lisans ve yüksek lisans eğitimini bir vakıf üniversitesinde, baba parasıyla tamamlayıp, mezun olduktan sonra kafası hiç bir şeye basmadığından mütevellit yine baba parasıyla kurulan işini idare etmeye çalışır -ki bunda da başarılı olanı görmedim-.

    Hayatındaki "lisans", "yüksek lisans", "kendi işim" kavramları, üçüncü sınıf sitelerde daha zengin bir hayata kapak atmak için kullanacağı hava atma araçlarıdır onun için.

    YanıtlaSil
  9. Bu kız kezban filan değil. Yazmış işte aşktan sevgiden bahsedenler bana yazmasın, benim derdim para diye. Paralı herifi görünce "Seni çok seviyorum aşkitom" ayağı yapmayacağını belli etmiş en azından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duygusal erkekler buna şiir, güzel söz falan gönderiyor. aslında demek istediği, bana duygusal yaklaşmadan önce kaç paralık adam olduğuna bak diyor. eğer paran varsa bana yazıl, aşkı sevgiyi göstercem sana demek istiyor.

      Sil
    2. Bunun yazdıklarına rağmen hala buna şiir, güzel söz gönderen duygusal erkek varsa esas o herif kezbanın önde gideni.

      Kız benim derdim para-para-para demiş işte. İki yüzlülük yapıp seviyeli,ciddi bir ilişki istiyorum temasının altında sponsor aramaya girişmemiş. Bence bu kızda kezbanlığın bir numaralı karakteristiği olan ikiyüzlülük yok.

      Paraya tapan bir kız ama lafta paraya değil de insanlığa, sevgiye değer verdiğini iddia edip de gerçekte ruhunu 5 kuruşa satacak şeytanlara göre dürüst en azından.

      Sil
    3. üzgünüm ama bu ağır kezban, birisi ile tanıştın ve senin paran için seninle birlikte oluyor ve en sonunda bu gerçeği senin suratına tokat gibi vurup "aslında ben sadece senin paranla ilgilendim aşkın sevginin amk" dediğinde bu onu kezbanlıktan kurtarır mı? O an dürüst bir melek mi olur? Bence bu kezban değil diyeceğine, bu dürüst kezban desen daha doğru.

      Sil
    4. İyi de en başında para için birlikte olduğu belli zaten, bu durumda bununla birlikte olanın mallığı değil mi bu.

      Önce ayak yapıp sevgi kelebeği takılmıyor direk pamuk eller cebe diyor bu hatun. Hatunun karakteri eleştirilebilir ama şahsi fikrimce kendisinden başka kimseye zararı yok.

      Sizin dediğiniz gibi sonradan para için demiyor kız, baştan ne bok olduğunu ortaya koymuş.

      Sil
  10. Esas kezban şudur dostlar: Çevresindeki insanları tek değer verdikleri para diye suçlar, kendisi için insanlığın, sevginin önemli olduğundan dem vurur. Çok duygusaldır ve karşısına kötü insanlar çıkmıştır hep.

    30 yaşındaki kız arkadaşı 50 yaşındaki düğün salonu sahibi ile evlendi diye "Kendisini paraya sattı orospu" diye eleştirir. Sonra kürtaj yaptırdığı için kendisini orospu olarak gören ve telefonla taciz eden 50 yaşındaki kadındoğumcuyu görünce ulan bu salak herif terbiyesizlik yapıyor beni orospuymuşum gibi görüyor ama herifte para bok, ben bunu kandırırım diye herifin altına yatar orospu yerine konulduğunu bile bile. Sonra da herifi kandıramayınca zırlar, tehdit eder, olay çıkartır. (Based on a true story)

    YanıtlaSil
  11. yorumları okudum, dün gece resmi hazırlarken "aradığı kişiye dair" kısmını koymayı unuttuğum için karışıklık olmuş biraz :) Resmi güncelledim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman işli ve aylık geliri >3000 TL olan bir karşı cins olarak "Paran varsa Land Rover paran yoksa Game over" diyerek ağır adımlarla uzaklaşıyorum.

      Sil
  12. kezban hunter sen milletle taşşak mı geçiyon yarrak kafası. dün bu fotoya ilk yorum yapan bendim. yukarıda olan bazı şeyler yoktu. mesleği, mesleğindeki pozisyonu filan. eminim bir yerden fotoyu bulup altına sen döşüyosun paintte. bir daha bu siteye girmem aq. kuyruk acın var sanırım. amına koduğumun eziği seni.

    YanıtlaSil
  13. aradığı kişiye dair kısmı vardı. geliri ve pozisyonu yazıyordu. evlilik arkadaşlığı sen eklemişsin. daha sonra yukarda halkla ilişkiler ve işsiz kısmını da sen eklemişsin. nasıl oluyor bu. eğer bi bölüm eklersen o apayrı bi kategori olmalı. sen ekliyorsun ama var olan bir şeyin üstüne veya altına yazıyorsun. taşşak geçme milletle.

    YanıtlaSil
  14. zaten paint terk bi çalışma olduğu o kadar belli ki. her paragraf başında sağa doğru bir yatış var. kimse yüz vermiyor sen de kendini böyle tatmin ediyosun heralde.

    yazık lan..

    YanıtlaSil
  15. ibreti alem için yorumlarınızı ve küfürlerinizi silmiyorum

    buyrun

    http://g1206.hizliresim.com/y/7/7lff9.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. La Hunter! La senin yüzünden eski resme yazdığım yorum yanlış anlaşılıyor. Bari düzeltmeden önceki halinin linkini de ekle:) Millet okuduğunu anlamayan biri sanacak beni. Ki bunlar özel meseleler :)
      http://i45.tinypic.com/1zodd7k.jpg

      Sil
  16. Keşke bu kızın aradığı özellikler senin uydurmaların olsaydı.

    Kendisi lise mezunu ama yüksek lisan yapmış en az 3.000 tl geliri olan birisini arıyor.

    YanıtlaSil
  17. Düzeltmeden sonra iş daha komik bir hal almış. Lise mezunu varoş, 3.000 TL gelirli ve yüksek lisans mezunu adam arıyor. Kolay gelsin diyorum.

    YanıtlaSil
  18. mesleğindeki durumu: işsiz
    beyin: yok
    kendini beğenmişlik: çok yüksek
    tip: yok
    aradığı kişideki beklentileri: çok yüksek
    kültür:yok

    YanıtlaSil
  19. yemin ediom kalasla dövecen bunları

    YanıtlaSil
  20. Bir ilişkide olmazsa olmazları kısmına--> Gelir uyumu demiş. Kendisi işsiz, aradığı kişinin özelliği ise >3000 TL aylık geliri olması. Nasıl bir gelir uyumu ulen bu!!!

    Adama işinden istifa et, evimizde oturalım gelirlerimiz uyumlu olsun mu diyecek ne yapacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kezbancada gelir uyumu=ben kıçımı devirip yatayım kocamın da beni besleyecek kadar maddi kaynakları olsun. Gelir uyumundan kasıt ikimizin gelirleri birbirine yakın olsun değil, benim kafamdaki müstakbel koca gelirine sahip olması demek istiyor kezbanımız.

      Ama arkadaş insanda biraz yüz olur lan. Haydi senin paran yok (ayıp değil), tamam anladık satılıksın (ayıp). Ama lan seninle aynı maddi durumdaki karşı cinslerinle kendince taşşak geçmeye çalışma bari kodumun malı. "Paran varsa Land Rover, paran yoksa Game over"mış allahın eblehi. Bilmem farkında mısın paran yok senin, ben de am=para var kurgun yanlış.

      Sil
  21. Aylık >3000 TL geliri olsun medeni durumu farketmez de demiş dindar hanımkızımız. Marjinallikte buradan geliyor herhalde.

    YanıtlaSil
  22. işi: halkla ilişkiler
    pozisyon: işsiz
    gelir: 3000 tl .
    ve aradığı şey gelir uyumu karşıdakinin parası olması buyur buradan yak, kızım işsizsen nasıl zengin birisiyle gelir uyumun olacak? işsizlik sigortası ne ara 3000 tl oldu?
    eğer o 3000 tl aradığın kişinin gelir seviyesi ve kendi işi olmalıysa ve sen halkla ilişkiler mezunu bir işsizsen nasıl gelir uyumunuz olacak? kendi kendini mat etmiş kezban madem gelir uyumu istiyosun kocan işsiz olacak.
    kendisinin en uzun ilişki süresi: 0-3 ay
    aradığı ilişki türü: evlilik
    karşıdakinin medeni durumu: fark etmez
    buyur buradan yak şimdi sen en fazla 3 ay ilişki rekoru olan birisin ve evlilik gibi bir şeyin altından kalkabileceksin? onu geçtik hem karşıdakiyle evlenmek istiyorsun hem de medeni durumu fark etmez.
    yani adam evli olsa kuma gideceksin?
    benim devreler yandı merkez sendeyiz.

    YanıtlaSil
  23. (bkz:kezban yenge)

    YanıtlaSil
  24. herkes okurken eğleniyor ben okurken sinirleniyorum lan bunları. zeki / halkla ilişkilerci / işssiz / 3000tl / kendi işi / bu kombinasyona baştaki "zeki" uymuyor cızzırttt bızırttt tam tersi olması lazım cızzııırtt bızzıırrrttt

    YanıtlaSil
  25. ben böylesine marjinal bir kız görmedim:işsiz/halkla ilişkiler,işsiz/geliri 3000tl üstü.işsiz/yüksek gelir uyumu arıyor.askılı giymiş, dindar oluyor.tüm bunların üzerine kendine zeki diyor.marjinallikte son nokta bu.bir insan bundan daha fazla marjinal olamaz.kadın halimle söylüyorum:siktir ol git,kıdemli o.. boşluğu doldurmak için çok büyük zekaya ihtiyaç yok.

    YanıtlaSil
  26. kolu kıllı ve yağlı. gerisini getirecek midem yok.

    YanıtlaSil
  27. bunlar gerçek mi şaka mı arkadaş
    öldüm yahu gülmekten :)

    YanıtlaSil
  28. ilişkide gelir uyumu arıyormuş ancak kendisi işsiz ve buna rağmen en az 3000 tl geliri olan birini istiyor. gerizekalı.

    YanıtlaSil
  29. gelir uyumu, zeka uyumu :)

    mesleği işsiz.

    istediği 3000..

    ne gelir uyuyor ne zeka :)

    YanıtlaSil
  30. 3000 lira üstü gelirim ve range rover'ım olsa niye bu lise mezunu kezbana bakiyim ki amk? biri şunu uyandırsın..

    YanıtlaSil
  31. gelir uyumu, zeka uyumu istiyorum ama kebapçıda resim çektiriyorum.

    YanıtlaSil
  32. kollar patlıcan...

    YanıtlaSil
  33. Gelirinin sondaki 1 sıfırı fazla yazmış yanlışlıkla.300 tl burs alıyor olabilir ve bu gelirle ,kendi gelirine uyumlu birini bulması sorun olmaz.zeka uyumsuzluğu yaşayabilir,zira bulacagı en aptal insan bile bundan daha zeki olacaktır kesin.

    YanıtlaSil
  34. esmerken çingene pembesi ruj süren hem de çingenelerden satın alınmış saç bandı, 2tllik pazar bodysi ve patlıcan kollarıyla paralı sevgili.... zor, ama imkansız değil tabii, abazan türk erkeklerinin hali malum

    YanıtlaSil
  35. dindar imiş ama eksik söylemiş: dinim imanın para :)

    YanıtlaSil
  36. Mesleğindeki posizyonu: doggy

    YanıtlaSil
  37. 3000 tl üstü gelirim olsa da çok çaresiz bile kalsam, anamın bulduğu herhangi biriyle konuşmayı tercih ederdim amk.

    YanıtlaSil
  38. meslegi: halkla iliskiler,
    gelen giden arabasina almis bu kezbani beyler,
    arabada 5 evde 15

    YanıtlaSil
  39. saçlardan içim bulandı lan. kelebek de kondursa tam olacakmış.

    YanıtlaSil
  40. dindar marjinal ne amk? Camii'de evangelizm propagandası mı yapıyor nedir?? Biri bi açıklasın

    YanıtlaSil
  41. Vi veri veniversum vivus vici...

    YanıtlaSil